Gani Geci i drejtohet Bardhyl Mahmutit rrencit
:: politika
Page 1 sur 1
Gani Geci i drejtohet Bardhyl Mahmutit rrencit
“Unë kurrë nuk do të shkruaja një komunikatë që bazohet në të pavërteta dhe shpifë për të tjerët! Edhe në rastin më të pamundshëm, nëse do ta kisha shkruar komunikatën numër 59 me të gjithë ato të pavërteta që përmban kjo komunikatë, unë nuk do të prisja 20 vjet për të kërkuar falje. Do ta bëja menjëherë dhe do t’i merrja përgjegjësitë që do të më binin për shpërndarje të dezinformatave që kanë lënduar luftëtarin e orëve të para, Gani Gecin dhe familjen e tij”, ka thënë Mahmuti.
Të mërkurën në një intervistë në Transmetuesin Publik, presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi i ka kërkuar falje Gani Gecit për komunikatën numër 59 të UÇK-së.
“Mund të them se komunikata numër 59, që përmendet në opinion, siç e ka theksuar Shtabi i Zonës Operative të Drenicës, i udhëhequr nga Sylejman Selimi dhe Sami Lushtaku, është një komunikatë abuzuese, që nuk i takon UÇK-së”, ka deklaruar Thaçi në RTK.
http://prishtinanews.info/gani-geci-e-therret-ne-telefon-bardhyl-mahmutin-dhe-e-pyet-nese-e-ka-shkruar-ai-komunikaten-nr-59-te-uck-se/
Të mërkurën në një intervistë në Transmetuesin Publik, presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi i ka kërkuar falje Gani Gecit për komunikatën numër 59 të UÇK-së.
“Mund të them se komunikata numër 59, që përmendet në opinion, siç e ka theksuar Shtabi i Zonës Operative të Drenicës, i udhëhequr nga Sylejman Selimi dhe Sami Lushtaku, është një komunikatë abuzuese, që nuk i takon UÇK-së”, ka deklaruar Thaçi në RTK.
http://prishtinanews.info/gani-geci-e-therret-ne-telefon-bardhyl-mahmutin-dhe-e-pyet-nese-e-ka-shkruar-ai-komunikaten-nr-59-te-uck-se/