uçk
:: politika
Page 1 sur 1
uçk
Ardian Jasiqi Haxhi cka paska Gjermania ketu gisht pra. Thashe si beson vendoreve qo ne Gjykate te Berlinit, akuzo edhe Gjermanine per financim te fashizmit serbe.
Po thome nuk ke asnje fakt ne dore ke vec rrena thashetheme te kafeve kurgjo tjeter.
Pra une se toleroj rrenen, jam me faktet. Ti si ke faktet, ose nashta i ke Po ja paske qu Stojkut ne vend qe me ja qu gjermanit apo amerikanit.
Pra, jeni edhe bashkepunetor te tyne Po aq sa Bukoshi. 🙂
etrit hahahahahah. O qesharake je o Zot.
Arkani ka padi nderkombetare prej 1993.
Plus krejt llogarite serbe jane rishiku ne detale nga Gjermania.
Fondi i 3 per qindshit o rishiku 10 here, pra eshte analizu edhe me mire nga intelegjenca gjermane.
Pra, une jam ka e them pikerisht kete qe nese ka ndodh ky transaksion Gjermania e ka thy ligjin nderkombetare edhe ka leju financimin e fashizmit serb.
Pra, ti nuk je ka dine cka je ka flet. Ti qaq shume je ka i beson rrenes tone sa Po e quan te vertete.
Hajt burre se te paska rrok s’pa qija po get dhe spo te shiten rrenat mo.
Tung se tash kam pune me te mecme se me u marre me rrena te tua .
Gjate luftes se Kosoves kane ndodh shume krime, qe nuk jane dokumentu, ka plot deshmi, madje ka deshmi edhe per trafikim organesh.
Ama keto deshmi zhduken brenda nates.
Qysh, qysh po thu ti tuj shpernda ka 2-3 milione per deshmitare ne kafe.
Ardian Jasiqi Haxhi gabimi eshte ketu. Une s’jam ka e
Perkrahu jam ka te them qoj faktet ne prokurori, kudo qe mundesh, ankohu.
Pra edhe njehere, nuk me han per Bukoshin po ne han per faktet e jo rrenat.
Petrit Toska Ardian Jasiqi
Oh analfabet... qe 4 dite jam duke dhen fakte konkrete per Arkanin po ti nuk po i lexon komentet me vemendje.
Arkani ka pas xhirollogari bankare qe nga viti 1973 qe ti hala nuk je kon ne kete bote.
Arkani ka qene biri i Veljko Raznatovicit gjeneral per 30 vite ne sherbimin sekret ushtark KOS.
Arkani ka pasur 31 identitete fallco me passaporta nga gjithe bota... prandja ka vrare 61 desident dhe nacionalist kroat nga viti 1976 deri 1988 nga Suedia e deri ne Zeland.
Arkani ka qene agjenti me i fort ne ballkan qe ka arrit me kontrollu gjithe klasen politike ne Serbi qe nga Millosheviqi dhe deri te Zoran Gjingjiqi te gjithe kan qene vegla te Arkanit.
Arkani ka bashkpunuar me shume sherbime sekrete perendimore dhe lindore dhe ka kryer atentate me porosi... BND, STASI, MI6, MOSSAD, CIA, MIT etj etj... prandaj nuk eshte arrestuar kurre dhe nuk ekziston asnje padi ne tribunalin e Hages kunder Arkanit.
Arkani qe nga viti 1989 deri 1999 ka pasur banken e tij private DAFINA BANK ne Beograd... kur te gjitha financimet per blerjen e armve apo municionit kan qarkulluar permes kesaj banke... po ashtu edhe 820.000.000 DM nga fondi 3% jane transferuar permes DAFINA BANK per ne konton private te Arkanit ne Qipro.
Sot qe nuk ekziston Arkani ne kete bote officiel qe nga viti 2000 te gjitha dojset jane te hapuar... prandaj kemi arritur te zbulojme transakcionet bankare te Arkanit me bashkpuntoret e tij besnik.
#KRRRKKK
Ardian Jasiqi qiti faktet nga 821 400 persona. Baba i jam me se pari nuk te jep deshmi edhe pse ka pagu tre perqind se ai nuk e dine cka eshte bo me ato pare, edhe pse jane afer 10 000 marka apo me shume.
Ardian Jasiqi Po ashtu ligji i Lustracionit nuk i denon keta qe kane mbledh pare per 3 per qind, i denon bashkepunetoret e UDB-se. Aty me vjen keq, presidenti i dashun i joti ka me dal kryeshpijun per Kosoven bashke me Kadri Veselin. Pra ke me u deshpru keq, nashta ka me dal qe Fondi Vendlindja Therret i ka qu keto para te Arkani. Cdo element tregon qe Hashim Thaci eshte njeri i Milloshit dhe Arkanit, sidomos pas lufte ne Kosove ku ka arrit me e shkaterru cdo pore te kesaj shoqerie, me zi se Qeveria e Milloshevicit dhe cdo Qeveri pas cofjes se
Ardian Jasiqi Petrit Ama dallimi i jam me ty eshte se une kam luftu e ti ke qi pidh neper Prizren.
Pra une me 17 vjet e tete muaj e kam kap pushken me dore E ti me dore i ke mshu karit. Hajt tung Pasha bacen e vazhdo me fake news neper fb .
https://www.facebook.com/rambo.gjumashi/posts/2677528962319773?comment_id=2677687002303969¬if_id=1554198435088353¬if_t=feedback_reaction_generic
Re: uçk
Petrit Toska Haxhi as ti nuk po e din sakt.
Agjenti sekret i UDB Bujar Bukoshi e ka formu UCK ne ambasaden amerikane ne Zurich bashke me Xhavit Halitin.
Gazi Karabashi Rrobat jane qep ne nje rrobaqepsi ne Bern te zvicres..
Donator kryesor i kesaj rrobaqepsie ka qene Sadri..(Toni Albana)..
Rrobat nepermjet durrsit kalonin ne kosove..!
Dhe ne vitin 1998 ne portin e durresit ne kamionat e rrobave u kapen arme super moderne nga policia qelbanike shqiptare e asaj kohe..
Jo i qepen serbet,jo i qepen katunaret etj jane muhabete koti..!
Halil Kuliqi Haxhi Kuçi tu paskan perzie trakat .Ukshini nuk ka qenë ministër i punëve të brendëshme asnjëherë.
Masquer ou signaler ceci
J’aime- · Répondre
- · 4 h
Petrit Toska Te gjithe keta qe jane ne kete list i kam takuar personalisht.
Me Ismet Kryeziun kam qendruar 2 vite ne burgun 313 ne Tirane.
Ndersa Adem Jashari ka qene nje trim budall qe dy lidhje nuk i ka pas me organizim politik dhe ushtarak.
Deri para vrasjes se tij nuk e ka njof askush ne drenic por kur Serbia beri masakra ndaj familjes se tij athere edhe Ademi u bo legjend e luftes.
Dhe kjo ligjend ju konvenon ketyre kriminelave qe jane qe 20 vite ne pushtet sepse perfitojn shume vota ne emer te Adem Jasharit por kur e kan vrare askujt nuk i ka honger palla me ndihmu Adem Jasharin.
#KRRRKKK
:: politika
Page 1 sur 1