Kush dot na çliron nga çlirimkaret
:: politika
Page 1 sur 1
Kush dot na çliron nga çlirimkaret
Klubi Shqiptar
30 septembre 2016 ·
Kush do te na cliroj nga "clirimtaret" ?
Degjojm dhe shofim se ka SKENAR per konfliktit te ri dhe pyesim sot se, pas "fitores" kush do te na cliroj nga "clirimtaret" ?
Dje "clirimtaret" na "cliruan" nga Serbia, por ata po tregohen me te zinj, me te eger, me te poshter se vet Serbia.
Kush do te na cliroj nga "clirimtaret" supermilionera?
Kush do te na shptoj nga keta qe po na c'bejn Atdheun dhe Kombin?
30 septembre 2016 ·
Kush do te na cliroj nga "clirimtaret" ?
Degjojm dhe shofim se ka SKENAR per konfliktit te ri dhe pyesim sot se, pas "fitores" kush do te na cliroj nga "clirimtaret" ?
Dje "clirimtaret" na "cliruan" nga Serbia, por ata po tregohen me te zinj, me te eger, me te poshter se vet Serbia.
Kush do te na cliroj nga "clirimtaret" supermilionera?
Kush do te na shptoj nga keta qe po na c'bejn Atdheun dhe Kombin?
Re: Kush dot na çliron nga çlirimkaret
Mundet me ta ngjit edhe ty hoxhe,se na ka ne dore si dje Milloshi,bile ky sot mundet me na shkerdhye e mos me guxue me bertit.Ma te keqinje se serbet ishin kon te diaspordhes(uçk es).Kush e cili prej shqiptaroviqave i shkoj ne ndihme Adem Jasharit qe e vajtojshe pran kufomave?Tan tani po hajn mut ne emer te tij!!!Tan ata qe kishin pas marr azil ne diaspordhe,i ka dergue pushuesi serb me derektiva .Se pari une kam pas dijeni se Bujar Bukoshi me Isen jan debue ne diaspordhe per me mjel dhe me paret e diaspordhes me masakrue popullin ne trojet tona.Vetem ne banken Hipo ne ULM Bukoshi prej vitit 1989 gjere ne vitin 1999 ja ka derdhe Milloshit mbi 9 miliarde marka e dollar a mut populli as qe i ka interesue se ka po shkojn keto mjete.Pastaj edhe ky me ise mutin kan vjedhe pare dhe kan banken private ne Zvicerr ja di edhe numrin e bankes.Ramushit,kuqit e suharekes ja rimbajn pronat ne ciceron,,bashk me Kuqin komandant leshin,qe e bani Ramushi kryemut te suharekes.çka ka lidhje se çfare feje ke,E ky e ka tregue bythen e vete qe per interes e jep fejen dhe popullin,siq e fali qakorrin e bertitke si lopa duke ja hedhur Mehes harten per ftyre.Kush ketij duhet me ja thye turit?Pa na perkrah nje aleat si keta paq e ka ky popull me dal ne drite.Hoxho,une i nisa demostratat ne menzen e studentave ne prishtine me 11 mars te vitit 1981,sa pisa te serbise paten deklarue se kinse ata i kishin organizue demostarat.Une mbroj flamurin kuq e zi e mazamakeq,sa vete shoket e mi deklarojshin jo Haxhia po na e kemi mbrojt flamurin e hamamit.Zoti nanen ketyre pseodopatriotave.Me pas luftue uçk ska pas nevoj Haxhiu mi shti te NATOS me ua hek serbine.Haram biti haram hiqi.Pis e mut popull,jeten e kam dhan per kete mut popull,por kote paska qen mundi im,gabova qe e ndoqa rrugen e Allahut.Ata qe pe ndiqnken rrugen e Allahut pi mallkojka Allahu,pse?Sprove,a!!!!Perhere qeshtu me ua kajt nanen drejtesise.Gabim e ka Allahu,ka me mbet jetim shpejt........