Dialog me Adem Mut Demaqin
:: politika
Page 1 sur 1
Dialog me Adem Mut Demaqin
Princ Bardhi,eshte vete Adem Demaqi
30/12/2017 03:02
Te me thoni: genjeshtar, eshte fjale e rende dhe akuze e pabaze.
prandaj kujdes si shpreheni.
Vous avez accepté sa demande.
HaxhiKuçi
Jo larg kesaj i nderuari atdhetar,nuk ju them juve tradhetar,por ju a ishit perfaqesues politik i uçk es e Albini a ishte zavendes i yti ?HahaaaA i prijtet uçk es neper fronte,apo mrizojshit me policin serbe neper prishtine,a prralla pom tregon?
Pse e genjyet popullin kinse jeni armatos per mi çlirue trojet tona e pastaj ne fund me ja bashkue shqiperise
Nuk ju thash genjeshtar por ju bera pyetje a ka qen tradheti lufta ne Kosove,Lugine e ne Iliride.?Po me duket pyetje e mire
korigjoni komentin
sepse fjala genjeu do te arije deri tek familja Jashari te cilet jane nga ata qe kishin kapur armet dhe ishin betuar per zot e atdhe
Haxhi Kuçi
Cilet ushtar ja derguat Adem Jasharit me mbrojt prej qetnikve fole si burr e mos um ik pytjeve?
Nuk e pata fjalen per familjen e Adem Jasharit,ata iken nga kjo bote oj zemer
a nuk u betuat para flamurit se jeni armatos per ti çlirue te gjitha trojet?Pa hidherim po e bejm zemer
a nuk u betuat se pasi ti çlironi trojet dot ja bashkangjitni shqiperise?
zemer pergjigjmu se ta ha zemren
akuzon UÇK-në, akuzon ata qe kapën armën dhe gënjyen Kosovën dhe popullin, filluan luftën kot.
Ata që filluan luftën dhe që kapën armët në rradhë të parë janë familja Jashari, Feha dhe Xheva, Zahiri dhe Iliri.
Lutem korigjoni komentin tuaj dhe kur të shkruani mendoni dhe lutem të mos shpreheni nën ndikimin e emocioneve, sepse paragjykimet e tilla prodhojn konkluza stereotipe.
nuk e korigjove postimin dhe ua fshiva
mos me mua ne kete menyre
Haxhi Kuçi
po kam deshire me ua mat tempramentin sa jeni ne gjendje me tregue realitetin e racionales.Ani de zemer nuk te plagosa kerkund fjale pa lek me duket.
pasi qe keni edhe fjale me lek, e keto pa lek qenkan pa peshe
naten e mire
Haxhi Kuçi
Per bese edhe Adem Jasharit ja kan pergadit rrethimin shoket e vete ,qashtu po perflitet oj zemer pasha mue.
dhe kerkoni te malltretoni dikuj tjeter dhe jo mua ne kete moshe
shoket e vet ishin shqiptar nga gjaku yt
e nese nuk e ke ate gjak
ateher pyet prindin se ku e keni problemin.
Haxhi Kuçi
Nuk po ju malltretoj,por po kerkoj nga ju pergjigje e ti pom hyne llugave dreqi plak zoti shpirtin ta marrt jarabi,bre pobratim i shkive.
30/12/2017 03:02
Te me thoni: genjeshtar, eshte fjale e rende dhe akuze e pabaze.
prandaj kujdes si shpreheni.
Vous avez accepté sa demande.
HaxhiKuçi
Jo larg kesaj i nderuari atdhetar,nuk ju them juve tradhetar,por ju a ishit perfaqesues politik i uçk es e Albini a ishte zavendes i yti ?HahaaaA i prijtet uçk es neper fronte,apo mrizojshit me policin serbe neper prishtine,a prralla pom tregon?
Pse e genjyet popullin kinse jeni armatos per mi çlirue trojet tona e pastaj ne fund me ja bashkue shqiperise
Nuk ju thash genjeshtar por ju bera pyetje a ka qen tradheti lufta ne Kosove,Lugine e ne Iliride.?Po me duket pyetje e mire
korigjoni komentin
sepse fjala genjeu do te arije deri tek familja Jashari te cilet jane nga ata qe kishin kapur armet dhe ishin betuar per zot e atdhe
Haxhi Kuçi
Cilet ushtar ja derguat Adem Jasharit me mbrojt prej qetnikve fole si burr e mos um ik pytjeve?
Nuk e pata fjalen per familjen e Adem Jasharit,ata iken nga kjo bote oj zemer
a nuk u betuat para flamurit se jeni armatos per ti çlirue te gjitha trojet?Pa hidherim po e bejm zemer
a nuk u betuat se pasi ti çlironi trojet dot ja bashkangjitni shqiperise?
zemer pergjigjmu se ta ha zemren
akuzon UÇK-në, akuzon ata qe kapën armën dhe gënjyen Kosovën dhe popullin, filluan luftën kot.
Ata që filluan luftën dhe që kapën armët në rradhë të parë janë familja Jashari, Feha dhe Xheva, Zahiri dhe Iliri.
Lutem korigjoni komentin tuaj dhe kur të shkruani mendoni dhe lutem të mos shpreheni nën ndikimin e emocioneve, sepse paragjykimet e tilla prodhojn konkluza stereotipe.
nuk e korigjove postimin dhe ua fshiva
mos me mua ne kete menyre
Haxhi Kuçi
po kam deshire me ua mat tempramentin sa jeni ne gjendje me tregue realitetin e racionales.Ani de zemer nuk te plagosa kerkund fjale pa lek me duket.
pasi qe keni edhe fjale me lek, e keto pa lek qenkan pa peshe
naten e mire
Haxhi Kuçi
Per bese edhe Adem Jasharit ja kan pergadit rrethimin shoket e vete ,qashtu po perflitet oj zemer pasha mue.
dhe kerkoni te malltretoni dikuj tjeter dhe jo mua ne kete moshe
shoket e vet ishin shqiptar nga gjaku yt
e nese nuk e ke ate gjak
ateher pyet prindin se ku e keni problemin.
Haxhi Kuçi
Nuk po ju malltretoj,por po kerkoj nga ju pergjigje e ti pom hyne llugave dreqi plak zoti shpirtin ta marrt jarabi,bre pobratim i shkive.
Dernière édition par Perparimi le Jeu 4 Oct - 11:04, édité 2 fois
Dialog Me ruzhdi Saramatin
Dy here Ruzhdi Saramati ndryshon fjalet
I
Sa i perket Adem Jasharit shum ushtar nuk i kan shkuar ne ndihmë,kjo nuk eshte e vertet,Se une i dijë qe ushtaret e Ademit i kan shkuar ne ndihm ta zem se Sahit jashari i ka shku ne ndihm dhe jan gjakosur me shkijet deri ne fund.
