Zarife Berisha kurva e shqiperise lyp tramak
:: politika
Page 1 sur 1
Zarife Berisha kurva e shqiperise lyp tramak
Vous êtes amis sur Facebook Zarife Berisha JEU 00:08 Zarife Berisha [size]Bienvenue à vous deux sur Messenger. Kush je[/size] Haxhi KUçi Ky qe jam ?Po pse po pyesish kush jam?????[ Sa vjeqar jeni Haxhi Kuçi i moshes tendfe A jeni vetun tan Per momentin Haxhi Kuçi po vet kikik Mundem meju pa La discussion vidéo est terminée. 00:48 [ltr]Rappeler Une jam nudo Haxhi KUçi[/ltr][ltr] ok per mrekulli pse nuk fole ,por ma nderpreve,vete me thirre çka i rave pishmanit?Kush jeni?[/ltr][size] Po nese ma tregon ti dal[/size] Ok Haxhi KUçi Au Zarife a spot merr gjumi?A kaq shume je ba marak me pa?[/ltr] Po Valla Haxhi Kuçi Jam musafir per bes[/ltr] Zarife Berisha Po 1 minut nzirre Karin Haxhi KUçi O ngadal se jam me do miq,po kurva qe qenke zoti te marroft Ok Haxhi KUçi Zarife mbasi rash me fjet me kishe thirr.A po e nje Adem Hoxhen Gezimin nga Fieri epro ushtarak i shqiperise.???I kam pas shok te ngusht Po I njof Gzimin Aka grua gzimi Haxhi KUçi E ka pse po pyesish a ka grua Gezimi??? Vetem ashtu kot [Gezimi eshte me prejardhje nga kosova Haxhi KUçi po Adem hoxha eshte pederr I pleqejn meshkujt Gezimi eshte njeri i mir A Ademi eshte pederr Ti sa vjeqar jeni Po si jeni shok Gezimi ka 68 Haxhi KUçi ti sa vjeqare je pa lidhje pyetje 50 Ake.ksrin e madh Haxhi Kuçi A ekeni karin e madh Haxhi Kuçi sa santin e ke deshire.A je nudo,thirrem kurva keqe |
:: politika
Page 1 sur 1