Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Tradhetia e komandantave te uçpmb es,deshmit

:: sport

Tradhetia e komandantave te uçpmb es,deshmit Empty Tradhetia e komandantave te uçpmb es,deshmit

Message  Perparimi Ven 31 Mar - 15:05

Tradhetia e komandantave te uçpmb es,deshmit 16298631_124593311385593_1849713737817891862_n

Albanian Insidernewschannel a partagé l’article de Livestream Albanian Insidernews — avec Deshmoriheshturgjergjshqiperia Zjarri.

Livestream Albanian Insidernews a publié un article.

5Vous, Albanian Insidernewschannel et 3 autres personnes

Commentaires

Tradhetia e komandantave te uçpmb es,deshmit 16114743_1915142665383645_4459921191566679240_n

Kuçi Kuçi Haxhi Skender Jashari,ju keni mendue se duhet me luftue gjere ne fund per tu çlirue nga serbia,por cakun dhe qellimin e komandantave te juaj nuk e keni dite fare.A eshte e vertete se komandant "Rebeli"Muhamet Xhemaili,dy mua para se te nenshkruhet marveshja e Konqullit ishte ne beograd per biseda me qeverine e serbise bashk me kuririn e tij B.Z.,nen percjelljen e kforit amerikan ?!.A eshte e vertete se arme i kan dhene te serbise dhe amerikanet,per ti krijue celulat e uçpmb,si edhe ne iliride ,u dergoj arme duke ua shite. Nese e ndjeni veten shqiptar tregoje te verteten o burr i dheut.Neqoftese vazhdojm ta mshefim te verteten , na ka hanger dreqi nje dite ne nje te ardhme te shpejte.Koha nuk na pret.
J’aime · Répondre · 1 · 22 h · Modifié

Masquer 11 réponses

Tradhetia e komandantave te uçpmb es,deshmit 16708173_239981706460466_4399208003252038408_n

Deshmoriheshturgjergjshqiperia Zjarri Une nuk e kam njohur personalisht Rrebelin. Rrebeli per mendimin tim, aq sa kam info eshte Komandanti me i paster prej te gjithe komandantve tjere te rangut te tij( komandanteve te Zonave!). Rrebeli nuk e ka pranu Marreveshjen e Konculit! Per me shume ai u vra ne Gjilan nga Serbia! Kam qene vete dhe me disa familjare ne ZOPresheves, ku edhe jam tradhetu nga disa shqipfoles te ZOPresheves, ku kam qene i kapur robe lufte une, vellau im dhe 3 shoke te tjere( dy prej ketyre shokeve kane qene bashkepuntore te tradhtarve kryesor). Personalisht nuk i kam degju ndonjehere keto informata per Rrebelin, per disa te tjere e kam degju, madje edhe me shume- i kam pa ca raste tradhtie, spijunazhi, pranimi te spijunve si ushtar, mos sulmim te armikut, lenije te shokve pa municion, fshehje te municionit apo armeve, prishje-defunksionalizim te armeve, ikje nga vija e frontit apo pikat, vrasje ne tradheti( dmth gjuajtje te ushtarve tone gjate luftimeve), ekzekutime kinse te tradhtarve, mos organizim lufte si duhej, mos lejim per sulmim te armikut, vendosja ne pozicione te disfavorshme, terheqje te pabese, pagesa per disa te tille, blerje armesh sa per reklamim*( kryesisht revolver), mos ardhja ne perforcim, lenijen e qellimshme per te rene heronje, etj etj. Arme nga Serbia, nuk kam asnje informate qe jane dhene, dije qe ushtaret e cdo shqiptar nga lugina kemi mund te blenim nga shkijet arme kembesorike( i shisnin nga 600 marke!). KFOR amerikan asnjehere nuk i ka ngacmu ushtaret tone, ndersa kur ka patur pjestar te shteteve tjera atehere ka qene ndryshe( sidomos disa vende jo mike i kane arrestu!) Ushtaret e Ucpmb-se disa qellimisht jane dorezu ne KFOR amerikan, e nuk kane ike( ata qe kane qene ushtar te vertete cdo here prej KFOR amerikan kane mund te ikin!). Armet e UCPMB ka raste qe jane shit, madje i di disa te tille, deri 3 marke nje fisheke e kane shitur! Ne drejtim te ILIRIDES e di qe jane dergu falas, por a ka manipulu dikush tjeter pastaj( dmth t'i kete shitur nuk e di!).
Je n’aime plus · Répondre · 2 · 21 h
Je n’aime plus · Répondre · 2 · 21 h