Grupi i Rezalles me ne krye,me Petriotin Ilaz derguti i ka shku ne ndihm
e verteta eshte se shoket nuk e kan marr vesh kte kurth se doti kishin shkuar te gjith ne ndihm .kjo eshte e vertet se pas Renjes se Legjendarit menjeher u kosoliduan radhet e UÇK-SË DHE E VAZHDUAN LUFTEN NGA ATY KU E LA ADEMI ME 53 TE AFERMIT ETIJË.DUA TE THM SE ADEMI I PAT DISA USHTAR TE TINA NE NDIHM E JO SIKUR POE PARAQESIN DISA DASHAKQINJ TE ADEMIT DHE TE UÇK -SË. XHAVIT HALITI I KA ARESYET E VETA.DHE VETEM AI E DIN PSE I KA THEN ATA FJAL. UN MUND TE THEM SE LUFTEN E NISI ADEMI DHE NE FUND E QUAN SHOKET E TINA MA BESNIK.LAVDI LEGJENDARIT ADEM,HAMEZ, DHE SHABAN JASHARIT FAMILJARISHT MA BASHKELUFTETARET E TYRE.
II
NAITI NUK KA LIDHJE ME KTE PUN.SEPSE EDHE JU KENI QEN E BURG DHE MERRENI ME MEND SHKA MUNDET NJERIU ME BE BRENDA KATER MUREVE...NESE TE INTERESON POTA THEM NJE TE VERTET!CELULAT E PARA TE UÇK-SË KREJT JAN THEMELUAR NGA PATRIOT TE TJER,SIQ JAN ADEM JASHARI ALI AJETI RUZHDI SARAMATI.HALIL ALIDEMA AZEM SYLA AVDYL KRASNIQI.GJELADIN GASHI .REXHEP MALA.NUHI BERISHA.KAM
...............................................................................
Ja çka deklaron Xhavit Haliti
A e ka krijue Nait Hasani uçk en?
[ltr]
Naiti, Rexha, Muja, Sokoli, Lahia etj
........................................................................................
[ltr]24/08/2015 22:03
[ltr]
........................................................................................
31/07/2014 19:24
[/ltr][ltr]Mediave serbe une kurr nuk iu kam besuar dhe nuk iu besoj kurre.Se ata jane armiqte me te medhenj te kombit shqiptar perjetesisht.Per hesape te tyre ata mund te bejne gjithqka.Me respekt Ruzhdi Saramati.[/ltr]
[/ltr]
16/02/2016 00:39
Disa gjera qe pomi tregoni unë nuk kam pergjigje per ta.porë Rexhep Mala E Nuhi Berisha nuk kan ra ne prit por eshte zbuluar baza ku kan qen te strehuar ilegalet dhe ata nuk e ben dorzimin por luftuan si dragojt me kani Allti dhe kogja shtrejt e kan paguar vehten LAVDI JU QOFT.. Sa i perket Adem Jasharit shum ushtar nuk i kan shkuar ne ndihmë,kjo nuk eshte e vertet,Se une i dijë qe ushtaret e Ademit i kan shkuar ne ndihm ta zem se Sahit jashari i ka shku ne ndihm dhe jan gjakosur me shkijet deri ne fund.Grupi i Rezalles me ne krye,me Petriotin Ilaz derguti i ka shku ne ndihm e verteta eshte se shoket nuk e kan marr vesh kte kurth se doti kishin shkuar te gjith ne ndihm .kjo eshte e vertet se pas Renjes se Legjendarit menjeher u kosoliduan radhet e UÇK-SË DHE E VAZHDUAN LUFTEN NGA ATY KU E LA ADEMI ME 53 TE AFERMIT ETIJË.DUA TE THM SE ADEMI I PAT DISA USHTAR TE TINA NE NDIHM E JO SIKUR POE PARAQESIN DISA DASHAKQINJ TE ADEMIT DHE TE UÇK -SË. XHAVIT HALITI I KA ARESYET E VETA.DHE VETEM AI E DIN PSE I KA THEN ATA FJAL. UN MUND TE THEM SE LUFTEN E NISI ADEMI DHE NE FUND E QUAN SHOKET E TINA MA BESNIK.LAVDI LEGJENDARIT ADEM,HAMEZ, DHE SHABAN JASHARIT FAMILJARISHT MA BASHKELUFTETARET E TYRE.
JU PASKI QENDRUAR NE BURGUN FAMKEQ TE BONSTILLIT.KU QENDROVA EDHE UN ME SHUM SE 8 MUAJ.PO ME VJEN MIRË QE POME KUJTONI DHE POME BESONI.BISEDA JUAJ MI ZGJOJ NDJENJAT E ASAJ KOHE TE EGER DHE TE URRYER.JU PERSHENDES DUKE JU DESHIRUAR QDO TE MIRË NE JETEN TUAJ FAMILJARE.SAPER RESHATIN JU KAM THEN SE NUK ESHTE BURRE I KEQ.PO DIALEKTIN E KA TE PA PASTER SE FLET BANALISHT.POR SPIUN NUK ESHTE..MEH UKEN NUK E KAM NJOHUR DHE NUK MUNDEM TE FLAS AS MIR AS KEQ PER TE SE MUNDEM ME GABUAR E KETE GJE NUK E PELQEJ.SA I PERKET FORMIMIT TE CELULAVE TE PARA TE UÇK -SË.NAITI NUK KA LIDHJE ME KTE PUN.SEPSE EDHE JU KENI QEN E BURG DHE MERRENI ME MEND SHKA MUNDET NJERIU ME BE BRENDA KATER MUREVE...NESE TE INTERESON POTA THEM NJE TE VERTET!CELULAT E PARA TE UÇK-SË KREJT JAN THEMELUAR NGA PATRIOT TE TJER,SIQ JAN ADEM JASHARI ALI AJETI RUZHDI SARAMATI.HALIL ALIDEMA AZEM SYLA AVDYL KRASNIQI.GJELADIN GASHI .REXHEP MALA.NUHI BERISHA.KAM TE I THEM TE GJITH POR NE NDONJE EMISION TELEVIZIV KU DOTA MARRIN VESH TE GJITH TE VERTETEN SE NA FLLIQEN ME RRENAT E TYRE KETA TE CILET KANË QEJF TE ISHIN ATA PORË.MENJI EMISJON TE MILAIM ZEKES ME GJENERALIN E NDERUAR KUDUSI LAME.I THA SE DUHET ME PAS B...PER ME E PAS BER TER ATE PUNË TE MADHE.SOT KAQ KOLEGJA IME E BONSTELLIT E ME TUTJE NDEGJOHEMI.KALOFSHI MIRË.
[/ltr]
Dernière édition par Perparimi le Jeu 4 Oct - 10:46, édité 2 fois
Re: Dialog me Adem Mut Demaqin
Ejup Hoxha
[ltr]
Jam prezent nkohen e maskave kemi marr axion bashk me hashim thaqin.
KU?[/ltr]
03/01/2016 21:04
[ltr]
Jam prezent nkohen e maskave kemi marr axion bashk me hashim thaqin.
KU?[/ltr]
Xhavit Ha
[ltr]Xhavit Haliti
m.me/xhavithalitii[/ltr]
[ltr]
40 K personnes aiment ça
Personnalité politique[/ltr]
08/07/2014 13:13
Zotri Xhavit Haliti,ju lutemi a eshte e vertete qe celulat e para te uçk es i ka nise Nait Hasani,bashk me Reshat Badallen ?
