Biri i UBASHIT i Skender Krasniqit shan
:: politika
Page 1 sur 1
Biri i UBASHIT i Skender Krasniqit shan
Mbani mirë këtë që po ju them: në njëqind vjet, në vafshim si po vemi, do të jemi aq poshtë sa edhe sot.
Haxhi Kuçi
22 h ·
Kush organizoi lista per me vra shqiptar?
I qendrushem ish kon ky popull.
Vraje si lepra dhunoi si leprat shqiptaret durojne.Le te durojne .
Duro shkaun,duro tradhetaret.PapaaaaBravo shqiponjat me dy kekerdheca.
Haxhi Kuçi Vetem kanuni i Lekes vlen te na nese e presni specialen,krejt atdhetareve nanen e pertej keta kan me ua kajt.Familjaret e te ndjerit Ahmet Krasniqit shume fjale e pune sa Demushi.Vrasesi po dihet me emer e mbiemer.Pse si qoni fjale familjes se atij qe ja ka ngre gishtin,,afat keni gjere ne mengjez me na tregue kush ju ka pague me na vra Ahmet Krasniqin,?Neqoftese nuk na tregoni tre gjaqe na keni borgj,po jo tre po krejt faronjau.Edhe Sandokani i Sanijes se Sheremetit ka pas gisht ne vrasjen e Ahmetit .BARDHYL MAHMUTI E DIN.KUR KY KA THONE DO TA GODASIM NE LUL TE BALLIT ATEHER KY EDIN KUSH E VRAU? Mero Baze;O Milaim Zekani lidhi qent,mos mu kercno si Ahmet Krasniqit?Shaban Braha e ka helmue Aziz Zhilivoden me fakte te deshmitarit gjeneral ne Tirone.Xhafer Jashari është bagjanak i Ibrahim Kelmendit.Fatmir Lima ka qen urdher zbatues ne kondapime.Lima ne Landovice ka lujt shoten me daulla kur e vran Ahmetin ne tirone.Xhabir Zharku edhe ky ka vra shqiptar si shkau. vrasësi ishte paguar 300’000.- DM dhe ishte Artan L.si Dritan Avllaj.Nazim Bllaca e Naimi –njerez te Thaçit!Bedri Islami urdhedhenes,si Adem Demaqi e Avdi Ibrahimi,Reshat Badallaj mik me Ali Ahmetin.Kamushi nr dy i rrezikshem i vrases me gjakftoftesi si ai mjeku i shtimes Mujota.Listen per vrasjen e atdhetareve ja kan zan Bislim Zyrapit.XHEMAJLI BEQIRAJ: UNË JAM NJË PIUN NË SHAHUN QË PO LUHET
Ka vazhduar rigjykimi në procesin “Drini”, me dëshminë e truprojës dhe shoferit të gjeneral Sali Veselit, Xhemajli Beqirajt
“Bashkim Ndrecajt dhe Remzi Shalës ua kam frikën, sepse ata e kanë një rreth të gjerë. Ata janë një grup ‘Bin Ladenash’ në krye me Bislim Zyrapin. Le ta dijë gjykata dhe Kosova se nëse më ndodh diçka, familja ime nuk kërkon askund tjetër, vetëm tek Shala, Ndrecaj dhe Zyrapi. Unë jam fukara. M'i dha më herët prokurori pesë euro, pesë te tjera i kam lyp për të ardhur në gjykatë, por për me rrejt s’ka pare që më blen. Unë jam për ta ndihmuar drejtësinë dhe nëse dëgjoj diçka vetë do të vij të tregoj. Por, unë jam një piun në shahun që po luhet”, ka thënë dëshmitari Beqir
Gezim Arusha o haxhi ahmet krasnicen burrin e shkin magjupes askush seka vra qysh vrahet njeri pa asnji plumb e asnji njoll xhaku ne trup se kodusi lame thot qe nji plavush gruja cetnike e ckolonelit eka terhjek ahmetin se kur i thash aziz zhilivodes te rit nuk komentoj veq privat se miloshi asht kusheri i jakup krasnicit qe mas baton haxhiut stanishic udbash eka ba zedhens te luftes se dret e te lavdishme te uckes
1
Supprimer ou masquer c
Gezim Arusha o haxhi ahmet krasnicen burrin e shkin magjupes askush seka vra qysh vrahet njeri pa asnji plumb e asnji njoll xhaku ne trup se kodusi lame thot qe nji plavush gruja cetnike e ckolonelit eka terhjek ahmetin se kur i thash aziz zhilivodes te rit nuk komentoj veq privat se miloshi asht kusheri i jakup krasnicit qe mas baton haxhiut stanishic udbash eka ba zedhens te luftes se dret e te lavdishme te uckes
Haxhi Kuçi
22 h ·
Kush organizoi lista per me vra shqiptar?
