Price sa Bozidar Delic,oko Milan Sipke
:: sport
Page 1 sur 1
Price sa Bozidar Delic,oko Milan Sipke
Bozidar Delic
15 juin 2018 ·
Ево већ два дана прича се о састанку Удружења тешких војних инвалида са Председником Србије Александром Вучићем.Ја сам од стране војних инвалида био обавештен о том састанку.Колико сам обавештен на састанку је било речи о томе како да се превазиђе проблем исплата за војне инвалиде после промена начина утврђивања просечне плате за претходни месец које врши Статистички завод.Надам се да инвалиди неће дозволити да буду изиграни и да ће знати да одбране стечена права.Говорило се и о новом закону за војне инвалиде.Ту би могло да буде проблема јер стално постоји тенденција да се неким"новим"решењима та права умање.Уствари да будемо поштени,постоји само 4-5 питања код војних инвалида које треба решити и дефинисати и онда све то груписати у један закон.Колико ја знам у Радној групи нема људи(оних које ја знам)са стране инвалида који могу успешно радити на доношењу новог закона и уједно на заштити стечених права инвалида.Оно што је сада извесно,на том састанку се није говорило о борцима-ветеранима и њиховим правима.Србија је једина земља у региону која ево већ 27 година нема закон о борцима и њиховим правима.Нема закона-нема права.За ових више од две деценије,држава је на крви и зноју својих бораца "уштедела"око милијарду евра.И актуелна власт намерава да то ради и даље.Држава не жели јединствену борачку организацију.Замислите само ситуацију да имамо једно репрезентативно републичко Удружење бораца-ветерана и око 200 општинских удружења у јединственом систему.Ником тада ни на памет неби пало да се игра са борцима.Они би били релевантна снага у стручном,персоналном и политичком погледу па би се власти просто утркивале да им изађу у сусрет.Овако је власт издвојила неколико десетина борачких организација,које на различите начине финансира и преко којих обесмишљава сваки покушај организовања бораца-ветерана.Сада постоји нешто више од 800 борачких-ветеранских организација,или око 4 на сваку општину.Настрану,што добар део тих организација воде људи са сумњивим "борачким" стажом,који су оформили своје организације готово искључиво за задовољавање својих интереса и интереса уског круга својих пријатеља и сарадника.Да одговорим на питање зашто сам ја заинтересован за решавање питања бораца и породица погинулих и несталих бораца.То је првенствено мој дуг према борцима из три рата у којима сам учествовао.То је мој дуг према њима као официра,народног посланика и човека.Стално се срећем са борцима из различитих јединица.Задивљујућа је њихова скромност,трпељивост,поштење и очекивање да их се држава коначно сети.Задивљујућа је и њихова спремност да опет бране своју државу ако буде требало...Због тога сам одлучио да напишем ЗАКОН О ПРАВИМА БОРАЦА И ПОРОДИЦА ПОГИНУЛИХ И НЕСТАЛИХ БОРАЦА.То није мој закон!То је наш закон јер сам га писао по вашим сугестијама.То може бити и Владин закон ако то она жели.Код писања закона руководио сам се готово свим битним чињеницама али исто тако сам водио рачуна о материјалним могућностима државе.Не кажем да је закон добар!Нас је,какав год да је!Влада га може узети,поправити,допунити и реализовати.Само да господа из Владе зна:ОВО СУ МИНИМАЛНИ ЗАХТЕВИ БОРАЦА и не може се ићи ни проценат испод предложеног,односно може се одредити само виши а никако нижи парамети код било ког решења овог нашег Закона.Из више Удружења бораца-ветерана су се јављали појединци са информацијама да су преузели основна решења из овог Закона,да су га побољшали и поправили и да крећу у његово промовисање.Ја им желим успех у томе.То је њихов Закон исто колико је мој или било ког борца.Желим само да вас упознам да је овај апредлог Закона заведен у Скупштини Србије,да сам више пута покушао да га уврстим у дневни ред Скупштине а то ћу чинити и даље.Скупштина је овај Предлог Закона доставила сваком од 250 посланика.Такође,Скупштина је Педлог Закона доставила Председнику Републике,Премијеру и свим министарствима.Министарство одбране је овај предлог закона доставило свим својим организацијским целинама а Генералштаб свим својим организацијским целинама.Све организацијске целине Војске и МО су дужне да Премијеру Србије доставе свој став и мишљење,како би се на нивоу Владе формирао став о прихватљивости и разлозима за неприхватање овог Предлога Закона и који би затим био достављен мени као подносиоцу Предлога Закона али и свим осталим народним посланицима. Ви сте господо имали прилике да видите моје покушаје и борбу да овај Предлог закона уђе у процедуру и да се онда путем амандмана поправе одређени предлози и решења.Моја борба ће се наставити и даље.Но морате знати да тренутно не постоји добра воља да се овакав или сличан закон донесе.За његово доношење се морамо сами изборити.За то је потребно јединство свих бораца,кога за сада нема.Већ годинама многи борци инсистирају да сами направимо ново Републичко Удружење бораца-ветерана а да затим стварањем нових или прикључењем постојећих општинских удружења на чијем ће челу бити доказани борци створимо јединствену борачку-ветеранску организацију која ће се својом бројношћу и снагом наметнути као незаобилазан фактор у решавању свих борачких захтева и проблема.Моје здравствено стање ми не дозвољава ангажовање као у ранијем периоду,али заједно са вама бих вероватно могао допринети да се макар један број проблема реши.Мени није господо потебна никаква самопромоција,али бих се као човек осећао много боље ако би заједно решили горуће проблеме бораца-ветерана.Много су ми важна ваша мишљења и ставови по овим питањима.Знам да ће друга страна укључити све капацитете да нас спречи да постигнемо јединство а ометаће нас на сваком кораку.Ако сте ви спремни спреман сам и ја.Још једном запамтите:ОСТВАРИЋЕМО СВОЈА ПРАВА САМО УКОЛИКО СМО СПРЕМНИ И ОДЛУЧНИ ДА СЕ ЗА ЊИХ ИЗБОРИМО.Живи и здраво били.Већ су ми једном онемогућили да поделим ове информације са вама.Надам се да ћу данас успети!