Tradhetia e komandantave te uçpmb es,deshmit 16114743_1915142665383645_4459921191566679240_n

Kuçi Kuçi Haxhi Hajrushi,voellau i Rebelit me ka thane se gruaja e Rebelit po me thte ka qen disa here ne serbi,a ne vranje a ku nuk e di se çdo dite serbet e kan thirr me telefon e que njerez ne shtepi qe te shkon ne bisedime.Edhe shoferi i Rebelit qe ka qen ne beograd nen percjeljen e kforit amerikan,me tregon se kane qen dy muaj para se ta nenshkruajn marveshjen e konqullit.Une po bazona ne deklaratat e gruas se Rebelit qe i ka tregue Harushit.Por po bazona edhe ne deklaraten qe me ka shkrue me shkrim BA ,e pranone qe kane qen ne beograd bashk me Rebelin.Rebeli i mire ka qen me juve ,por sherrin ua ka ba tere lugines bashk me Junuz Musliun .Hajrushi me ka tregue se ka qen vete ne vranje te njefare komandiri te policis Stefanoviq,dhe e ka vete me nje nip te vetin se kush ja ka vrare vellaun?Ai i kishte tregue se njefare A.Jashari,qe para se me vra Rebelin e kishin pas ne prishtine nje kafe te perbashket.Pas vrasjes se Rebelit ky e kishte shite dhe paret per vete e shkue ne PZ e ble nje tjeter hotel.Hajrush e tregon se ky Jashari diten e vorrimit ja kishte leshue nje cd hajrushit,dhe i kishte tregue se Rebeli ka vye mu vra nje jave ma perpara.Vete Hajrushi me ka tregue se amerikanet i kan dhene falas arme me dergue ne Iliride,dhe ja kan pague armet sa ka kerkue Rebeli.Me kane tregue edhe ata qe ja kane dhene paret.
J’aime · Répondre · 1 · 20 h

Kuçi Kuçi Haxhi Deshmoriheshturgjergjshqiperia Zjarri E kam pyet edhe Nebih Currin,a e njeh Rebelin?Beje me bante nuk e njoh,as qe e kam takue ndonje here Rebelin!.E pyetsha a ke qen hylbete ushtar i Rebelit ?,jo ma bante!A ke qen ne serbi me Rebelin?,Nuk folte fare.A e ke vizitue gruan dhe femit e Rebelit ndonje here ?Jo me thote as qe e kam pare ndonje here.Kurse Hajrush me ka shkrue se ka qen Nebih Curri disa here dhe e ka ndihmue me disa shok.Pastaj kerkonte qe tja shlyj çka ka shkrue vete me doren e vete.Shqiptari i vertete nuk duhet mu kan me duqind ftyra.Juve me keto shkrime qe deklaruat po e tregoni nje realitet,qe duhet tju mbesi shkolle per gjeneratat qe do na percjellin.Nese vazhdojm tja mshefim tradhetine e tradhetareve neser sherrin ja kemi lane femive tone dhe kane me na mallkue siq po i mallkojm baballaret tone.Neqoftese e ka vrare shkau,le te shkruhet e ka vrare shkau.Nese e kane vare shqipfolesat,duhet emrin e mbiemrin me ja thane haptas siq po ua ceku une me rend.Pushka top u befte tradhetareve se na kan lodhe duke na shite çlirim.Lugines se Presheves ja futen roberin,ne vend te çlirimit,dhe ne fund po bashkpunojne ne qeverin e serbise mu ata qe e udhehoqen luften dhe si po kane fyre me dale para popullit e mi mashtrue?
J’aime · Répondre · 20 h