I qendrushem ish kon ky popull.
Vraje si lepra dhunoi si leprat shqiptaret durojne.Le te durojne .
Duro shkaun,duro tradhetaret.PapaaaaBravo shqiponjat me dy kekerdheca.
Haxhi Kuçi Vetem kanuni i Lekes vlen te na nese e presni specialen,krejt atdhetareve nanen e pertej keta kan me ua kajt.Familjaret e te ndjerit Ahmet Krasniqit shume fjale e pune sa Demushi.Vrasesi po dihet me emer e mbiemer.Pse si qoni fjale familjes se atij qe ja ka ngre gishtin,,afat keni gjere ne mengjez me na tregue kush ju ka pague me na vra Ahmet Krasniqin,?Neqoftese nuk na tregoni tre gjaqe na keni borgj,po jo tre po krejt faronjau.Edhe Sandokani i Sanijes se Sheremetit ka pas gisht ne vrasjen e Ahmetit .BARDHYL MAHMUTI E DIN.KUR KY KA THONE DO TA GODASIM NE LUL TE BALLIT ATEHER KY EDIN KUSH E VRAU? Mero Baze;O Milaim Zekani lidhi qent,mos mu kercno si Ahmet Krasniqit?Shaban Braha e ka helmue Aziz Zhilivoden me fakte te deshmitarit gjeneral ne Tirone.Xhafer Jashari është bagjanak i Ibrahim Kelmendit.Fatmir Lima ka qen urdher zbatues ne kondapime.Lima ne Landovice ka lujt shoten me daulla kur e vran Ahmetin ne tirone.Xhabir Zharku edhe ky ka vra shqiptar si shkau. vrasësi ishte paguar 300’000.- DM dhe ishte Artan L.si Dritan Avllaj.Nazim Bllaca e Naimi –njerez te Thaçit!Bedri Islami urdhedhenes,si Adem Demaqi e Avdi Ibrahimi,Reshat Badallaj mik me Ali Ahmetin.Kamushi nr dy i rrezikshem i vrases me gjakftoftesi si ai mjeku i shtimes Mujota.Listen per vrasjen e atdhetareve ja kan zan Bislim Zyrapit.XHEMAJLI BEQIRAJ: UNË JAM NJË PIUN NË SHAHUN QË PO LUHET
Ka vazhduar rigjykimi në procesin “Drini”, me dëshminë e truprojës dhe shoferit të gjeneral Sali Veselit, Xhemajli Beqirajt
“Bashkim Ndrecajt dhe Remzi Shalës ua kam frikën, sepse ata e kanë një rreth të gjerë. Ata janë një grup ‘Bin Ladenash’ në krye me Bislim Zyrapin. Le ta dijë gjykata dhe Kosova se nëse më ndodh diçka, familja ime nuk kërkon askund tjetër, vetëm tek Shala, Ndrecaj dhe Zyrapi. Unë jam fukara. M'i dha më herët prokurori pesë euro, pesë te tjera i kam lyp për të ardhur në gjykatë, por për me rrejt s’ka pare që më blen. Unë jam për ta ndihmuar drejtësinë dhe nëse dëgjoj diçka vetë do të vij të tregoj. Por, unë jam një piun në shahun që po luhet”, ka thënë dëshmitari Beqir
1
Supprimer ou masquer c
Haxhi Kuçi Gezim Arusha,une prej arhives qe kam lan i qita jo prej kokes sime.Te gjitha keto qe i kam shkrue i kam nxjerr nga gazetat.Gazetat kan shkrue kush e ka vra dhe njeriu eshte ne burg,ndoshta me qellim ja kan ngjite te ndjerit,per me largue nga vetja krim…Voir plus
Haxhi Kuçi Gezim Arusha,ja gazeta qe kam nxjerr keto shenime;http://botapress.info/ekskluzive-vrasesin-e-kolonelit.../
[size=0]Modifier ou supprimer
Naser Islami Haxhi Kuçi Rugova te gjitha qe i ka thene, sakte i ka ditur! Ai asnjehere nuk e ka ofendu kend! Por per doren e zgjatur te serbiuse patjeter e ka pase qe me na cingerru n tru! Por na trurin e kemi pa zile, e ms vet per trurin tone![/size]- Shume me vend e keni thene kete te vertete i nderuar.