[ltr]Voir la traduction[/ltr]
Haxhi Kuçi Gispodine Bozidare ,da Milan Sipka sa vama vodili ste rat u orahovcu ,godine 19.07 1998.Milan sipka ubio mnogo paravojne srpske vojnike i srpsko policajca.A vi,ste utovrarili u kamion ubjane srbe i cuvali ste toga kamiona,da niko ne zna sto ste napravili masakre nad vasem srbima.Siptarski OVK iz Orahovca.. Selami Hajrullaga mene r
kaze da ima ratnu tasnu od Milan Sipke sa punim dokumentima.Prema njaga vi ste srpski izdajnik i da ste saradjivali sa OVK.Mene Milan me je rekao kada su me kindapovali kod brice policajci ,sto sam pricao sa Fatmir Limaj.Sve je znao sta sam pricao sa Limom.Ko mu je rekao Milanu.Milan meni je rekao ako ne ubijam srpsku policiju,cigane i siftarskog spiuna on ce meni potpisati jedan papir i ako me ne prima Lima u rat protiv srbije ,me rece dodji jebimi dete u kolepku.G.Bozidaru,placke U orahovcu je li ste podelili sa komandantom Klecku?Koliko marke ste mu dali?500 hilade maraka,sram vas bilo izdijnice.Za tolko novca da ubijate nevine civile.oko 4500 civila ste ubijali,i to najvise u Tecu Sheh Mehudina.Obe ste kriminalci.Sada u ime heroja vi jebete srpsku i albanski narod.Narodi nisu krivi,krivi su prevaranti ko sto ste vi i Milan Sipka.Tebe i Sipku treba da sude na dozivotni zatvor .Vi ste pravi kriminalci .A Arkan je izvrsio vase naredjenje Adelinu Ismailu imao ko Cecu to mu je rekao Armend Redjepagic.Arkan je stanovao kod njene majke blizu Adelinu u istim zgradu.Da li znate da majka Arkana bila zena Meta Bajraktaru?Da li moze Arkan biti krv siptarske,ko Aleksandar Vucic.Dve majmunska raca.Niko ne zna koju ADEN poseduju albanci i srbi.Mesovita raca
Modifier ou supprimer
Haxhi Kuçi
Modifier ou supprimer
Haxhi Kuçi G.Bozidaru kada je bilo napad nad kineskom ambasadu u beogradu koliko motke si dobio po ledjima od policije?
Modifier ou supprimer
Haxhi Kuçi Ovaj Selami Hajrullaga priznaje da kod njega se nalazi tasna Milan Sipke sa punim dokumentima ,evo njegov rukopisa.On je bio u istom vreme na dve fronta,ko senka .Ovaj mamun kaze da sam je ubio Milan Sipku,a Sipka je ziv u Novom Sadu,i radi u jednoj auto skol"start".Svi siftzri su janaci,ali kada imaju pozadi ledja srpsku policiju,ili amere.
Modifier ou supprimer
Haxhi Kuçi Ovaj u sred zene je Milan kurva,izdajnik srpskog naroda i ubica placen od strane izdajnickog siftara,kao majmunska raca u ovoj zemlju.Da vas bog kazni
Modifier ou supprimer
Марко Стевановић Vi Sipci,bili ste razbijeni jos 1998,o cemu ti druze pises,ti kada bi znao sta pricas od sramote bi ucutao i usima bi se pokrio.....
Masquer ou signaler ceci
Haxhi Kuçi Марко Стевановић mi jeste smo bili razbijeni,ali vi ste nama presli sto puta.Vase devojke se jebe za jedan rucak.Ko je doveo ovu sramotu?Pa Milan Sipka ,prodata dusa.I sada kurva se divi sa borcima u kosovi.Pa pitajte govnu koliko policajca ubio u saradjivanjem sa OVK.Sve mrtve srbe cuvao Bozidar Delic,a strelao sam Milan Sipka kurva.Samo u Orahovcu ubio preko 500 albanca u teci Seha Mehudina ,sve civile.Rat je obogatio Milan Sipku i njene saradjivaca,siftara.Jebe srbe ko zeceve.Sada kurva radi u auto skoli u novom sadu,a pije rakinicu u starom gradu i beogradu.Srbija ocekuje oluju,ko zna ko ce preziveti.
Modifier ou supprimer- xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Re: Price sa Bozidar Delic,oko Milan Sipke
Haxhi Kuçi Gispodine Bozidare ,da Milan Sipka sa vama vodili ste rat u orahovcu ,godine 19.07 1998.Milan sipka ubio mnogo paravojne srpske vojnike i srpsko policajca.A vi,ste utovrarili u kamion ubjane srbe i cuvali ste toga kamiona,da niko ne zna sto ste napravili masakre nad vasem srbima.Siptarski OVK iz Orahovca.. Selami Hajrullaga mene r
kaze da ima ratnu tasnu od Milan Sipke sa punim dokumentima.Prema njaga vi ste srpski izdajnik i da ste saradjivali sa OVK.Mene Milan me je rekao kada su me kindapovali kod brice policajci ,sto sam pricao sa Fatmir Limaj.Sve je znao sta sam pricao sa Limom.Ko mu je rekao Milanu.Milan meni je rekao ako ne ubijam srpsku policiju,cigane i siftarskog spiuna on ce meni potpisati jedan papir i ako me ne prima Lima u rat protiv srbije ,me rece dodji jebimi dete u kolepku.G.Bozidaru,placke U orahovcu je li ste podelili sa komandantom Klecku?Koliko marke ste mu dali?500 hilade maraka,sram vas bilo izdijnice.Za tolko novca da ubijate nevine civile.oko 4500 civila ste ubijali,i to najvise u Tecu Sheh Mehudina.Obe ste kriminalci.Sada u ime heroja vi jebete srpsku i albanski narod.Narodi nisu krivi,krivi su prevaranti ko sto ste vi i Milan Sipka.Tebe i Sipku treba da sude na dozivotni zatvor .Vi ste pravi kriminalci .A Arkan je izvrsio vase naredjenje Adelinu Ismailu imao ko Cecu to mu je rekao Armend Redjepagic.Arkan je stanovao kod njene majke blizu Adelinu u istim zgradu.Da li znate da majka Arkana bila zena Meta Bajraktaru?Da li moze Arkan biti krv siptarske,ko Aleksandar Vucic.Dve majmunska raca.Niko ne zna koju ADEN poseduju albanci i srbi.Mesovita raca
Modifier ou supprimer
Bozidar Delic Kuci,tebi ni doktori ne mogu pomoci.
