Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Zeka;Albini u mshef me qebe mos me pa policia e kos. me serb

:: politika

Zeka;Albini u mshef me qebe mos me pa policia e kos. me serb Empty Zeka;Albini u mshef me qebe mos me pa policia e kos. me serb

Message  Perparimi Mar 13 Aoû - 6:53

Zeka në Kuvend e kishte marrë me veti një dosje me 900 emra të cilën ia ka dhënë shefit të Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Glauk Konjufcës.
“Unë sot e kam marrë një dosje me 900 emra, me numra të telefonit, do ia dorëzoj në mënyrë simbolike shefit të Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Glauk Konjufcës. Pres një javë që shefi i Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje të më japë përgjigje dhe unë do t’i përgjigjem dhe t’i flas me fakte rrëqethëse edhe për ata deputet që kanë shkua për trajtim te Burdushi. Do të shohim pastaj kush është pacient i Burdushit, kush është hajn i taksapaguesve, kush është taku me BIA-n serbe dhe është fshehë me qebe mos me pa Policia e Kosovës”, tha Zeka.
Pastaj kisha përshtypjen se z. Kurti dhe VV, nga njëra anë shanin Thaçin, por nga ana tjetër bënin veprime politike të cilat i shkonin në shërbim pikërisht z. Thaçi. Bindja ime ishte se mund të ishte e mundshme që z. Kurti shantazhohej nga çarqe të ndryshme si pasojë e ndonjë aktiviteti të zbuluar e që mund të përdorej kundër tij. Si. P.sh; ky takimi me serb në Klinë ku flitej se ishte mbuluar me qebe për t'u fshehur nga policia e Kosovës”, pohon Leon Duhanaj.
Krasniqi:  Pa qenë pjesë e ndonjë shërbimi sekret s'mund të posedosh dosje të tilla
Kurse, opinionisti dhe analisti politik, Faik Krasniqi mendon ndryshe.

Zeka;Albini u mshef me qebe mos me pa policia e kos. me serb 41496097_462687357564487_4246358595605626880_n

https://www.botasot.info/politika-lajme/994358/ku-e-mori-milaim-zeka-dosjen-me-900-emra-per-ta-akuzuar-kurtin/

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

Zeka;Albini u mshef me qebe mos me pa policia e kos. me serb Empty Re: Zeka;Albini u mshef me qebe mos me pa policia e kos. me serb

Message  Perparimi Mar 13 Aoû - 7:18

Zeka;Albini u mshef me qebe mos me pa policia e kos. me serb Rrahman-MorinaSipas tanjugut vdes Rrahman Morina nga nje sulm ne zemer ne 12 qershor 1990 ne Prishtine,Ku PSS mbante nje mbledhje per gjendjen ne kosove.Por ne mbledhje jan kacafyte me Trajkoviqin per flamurin kuq e zi qe Rrahmani ta hek nga tryeza.Ky ska pranue i ka thene po nese edhe te serbise e hekni e heku edhe timin,dhe jan gjuajt mes vedi,Rrahmani e nxjerr i pari revolen ,dhe Trajkoviq bjen per toke por roja e Trajkoviqit nga mbrapa ne koke ja therr Rrahman Morines dhe ne vend ka vdekur.Por shqiptaret jan ata qe atdhetarin e shkelin e tradhetine e nxjerrin ne drite.

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas