Nuhi Berisha e Rexhep M.rrethohen ne shtepine eSejdi Veselit
:: politika
Page 1 sur 1
Nuhi Berisha e Rexhep M.rrethohen ne shtepine eSejdi Veselit
Aktivitetit të Rexhep Malës dhe Nuhi Berishës me shokë, u kishin rënë në gjurmë agjentët e UDB-së, të cilët kishin vënë në lëvizjë tërë rrjetin e saj të agjentëve për zbulimin e tyre. Në mes 11 dhe 12 janarit 1984 në Prishtinë Rexhep Mala dhe Nuhi Berisha rrethohen nga forcat policore serbe në shtëpinë e Sejdi Veselit në lagjen më të varfër të Prishtinës, në Vranjevc Më vonë kjo lagje do të marrë emrin ,, KodraTrimave\" pikërisht për shkak të qëndresës heroike të Rexhepit e Nuhiut.
Pergjigje
Kurse vete Avdi Ibrahimi me ka thene se vete ja ka prue shpirtin te hunda duke ja ba ti je shpiun,ti po bashkpunon me serb,ti po na qet shoket ne krthe,gjere sa Nuhi Berisha ja bane e kqyrim bre Avdi a jam spiun.
Aviu me ka thane se me hy ne grupin tone,apo me hanger ne sofren tone hane por me ba me na dale pa na vete ne dijm edhe me ta marr jeten ne çdo forme.
http://www.ekonomia-ks.com/?page=1,9,30587
Pergjigje
Kurse vete Avdi Ibrahimi me ka thene se vete ja ka prue shpirtin te hunda duke ja ba ti je shpiun,ti po bashkpunon me serb,ti po na qet shoket ne krthe,gjere sa Nuhi Berisha ja bane e kqyrim bre Avdi a jam spiun.
Aviu me ka thane se me hy ne grupin tone,apo me hanger ne sofren tone hane por me ba me na dale pa na vete ne dijm edhe me ta marr jeten ne çdo forme.
http://www.ekonomia-ks.com/?page=1,9,30587