16
Masquer ou signaler ceci
J’aime- · Répondre
- · Voir la traduction
- · 31 sem
Milan Maljkovic
Masquer ou signaler ceci
LUMIERE-A.AKAMAIHD.NET
Haxhi Kuçi Bozidar Delic da svaka ti cast,pa vi ste meni jeb...moga zivota sa Milan Sipkom,Demaqi,Avdi Ibrahimi,Riza V.Reshat Badallaj sa sestrom.Pa bogami i ti nisi prosao bolje od mene od srba ,tukli su te ka p....znas ti bolje od mene za onu aferu u Ruskoj ambasadu.Kuni se u boga da Milan Sipka nije ubio civile o Orahovcu,i da nije plackao redom sve stanovnike.Kuni se da ti nisi cuvao mrtve policajce u kamion sa srpskom policaje . Sam Milan Sipka strelau svoje policajce.Gde su lesevi srpske policie??Gde ste skrivali?Nisu OVK ubijali,nego vi sa Milan Sipkom.Da stvarno ja sam bolestan ali od vas,i od siftare .A ne od nekoga drugoga.Sipku bog me je ozeo najmiliju,a bogami i ti neces proci bolje.Pricaj srbima istinu,reci sve sta je cinio Sipka?Ako te uhvatio sada strah ,ja tebi ne mogu da te poklonim junastvo.Pitaj Sipku,koliko puta meni je tukao sa Bekteshijem???Koliko puta me molio da saradjujem,i da ubijam mog narod i srpskog naroda po kosovi?Pitaj da sam pristao da ubijem ?Pitaj da li Avdi Ibrahimi je saradjivao u pozadini,sa Sipkom?I da je njega dao sve sto sam pricao sa njega?Pitaj Sipku koliko puta je imao sastanak sa Adem Demaqijem u suvoj reci kod Djem Trsani,kod svoga babi,(otac svoga zeni?Delicu,i 4 srpske policajce ste im napravili zamku u Biracu,da ubija OVK,samo zato sto nisu slusali naredjenju Sipku da ne ubijaju civile albanskon nacionaliteta.Da li vidite da istinu ne mozete skrivati za celi zivot.?
Masquer ou signaler ceci
Haxhi Kuçi Марко Стевановић mi jeste smo bili razbijeni,ali vi ste nama presli sto puta.Vase devojke se jebe za jedan rucak.Ko je doveo ovu sramotu?Pa Milan Sipka ,prodata dusa.I sada kurva se divi sa borcima u kosovi.Pa pitajte govnu koliko policajca ubio u saradjivanjem sa OVK.Sve mrtve srbe cuvao Bozidar Delic,a strelao sam Milan Sipka kurva.Samo u Orahovcu ubio preko 500 albanca u teci Seha Mehudina ,sve civile.Rat je obogatio Milan Sipku i njene saradjivaca,siftara.Jebe srbe ko zeceve.Sada kurva radi u auto skoli u novom sadu,a pije rakinicu u starom gradu i beogradu.Srbija ocekuje oluju,ko zna ko ce preziveti.
1
Modifier ou supprimer
Gjengiz Beqiri Марко Стевановић u rat bili 1.uck .100 zllocinca sad ste u nato morate da cistite perlave ruke imate ima da vas kazni bog dete ste ubili 1 god starce 90 god.
1
Masquer ou signaler ceci
Haxhi Kuçi Gjengiz Beqiri Bozidar Delic (detlic),i Milan Sipka saradjivali sa Selami Hajrullagu,Fatmir Limom,a narocito sa komandant KLECKOM,i snim je podelio placke civile u Orahovcu.Jebani rat.Kosovo je bilo pod protektoratom serbije,od strane UN i zadna godina je bilo 1999.Imao je pravo srbija da vodi i rat da jos drzi albance pod robstvom.Ja sam taj sto sam terao NATO da bombardira srbiju,radi masakre u RAQKU.Samo jednu gresku sam napravio,sto nisam znao vecina komandanta OVK bili vasi sluzavci kurvetini albanci(siftarika majmunska),Pa oni nisu albanci ,oni su kopiladi srpska rasa .I sada kosovo opet je vasa,zasto,,pa vasi spiuni rokuvode kosovovo.Sada albanci bezu ne od srba nego od ovi spiuni.Ali ni srbi ne zive bolje,svaki srbin neca da zivi u srbiju.Zato sto rukovodstvo srpska je ista ko albanci.Narod je potrosni material.Nijedna nacija u svetu nije kriva,krivi su izdajnici,sto vode bajagi oslobodilacki rat a ubujaju svoga patriote.UN brane ove kriminalce,sram im bilo.Zasto Hag ne kindapira Milan Sipku?Zasto?Pa ako Dovedu u Haskom Tribulali i sudjuje on je zec od strah sve ce im kazati kakav rat se vodio po kosovi.A ja da budem Svedok,i ja da njega sudim kako znam.Milan Sipka,Avdi Ibrahimi,Reshat Badalaj i Fatmir Lima su meni pokvarili zivot.Ko mu je reka Milan Sipku sta sam pricao sa Fatmir Limom u njenom stabu u selu Deberdelani?Pa ko samo Fatmir Lima.Kako je znao Avdi Ibrahimija kako sam vikao kada me motkom udario Milan Sipka i Bektesija?Pa Milan Sipka mu je rekao ko drugi.Koliko je platio moj zet Milan Sipku da me ubije?Kome je dao film o meni moj zet sta sam prico protiv okupatore?Sipko tebi je bog kaznio,gde ti je sin jedinac?A tebi Delicu mislim da srbi su te tukli dosta da li trazite jos motke odo srba?