Sinqerishte
Haxhi Kuçi[/ltr]
24/08/2015 22:03
[/ltr]
07/09/2015 08:30
Xhavit,ja ti po genjen ja Ruzhdi Saramati.Re: Dialog me Adem Mut Demaqin
ktu nuk ka mat gati kurgjo thjesht qellimit ja arriten nuk kum pa njeri nbot qe e han njersen e huj[/ltr] apo e merr paren e pa meritume,pos shiptaret.[/ltr] po ti merre me men na qe 5000 vjet nballkan a shtet nuk kem[/ltr] se kurr nuk kena punu per shtet,na veq kena punu e mendu qysh me myt njoni shoqin po na nuk dijm as me deshmu .. m'bas 2000-mites u benen grbitqar,se fitun mbeshtetje ...une kum njet me lloj lloj njerz me shum popuj edhe i njof mir e sidomos popujt e ballkanit po shiptart e mi kurr si kisha pas njoft.[/ltr] nuk ka ma bajat se ti kur nuk ki buk e dikush te flet pwer patriotizum roblemi osht me kris se qysh armatost poplli iden se ki[/ltr] jo kta jon te vetdijshum se shka kan boo,ruhen shum teori nuk ka[/ltr] veq me konfliktte armatosun,kurgjo si kisha dasht zotit[/ltr] veq me qeta njerz mu ballafaqu me arm kta veq te verteten nuk e njofin per shpifje sun ja kalon kerkush se keta nuk kan marre as shpurt as sen keta veq figuren e ka te njeriu keta me njeri skan te bojn kurgjo keta jon nen nivelin e majmunav[/ltr] besa kur fitun para 7 vitev ardhshin ka dera e jeme me sirena kta jon frigacak maskaraj pisa kta pi hijes te vet tutn une i njof mir,se trimi e don popullin e vet e nuk e masakron si kta qe na masakrun[/ltr] po gjeten se na i lirum e kta na pshurren nqaf kurr kurgjo sun kena me ju boo dora e njeriut nuk mundet mi denu veq dora e zotit ni denoft po albin kurti ke 100 here te na edhe i bindi popllin qe kto komuna mu kon etnike.edhe kurr sun e takova ma at bir tradhtari parteshi,budriga edhe pesjani jon komun nveti qe lidhen direkt me kufitin e serbis[/ltr] tana nlindje ka bujanovci osht komiun nveti ranilluki kermlani edhe dy fshatra tvogla qe lidhen diret me sebin problemi u kon qe populli mu sjell nfukarallak te skajshum.[/ltr] as ketij kryesorit tinzak qendrone Demaqi,pas Demaqit ,Kadri Veseli e tjeret i dini edhe ju,por shumicen ndoshta dhe jo Gazmend Halimi Kudusi Lama Ramadan Ulluri Qopa nga shqiperia Mbas luftes mbledhjet sekrete keta i kane mbajte mbrapa stacionit policor ne Lubizhde te Prizrenit Kane me likvidue,dhe kujt me ja grabite pompat e benzines!!!!!! ahahahahah je ka um befsobn pak Ndermjetsues i Sabit Gecit dhe tere bandes ka qen Gazmend Halimi Pse ju befasova? Ky qen jetone ne Shtime sot.Kryesori i bandes ne Prizren,emrin nuk po ua tregoje,ndoshta edhe ju ja dini po kan drejt mu frigu deshmitaret,se pi vrasin. akuza krijohet ne baz te deshmitarve,krtu deshmitar ska. qata qe i ceke pak ma par sjon veq kriminel po jon vrases te perkrym shum osht problem mu marr me ta se na si popull jem informator (spiuna ) ket e kemi deshmu, por kundra ketyre osht problem me deshmu se po ju shkon koka sikur atyre dyve qe ju shkoj po kjo osht parulla e rusofilve ne ju qlirum ne ju q... une dij mi dhon qdo kujna shpresa , po jo shpresa tkota Kosoven ,shqiperine,qamerin,iliridesn,luginen ulqinin e viset tjerza na kan ndor marksis-leninistat raca ma e flliqun nbot. une jum kon kategorik mi largu kta lepurosh pi skene, bile bile kum lyp me perdor edhe forcen[/ltr] po edhe te na ka pas njerz tkrymt,mum vra nuk mujten a nburg um futen[/ltr] edhe qeshtu e hongrum une pikspari nuk di pse bisedon me Ruzhdi Saramatin a faktikisht une e din qe pak ka sende qe nuk i dij fundi i fundit une detyr e kum pas jum kon bukur grad e madhe e policis elit ushtarake...ishalla ti ki vullmet per me shkru une per veten joo akell jum boo...[/ po e njof Ruzhdiun osht llafazan i mir nuk besoj qe din sen kurr sjum taku me ket njeri po edhe skum pas pse mu taku [ltr]nese shkavi ka mujt neve me na pergju kur ne folshum me komanden permes telefonit sateliror qe i kishim atehere edhe ne e kemi pergju at,qaq shum kemi pas mjete pergjimi qe me men sun e merr edhe beso qe qdo bised te ushtris serbe e kemi pergju..harrova met tregu qe une jom i semur qe 5 vite ) me bindje te thell pot the,m se ky popull apo 80% e ketij populli nuk vlen sen,e han buken kot sen nuk vlen,qeky popull e ka pru gjendjen kshtu populli amerikan se ka pru ket gjendje,mjerimi perbuzje e gjithshkafit,met ardh marre qe je shqiptar |
[ltr]Kujtim V Vranovci
Vous et Kujtim n’êtes pas connectés sur Facebook
Travaille chez Dreqi i Mallkum
Habite à Cernicë
[/ltr][ltr]
flm per tyetjet qe mi paske ber
ne baz te ketyre pytjeve qe ju mi keni adresu mue pe shof qe ju nuk jini njohese e mir e qeshtjes ushtarake
ju duhet ta njihni sado pak funksionimin e brigades ton 138 A. Ramadani
hiriarhin komanduse etj.
mandej boni pytje
dot tju pergjigjem me knaqsi
K.vranovci
KP. P. Ushtarake
Naser Vllasi osht ushtar i joni,luftar i brigades ton,njesiti KOBRa,po[/ltr]
une jom ushtar staf komandus i betejes te koshares
nuk kom kurfar lidhje me pashtrikun
ne ne komanden e koshares normal qe kemi pas radiolidhje[/ltr]
ase arkani ka pas shum pak forca ne kosove
e dyta
nuk ka elemet qe mundet dikush mi pergju bisedad e ati niveli
as cija amerikane
e leje ma na
nese dikush ty te ka ehon apo ke nije
ato jon rrena[/ltr]
[ltr]
pet te ndjerin Sali Qekaj,ne jemi populli ndoshta i vetmi ne bot qe nuk pysum kerkon po vet i krijojna situatat apo i imagjinojna ne qefin ton.
At dit qe u vra Sali Qekaj kesh edhe une nat betej qe ke jo bash,zakonshme
se serbi e sulmoj frontin ne te dy krahet me shum forca komsorije
une nuk isha pjes e ati fronti (te rrasat ) po ndegjova permes radiolidhjes qe fronti u rreziku edhe e lash frontin tem (kosharen )shkova me dhon ndihm shpyrti jem e din se si mrrina
kurr mrrina u ndala ne pjesen e djathet te frontit , Sala ish kon ne krahun e majt te frontit
nuk e pash kur u vra
po e dij qe u vra nga snajperi bash ne lul te ballit
tek ne nuk ka pas asi gjera qe mendoni juu ne kemi qen ushtri e rregullt
Sala ke deri ne momentin e vrasjes komandant oprative (ndoshta e din qka osht kom.operative )
at dit i mundum forcat serbe me hubje bukur te mdha
me 7 te vram dhe 46 te plagosut ron
at dit edhe une u lendova bukur mir
.....................................
a kena mujt me thy kufirin :
pa NATO-n?