Xhevat Bytyçi U myte duke cituar gazeta
Dalloje informaten me propaganden dhe dezinformaten
Mesohu ne pleqni ti thuash vetem ato qe ti i ke parė e perjetuar.
Qe jam duke te pecjellur ne fb per ty te gjithë tradhetar- e perkrah Petrit Toska ketu
Haxhi Kuçi Xhevat Bytyçi,hajt ti tregomi nja dhjete atdhetar qe jan gjall,per tradhetar po krejt po dalin krejt lypin nanen e pertej.Tregoma nje rrene cili nga uçk i shkoj Adem Jasharit me vdek tue i dal ndihme.Mos um shit prralla.Une nuk shkruaj çka thejn rrencat por nga pervoja.Tregoma ti nje veper atdhetare ?Mos um genje ,çka ke ba per atdhe e per shqiptar?Banu burr e trego realitet,More edhe me genje me ndonje enderr.
Haxhi Kuçi Xhevat Bytyçi,pasi te me jep pergjigje se çfare ti bane per atdhe e per shqiptar me thuaj cila gazete po genjen?Ndoshta edhe ty te djege diçka lidhur me specialjen.Gjere neser ju presi per te mu pergjegjur,mendo mire dhe pergadite ndonje genjeshter te stofistifikume me stil te bukur.- Xhevat Bytyçi Haxhi Kuçi
Une hiq asgje nuk kam bëre , por se paku nuk mirrem me thësh e theme
Pastaj a e kupton nuk besoj qe e kupton se kete pyetje qe ma bëre është qesharake
Sepse ne te dyve por edhe te tjereve na njohin rrethi - e perkrah Petrit toska
Gjino Kosova Haxhi Kuçi NJE MASHKULL LAVIRE JE DHE DO MBETESH SHERBETORI I BETUAR SLLAVISTE SI SHPERNDAVE HELMIME NEPER SHKOLLA SE BASHKU ME ISMET MAGJUPIN SI TRADHETOVE NAIMIN E HAJRES BERISHA SI TRADHETOVE EDHE SHUM TE TJERE PATROTA SHQIPTARE SI DHUNOVE VAJZA SHQIPTARE SE BASHKU ME KLYSHIN E COFUR ARKANIN TE GJITHA KETO TRADHETI KE PER TI PAGUAR OR GJAKPRISHUR I GABELIT TI JO VETEM FAMILJEN TENDE PO EDHE INSEKTET ÇE TE KAN KONTAKTU KAM PER TI ZHDUK MBYLLU SA TE DUASH NE KONSULATA SERBE O ÇKULAN HAXHI FRIGACAKI KOQET KAM ME TI PRE E NGOJ KAM ME TI FUT MOR UDB-BASHI I SLLOBES GJAKPRISHUR MOR PLAK I BRISHUR NJEZET APO TRIDHJET FB KE HAPUR NE EMRA TE RREJSHEM TE NA RROJ SHQIPERIA E TY HAXHI KURVA PLUME- perkrah Xhevati
Xhevat Bytyçi Gjino Kosova
Po e njohin kete suharekė hahaa
Taxisti pastaj shet dardha tani
Po hiqju tij
Supprimer ou masquer ceci
Xhevat Bytyçi Gjino Kosova
Pyete kur ka qenė se fundi ne suharekė se po kishin deshirė disa me takuar
Haxhi Kuçi Xhevat Bytyçi o i biri kurves a mos ti kam shkerdhye grat,po qfare te keqe ke pas prej meje?Nuk ke faj ti une kam faj qe ju pajtova.Gjino Kosova eshte biri e milicit Skender Krasniqit qe ka rreh demostruesit qe lypnin kosoven republike.O Xhevat i biri H.i kurves a me udbasha shkerdhehesh.A e ke dite o i biri Skender policit qe une e paskna tradhetue Naimin e Hajres,po se une jam kan ne uqk.Ta qift nanen Hajri Naimi Hajres.Ndoshta ta ka qi.A guxon baba yt ne suhareke mu dok ?Sa vajzave shqiptare ua ka shti palicen ne vagine,shkak i dy germave KR.Xhevat kurva .Ti po dike kush paska shkep helem neper shkolla,po i din Baba yt se ka qen udbash.Kush e mbyti Ismet magjupin?Baba yt o qen per mos mi tregue uqkes qe ka qen polic i Millan Shipkes