Modifier ou supprimer
Haxhi Kuçi Марко Стевановић cuj ti kada bi vi srbi bili pod albanskom robstvom samo godinu dana,i da vama maltretiramo svakog dana,svi vi srbi bi ste krenuli na albanskom naciju.Da znas i ovo,red je bilo da mi robujemo vas,ali vasa sreca spaili ste od vasi spiune.Svaka vamm cas pametni ste od nas,i ste naj skolovani , to je istina,a albanska skola je za spiuniranje.I kod vas je pocelo ista govna bogami da..Ne sme se da covek begne od istine
Modifier ou supprimer
Gjengiz Beqiri Haxhi Kuçi mos u mer me kta kriminel qe e shpallin veten heroj qe kan masakru pleq e femi 1vjeq
Masquer ou signaler ceci
Haxhi Kuçi Pershendetje,Gjengiz Beqiri o vella keta mua ma kan shkatrrue jeten,a ka zot qe i denon keta kriminela?Nuk u kam pas borgj idiotave.Selami Hajrullaga i uçk es disa here me thonte se eka vra Millan Sipken ne Rahovec,e une i besova zagarit te tij,kur rastesishte e gjete kriminelin qe ky Millan Shipka e ka udhehequr operacionin e luftes ne Rahovec dhe ka masakrue mijera njerez ne Rahovec,por ne bashkpunim me komandant Naimin e komandant Kleqken.Ky qen Millan Shipka i ka ndare plaqkat me komandant Kleqken .Njani i Rahovecit ne syt e Kleqkes ja bani duke qajt po Kleqko ti i ke vra disa serb,por ti ke vra edhe ushtaret e tu mbrapa shpines.Vetem pse ja bana ju marroft zoti nese ke ba keshtu te nesermen policia e uçk es se Malisheves se Jakup Pasaportes me dhjeta me kishin rrethue ne Marali ne oden e Hazir Dalip Ollurit.Duke ma kerkue armen qe e pata ble prej Sami Lushtakut 1600marka vetem me vra Millan Shipken,dhe njefar Bektesh goranin.Me maska shqiptaret ma shajshin nanen pse une kisha organizue me dy djem te ri me mbrojt popullin nga qetniket nese vijn ketu pari.Ma bajshin pasi ti po don me mbrojte popullin shqiptar nga serbet ti koke me serb.Eshte histori e gjate,si me kan malltretue policia e serbise edhe uçk njejt bile nje katra ma teper.Une per shqiptar shqiptaret kundra meje.Per me rreh polic serb dhe shpiuna nuk besoj qe ka njeri ne bote qe ka rreh,a me hek qafes nuk me lan te uçk es,sepse ishin sherbetor te serbeve si mashe e tyre bre zoti faren ua hupt.Ku eshte ai Zot qe nuk bumbullon mbi keta pisa?Nuk ka drejtesi o vella kerkund,zoti kriminelat po i mbron.Pse keshtu?Elegjia e Qajupit Vaji .Poezia e Migjenit Luftetari lypes.Ata qe kan tentue me vra polic serb nuk jan vrare nga serbet por nga mbrapa nga shoket.Sot ata qe kan shpetue pa u vra vuajn per kafshaten e gojes.Ky mjerim nuk eshte i rastesishem,por me qellim me demoralizue popullin me ba vetvrasje
Modifier ou supprimer
Haxhi Kuçi Lukic Sasa,ne lazi srbe,lazljivace.Zasto ne kazete istinu da u Kosari ste imali sporazum se OVK da ubijate vojsku albance ko zeceve?I koliko ste dollara primali od strane Sorosa iSimona?Bombardovanje od strane NATO,svi srbi ste pobegli od neredjenje NATO,da ne budu ubijani srbi nego parmilitarci,kao rusi,placenici.I A bogami i OVK za vreme bombardovanje imao je vikend,i kada su bombardovanje saostali OVK su se snimali da su oni oslobodili kosovu.Zasto bitango ne im pricate istinu srbima?Niste vi krivi,kriv je narod sto vas veruje u laz.Vojnici ne znaju igru rata,vojnici su potrosni material,sram te bio.Ja znam i ko je organizovao rat po ballkani,a bogami znate i vi,ali krijete istinu sram te bilo.Ja sam taj sto sam terao NATO,ada vs bombardiraju,radi masakre u RACKU.Wolker ne nije umesan nista.I da znate da nismo prijavili za 45 ubijeni civila,nego hilade civile,da smo im rekli da ste ubijali 45 civila ne bi bilo bombardovanje .Sve ovo sam radio da mu puknem srcu Milan Sipku,Jednu rec sto mi je rekao Sipka sada vidim da je bio u pravu.Hadjia svi albanci saradjuju sa nama jedini si ti sto neces.Ti mozes da zivis ko bog,a neces da znas ko je bog!!!!Sada vidim da stvarno vecina albance su us vas.Bog je naj jaci,one zna bolje od nas.Nisam napustio od vas kosovu,nego od vase saradnike.Kosovo je pod vasem rukama,zasto,?Pa izdajnici ko su saradjivali sa vama oni rukovodu kosovu.Ako nije ovo istina reci a ne lazi narod.