Me qat ushtri qe e kishum ne numerikisht te vogel po shum te strvitur PO kishum mujt me thy kufitin
pa ndihmen e NATO-s
po a kishum mujt me i majt ato vija frontale, me thon jo pom vjen inati ..
me thon po nuk osht bash e besume ..
11/12/2014 23:21
ka qef Naseri Vllasi mu perzi ka pak,qe une ja kum terhjek pak vrejtjen,per fat te keq naseri nuk din sen
osht luftar i mir,qaq
nese dikush mu um ka ngarsye atehere e ka ngarsye edhe Sali Qe
tu kisha lut fjalen kurth harroj
[size=14]nje dit ki me kuptu kush osht Kujta i Cernices
e verteta u mbulu mot
nuk ka forc me qe e shpalos
[/ltr][/size]
Vous et Kujtim n’êtes pas connectés sur Facebook
Travaille chez Dreqi i Mallkum
Habite à Cernicë
[/ltr]
10/12/2014 17:08
flm per tyetjet qe mi paske ber
ne baz te ketyre pytjeve qe ju mi keni adresu mue pe shof qe ju nuk jini njohese e mir e qeshtjes ushtarake
ju duhet ta njihni sado pak funksionimin e brigades ton 138 A. Ramadani
hiriarhin komanduse etj.
mandej boni pytje
dot tju pergjigjem me knaqsi
K.vranovci
KP. P. Ushtarake
Naser Vllasi osht ushtar i joni,luftar i brigades ton,njesiti KOBRa,po[/ltr]
une jom ushtar staf komandus i betejes te koshares
nuk kom kurfar lidhje me pashtrikun
ne ne komanden e koshares normal qe kemi pas radiolidhje[/ltr]
ase arkani ka pas shum pak forca ne kosove
e dyta
nuk ka elemet qe mundet dikush mi pergju bisedad e ati niveli
as cija amerikane
e leje ma na
nese dikush ty te ka ehon apo ke nije
ato jon rrena[/ltr]
[ltr]
pet te ndjerin Sali Qekaj,ne jemi populli ndoshta i vetmi ne bot qe nuk pysum kerkon po vet i krijojna situatat apo i imagjinojna ne qefin ton.
At dit qe u vra Sali Qekaj kesh edhe une nat betej qe ke jo bash,zakonshme
se serbi e sulmoj frontin ne te dy krahet me shum forca komsorije
une nuk isha pjes e ati fronti (te rrasat ) po ndegjova permes radiolidhjes qe fronti u rreziku edhe e lash frontin tem (kosharen )shkova me dhon ndihm shpyrti jem e din se si mrrina
kurr mrrina u ndala ne pjesen e djathet te frontit , Sala ish kon ne krahun e majt te frontit
nuk e pash kur u vra
po e dij qe u vra nga snajperi bash ne lul te ballit
tek ne nuk ka pas asi gjera qe mendoni juu ne kemi qen ushtri e rregullt
Sala ke deri ne momentin e vrasjes komandant oprative (ndoshta e din qka osht kom.operative )
at dit i mundum forcat serbe me hubje bukur te mdha
me 7 te vram dhe 46 te plagosut ron
at dit edhe une u lendova bukur mir
.....................................
a kena mujt me thy kufirin :
pa NATO-n?
Me qat ushtri qe e kishum ne numerikisht te vogel po shum te strvitur PO kishum mujt me thy kufitin
pa ndihmen e NATO-s
po a kishum mujt me i majt ato vija frontale, me thon jo pom vjen inati ..
me thon po nuk osht bash e besume ..
11/12/2014 23:21
ka qef Naseri Vllasi mu perzi ka pak,qe une ja kum terhjek pak vrejtjen,per fat te keq naseri nuk din sen
osht luftar i mir,qaq
nese dikush mu um ka ngarsye atehere e ka ngarsye edhe Sali Qe
tu kisha lut fjalen kurth harroj
[size=14]nje dit ki me kuptu kush osht Kujta i Cernices
e verteta u mbulu mot
nuk ka forc me qe e shpalos
[/ltr][/size]
10/12/2014 17:00
[ltr]https://www.facebook.com/Anton-Quni-1407202792878250/
Anton Quni
30 K personnes aiment ça, dont Avni Avi Mulaj
Personnalité politique10/12/2014 17:00
Pershendetje zotri i nderuar Anton Quni.
Ju lutemi a keni dijeni se si hyri ne kurthe Sali Qeku?
Dhe
Ku gjinden radioinqizmimet e forcave serbe,sidomos ato ma me randesi ndermjet Arkanit dhe Milloshit.Dihet mire se kane qen ne doren e juaj dhe Rrustem Berishes.
Sinqerisht
Pershendetje
Se pari uroj te jeni mire.
Dhe me vie keq se qenkeni e dezinformuar per çeshtjet e lartcekura.
A. Quni
[/ltr]
04/12/2014 17:14
Zotra yte kam lexue se çka tjeret po shkruajn per ju!!!!
As ata qe nere sy ta tregojne te verteten nuk ua merr parasysh,pos si titistet apo enveristet i gjuhesh secilit ,sje shqiptar.Po mire more njeri a ke ere insani ?
Po ti edhe me kercnohesh qe do me bllokon nese nuk te pergjigjem!
Vetem ata qe e kane mizen mbas ndegjimit te apozaonit folin keso fjale e kesi fjalorthi jo te sinqerte.Po ti vete po nxihesh me fjalet e tu.A tregove vete se kur ka bimbardue nato,serbet e kane perforcue kufirin edhe ma shume!E si paske pasur mundesi me thye kufirin ??????Kurse vellau i Aziz Kelmendit e tregon ndryshe vrasjen e Sali Qekut.Hajde burr shqiptari pergjigjmu e mos i ik pyetjeve,duke kalue nga nje breg ne tjeter.Edhe nje pyetje;Kur u vra Sali Qeku,dhe kur u thye kufiri ?Nuk e kam ndermend tju shaje as tju ofendoi,por fakte dhe deshmitar te gjalle e te vdekur me kodime,te teledirigjueseve.