Xhevat Bytyçi Haxhi Kuçi
Ky është fjalori yt po takohemi naj here e tani me shan
Haxhi Kuçi Xhevat Bytyçi i qen a me njeh mire?Mu takye ti kisha shkye ato buze.Po a te kam pasur diqka borgj qe mu rroke?shko ne pidhe te sames o idiot
Xhevat Bytyçi Haxhi Kuçi
Hajt se takohemi kysmet
Haxhi Kuçi O ta shkerdhefsha rroten e nanes o biri kurves,o ti shkerdhefsha tan me rend a morre vesh bre shkavell
Xhevat Bytyçi Haxhi Kuçi
O shaj shaj se nuk ke fjalorė tjeter ti
Haxhi Kuçi Xhevat Bytyçi keshtu bijt e udbashave te shtijn llugave dhe ta shkerdhejn nanen
Haxhi Kuçi Xhevat Bytyçi une shume kjart te parashtrova pyetje qka bane per shqiptari.Ti me thua na njeh rrethi.A te kam ba naj te keqe ty apo dikujt qe din ti personalusht?Kujt i kam ba te keqia?pse han mut i thua birit te Skender mutit pyte Haxhiun a guxon me ardhe ne duhzreke se po kan deshire mu takue.Po kete udbashin e Skender policit e ke lexue ja shkerdhefsh nanen Hajri.Me duket nuk te pata borgj te mi leshoni keto provokime.Ske faj ti une kam faj qe nuk i lejova le ju qi nanen me ju masakrue serbet bashk le kete uqk dhe me planin qlerikan.Kush e qiti Xhemajli Bytyqin me vra serbet o idiot trego ose une te tregoj
Modifier ou supprime
Haxhi Kuçi Xhevat Bytyçi shko pyete Malush Berishen kush pruni ndihma te krysit te kuq ne suhareke gjate luftes?Ti as sa Imja e kimes nuk me njeh mua,mos bluaj pa e njihur personin per se afermi.Pse kundra teje nuk kal shkrue?nuk ta njoh basretin.O idiot a per mem provokue me dergove ftese me ju pranue ne shoqeri?Su te kam pranue edhe te bllokoj,pos pot presi a po kerkon falje.Nese je perkrahes i Uje Bytyqit,ti tregoj do mesele,sepse Uka ma morri vendin tim ish komunist ne komitet dhe sekretar partie ne OBI.Uka e mbyti Xhemajlien.Uken dy here e kam has ne ballkanin tim duke gjuajt me snajperke policet ne fabriken e ballkanit.Te dyten ja bana baj bythen e thi,nese ke bythe hajde shkijm i sulmojna nga afer jo mi tregue cilen shtepi me gjuajte.Njejt Xhemajli Bytyqit ja ka ba bashk me fqiun e Xhemajliut,ate Krasniqin.Dhe plus kyr erdhen te isces i ka shti familjaret Uka jo me tregue qe ka qen ne uqk,por kinse ka qen ne vnesht.Xhevat kete prej teje nuk e kam prit.Sa per qe kerkin duel me mua e din a ta kam friken tye apo Skender milicit.Ky udbash letblun ,punon ne aeroportin e prishtines,Fatmir Kurva i ka shti ne pune sepse Lima e ka nji qik te migjes ne beograd.Xhevat po te me njeh,kishe le shkrue realitetin lbjektiv e jo mu bazue ne udbasha.Me ket dmth se edhe ti tinza me Hank.....kenu dhan ndonje deklqrate te Skender muti.Skender milici qysh pom duket ma pasja que me ba shiqeri me mua Avdi Ibrahimin e Florim Kleqken.Po haram u qoft buka ime,nuk e kam dite qe shqiptqret e shesin vellzun e atdheun per nje kafshat te bukes.