Gjengiz Beqiri Haxhi Kuçi mos u mer me kta kriminel qe e shpallin veten heroj qe kan masakru pleq e femi 1vjeq
1
Masquer ou signaler ceci
Haxhi KuçiPershendetje,Gjengiz Beqiri o vella keta mua ma kan shkatrrue jeten,a ka zot qe i denon keta kriminela?Nuk u kam pas borgj idiotave.Selami Hajrullaga i uçk es disa here me thonte se eka vra Millan Sipken ne Rahovec,e une i besova zagarit te tij,kur rastesishte e gjete kriminelin qe ky Millan Shipka e ka udhehequr operacionin e luftes ne Rahovec dhe ka masakrue mijera njerez ne Rahovec,por ne bashkpunim me komandant Naimin e komandant Kleqken.Ky qen Millan Shipka i ka ndare plaqkat me komandant Kleqken .Njani i Rahovecit ne syt e Kleqkes ja bani duke qajt po Kleqko ti i ke vra disa serb,por ti ke vra edhe ushtaret e tu mbrapa shpines.Vetem pse ja bana ju marroft zoti nese ke ba keshtu te nesermen policia e uçk es se Malisheves se Jakup Pasaportes me dhjeta me kishin rrethue ne Marali ne oden e Hazir Dalip Ollurit.Duke ma kerkue armen qe e pata ble prej Sami Lushtakut 1600marka vetem me vra Millan Shipken,dhe njefar Bektesh goranin.Me maska shqiptaret ma shajshin nanen pse une kisha organizue me dy djem te ri me mbrojt popullin nga qetniket nese vijn ketu pari.Ma bajshin pasi ti po don me mbrojte popullin shqiptar nga serbet ti koke me serb.Eshte histori e gjate,si me kan malltretue policia e serbise edhe uçk njejt bile nje katra ma teper.Une per shqiptar shqiptaret kundra meje.Per me rreh polic serb dhe shpiuna nuk besoj qe ka njeri ne bote qe ka rreh,a me hek qafes nuk me lan te uçk es,sepse ishin sherbetor te serbeve si mashe e tyre bre zoti faren ua hupt.Ku eshte ai Zot qe nuk bumbullon mbi keta pisa?Nuk ka drejtesi o vella kerkund,zoti kriminelat po i mbron.Pse keshtu?Elegjia e Qajupit Vaji .Poezia e Migjenit Luftetari lypes.Ata qe kan tentue me vra polic serb nuk jan vrare nga serbet por nga mbrapa nga shoket.Sot ata qe kan shpetue pa u vra vuajn per kafshaten e gojes.Ky mjerim nuk eshte i rastesishem,por me qellim me demoralizue popullin me ba vetvrasje
Modifier ou supprimer
Haxhi Kuçi Lukic Sasa,ne lazi srbe,lazljivace.Zasto ne kazete istinu da u Kosari ste imali sporazum se OVK da ubijate vojsku albance ko zeceve?I koliko ste dollara primali od strane Sorosa iSimona?Bombardovanje od strane NATO,svi srbi ste pobegli od neredjenje NATO,da ne budu ubijani srbi nego parmilitarci,kao rusi,placenici.I A bogami i OVK za vreme bombardovanje imao je vikend,i kada su bombardovanje saostali OVK su se snimali da su oni oslobodili kosovu.Zasto bitango ne im pricate istinu srbima?Niste vi krivi,kriv je narod sto vas veruje u laz.Vojnici ne znaju igru rata,vojnici su potrosni material,sram te bio.Ja znam i ko je organizovao rat po ballkani,a bogami znate i vi,ali krijete istinu sram te bilo.Ja sam taj sto sam terao NATO,ada vs bombardiraju,radi masakre u RACKU.Wolker ne nije umesan nista.I da znate da nismo prijavili za 45 ubijeni civila,nego hilade civile,da smo im rekli da ste ubijali 45 civila ne bi bilo bombardovanje .Sve ovo sam radio da mu puknem srcu Milan Sipku,Jednu rec sto mi je rekao Sipka sada vidim da je bio u pravu.Hadjia svi albanci saradjuju sa nama jedini si ti sto neces.Ti mozes da zivis ko bog,a neces da znas ko je bog!!!!Sada vidim da stvarno vecina albance su us vas.Bog je naj jaci,one zna bolje od nas.Nisam napustio od vas kosovu,nego od vase saradnike.Kosovo je pod vasem rukama,zasto,?Pa izdajnici ko su saradjivali sa vama oni rukovodu kosovu.Ako nije ovo istina reci a ne lazi narod.
Re: Price sa Bozidar Delic,oko Milan Sipke
=AZUQTfFD5i4OmY4mptGLzzSaAlrdw_z6ElO1uLR9GFJHbQEtwLOLWeYu81zsfa_79qMpLi9xSRMvS6LGb_2ysp-6RFKYo6mIqR2h4PQtezYVAIigKmjTqirbjQG-5YZMwq0&__tn__=-UC%2CP-R]Bozidar Delic
trnSp15heo jeanuifcosn 2o0hrhde1dh8 ·
Il y a déjà deux jours à parler de la réunion de l'association des militaires lourds handicapés avec le président de la Serbie Aleksandar Vucic. J ' ai été informé par les militaires handicapés de cette réunion. D ' après ce que j'ai été informé lors de la réunion, il y avait un mot sur la façon de surmonter le problème du paiement des invalides militaires après avoir changé la méthode de calcul du salaire moyen pour le mois précédent, qui est en cours d'exécution par l'Institut de Statistique. J ' espère que les handicapés ne permettront pas de se faire avoir et qu'ils sauront qu'ils défendent les droits. On a également parlé de la nouvelle loi sur les handicapés militaires. Il pourrait y avoir des problèmes parce qu'il y a toujours une tendance à réduire certaines ′′ nouvelles ′′ solutions. En fait, pour être honnête, il n'y a que 4-5 problèmes chez les handicapés militaires qui doivent être traités et définis puis regroupés tout cela en une seule loi. Pour autant que je sache au sein du groupe de travail, il n'y a pas de personnes (que je connais) aux personnes handicapées qui peuvent travailler avec succès sur l'adoption d'une nouvelle loi tout en protégeant les droits obtenus des personnes handicapées. Ce qui est maintenant certain, lors de cette réunion, nous n'avons pas parlé des combattants vétérans et de leurs droits. La Serbie est le seul pays de la région qui n'a pas de loi sur les combattants et leurs droits depuis 27 ans. Il n'y a pas de loi, pas de droits. Au cours de ces plus de deux décennies, l'État a ′′ économisé ′′ environ un milliard d'euros sur le sang et la sueur de ses combattants. Et le gouvernement actuel a l'intention de le faire encore. L ' État ne veut pas d'une organisation vétéran unique. Imaginez juste la situation si nous avions une association républicaine représentative des combattants-vétérans et environ 200 associations municipales dans un système unique. Personne n'y penserait alors pour jouer avec les combattants. Ils seraient la force pertinente dans les vues professionnelles, personnelles et politiques, et les autorités se contenteraient de courir pour les rencontrer. C ' est ainsi que le gouvernement a attribué plusieurs dizaines d'organisations vétérans, qui, de différentes façons, finance et sur lesquelles il conçoit toutes les tentatives d'organiser des vétérans combattants. Il y a maintenant un peu plus de 800 organismes vétérans vétérans, soit environ 4 sur chaque commune. Kinky, en