Shqiptarqe
TQRRPDMNJ
04/12/2014 21:34
vllau i Aziz Kelmendit det flasin si u vra Saliu, une skam qen aferm as nuk e dij, i njejti ka fol edhe per Agimin, mirpo une as qe mirrem me qka thot vllau i Aziz Kemlmendit as qe e njof Azizin, une njerzit qe si njof me identitet te plot as qe j pergjigjem e as ty nuk te njof, andaj ji nje person i dyshim per mua,besoj qe pom kupton je ka e tepron
fundi i findit sicili e zgjedh shoqerin e vet ne paqe e ne luft bashkohesh me njerz te ndryshum edhe me maskarenje, me kete dua te them se kam drejt ta zgjedh shoqrijen time, ti je nje hiq per mua nje person i dyshimt,
Ne menyr injorante idioteske je ka paraqitesh nuk dij a je femer az je mashkell nuk ki shenimie
as qe brengosem per fjslorin me persona me maska si ti, andaj ta kam bere me dije se per mu qdo shqiptar eshte me i mir se nje shka apo se te gjithe shkijet apo se i gjithe njerzimi, fundi fundit sum brengos as kjo qe kam has me nje person si ti te pakjart, frikacak qe nuk je dakord mu ballafaqu ne debat sy me sy,
Lufta eshte luft nuk eshte dasum po e vertet kam vra ne kohen e luftes armikun serb dho do ti kisha vrar deri mi njo po te kisha pas mundsi, mirpo me perfundimin e luftes per mua ka marr fund gjithqka, tash serbet jan serb edhe pse smuj ti dua per shkak te luftes se flliqur qe kane bere tash ata kan shtetin e vet ne kemi shtetin ton dhe duhet me kshyr drejt se ardhmes.
je shum e thjesht a mos paske mendu qe une duhet twe mirrem qka thot vllavi i Azizit urdhe ro pyte te vetmin Komandant Rrustem Berishen per mua a i kam krye detyrat si duhet
gjitha detyrat qe mu kan dhan i kam kry si duhet
ne luft nuk isha te qoj dashuri me armikun me serbin po isha ta luftoja atmikun,
per mua je e papershtatshme e tepert ke pik si prej hane pa identitet ja ka me shqetson kam drejt te tham edhe ka me shurdhon se ti je far m... ti je Berishoviq, e mos ma shuyrdho ma teper. se ski kaqik as tash as ne luft ske pas me hi ne debat apo mu ballafaqu me mua
une skam ndejt ne prapavij me ba filma me pervetsu dhe me ju pastru trurin djemeve me te mire te kosoves ata me vdek e une me jetu
une jetoj nje jete normale si shumica e shqiptareve e kit mbiemrin tim skam nevoj ta ndrroj me mir Vllasi ne gjitha kohrat sipas teje mir edhe Vllasoviq po jo her Regjepoviq e her Berishoviq
besoj qe pom kupton.
ne rast se je SHIK-vc apo AKI-st klysh i SHIK-ut jam ne gjendje ne qdo mnyr me tu pergjegj,
gjithqka kisha me pranu per vete por te behem klysh i ndonje sherbimi te flliqur kurr jo , te shqe kombin jo, se kto elemente tradicionalisht kurr si kemi pas, shum me i mire eshgte ALIU se sa kta shikovcat edhe ata te sigurimit te atdheut
besoj qe me kuptove
ti per luften merr vesh aq sa merr vesh voja per puylen, besoj qe pom kupton pa injorime, ma nuk muj me humb koh me nje person te panjohur
koha e tregon kush jam une
10/12/2014 13:49
Si eshte e mundur se çdo shqiptar eshte ma i mire se serbi ?Sipas teje edhe shpiunin e krahasoni si shqiptar ma te mire se serbine?Tani çka ke lidhje me SHIKUN e IKI stet?Ti nuk e beson as vellaut te Aziz Kelmendit qe ka qen bashkluftetar i Sali Qekut.Si e bene Aliun ma te mire se shikistat,kur dihet se Aliu ka qite sa ka mujt shqiptar me pare teje kosoves,si Maqineria e Milloshit.Nuk ju marri vesh pse ju ikish pyetjeve ?
je nje idijote kupto qe me njerz me maska nuk dua tye komunikoj
Idijote
Aliu ta qift nanen
Nuk je i sinqert fare,bilem me kesi fjalori qe nuk paske as pakes nere
shko rrs
lem te qet
Ti paske vetem fjale si shiku,na detyrone qe deklaratave tua tu japim vula pa fakte.
Haxhi Kuçi
Kufinin e ka thye i pari Xhemajl Fetahu
Mos llomotit,se te za edhe ne biren e miut.
e njof me mir se ti
me te paret ishte Xhemajl Fetahu
po shko ne rrs ta shkerdhej shikun e nanes
Ti nuk e njifke fare se po ta njeh e tregon te verteten.
Pse nuk shkruan per kete ??Mos shaje ma mire ta qete!!!!
hajde urdhero kur te dush ku te dush
ti je nje njeri me mask
per mos met sha duhesh mu paraqit me identitetin tend
dhe mos me provoku
Kush e theu kufirin i pari banu burr e tregoje te verteten e luftes?
kush je ti met tregu une
une flas vetum per pjesen time
nuk kishte i pari deh i fundit
po kishte me te paret
me te paret fakt eshte qe ishte edhe Xhemajl Fetahu
kishte disa njesi
jo nje njesi
pasi i ke shtat vkllazni te gjithe ne luft pyti ata te tregojne kush i pari se ata me siguri paskan qen aty dikund afer
Pse nuk keni fole per Xhemajlin as nje rreshte?Kurkund hiq !
Per Xhemajlin kam rrespekt te veqant por Xhemjali ishte Me Anton Qunin
vetum diten e par te thyrjes se kufieit jemi pa
dhe me 22 maj kur jam plagios
para se me thy kufirin kam pas kontakte dhe besim te plot te xhemajli
xhemajli mu ka gjet me rroba mu
22 maj 1999 je plagos e di mire,dhe si.
para se me thuy kufirin
une per duitet qe kam fol dhe datat skam pas kontakt me xhemajlin
po xhemjali ka qen figur e veqqant
ne fakt me xhemjalin dhe diten kur u vra agim ramadani jemi pa me 11 prill
kur te rrefej kete pjese edhe per xhemajlin do te rrefej
xhemajli shum rend e ka perjetu vrasjen e Agimit
E di shume Mire;si hyri ne kurthe Agim Ramadani,dhe ta vrasin serbet.
ater nate me Xhemajlin nga rrasa aty ku gjhindej mitrolezi kunderajror i forcave serbe ku ishte trupi i agimit i vrare
deri ne Padesh kemi shku sbashku ka mesnate e 11 dhe 12 prillit
ku me 12 prill une heret ne mengjez jam kthy ne rras te koshares
Xhemajli ka vazhdu detyrat e veta me Anton Qunin ku ka qen dhe zevends i tij
Xhemjali ka dhan maksimumin
fjalet e fundit dhe takimin e fundit prap me 22 prill para mbramjes une i plagosur tu shku ne spital per bajram curr e tiran me Naim malokun isha ne xhi dhe xhafer Gashin
Xhemajlin e kemi taku me pincgauerr ne rruge tu shku drejt vijes se pare
ai me ka pershendet dhe ato fjal qe mi ka than ne hajgare per mu kan qen shum te mdhaja
eshte habit qe me ka pa tu shku nat cdrejtim mu ka drejtu tu kesh o ku po shkon fronti knena osht une kam qesh edhe ai dhe i kam than jam plagos ai me tha spaskna degju tu qesh dhe ashtu ka qen me te takimi i fundit
[color:8bad=rgba(0, 0, 0, 0.4)]0/12/2014 14:11
[color:8bad=rgba(0, 0, 0, 0.4)]une nuk kam te drejt te flas per diqka qka skam pa me syt e mi dhe degju vet
[color:8bad=rgba(0, 0, 0, 0.4)]jo Agimi vet ka hy ne luftim ti pe quin kurth po une e quaj luftim
[color:8bad=rgba(0, 0, 0, 0.4)]jemi kan ne detyr bashk
[color:8bad=rgba(0, 0, 0, 0.4)]ai vet ka kerku me kthy ne mbeshtetje te vjies se p\ar ka rrasa ku ishum ne gati ne zharre
[color:8bad=rgba(0, 0, 0, 0.4)]pasi qwe forcat tona ishin sulmu nga shkijet agimi vet deshti mu kthy dhe u vra si qdo njeri qe mundet mu vra nga armiku edhe agimi ashtu u vra mirpo njerzit per interesat e veta i ndryshojne gjerat
Pa e pergjue terenin e keni lane me hy ne lufte Shqiponja a nuk i ka dhene informata se serbet jane afer ?Pse nuk e keni keshillue qe mos te ngutet se serbet jane per rreth juve?Pse Naim Maloku u terheke nga politika,dhe nga mardhenja e punes dhe rrine ne shtepi ?Pse?Pa kurrefare mjete te jeteses.
