Zvjezdane kapije”na kosovi+orihalk
:: sport
Page 1 sur 1
Zvjezdane kapije”na kosovi+orihalk
[size=26]Zvjezdane kapije”, koja se nalazi na tom području.
[/size]što pogoduje izgradnji jedne velike vojne baze! Amerikanci ne vole Srbe! U Americi je veliki albanski lobi, koji je uložio ogroman kapital da bi albanska nacionalna manjina dobila državu! Kosovo je idealna strateška točka, s koje Amerikanci mogu kontrolirati cijelu Europu! Na Kosovu je veliko rudno bogatstvo!
Mora postojati neki mnogo, mnogo veći interes.
ne zaboravite da je u doba Nikole Tesle, mobilna telefonija bila znanstvena fantastika. Za nas je danas svakodnevnica.
Organiziran je veliki skup svih zemalja svijeta o zaštiti naše Zemlje i smanjenju ugljičnog dioksida u atmosferi. Amerikanci su odbili potpisati tu povelju. To je bila prva indicija razmišljati da se nešto događa s našom planetom. U knjizi “Eva od jabuke do zvijezda”, u izdanju Miroslav, pisala sam o kataklizmi koju mi je inicirao Isaac Newton i koja nam je na pragu. Postupak Amerike o ne potpisivanju povelje, bila je potvrda mog istraživanja. Jedini logičan razlog američkog odbijanja povelje bio bi – nema svrhe ulagati u tom pravcu, jer je kataklizma neminovna.
Tko se bavi čitanjem mitova i legendi neće zaobići Atlantidu. Naravno, nisam ni ja. Pisala sam o Atlantidi. Na temelju mitova, Šlimanovih izjava o istraživanju Atlantide i tekstova starih grčkih filozofa, našla sam joj položaj u Atlantskom oceanu.
On me je podsjetio na problem s Kosovom. Samo na Atlantidi se mogao naći jedan metal. On je između srebra i zlata i zvao se orihalk. Od nestanka Atlantide, ovog metala na našoj planeti više nema. Kada sam u školi učila o rudnim bogatstvima naše zemlje, sjećam se podatka da samo na Kosovu postoji jedan metal i nigdje drugdje na čitavoj planeti. Kasnije sam čitala da je taj metal neophodan u gradnji kosmičkih brodova. Bez njega, naše poznavanje kosmosa bilo bi samo teoretsko.
Amerikancima i Rusima, potreban je taj metal.
Pogledat šta kaže fizika o jednom atomu. Jedan atom se sastoji od nukleusa i elektrona koji kruže oko tog nukleusa. Elektroni, kada prime jedan foton svjetlosti, prelaze iz jedne orbite u drugu orbitu po principu elektriciteta. To čine svake sekunde. Mnogi znanstvenici svijeta, odavno su u jednom atomu vidjeli sliku mikro Sunčevog sustava. Oko Sunca također kruže planete iu usporedbi s atomom to je makro svijet. Da li i planeta postupaju kao elektroni, mijenjajući svoje orbite? U astronomiji, nalazimo takav primjer u Saturnovom prstenu. Na rubu Saturnovog prstena, dvije stijene koje imaju svoje orbite, i svaka je veličine oko 1000. km, nakon nekoliko krugova, jednostavno zamjene svoja mjesta u orbitama po principu gravitacije. Astronomija nema odgovor, zašto to rade ove dvije stijene?
Re: Zvjezdane kapije”na kosovi+orihalk
nego kad bi pred javnost izašli Bush ili Putin i govorili o tome. Postoji i druga varijanta – izazvao bi se kaos u svijetu. Zato, molim političare moje zemlje Srbije, da ostave Kosovo, da izvrši svoj Svevišnji cilj. Ono će se vratiti Srbiji i uvijek biti Srpsko. Budimo ponosni, jer je neka Božanska sila odredila da Srbija bude Sveta zemlja. Na tlu njezinih korijena, postavljena je – “Zvjezdana vrata”.
Približimo se svojim obiteljima, prijateljima i pustimo da mir zavlada našim srcima. Granica na Kosovu sa Srbijom, koja je postala vatrena stihija, vrlo brzo će se ugasiti i neće joj biti traga.
:: sport
Page 1 sur 1