tant que bonne partie de ces organisations sont dirigées par des personnes suspectes avec un stage ′′ vétéran ′′ qui ont formé leurs organisations presque exclusivement pour satisfaire leurs intérêts et intérêts du cercle étroit de leurs amis et associés. Pour répondre à la question pourquoi je suis intéressé à résoudre le problème des soldats et des familles des soldats morts et disparus. C ' est principalement ma dette envers les combattants des trois guerres auxquelles j'ai participé. Voilà ma dette envers eux en tant qu'officier, ministre parlementaire et homme. Je rencontre constamment des combattants de différentes unités. C ' est incroyable leur modestie, leur tolérance, leur honnêteté et leur attente pour que le pays se souvienne enfin d'eux. C ' est incroyable leur volonté de défendre à nouveau leur pays si nécessaire... C ' est pourquoi j'ai décidé d'écrire la loi sur les droits des combattants et des familles des combattants morts et des combattants manquants. Ce n'est pas ma loi ! C ' est notre loi parce que je l'ai écrite selon vos suggestions. Cela peut être la loi du gouvernement si elle le veut. En écrivant la loi, j'ai traité presque tous les faits importants, mais j'ai aussi pris soin des possibilités matérielles de l'État. Je ne dis pas que la loi est bonne ! Il est nous, quel qu'il soit ! Le gouvernement peut le prendre, le réparer, le remplir et le mettre en œuvre. Juste pour que les messieurs du gouvernement le sachent : CE SONT LE MINIMUM. DES COMBATTANTS et vous ne pouvez pas aller même un pourcentage en dessous de la proposition, à savoir seulement des paramètres plus élevés et moins élevés peuvent être déterminés avec n'importe quelle solution à notre loi. De l'association des combattants multiples vétérans, les personnes informées ont indiqué avoir repris les solutions de base de cette loi, qu'elles l'ont améliorée et corrigée et qu'elles vont la promouvoir. Je leur souhaite du succès dans ce domaine. C ' est leur loi autant que la mienne ou n'importe quel combattant. Je veux juste vous présenter que cette proposition de loi a été induite en erreur au parlement serbe, que j'ai essayé de l'inscrire à l'ordre du jour de l'Assemblée à plusieurs reprises et je continuerai à le faire. L ' Assemblée a présenté cette proposition de loi à chacun des 250 députés. Aussi, l'Assemblée a livré le paddle de la loi au Président de la République, au Premier Ministre et à tous les Ministères. Le Ministère de la défense a présenté ce projet de loi à tous ses membres de l'organisation et à l'état-major général à toutes ses unités organisationnelles. Toutes les unités organisationnelles de l'armée et du MO sont obligées de donner leur position et leur avis au Premier Ministre de la Serbie, afin qu'au niveau gouvernemental, elles puissent se mettre d'accord sur l'acceptabilité et les raisons pour lesquelles elles n'acceptent pas cette proposition de loi et qui à moi en tant que requérant de la loi et de tous les autres députés. Messieurs, vous avez eu l'occasion de voir mes tentatives et mes difficultés pour faire entrer ce projet de loi dans la procédure et ensuite améliorer certaines propositions et solutions grâce à l'amendement. Ma lutte continuera encore et encore. Mais il faut savoir qu'il n'y a pas de bonne volonté pour le moment de voter telle ou telle loi. Pour son apport, nous devons nous battre contre nous-mêmes. Pour cela il faut l'unité de tous les combattants, qui ne sont pas là pour l'instant. Depuis des années, de nombreux combattants insistent pour que nous créions une nouvelle association de vétérans combattants de la République puis créons une nouvelle ou en adhérant aux associations municipales actuelles dont les combattants seront prouvés, créer une organisation vétéran unique qui imposera avec leurs nombres et leurs forces un facteur inévitable dans la résolution de toutes les demandes et problèmes d'anciens combattants. Mon état de santé ne me permet pas de m'engager comme dans la période antérieure, mais avec vous, je pourrais probablement contribuer à au moins un certain nombre de problèmes résolus. Je n'ai pas besoin d'auto-promotion messieurs, mais en tant qu'homme, je me sentirais beaucoup mieux si nous résolvions ensemble les problèmes brûlants des combattants vétérans. Vos opinions et vos opinions sur ces questions sont très importantes pour moi. Je sais que l'autre partie inclura toutes les capacités pour nous empêcher de réaliser l'unité et nous entraver à chaque tournant. Si vous êtes prêts, je suis prêt aussi. Souvenez-vous encore une fois : NOUS ATTEINDRONS NOS DROITS SI NOUS SOMMES. ET DÉCISIONS POUR LES BATTRE. Puisses-tu être vivant et bien. Ils m'ont déjà désactivé une fois pour partager cette information avec vous. J ' espère pouvoir y arriver aujourd'hui !- =AZUQTfFD5i4OmY4mptGLzzSaAlrdw_z6ElO1uLR9GFJHbQEtwLOLWeYu81zsfa_79qMpLi9xSRMvS6LGb_2ysp-6RFKYo6mIqR2h4PQtezYVAIigKmjTqirbjQG-5YZMwq0&__tn__=R]-R]Sladjana Acimovic
Delim!!!
J’aime- ·
Répondre - · =AZUQTfFD5i4OmY4mptGLzzSaAlrdw_z6ElO1uLR9GFJHbQEtwLOLWeYu81zsfa_79qMpLi9xSRMvS6LGb_2ysp-6RFKYo6mIqR2h4PQtezYVAIigKmjTqirbjQG-5YZMwq0&__tn__=R]-R]2 ans
=AZUQTfFD5i4OmY4mptGLzzSaAlrdw_z6ElO1uLR9GFJHbQEtwLOLWeYu81zsfa_79qMpLi9xSRMvS6LGb_2ysp-6RFKYo6mIqR2h4PQtezYVAIigKmjTqirbjQG-5YZMwq0&__tn__=R]-R]
=AZUQTfFD5i4OmY4mptGLzzSaAlrdw_z6ElO1uLR9GFJHbQEtwLOLWeYu81zsfa_79qMpLi9xSRMvS6LGb_2ysp-6RFKYo6mIqR2h4PQtezYVAIigKmjTqirbjQG-5YZMwq0&__tn__=R]-R]
=AZUQTfFD5i4OmY4mptGLzzSaAlrdw_z6ElO1uLR9GFJHbQEtwLOLWeYu81zsfa_79qMpLi9xSRMvS6LGb_2ysp-6RFKYo6mIqR2h4PQtezYVAIigKmjTqirbjQG-5YZMwq0&__tn__=R]-R]Haxhi Kuçi
Gispodine Bozidare ,da Milan Sipka sa vama vodili ste rat u orahovcu ,godine 19.07 1998.Milan sipka ubio mnogo paravojne srpske vojnike i srpsko policajca.A vi,ste utovrarili u kamion ubjane srbe i cuvali ste toga kamiona,da niko ne zna sto ste napra…
Afficher la suite
J’aime
Répondre
Modifié
- =AZUQTfFD5i4OmY4mptGLzzSaAlrdw_z6ElO1uLR9GFJHbQEtwLOLWeYu81zsfa_79qMpLi9xSRMvS6LGb_2ysp-6RFKYo6mIqR2h4PQtezYVAIigKmjTqirbjQG-5YZMwq0&__tn__=R]-R]
=AZUQTfFD5i4OmY4mptGLzzSaAlrdw_z6ElO1uLR9GFJHbQEtwLOLWeYu81zsfa_79qMpLi9xSRMvS6LGb_2ysp-6RFKYo6mIqR2h4PQtezYVAIigKmjTqirbjQG-5YZMwq0&__tn__=R]-R]Bozidar Delic
Kuci,tebi ni doktori ne mogu pomoci.