J’aime · Répondre · 20 h

Kuçi Kuçi Haxhi Deshmoriheshturgjergjshqiperia Zjarri I nderuar,keso fjale çka me keni shkrue ju,me ka shkruar njejt nje epror nga shqiperia ai eshte Azem Perllaku.Ja lexone çka me shkruan per komandantat e uçk es?E njejta tradheti,pos personazhet e tjere,te se njejtes shkolle te serbise.https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net/t3788-dialogmeazem...

Tradhetia e komandantave te uçpmb es,deshmit Safe_image.php?d=AQAv6pF3XfUjXbCT&w=90&h=90&url=http%3A%2F%2Fimg519.imageshack.us%2Fimg519%2F1129%2Fforumz

Connexion

DISKUTIME-SHQIPTARE.FR-BB.COM

J’aime · Répondre · Supprimer l’aperçu · 20 h

Tradhetia e komandantave te uçpmb es,deshmit 16708173_239981706460466_4399208003252038408_n

Deshmoriheshturgjergjshqiperia Zjarri Shihe, une besoj qe shqipfoles jane te gjithe vrasesit e tradhetive, sepse Serbise i konvenon te fus vellavrasjen dhe pasigurine( mosbesimin) por edhe nga ana tjeter kemi sa te duash shqipfolesa qe per pak leke madje edhe per pak nxitje inati-armiqesie, jane ne gjendje ta tradhetojne Shqiptarin. Rrebeli eshte i martuar me nje shqiptare nga Shqiperia, kurse vete eshte nga Lugina, eshte normale qe te kete shku ne Lugine, por sa e di une, ai e kishte te ndaluar Luginen( shkaku qe ka vra nje serbe a malazez ne Zvicer-keshtu dic eshte!). Jonuz Musliun apo Shefqetin i njohe pak me mire sesa Rrebelin, por rrespektin qe kam per Rrebelin nuk e kam per asnjerin nga keta te tjeret! Serbia dhe Agjenturat e saj, gjithmone hedhin mjegull, atentatet gjithehere i mbulojne kinse me probleme private- une nuk besoj kurre qe Rrebeli eshte vra per ceshtje prone, paraje! Pos saj vitet 2007-2012 ishin vite kur aktiviteti i Agjentures serbe, kunder Shqiptarve nacionalist ne Kosove ishte shume me i madh!
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 13 h

Deshmoriheshturgjergjshqiperia Zjarri Sa i perket asaj qe a ka patur tradhetina, hajduterina, joprofesionalizem( ushtarak), te pashkolluar, frikacak, spijuna-bashkepuntore te serbise- ka patur tejet shume! Por eshte edhe nje dukuri tjeter se nje kategori e "nacionalisteve" qe kane qene me ide leniniste-komuniste, kurre nuk jane veshur ushtar, por gjithehere kane kerku grada( qe t'i ikin luftimeve)! Po ashtu edhe shume hoxhallare kam pa qe kane qene ne sherbim drejteperdrejt apo edhe indirekt te armikut- njejte edhe shume mesues-profesor! Nese Amerikanet i kane dhene arme Rrebelit, kjo eshte plotesisht ne rregull, sepse Ameriken e kemi Aleat, do cilesohej si tradhetar nese do kishte marr ndokush arme nga Serbia apo ndonje shtet jo aleat i Shqiptarve!( personalisht dhenije armesh nga amerikanet nuk kam degju!)
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 12 h