- Xhevat Bytyqi,Gjino Kosova eshte vete biri i Skender Krasniqit ky biri udbashi ;eshte Egzon
- https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2110186545710697&set=a.104971399565565&type=3&theate
Haxhi Kuçi Gezim Arusha,une prej arhives qe kam lan i qita jo prej kokes sime.Te gjitha keto qe i kam shkrue i kam nxjerr nga gazetat.Gazetat kan shkrue kush e ka vra dhe njeriu eshte ne burg,ndoshta me qellim ja kan ngjite te ndjerit,per me largue nga vetja krim…Voir plus
Haxhi Kuçi Gezim Arusha,ja gazeta qe kam nxjerr keto shenime;http://botapress.info/ekskluzive-vrasesin-e-kolonelit.../
Modifier ou supprimer
Re: Biri i UBASHIT i Skender Krasniqit shan
Haxhi Kuçi Petrit Toska O i nderuar kam shkrue permes telefonit se nuk me bante interneti me kompjuter.Po ky qen Gjino Kosova eshte biri i ish milicit qe ka rreh sa ka mujt shqiptar,Remzi Gjakovarit(qe e ka pase nje gjelltore) ne suhareke dojke me dhunue gruan qeni.Mua ma ka thye kioskun qeni i serbise per te mi nxene fletushkat e referendumit per pavaresine e kosoves,e sot qeni shef i policise rrugore ne prishtine,Fatmir Lima shkerdhehet me keta zagaret e serbise bre zoti nanen ja shkerdheft idiotit.Qaty bre kam qen Lima kurr bam ska ba ne shkive Si e diti Millan Shipka çka kam fole me Limen ne Deberdelan????Xhevatin e njoh,jemi miq,por nuk e kam dite qe eshte armiku im,e qe paska muhabet me milic Skenderin.Mesiguri me nanen e vete tinza paskan shkue me shpiunue te Skenderi e Millan Shipka.Po ne uçk nje vajze e nje fare Haki Gashit dite e nate u qihte me polic serb e dijne tan suhareka e nanen suharekasve qe heshtin, si sot e kam pa me nje polic Bekteshin ne nje kafete ura e zhivkut,duke dal prej dhomes ne katin e nalt,te nesermen kur e shoh e veshur ne uçk ne shtabin e Uke Bytyqit.Kuku per neve neneritesha neper dhembe na paska qi dreqi nanen..Po kqyre si shpif udbashi si Reshat Badallaj,kinse une e kam tradhetue Naimin e Hajres.E kush i paska tregue se une e paskna tradhetue Naimin e Hajres,dhe kinse une paskna qit helem neper shkolla ma Naimin e Ismet magjupin.Dmth ky e dika qe baba i tij i paska tregue se kan e paska shtie mi helmue nxenesit.Qysh kam mujt une me hyre ne shkolle,kur kuriri rrin te dera???????Mos e vete se tregon vete.Pra Skender Krasniqi qenka ai qe paska shti kush me qite helem neper shkolla.Kerkk e tert mire po ua ban shqiptareve u lumt udbashit.Une qi nanen ja kam Skenderit dhe Basriut nuk me jete marak ama aspakes edhe nje tjeter polic nga peja qi nanen ja kam ne vitin 1981 grushta midis asfalltit dhe e ka pas humbur vetedijen ,deshmitar Idriz Gega me ka ndihmue kur i pata thene a jemi bre shqiptar apo shkije.Deshmitar Agim Berisha,qaty ka pas qellue.E pata lute me ardhe si deshmitar qe ai me pate sulmue i pari,jo ma bani.E din edhe Ramadan Ndrecaj a ju kam tut policise mem rreh po,ama edhe une qat nate naten e kam nxjerr hakun i kam qi nanen rreh si magart e neper spitale .Kam shkel edhe me kerr.Njefare Zllatkin nja dhjete metra zhak e kam pas ngre si qenin,Nenadin,Me Millan Shipken duel jemi rreh me boksa dhe e kam shtri si qenin midis stacionit me ka pas kerkue duel,ne prezenten e 30 policeve.Me njeh baba i ketij qenit Skender karuci nanen ne gugje prape ja kaj Qaj ujku i moqem jam.Nuk ja fusi