Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Albin Kurti biri i Rrahman Morines

:: politika

Albin Kurti biri i Rrahman Morines Empty Albin Kurti biri i Rrahman Morines

Message  Perparimi Jeu 1 Juin - 18:52

Albin Kurti biri i Rrahman Morines 16114743_1915142665383645_4459921191566679240_n
Kuçi Kuçi Haxhi
22 h · 
Letren e dyte drejtuar Kaqusha Jasharit.
26/12/2016 01:25
Zonja Kaqusha Jashari,me vjen keq qe ua parashtroi nje pyetje,lidhur me vrasjen e Rrahman Mirines ne kuvendin e kosoves;
JU e dini shume mire sa edhe RTP,qe ate dite ne sallen e kuvendit Rrahman Morina eshte vrare duke e mbrajtur flamurin kuq e zi .Konflikti ka qen mes Rrahman Morines dhe Momqillo Trajkoviqit,Ja kan nise per flamur,Rrahmani ja bane nese e heku timin edhe ju te juain keni me hek.e ka que te revolja Momqillo Trajkoviqi doren,Rrahmani e ka nxjerr shpejt dhe e ka gjuajt Momqillon,pastaj dikush nga mbrapa me duket roja e Momqillos e qellon nga mbrapa Rrahmanin,dhe ne keto qaste spikerja qe transmetonte mbledhjen,ka thene,u salli ima pucnjavi dhe zheee xixa xixa ekrani dhe ma ska pas transmetim fare.Pastaj lansuan rrenat kinse Rrahmani ka pas sulem ne zemer..Nuk e besoj qe edhe ju nuk e keni percjellur kete mbledhje.Sheritin e mbledhjes e posedon si RTK,ashtu edhe RTS.
Zonja Kaqusha Jashari,ja ke borgje te vertetes.Sepse Rrahmanin e kan djege te Milloshit,dhe varri i Rrahmanit ne beograd eshte me tjeter kufome,apo me kukulle.Serbet ma te menqur,nuk e tregojne te verteten se per çka u vra Rrahman Morina.Kete e dine mire edhe Azem Vllasi dhe tane shoqeria e jote,dhe Gazetaret e kosoves.Sepse shumica e gazetareve ishin preznte ne mbledhje kur u pate vra Rrahman Morina.Behunu e sinqert e tregone te verteten,se me kete avaz qysh jemi ka i perlyjme njerezit, kurr drite nuk kemi me pa.Sinqerishte;Haxhi Kuçi.
29/12/2016 03:02
Kaqushka prite se ke me fitue nese keshtu heshtni,ti je vetem nje frigacajk qe sta rrok truri me tregue te verteten
29/12/2016 21:28
Kur eshte vra ose ka deke Rahman Morina une kam qene ne spital ne France me vajzen tani e ndjer dhe ti je njeri i pandershem qe me thua se jam frigacake . Une nuk jam frigu prej Millosheviqit e jo mo prej kujt do tjeter.
Kuçi Kuçi Haxhi
çka dmth,kjo kur e kane vra,ose ka vdek?Po e dini te verteten,por po tutesh.Kur me ke premtue se do kujdesem per demostratat e 11 marsit,dhe do te me tregoni se cilit student i ka qellue qimja ne gjelle.A me premtove si Hydajeti,se pas zgjedhjeve do te bisedojm?Qe sa vite kaluan?Kqyr kur me ke premtue;
5 octobre 2013
Kaqusha Jashari
05/10/2013 20:18 edhe oren e ke te sakte ketu.

J’aime
CommenterPartager

6Gezim Arusha, Ibra Azizi et 4 autres personnes

Commentaires

Albin Kurti biri i Rrahman Morines 18766082_1455611434509028_2378620026238556075_n
Gezim Arusha TE GJITHE KETA NJERZ E FLASIN TE NJEJTEN FJAL, QE RRAHMAN MORINA KA PAS SULEM NE ZEMER. ASHT E PAMUNDUR KU NJI VEND PUBLIK ME GAZETAR, E ME ROJE E POLICI, QE ME PAS NDODH VRASEJA DERI TASHTI TE GJITHE ME E MAJT KET SEKRET. E PA MUNDUR

J’aimeAfficher plus de réactions
 · Répondre · 
2
 · 16 h
Supprimer
Albin Kurti biri i Rrahman Morines 16114743_1915142665383645_4459921191566679240_n
Kuçi Kuçi Haxhi Gezim Arusha,une flasi me te pame dhe me te ndegjuar me veshet e mi,jo me theshe themjet e qajtoreve.Te gjithe shqiptaret kete sekret e dijne por nuk kan deshire qe Rrahman Morinen me shpalle hero.Per qe ka luftue per flamur dhe qe e vrajten ne mbrojtjen e flamurit ,eshte e vertete.Dhe çla ta merr mendja Kaqusha Jashari siq me deklaron kinse ka qen e smur ne france,dhe ne spital nuk e ka percjelle situaten ne kosove?Po rren kudra,po rrene Azem Vllasi,po rrejne tane,se e dijne kosova qe Rahmani eshte vrare ,jo nuk ka vdek nga infrakti.