16
J’aime- ·
Répondre - ·
Voir la traduction - · =AZUQTfFD5i4OmY4mptGLzzSaAlrdw_z6ElO1uLR9GFJHbQEtwLOLWeYu81zsfa_79qMpLi9xSRMvS6LGb_2ysp-6RFKYo6mIqR2h4PQtezYVAIigKmjTqirbjQG-5YZMwq0&__tn__=R]-R]2 ans
Répondre
=AZUQTfFD5i4OmY4mptGLzzSaAlrdw_z6ElO1uLR9GFJHbQEtwLOLWeYu81zsfa_79qMpLi9xSRMvS6LGb_2ysp-6RFKYo6mIqR2h4PQtezYVAIigKmjTqirbjQG-5YZMwq0&__tn__=R]-R]Haxhi Kuçi
Bozidar Delic da svaka ti cast,pa vi ste meni jeb...moga zivota sa Milan Sipkom,Demaqi,Avdi Ibrahimi,Riza V.Reshat Badallaj sa sestrom.Pa bogami i ti nisi prosao bolje od mene od srba ,tukli su te ka p....znas ti bolje od mene za onu aferu u Ruskoj amb…
Afficher la suite
J’aime
Répondre
=AZUQTfFD5i4OmY4mptGLzzSaAlrdw_z6ElO1uLR9GFJHbQEtwLOLWeYu81zsfa_79qMpLi9xSRMvS6LGb_2ysp-6RFKYo6mIqR2h4PQtezYVAIigKmjTqirbjQG-5YZMwq0&__tn__=R]-R]Gjengiz Beqiri
Bozidar Delic tisi djukello ubiosi deca 1 god zlocinac pravis se heroj ti znas da lazes srbi .oni mislu da sta lricas ti da je istina nesto tisi kukavica nisi bio nikad na ratne linije .
Vojkan Bozovic nemoj da psujes zlocinac delic se pravi heroj sto ubio dete
Gjengiz Beqiri srbi su junaci kada napred imaju spiune albanskog majmuna,i nas prevari u zamku civile ubijaju a naurozane lude begnu ko zecevi.Srbi si junaci kada imaju albane sa njegove strane a sami desetore nauruzani albanci svi srbi u karpatima.Ne krivim srbe,mi smi majmunska raca.Rukovidstvo nasi su vas zvali u VI veku da nas masakrirate,i da u nasoj zemlji napravite vasu drzavu.Krivi smo mi sami,e pa jebite sada nas kako vas digne.I Milan Sipki sam rekao sa desetine nauzuzani policajcem i moja baka moze da igra kako mu se digne,ali hajdemo u sumi ti sa oruzjem a ja nozem,ko moze jednog drugog da ubija?Nije mu se divio ova igra.Srbi su junaci da ratuju sa civilima.Msovke imaju cigani,sada ni oni ne msuju.Sto se tice robstvo ni srbi ni albanci ne odlucuju oko ovoga,ali su UN koji odlucuju ko da bude rob i ko gazda.Serite sada koliko hocete pametnjaci ?Vojkan Bozovic,zasto se vodu ratovi?Ako ne znas ti placena dusa.
Haxhi Kuçi
=AZUQTfFD5i4OmY4mptGLzzSaAlrdw_z6ElO1uLR9GFJHbQEtwLOLWeYu81zsfa_79qMpLi9xSRMvS6LGb_2ysp-6RFKYo6mIqR2h4PQtezYVAIigKmjTqirbjQG-5YZMwq0&__tn__=R]-R] Heljppp Nato Heljp Kljintonj
J’aime
Vuksan Mijovic sve vas srbe jebo mater Milan Sipka i Bozidar Delic,Delic je jedna ptica detlica koja jede znate.Pa zasto ne vam kaze istinu Bozidar Delic da je saradjivao sa OVK??????Zasto ne priznje da Milan Sipka ubio puno srba u Orahovcu.Pa neka se kune Bozidar Delic da njije sacuvao mrtve srbe utovorani u dva kamiona govnu cu da pojedem.Pa ako vama se svidja da vas ubija neka mu bog oprostio,ali koko vidim ani koji krije zlocin,sutra cekajte i vasu smrti od iste ganitureZasto ne kaze Bozidar koliko zlata pokupio sa Sipkom i koliko miliona markice imaju po drugim drzavima?Bozidar sa Milan Sipkom za 1000 godine su osigurali zivot svoga a Sipki bog ga osudio i sam mi je rekao da mu bog oduzeo najmiliju(jedinog sina).Milan Sipka heo meni da me ubija,a bog mu je usvratio.Saradnik mu je bio Kleqka i Fatmir Lima,a za druge zasto cuti Bozidar?Jesam bogami bolestan Bozidaru,svaka ti cast ubico hladnog krva.Pronadjite bivseg predsednika sudza u suvoj reci Marko Markovicu,one nas dvoje osudio,u sudnici suvojreci,sve ce vama srbe kaze samo istinu.Vi ste Bozidare sa Sipkom jebali st im mater srbiju i srbima,vi ste im dali kosovu vaseg sardnicima,i na kraju su i vas jebali .Milane jeli su izasli moje reci za sve sto se dogodilo???Sipko da si timeni pustio na miru,danas bi bila srbija ko cveca e ne robstvo od strane vaseg izdaje.Ja sam terao one iz OSCE koji su stanovali u mojoj kuci da prijave masakre Racka 15 januara 1999 godine,Radi tvoje prlavstinu sto ste mi mucili do smrt bog me ja naredio da sudjujem sve srbe.Da nisi bio ti u kosovi ne bi bilo ovoliko mrtve ni od strane srba ni ad strane albanaca.Budite posteni Bozidare recite sa Sipkom sta ste pricali oko mene sa Fatmir Limom i Avdi Ibrahimijom?Za vreme veseg ofanzive zasto ste mi trazili kuce do kuce.Kada nisam ubio nikoga ni srbe ni albance.Zasto niste ratovali sa OVK,nego sa civilima????Jeli bre Sipko keli sam te rekao sa civilima i moja baka moze da ratue i da pobedi???Trazili ste mi dvoboj sa stotine policajcima a ja golim rukama.Radi vas osudjen i srpski narod,da danas pati za hranu.Da vas bog sudi Sipko sto je trazio i dobio.Ne od strane ljudsko nego od strane BOGA.Bozidaru da li Sipka ima josh auto skolu u novom sadu"Start",i da li pijete po kafani starom gradu u sred beograda?Sram vas bilo,pijete sa parama ubijeno porodicama.Vuksan Mijovic