pordhe kerkujt,per atdhetar jeten per here e kam dhan dhe u kam ndihmue.Shpiunave nanen ua kam shkerdhye.Qeky tarzan jam qe policin duke rijt komitetin e suharekes e kam grushtue Agim Gashin nga Leshani i kam tregue Liri Gashit qe ta ban nje interviste,pas disa javeve kish vdek se ka ba me kohe,te gjithe deshmitaret po vdesin nga infrakti.Me vete ja bana si e kam grushtue kur ishte duke bere roje ne komitet i ka ra te fiket,ja kam marr automatikun e kam thye deren e komitetit, ,menje here e kan rrotullue tavolinen qe ishin duke bere mbledhje krahinore.Aty ishte Fadil Hoxha,shoferi Fadilit,Mehmet Lumi,Sokol Basha,Ymer Gashi,Ahmet Hasani nga Mushetishti e tjere spo ua mbaj mend emrat.Jan mshef mbrapa tavolines e Sopkol Basha ka bertit o Haxhi ta hanksha mutin mos na merr ne qafe.?Pastaj Fadil Hoxha me bane o me bacen na skemi kurgja ne dore veq mundesh me na marr ne qafe me na vra pa lidhje.çka ke nevoj na trego sa kemi me mujt kemi met ndihmue.Ja bana vellaun ma ka burgos Qerim Dajaku ,e vellau i ka 15 vjet i mitur eshte.Fadili ma ban A ke mundesi me na prit pes minuta e ti kur te shkojm ne burg banja vellaut me isharete qe te thote skam ba asgje e marrim dhe vijm bashk ne suhareke.Ne keto qaste hyri polici rezervist nga Leshani Agim Gashi, menjeherit i drejtohet Fadili ku ishe ti?Qe nuk na run?Shoku kryetar me ka prek grusht e kam humbur vetdijen,dhe nuk di ma tutje.Ja kam dhan automatikun ja bana Fadilit mos e qo ma gjate ,une ju besova beses se juaj lene rahat djalin.Kemi shkue ne prizren,kur hyrem ne dhomen ku i ipshin pasoshat,ja bana me sy vellaut qe te thote asgje skam ba.Ma bani bac ùmos ma ban me sy e kam kall kerrin e policise 101 shin dhe sjam pishmanit.
Haxhi Kuçi Pjesa e dyte;Me mua erdhi vetem Mehmet Lumi dhe shoferi i Fadil Hoxhes emrin nuk ja di .Ju kisha lutur tan shqiptareve kush e din kush e ka vozite Fadil Hoxhen ne vitet 1981 nese keni mundesi mem ndihmue.Mehmet Lumi ma ban qe vellau yt po don me denue.Nje polic tjeter civil ma ban ky eshte bandit.Ja kam ngjite per gjyksi si leprin e kam ngrite e hedhur per muri,ja bana ta qift nanen banditi,por ky sa vjet i ka bre idiot ?Mehmet Lumi ma ban o me tradhetove Haxhi?O ske faj ti une lypi qi naen qe sju vrava si qen.Kam dal perjashta dhe jo me ta ne kembe gjere ne krye te prizrenit .Vellaun ma denuan gjashte muaj bashk me bokserin Ramadan Kabashin.Kerkund emri i vellaut tim nuk figuron si i burgosur politike.çka i thua kesaj vepres sime,atdhetare apo udbashllakare?Po kete vtit ne menzen e studentave une jam ai qe i kam nis demostratat duke thye tanira e xhama te dritareve e karrika.Emri im ne gugjen te leshit.Ne vitin 1971 e mbrojta flamurin ton prej serbeve dhe ne vend te serbeve shqiptaret donin mem vra pse ua mbrojta flamurin e karit.Mire po ma bajn shqiptaret e nanen ne gugj ende sun e gjeta nji shqiptar me bese te njeriut.
Petrit Toska Qija more robt krejtve se jane zagar te serbis qe shiten sot patriota pif
Haxhi Kuçi Petrit Toska mi rreh nuk me jete marak,a mi hek sun mujsha se me ndiqeshin njejt si policia e serbise
Re: Biri i UBASHIT i Skender Krasniqit shan
perkrahes te skenderit
Sertolli Lan
Ajouter
Linda Linda
Ajouter
Florentina Hoti
Ajouter
Arsim Gjejlan
2 amis en commun
Ajouter
Marigona Krasniqi