· Répondre · 11 h
Modifier
Albin Kurti biri i Rrahman Morines 18664658_115089599072316_6900810937060444026_n
Ilirjam B. Ulpiana o haxhi nvitin 1991 -ishen ne ellg qaj bardhyli qe perngjan shum rrahman morinen e ne albinin mka pas than qe sesht i vran edhe albinin umka than nji kusheri i tefik llugicit minister i turizmit e tegtis qe albini esht i rrahman morines e buba morines qe sikam besue por kur ekam percjell rastin ne zona ekspres qe thot berat buzhala qe buba morina e rrahman morina kan pas nji fmij martesor maka vertetue qe qirin sjakam majt edhe evlia nuk jam pom perputhen faktet qe edhe buba morinaprej nishit spitalit neuropsiatrik po e permenke albinin tatari raft nfije se nji dreqi koflarg ka than esht si hitleri qe eka njifoto me alien damon

· Répondre · 
1
 · 2 h
Supprimer
Kuçi Kuçi Haxhi Ilirjam B. Ulpiana halal te kofte ,po me vjen mire qe i dini gjanat sekrete.Mire eshte ta din populli.

· Répondre · 2 h
Modifie

Albin Kurti biri i Rrahman Morines 18664658_115089599072316_6900810937060444026_n
Ilirjam B. Ulpiana nVintertur te Zvicrres nji fshat Ellgg kam pas bisedue rastsisht me nji hajm si musafir me djalin e vllaut NJIFAR Bardhylli qe thojke ekam xhaxha RRAHMAN MORINEN UDBASHIN aj mka than qe rrahmanin ska mujt kerkush me vra se esht kan i ushttrun ne revole undyshoj pa fakte ce rrahmani esht gjall edhe ne zonen ekspres te berat buzhales thot qe RRahman morina me buba morinen ekan pas nji fmij jashtmartesor qe mka pas than nji R LL qe albin kurdi esht i buba e rrahman morines qe buba morina ish ra nspital neuropsihatrik e po lypke me u halashtis me albinin edhe qaj bardhyli i vinterturit krejt perngjan ne albinin edhe aj esht kan trim per kosoven ekish pas thye nji shitore te armevene cyrrih permi dergue ne kosov sikur biri vaso keqes=kuqi esht akoma gjall ne rusi te luci rus putin sbashku me bacen ukshin hotin qe jan nji fis nji loz haha siku ti haxhi kuci e jakup krasa e popovict=popajt vukmirovict =bukmiret kukict=kukajt e ivica murat dacici qe itha hashum polarit potur thaqic qe un jam ma kocovar se ti tung

· Répondre · 
1
 · 2 h
Supprimer
Kuçi Kuçi Haxhi Ilirjam B. Ulpiana,çka sta merr mendja te ne shqiptaret mundet me ndodhe,te besoj.Per shkrepje armesh ne kuvendin e kosoves ate dite ka pas,ndermjet Rrahmanit e Momqillos,por a e kane mbyte Rrahman Morinen apo eshte gjalle nuk jam i sigurt,sepse seanca u nderpre bashk me transmetimin e RTS.Pas dite,apo te nesermen dhane lajmin e rrejshem,kinse Rrahmani kishte sulm ne zemer,krejte rrenat e serbise e po ja mbrojn rrenat ish udheheqesat e kosoves qe edhe sot komplet i kemi ne qeverin e kosoves.Po me habisish qe po thua se Albine Kurti qenka i biri i Bubes dhe i Rrahman Morines jashte martesor.Po nese eshte po e perkrahim,Albinin dhe Hotin e pergezojm le te na kethehet ne kosove,se mjafte qenka mshehur prej kujt nuk po mundem me marr vesh.Na ke perzi si sallaten e rusise.