sve vas srbe jebo mater Milan Sipka i Bozidar Delic,Delic je jedna ptica detlica koja jede znate.Pa zasto ne vam kaze istinu Bozidar Delic da je saradjivao sa OVK??????Zasto ne priznje da Milan Sipka ubio puno srba u Orahovcu.Pa neka se kune Bozidar Delic da njije sacuvao mrtve srbe utovorani u dva kamiona govnu cu da pojedem.Pa ako vama se svidja da vas ubija neka mu bog oprostio,ali koko vidim ani koji krije zlocin,sutra cekajte i vasu smrti od iste ganitureZasto ne kaze Bozidar koliko zlata pokupio sa Sipkom i koliko miliona markice imaju po drugim drzavima?Bozidar sa Milan Sipkom za 1000 godine su osigurali zivot svoga a Sipki bog ga osudio i sam mi je rekao da mu bog oduzeo najmiliju(jedinog sina).Milan Sipka heo meni da me ubija,a bog mu je usvratio.Saradnik mu je bio Kleqka i Fatmir Lima,a za druge zasto cuti Bozidar?Jesam bogami bolestan Bozidaru,svaka ti cast ubico hladnog krva.Pronadjite bivseg predsednika sudza u suvoj reci Marko Markovicu,one nas dvoje osudio,u sudnici suvojreci,sve ce vama srbe kaze samo istinu.Vi ste Bozidare sa Sipkom jebali st im mater srbiju i srbima,vi ste im dali kosovu vaseg sardnicima,i na kraju su i vas jebali .Milane jeli su izasli moje reci za sve sto se dogodilo???Sipko da si timeni pustio na miru,danas bi bila srbija ko cveca e ne robstvo od strane vaseg izdaje.Ja sam terao one iz OSCE koji su stanovali u mojoj kuci da prijave masakre Racka 15 januara 1999 godine,Radi tvoje prlavstinu sto ste mi mucili do smrt bog me ja naredio da sudjujem sve srbe.Da nisi bio ti u kosovi ne bi bilo ovoliko mrtve ni od strane srba ni ad strane albanaca.Budite posteni Bozidare recite sa Sipkom sta ste pricali oko mene sa Fatmir Limom i Avdi Ibrahimijom?Za vreme veseg ofanzive zasto ste mi trazili kuce do kuce.Kada nisam ubio nikoga ni srbe ni albance.Zasto niste ratovali sa OVK,nego sa civilima????Jeli bre Sipko keli sam te rekao sa civilima i moja baka moze da ratue i da pobedi???Trazili ste mi dvoboj sa stotine policajcima a ja golim rukama.Radi vas osudjen i srpski narod,da danas pati za hranu.Da vas bog sudi Sipko sto je trazio i dobio.Ne od strane ljudsko nego od strane BOGA.Bozidaru da li Sipka ima josh auto skolu u novom sadu"Start",i da li pijete po kafani starom gradu u sred beograda?Sram vas bilo,pijete sa parama ubijeno porodicama.=AZUQTfFD5i4OmY4mptGLzzSaAlrdw_z6ElO1uLR9GFJHbQEtwLOLWeYu81zsfa_79qMpLi9xSRMvS6LGb_2ysp-6RFKYo6mIqR2h4PQtezYVAIigKmjTqirbjQG-5YZMwq0&__tn__=R]-R][size=11]Haxhi Kuçi[/size]
Bozidar Delic da svaka ti cast,pa vi ste meni jeb...moga zivota sa Milan Sipkom,Demaqi,Avdi Ibrahimi,Riza V.Reshat Badallaj sa sestrom.Pa bogami i ti nisi prosao bolje od mene od srba ,tukli su te ka p....znas ti bolje od mene za onu aferu u Ruskoj ambasadu.Kuni se u boga da Milan Sipka nije ubio civile o Orahovcu,i da nije plackao redom sve stanovnike.Kuni se da ti nisi cuvao mrtve policajce u kamion sa srpskom policaje . Sam Milan Sipka strelau svoje policajce.Gde su lesevi srpske policie??Gde ste skrivali?Nisu OVK ubijali,nego vi sa Milan Sipkom.Da stvarno ja sam bolestan ali od vas,i od siftare .A ne od nekoga drugoga.Sipku bog me je ozeo najmiliju,a bogami i ti neces proci bolje.Pricaj srbima istinu,reci sve sta je cinio Sipka?Ako te uhvatio sada strah ,ja tebi ne mogu da te poklonim junastvo.Pitaj Sipku,koliko puta meni je tukao sa Bekteshijem???Koliko puta me molio da saradjujem,i da ubijam mog narod i srpskog naroda po kosovi?Pitaj da sam pristao da ubijem ?Pitaj da li Avdi Ibrahimi je saradjivao u pozadini,sa Sipkom?I da je njega dao sve sto sam pricao sa njega?Pitaj Sipku koliko puta je imao sastanak sa Adem Demaqijem u suvoj reci kod Djem Trsani,kod svoga babi,(otac svoga zeni?Delicu,i 4 srpske policajce ste im napravili zamku u Biracu,da ubija OVK,samo zato sto nisu slusali naredjenju Sipku da ne ubijaju civile albanskon nacionaliteta.Da li vidite da istinu ne mozete skrivati za celi zivot.?