neve ska pas nevoj me na dhan shqiponja informata se ku jane serbet vet krizmat e armeve te serbeve ne e kemi identifikuar ku jane serbet
mirpo momentet kur u vra agimi une skam qen afer nuk kam te drejt te flas
edhe pse Kujtim Vranoci nga komuna e gjilanit spaku 3 her me ka tregu si eshte vra agimi mas shumti i besoj Kujtimit se vet Agimi Kujtimin si njeri te vetin si hije te veten e ka pas
Ismajl a je ti vet
Po kujtimi e ka pa
por kujtimin e kan nervozu deklarimet e atyre komandaanteve a ushtareve qe skan qen fare aty dhe kan dal kan fol si u vra Agimi
edhe familja e Agimit e ka nervozu kujtimin se kurr nuk ju kan qas si duhet me kuptu prej dores se pare
Agimi nuk ka qen njeri i thjesht ne qdo njesi ka pas njeriun e vet te anes se vet si Kujtimin
si mu e tjeret
egzistojne listat
mirpo per mu Salih cekaj eshte veprimtar i kahershum dhe themeluese i grupeve te para te armatosura
sikur se Xhemjali me shok
une skam interes te anoj
Mikaim Zeka
xxxxxxxxxxxxx
per mu ato filmime te shumtat me Milaim Zeken jan vetum filmime inskenime jo dokumentare
se i kan ba mbrapa shifen ushtar serb sikur se me pas luftu ne ne arabi a afrik dikund te zi pas nje muaji gjirimet e me vone
Milaim Zeka eshte njeri me shume ftyra,dhe nje tradhetar ordiner.
eshte dhe tjetra kur e kem thy kufirin me Xhemajlin e me shok ka qen i ter tereni i mbuluar me bor
kurse kur e nxjerrin gurin e kufirit bari deri ne shok
natyra e lulzume e gjelbrume plus ka ne ate foto njerz qe skan marr pjese ne thyrjen e kufirit
unwe spe shof te arsyshme ku konfrontu me ta edhe pse i di senet
por une dal i qes senet qe i kam pa dhe perjetu pastaj ata sit mujn de ti hedhin posht por une vet nuk isha
po vet fakti se se Milaim Zeka ne ish pushtetin jugosllav ka pas nderin dhe lejen me ndryshi emer e mbiemer dihet qe eshte njeri i dyshimt
Saramati dikund pas nje muaji nuk di a eshte 26 maji
ne me 9 prill
saramati ka pranu rrolin e komandantit me denim
qysh kam degju nga luftaret
qe kan marr pjes atje
Milaim Zeka eshte njeri me shume ftyra,dhe nje tradhetar ordiner.
eshte dhe tjetra kur e kem thy kufirin me Xhemajlin e me shok ka qen i ter tereni i mbuluar me bor
kurse kur e nxjerrin gurin e kufirit bari deri ne shok
natyra e lulzume e gjelbrume plus ka ne ate foto njerz qe skan marr pjese ne thyrjen e kufirit
unwe spe shof te arsyshme ku konfrontu me ta edhe pse i di senet
por une dal i qes senet qe i kam pa dhe perjetu pastaj ata sit mujn de ti hedhin posht por une vet nuk isha
po vet fakti se se Milaim Zeka ne ish pushtetin jugosllav ka pas nderin dhe lejen me ndryshi emer e mbiemer dihet qe eshte njeri i dyshimt
Saramati dikund pas nje muaji nuk di a eshte 26 maji
ne me 9 prill
saramati ka pranu rrolin e komandantit me denim
qysh kam degju nga luftaret
qe kan marr pjes atje
Aferim ju qofte me vend kete e tregoni per UDBASHIN Milaim Zeken se me ndryshue merin si gazetar i huaj .....
Per Ruzhdi Saramatin
...........................
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
pasi ka ba nje gabim gjeja se kan pas me egzekutu ai ju ka kerku qe mos ta egzekutojne por tja mundsojn mu vra nga serbet dhe ka pranu detyren e komandantit nese eshte e vertet
po ta kishum pas numrin e ushtareve te Saramatit ne ne Koshare besoj qe kishum me luftime me hyre edhe ne Prishtine
me Saramatin jam taku ne burgun e Bondsitillit dyt kem qen te arrestuar
burgopsur per nje kohe
se njof mir
nuk dij nuk pot njof ndoshta e kam tepru
une kam deshir me njerz sy me sy
jo kshtu siq po bisedojm
se une as qe di kush je
andaj jam ne dilema
po ka qen ne burgun e bonstillit
mu ne burg um kan mbajt ne vetmi
ata kan qen ne menyr kolektive
nga 20 vedta ne ato shtepizt e drurit
dhe kemi pasd vizitat nga familjet tona pernjekohe
ku saramatit i kishte ardh edhe vajza
gjat vizites i ra te lif u alivanos une nuk kisha derjt mi dhan ndihme
familjaret i kshillojsha ashtu qe erdhi prap ne vet
mu dhimt te drejten me ta than ma shum familjaret e tij edhe vajza ke moment i ran
prewj meje kurr skan pas qka me nxjerr
se me kfor-in amerikan kam qen i hapur une skam bashkpunu me sigurimin e atdheut apo shik-un
as me ndonje tjeter sherbim
po qendrimin qe kam majt kam pas rrespektin anasjelltas me kfori-in amerikan
mu as gjyklates hetues asprokuror vendor as te unmik-ut as te eulxit kurr nuk mu kan drejtu fal KFOR-it amerikan se per qdo dit e kan vezhgu aktivitetin tim
po une nuk jam shit as per miqet tan nderkombtar as per amerikanet
une e di qe pa amerikanet dhe miqet tjer nuk kishum me qen ketu po skam nevoj ti perulem apo te shitem te shkeli ne gjakun e derdhur
po kam degju qmos per saramatin
po une i marr me rezerv
une edhe ne shkoll ushtarake sa kam qen gjith kam qen si kurban i shqipetareve
po ata shok kurr se flasin realitetin
se une qysh heret kam kuptu serbin dhe politiken e tyre
e sot perj tyre kemi ne poste te medha ne kosov ku edhe sot punojne per KOS te ushtries serbe
po kam degju
po per fat te keq ne pushtet kan ardh njerz qe i luftojn ato dukuri tash po shifet qe edhe mesin e LDK-se ka njerz qe ju kan kry sherbim mu likfidu njerzit andaj sot jon bashk