· Répondre · 2 h
Modifier
Ilirjam B. Ulpiana nji shqiptar kripto katolik i asmilun S , D qe vajza etij ika punue ne zyren e ivica murat dacicit ika than vajza etij qe biri i vaso kucit -keqes slobodan milloshevici nuk ka cof gjindet ne rusi njashtue edhe arkani esht gjall me rremzi hoxhen kinse eka zhduk sali perishici =berisha qe djali i remzi hoxhes ardijan-ka-ar=arkan kan dit me kriju arin nmnyr artificale qe nbankat grekocipriote ikan degue me tuxmanin menji gjirrollogari 500 milard dollar qe erdokani qe thojke gjat grushtetit qe ja kurdisi putini kinse mreti saudit kinse ja dha 550 milard dollar per me rehabilitue shtetin e vet turk qe edhe kastriot miftaraj thot qe erdogani esht i krajes te ulcinit edhe remzi hoxhes ithot esht kan udbash kur remzi hoxha e hamz jashari jan kan dyt metalist te pavarur sindikalist

· Répondre · 
1
 · 2 h
Supprimer
Kuçi Kuçi Haxhi Ilirjam B. Ulpiana Te gjitha keto çka i thua une ju besoj,sepse edhe ne skenarin e Kumanoves kane ndodhe keso poshtersira.Ne vend te disave qe jane deklarue si te vdekur,ne sanduqet e tyre jane shti njerez te vrare te sirise azil kerkues.Qe i ka vra policia e maqedonise.Po a keni mundesi te me tregoni kush jeni ne privat?

· Répondre · 
1
 · 2 h

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

Albin Kurti biri i Rrahman Morines Empty Re: Albin Kurti biri i Rrahman Morines

Message  Perparimi Jeu 1 Juin - 19:05

Albin Kurti biri i Rrahman Morines Images?q=tbn:ANd9GcTVpyc5ofmhcGNvX14mIbU8it9jU4IMT-rKzOIDnGZhRGdtGCW6Albin Kurti, né le 2Albin Kurti biri i Rrahman Morines Buba4 mars 1975,Albin Kurti biri i Rrahman Morines 2Q==Albin Kurti biri i Rrahman Morines 9k=Albin Kurti biri i Rrahman Morines Maxresdefault
Albin Kurti biri i Rrahman Morines ZAlbin Kurti biri i Rrahman Morines Images?q=tbn:ANd9GcRSLBbm2wSaz12LnU4roKCqnzBDJR178zTZdhGehSKe8VTJceOMyg

Dernière édition par Perparimi le Ven 23 Juin - 7:23, édité 3 fois

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Jeu 1 Juin - 19:12

Albin Kurti biri i Rrahman Morines Images?q=tbn:ANd9GcS18zCeqQ_toz6faPxLDYf5Dmhil3HslCntU3dgRtb-ftGv5QtsAlbin Kurti biri i Rrahman Morines Z
Albin Kurti biri i Rrahman Morines Images?q=tbn:ANd9GcShgwCxIM3M3Xs_JylzLcFdfomzfrcimhx2SKYUwDuvs3i7d_bLAlbin Kurti biri i Rrahman Morines Z

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Ven 2 Juin - 3:00

1991 astronomi James Scott Objekti misterioz eshte me origjin jashtetokesore, dhe ai do te kaloj prane tokes ne vitin 2017. Ky lajm u be akoma me i mistershem kur James Scott deklaroi se nuk eshte as pak natyror.nje energji shtytesi.objekti eshte alien
Albin Kurti biri i Rrahman Morines 12439416_10153527331576958_8316637971829092614_n

