Shaqir Cërvadiku-Shaqa
:: politika
Page 1 sur 1
Shaqir Cërvadiku-Shaqa
smet Mehmeti po ku me qesh me qobat e Drenices ne pushtet qe jan duke e fundos ate hiq ma pak se Milloshi, po kjo eshte ni tmerr qe nuke duro Toka mor njerz po zgjohu SHqiptari e katandisur nga krimi Korrupcioni i Analfabitave te male , zgjohu oooo populll. harroni Haxhihafuzat e terbuar si me qen ne Kohen e pushteit Turk para 100 e kusur viteve , .
J’aimeAfficher plus de réactions
· Répondre · 22 mai, 16:03
Shaqir Cërvadiku-Shaqa Faleminderit miku im.Veprat e fjalë tuaja kanë qenë shtytje që me kane ndrru vizionin për jetën.Dhe nga ato vepra tuaja une jam motivue për nji temë të tillë.Jam i nderuar që ishe pjesmarrës ne realizimin e videoklipit te kangës.Veprat tuaja qofshin të perjetshme.Shendet e suksese.Me shumë respekt për ju.Shaqa
· Répondre ·
3
· 22 mai, 18:54
· Répondre · 22 mai, 16:03
Shaqir Cërvadiku-Shaqa Faleminderit miku im.Veprat e fjalë tuaja kanë qenë shtytje që me kane ndrru vizionin për jetën.Dhe nga ato vepra tuaja une jam motivue për nji temë të tillë.Jam i nderuar që ishe pjesmarrës ne realizimin e videoklipit te kangës.Veprat tuaja qofshin të perjetshme.Shendet e suksese.Me shumë respekt për ju.Shaqa
· Répondre ·
3
· 22 mai, 18:54
:: politika
Page 1 sur 1