une kam dokument qe me 19 nentor 1998 i kemi kry vizit qendrave stervitore ne Babin dhe Papaj ku ne papaj shifet nenshkrimi ime qe kam qen i ranguar epror i tyre e jo siq kam pranu detyr mu ba ushtar apop je komandant i nje kompanije vezhguse diverzante per operACIONE SPECIALE
FILLIMISHT VEQ UNE KAM QEN ME PROVOJ LUFTE ME THYRJEN E KUFIRTI
PERGJEGJSI E IMJA KA QEN VEZHGIMI DHE SIGURIMI I BAZES NE PADESH KU KA QENDRU aGIMI, sLIU xHEMJALI E TJER
KTO GJERA DUHET ME DAL RRUSTEMI MI TREGU DHE ANTONI PASI NUK OSHT AGIMI
POR PO JU KONVENON
SE KAN HANGER NE DY GRAZHDA DHE PO HAN SOT JAN BA TE MDHAJ SISHALLA BAHEN EDHE ME TE MDHAJ PO HISTORIN MOS TA NDRYSHOJNE AS QE LEJOJM ME NDRYSHU NE QE U BALLAFAQUAM ME ARMIKLUN SE ATA MBRAPA KAN PAS KOH ME BA PLANE E SIDOMOS PAS LUFT I KAN TRASH BARKAT QE QAFAT E NE LUFT SI KOC PEJ TUTE ECDHE PSE NUK JAN BALLAFAQU ME FORCA TE GJALLA TE SHKIVE PO VEQ ME TE VDEKUR QE I KEMI VRA NE APO NJESIT TJERA
MOS VET QFAR POPULLI JEMI
realiteti eshte qe asnje njesi me shum ballafaqime dhe luftime ballore me armikun se Cobrat nuk kan pas
Antoni ka qen njesi per siguri e din ai edhe pse ka marr pjese edhe ne luftime po drejtimi i mevonshum 999 tregon ku ka qen ajo njesi dhe rrolin e tyre
merrne ne harte kshyrne ku ka qen ai ku kem qen na
eshte me i sinqert
po pozitat sjan marr let pas lufte pa hanger ne 2 grazhda ska pas mundsi me mat as ne tmk askush prej neve as ne polici as ne shum vende tjera andaj koha e tregon
ka mesin e tyre qe heshtin momentin kur ju duhet ndihma na gjejne neve dhe me ndiohmen tone fitojne per neve asgjhe sbajn
i njof mir
po tiasha si ata
asnje para meje skish me ardh ne rend me ju afri Kadri |Veselit
se vet amerokanet i kishin preferu qe Nasertin duhesh me pas afer
une kto gjera i di mir
une shum para deshir me fitu antoni mu ba Minister
ja kisha uru me gjith zemer po kam pas me ja potencu qe nuk pres personale asgje prej tij
se motoja e tij eshte do te mundona ne maksimum
shokit duhet kry pune jo do te mundona
jo jo skan mujrt mi vjedh meritat e mija
po une akom si kam shpalos
kam fol shkurtimisht per disa data te veqanta
as qe mujn mi vjedh meritat
kan pas deshir mi pervetsu
e emrat ton mos mu permend
kan pas dhomen ne Padesh ku 24 ore i kan bere inqizimet e gjitha rediolidghjeve qe kemi perdor nuk i marrin mi analizu kush qfar paska ba gjat lufte
ehe pse edhe ne radiolidhje nganjeher behet lufta speciale
ne teren ndryshe flet ndryshe po sado pak dallohet
sojn mi ndryshu gjerat qellimisht
si humben ditaret e dias komandanteve te vrar
jo jo skan humb po eshte ne pytje falsifikim
neve me na permend vetum si struktur komanduse e ata me fol per krejt luften
se kan ate te drejte
se ma meritoret jane ushtaret qe jan ballafaqu me forcat serbe ata gjith ne vijen e par si dhe ata komandant qe kan fjet ne vijen e par e jo ata qe i kan keqperdor femrat mbrapa ka pas e dhe asi
ata vet e din cilet jan
eh mesin e atyre qe si kan pritu ballafaquimeve me armikun eshte dhe Xhemajli e Saliu
po edhe ne do te gjalle
po dumi vet mi fol vet mi rrefy origjinal si i kemi perjetu
mu per her te par pas 7 viteve um ka pyt rrustemi a din si u vra agimi
ju kam pergjegj per deri aty ku kem qen bashk e di pastaj duhet me fol kujtimi
po edh eper deri aty ku kem qen bashk mujn me fol edhe te tjert jo veq une
po ashtu edhe per Saliun um ka pyt njejt ju kam pergjegj se di si u vra skam qen afer
por e di si e kam pranu detyren me terhek dhe si e kam terhek
une kam ditarin e luftes
kam shenimet qe mi tregojn datyat e sakta
jam mundu me kan i sinqert mirpo per mu edhe ky libri kosharja altari i lirise eshte bere per disa individ muekspozu se vlersoj fare
kur i kam than rrustemit pse ke leju me dal ai mu ka pwergjegj thjesht ka than aty jan dma teper promovimet perkujtimet struktura e tjer
po i kam than a je i vetdijshum qe pervjetoret e deshmoreve siq po ti flisni rrefeni renjet e tyre skan qen bash ashtu
ska dit qka me than
une mendoj se dumi origjinalin ta rrefejm pa i ba qef askujt
po si mem perkrah kush te perkrah kur vet nje familje kur prishet askush sun i gjan ilaq
e tash ne si shoqeri nuk jemi ne rruge te drejt jemi prish
shteti nuk mbahet me shoqeri te infektuar
e verteta osht se jemi pakic qe kemi marr pjes dhe qe kemi ba rezistenc nuk pres perkrahje
shifen postimet -fotot e reklamat e gjirimet ku nuk degjoet asnje krizme
kan pas dhomen ne Padesh ku 24 ore i kan bere inqizimet e gjitha rediolidghjeve qe kemi perdor nuk i marrin mi analizu kush qfar paska ba gjat lufte
ehe pse edhe ne radiolidhje nganjeher behet lufta speciale
ne teren ndryshe flet ndryshe po sado pak dallohet
sojn mi ndryshu gjerat qellimisht
si humben ditaret e dias komandanteve te vrar
jo jo skan humb po eshte ne pytje falsifiki
inqizimet e radiolidhjeve apo tjerat po qe se um ngarkon rrustemi e antoni mu mi qit i qes une pse jo
po ata e din ku jan asgje nuk u zhduk rrena jan
po ktu shifet qe ne kryet duhet gjerat mu pasdtru
tash pas lufte krejt trima
e di une ne kohen e luftimeve a ka pas trim qe me del mu para ushtareve te mi[/ltr]
[ltr]Te tregoj drejt Xheven e kam paSamiu nuk um ka ra ne sy
kemi qen deri ne shtab dhe per furnizim shkurt me nje Skender Regjepin tash ai deshmor
po ashtu qe nga luftimet ne Rahovec kam qen ne ate ane
ku per luftimet ne rahovec