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Sam 3 Juin - 2:15

Pershendetje .Kosovë Z. Bajraktari,se pari ngushllime per Prof Haxhi Z.Bajraktarin.Kam ndegjue qe Prof Haxhiu e ka shkrue nje liber lidhur me kete dite te ngritjes se famurit muq e zi neper Suhareke,por nuk e di a ma ka hudhe atye edhe emrin tim?Demostratat i ka organizue vertete Haxhi Bajraktari;Por;Flamurin e ka pas te ngritur Osman Gega nga Studenqani,i ngritur nga masa e popullit,kur ka ardhe afer shitores se Avdyl Elshanit;E kam lute bacen Zeke ,a bane edhe une ta mbaj pakes Flamurin?Me ka pyete i kujt je me bacen?Ja kam ba si nuk me njeh baca Zeke?,jam Haxhia ,djali i Late Smailit.Djali Lates je,po ja beje. Ka bertit o burra zbritne Osmanin se Late Smailit ja kemi borgj,e le ta bart flamurin djali Lates.E kane zbrite Osmanin pastaj gjere pertej ures se madhe e kane bartue une flamurin,duke me ngritur me duare larte bashk me flamurin kuq e zi masa.Mua me vjen qudi,se te gjithe djemt e kumares VeliGashit ,pallkaviqt kan qen aty afer,dhe pse nuk e qelin gojen per mua,çka po u djege?A mos valle qe kur e kane rreh per vdekje serbet e sopise,baba ime ja ka nxjerr hakune me me shuarjen e famijles serbe.E dijne mire pallkaviqt sa viktima te serbeve u ka shkaktue Latis Ismaili,.E din mire edhe Dervish Gashi si ua kam hek prej duarve te helikopterit serb,qe doni me ngrit larte e me leshue nga qielli me ba trosh.Deshmitar vete eshte bashk me Xhemaijli Shalen vellaun e Muhamet Shales drejtorin e Ballkanit.Baba ka qen edhe truproje e Bajraktarit,mesiguri e dini edhe ju Kosove.Egzistojn fotot ne arhiven e komunes per mua dhe te Osman Geges.Ndersa ne vitin 1997 Osman Gega me ka provokue ne stacionin e autobusave bashk me Veli Sali Kuçin,Avdi Ibrahimin,Aziz Morinen nga Reshatani ne prani te policise serbe pakes pa u nis lufta.Duke me thene here Osmani,here Veliu,here Avdiu,e here Azizi,qe ketij Dervish Shaqa ja kendone kengen qe e ka bart flamurin kuq e zi neper suhareke e tye pse kerkush nuk te kendone ne kenge?Hajde tregona çka ke ba per shqiptar Haxhi,hajde hajde trego,?A policet na pergjonin tri kater metra duke me percjell.Ua bana kam rrue lesh bre qeni nanen te gjithve ua shkerdheft bre shpiuna te serbise,dhe kam ik e ata mbas meje.Osmani eshte gjalle,Avdi qeni poashtu eshte shef i kesaj qeveries kuislinge.Veli Kuçi eshte gjelle,por ma se shumti me ka habit ky,se une ja kam mbush mendjen Sinan Bide Kuqit me ja fale gjakun.E dijne te gjithe familjaret e Sali Kuqit.Njerezit po vdesin por nuk po e shkruajn historin ashtu si ka qen,dhe po ja ndryshojn kahjet.Jo mire se gjeneratat po mendojne se bash ashtu ka qen ngjarja.Neqoftese nuk ka shkrue as nje fjale per mua,nuk qone peshe,se kam ba edhe vepra ma te medhaja se kjo,dhe emrin kerkush sma permend,.Jo qe nuk ma permendin emrin,,por mi vodhen veprat e mija dhe i pervetsuan kinse ata i kane organizue(i kane ba vete)qent e serbise,.Saiperkete famijes se juaj te ghithe keni qen familje atdhetare,dhe Perof Haxhi Bajraktari i ka organizue demostratat ne suhareke,pjesmarres ka pas me te madhe.

Ate çka e kam bere,nuk ja la vepren time hajduteve dhe servilave te serbise.Por e kam hetue Kosove i nderuar se per atdhetar kurr nuk paska pas hapsire ne trohet shqiptare,as perpara e as sot vete e pash kete flliqesire..Pa qen tradhetar,ne trojet shqiptare nuk paske perkrahje.

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 14 Juin - 19:08

Albin Kurti biri i Rrahman Morines Auto_gru1455570166

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Ven 23 Juin - 10:57

Perparimi a écrit:Albin Kurti biri i Rrahman Morines Auto_gru1455570166Albin Kurti biri i Rrahman Morines DSCN7123

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Ven 23 Juin - 16:53

[ltr]

po sakt shkruaje tash shkrimin se emri i lame xhemes eshte Bum

dhe ragip salloves

teli me shok eshte per cjelle nga keta muta secilin jhap dhe sipase ilirjanit vetem hoxha kadite per vende qendrimin e tijre

Hhahhaa shum gabim je[/ltr]

[ltr]elam ashtu siq thua[/ltr]

[ltr]Lype emrush suma ne Fb[/ltr]

[ltr]por nga emrrudshi duhet me pase shum kujdes se ika duart e gjata[/ltr]

[ltr]po a e ka vra ky Telin,?[/ltr]

[ltr]jo ky eka vra komandant shpendin dhe eka pregadit vrasjen e telit nga shtabi[/ltr]

ne vrasje ka mare pjes hoxha i tanushees me njje grup nga kosova dhe maqedonia

po ashtu pra .hoxha ka ba disa vrasje ne kosov per shire vrasjen e avni zharkut ne viti .vrasje e 4.fisht

vrasja e telit tahir sinanit shpendit ka ardhe e porositur ngta shqiperia.dhe shik kosova.dhe eshtre ekzekutu nga shtabi i abaz xhukes .

Sipase gjanave qe dihen .telin po e akuzoshin per shum vrasje te 97..ne tiran

Perparimi
Admin

Message  Contenu sponsorisé

Contenu sponsorisé