nga fshti Mrasor komuna e klines nga njsiti hekurti sa me duket jemi nis 9 veta kur kem mrri ne |Ostrazub
aty 5 na kan deshtu
kemi met 4 vta
nje Florim krasniqi Flamuri nga Prizreni une Skender Regjepi komandant kohe
dhe emri i te katertit nuk me kujtohet nuk kam majt shenime se kishum et bajm me njerz pa profesion dhe mos me kriju pershtypje dyshmesh
Rahovecit i kishte kushtuar mirpo ne arrit um ta terheqim veturen me materjal te shtabit te Malishevies
ku Musa Krasniqi pas nje granatimi kishte dal nga vetura dhe kishrt ik ne nje shtepi prap aty u granatu ka ike krejt
dhe ka lan ter materjalin me lista me emra me mbiemra fla sekenderit dhe florimit veturen e iqk-se me materjal dhe nje te shkijeve i marrim per nevoja tonat
kam qen i vendosur ne drenoc te Zatriqit[/ltr]
[ltr]mirpo ate kohe se kam dit qe ne ate familje ka pas besim aq te madh as si kam njoft hashimin e kadrin as sum kan interesu
per her te par aty e takoj Hashimin bislimin regjepin dhe si me duklet vozitsi i tyre
ate nate kemi fjet bashk edhe mu me ra me fjet me hashimin se kam dit kush osht ne shpijen e Bedri Zuberajt magjister at kohe nese sja kam harru emrin
tash drejtor i bibliotekes kombtare ne prishtin[/ltr]
Anton Quni
23 amis communs, dont Demirali Morina et Fetah Rudi
Member of the Assembly, à Assembly of Kosova-LDK
Habite à Prizren
Haxhi
[ltr]Pershendetje Anton ju deshiroj jete te lumtur.Deshta me ju ba pyetje,ku qendrojne inqizmiet e radio lidhjeve qe jane ba ne pastrik?Mos ua ka marr Rexhep Selimi,apo Sabit Geci?Nuk ka vye me ua dhane,ka vye ma interesantet mi mshef e me ja dhan qe skan vlere.Deshmit po humbin.[/ltr]
[ltr]te fala[/ltr]
[ltr]Une dhe stafi i brigades nuk jemi pergjegjes per arkivin e njesive ne Pashtrik. Ne japim pergjegjesi vetem per br 138 "Agim Ramadani" qe ka vepruar ne Koshare.
Me te mira
Antoni[/ltr]
[ltr]08/05/2017 23:53[/ltr]
Haxhi
[ltr]Naseri me ka pas thene kinse juve ua kane dhane inqizimet.çka po di bre vella si kane vijue dallaveret.Para disa viteve me ka pas tregue.Per ate vetem deshta me dite a keni ne dijeni diçka.Ishalla me te mira kalojm keto qaste,qe nuk jemi ka e dijm se çka eshte ka na prete.Kurgja kundra juve nuk kam,kam ndegjue vetem fjale te mira.Te fala juve dhe shokve.Nga Haxhiu[/ltr]
[ltr]I nderuar Anton,ja çka me ka shkrue nje komandant shoku juaj per qato inqizime[/ltr]
Haxhi
[ltr]ipo mbrapa po po para kurr ska pas as komandant as ushtar[/ltr]
[ltr]radioinqizimet ta thash Rrustemi dhe Antoni sipas detyres duhen me dit ku i kan tu i mbajt[/ltr]
[ltr]nese jav ka marr kadri Veseli per te cilin per her te par kam degju kush osht ky kadrija pas lufte det dalin det tregojn[/ltr]
[ltr]apo nese jav ka marr Naj Sabit geci.[/ltr]
Haxhi
[ltr]çka posedoj inqizimet e radiolidhjeve apo tjerat po qe se um ngarkon rrustemi e antoni mu mi qit i qes une pse jo[/ltr]
[ltr]po ata e din ku jan asgje nuk u zhduk rrena jan[/ltr]
[ltr]çka po ua merr mendja i nderuari Anton?a ti botoj te gjitha çka me ka dergue?[/ltr]
[ltr]Haxhi....une isha i kjart. Inqizimet e brigades 138 gjinden ne arkivin e brigades.
Spo te kuptoj tani cka duhet me shume me spjegu.
[/ltr]
23 amis communs, dont Demirali Morina et Fetah Rudi
Member of the Assembly, à Assembly of Kosova-LDK
Habite à Prizren
08/05/2017 14:27
[ltr]Pershendetje Anton ju deshiroj jete te lumtur.Deshta me ju ba pyetje,ku qendrojne inqizmiet e radio lidhjeve qe jane ba ne pastrik?Mos ua ka marr Rexhep Selimi,apo Sabit Geci?Nuk ka vye me ua dhane,ka vye ma interesantet mi mshef e me ja dhan qe skan vlere.Deshmit po humbin.[/ltr]
[ltr]te fala[/ltr]
08/05/2017 21:05
Anton Quni a accepté votre demPershendetje Haxhi,
[ltr]Une dhe stafi i brigades nuk jemi pergjegjes per arkivin e njesive ne Pashtrik. Ne japim pergjegjesi vetem per br 138 "Agim Ramadani" qe ka vepruar ne Koshare.
Me te mira
Antoni[/ltr]
[ltr]08/05/2017 23:53[/ltr]
Haxhi
[ltr]Naseri me ka pas thene kinse juve ua kane dhane inqizimet.çka po di bre vella si kane vijue dallaveret.Para disa viteve me ka pas tregue.Per ate vetem deshta me dite a keni ne dijeni diçka.Ishalla me te mira kalojm keto qaste,qe nuk jemi ka e dijm se çka eshte ka na prete.Kurgja kundra juve nuk kam,kam ndegjue vetem fjale te mira.Te fala juve dhe shokve.Nga Haxhiu[/ltr]
12/05/2017 04:16
ande
[ltr]I nderuar Anton,ja çka me ka shkrue nje komandant shoku juaj per qato inqizime[/ltr]
Haxhi
[ltr]ipo mbrapa po po para kurr ska pas as komandant as ushtar[/ltr]
[ltr]radioinqizimet ta thash Rrustemi dhe Antoni sipas detyres duhen me dit ku i kan tu i mbajt[/ltr]
[ltr]nese jav ka marr kadri Veseli per te cilin per her te par kam degju kush osht ky kadrija pas lufte det dalin det tregojn[/ltr]
[ltr]apo nese jav ka marr Naj Sabit geci.[/ltr]
Haxhi
[ltr]çka posedoj inqizimet e radiolidhjeve apo tjerat po qe se um ngarkon rrustemi e antoni mu mi qit i qes une pse jo[/ltr]
[ltr]po ata e din ku jan asgje nuk u zhduk rrena jan[/ltr]
[ltr]çka po ua merr mendja i nderuari Anton?a ti botoj te gjitha çka me ka dergue?[/ltr]
13/05/2017 01:02
Anton Quni
[ltr]Haxhi....une isha i kjart. Inqizimet e brigades 138 gjinden ne arkivin e brigades.
Spo te kuptoj tani cka duhet me shume me spjegu.
[/ltr]
13/05/2017 06:30