Deshmoriheshturgjergjshqiperia Zjarri Pse Lugina mbeti nen Serbi:1. mos gatishmeria e Luginasve per te sakrifiku vertete per Liri!? 2. udheheqja amatore me a pa vetedije e ca edhe me vetedije rane nen ndikimin e huaj dhe te Serbise!, 3. urdheri qe i vinte nga 3 partite politike te Kosoves ( ZOPresheves degjonte urdherin e nje politikani tjeter te Kosoves, Komandanti i Pergjithshem urdherin e nje politikani tjeter te Kosoves, dhe ZOBujanovcit degjonte urdherin e nje politikani te tjeter te Kosoves!)- faktori nderkombtar i beri presion politikanve te Kosoves, keta i bene shantazh ketyre komandantve! Po ashtu edhe Tradhetia e disa te vetequajtur nacionalist te vertete, qe nuk vepruan me kohe, por ia lane rrugen e veprimit njerezve qe u pane( si Komandant te larte te UCPMB-se!), keta te vetequajtur nacionalist, vetem prrallonin ne Prishtine, sesi me 1000 ushtar pernjehere do i clironin tere vargmalin e Presheves deri ne gryke te Bujanovcit( skenare hollivudiane!)

Deshmoriheshturgjergjshqiperia Zjarri Une jam tradhetu dhe kam ra tradhtish robe lufte, fatkeqesia ishte se ushtaret qe ishin ne prite, i kishte zene gjumi( ata kishin patur urdher per te na vra!). Keso tradhetinash, hajduterinash, jotrimeri ne lufte-frikacak, dezertor, etj etj edhe ne Kohen e Skenderbeut kemi patur, e ne vazhdimsi, por gjithmone i kane heshtur-fshehur! Shihe nje rast, kur kemi hy-cliru fshatin Rahovice te komunes se Presheves, mesin e 14 ushtarve isha dhe une( Rahovica eshte vendlindja ime, dhe e njihja cdo detaj te terrenit). Gjate pozicionimit, i them nje komandanti, qe une me nje grup duhet te pozicionohemi ne male ( ne krah) pasi kisha pushkomitroloz te rende, prej nga mund te gjuja ne shume hapesire te madhe( nje ekspert ushtarak do e aprovonte!), ky me thote:"jo duhet ketu( tek postblloku ne rruge- dmth perballe vetem e jo edhe nga krahu qe kishte pamje perfekte per ta godit armikun)! I them:"komandant mbani pergjegjesine vete per ta mbrojt kete pike, une nuk mund te luftoj keshtu, sepse shkijet na e zen malin e neve na lene ne fushe!" Mbetem si te mospajtuar, sepse i thashe qe une do dal prape tek kodra per ta mbrojt me mire kete pjese, por edhe per te gjuajtur me shume edhe ne mbrojtje te disa pikave tjera! Ne mbremje te asaj nate me jepet urdheri te shkoj ne pike tjeter!( dmth qellimisht me largojne qe mos ta zinim kodrinen ku thoja!). Pas dy dite, vje ky komandant me kerkon mua, vellaut tim qe ti merrnim edhe disa shoke, e te shkonim ne perforcim tek kjo pike, per ta mbrojtur, sepse shkijet kane marre ate koder te cilen i kisha thene qe duhej ta merrnim ne! Derisa kerkonte kete, me thote:" te garantoj per 300 vjet, qe shkavi nuk ka me sulmu nga fusha( nga me kishte pozicionu, edhe pse 3 tanke dhe 2 praga, i kishim perballe!). Krejt kjo me bente qe te isha i sigurte qe ky komandant ishte i shantazhuar nga klika e tradhtarve sepse:1. hym ne fshat pa e cliru nje pike ne mal( dmth hym ne rrethim), 2. duke u nis per me hy ne fshat na thote neve ushtarve( une po hy, po i gjalle s'kam me u kthy- ishte moment i ligeshtise shpirterore, qe na tregoi se dicka kishte ne te-nuk ishte fjale trimerie a betimi!),3. pozicionimi i gabuar dhe mos lejimi i pozicionimit edhe ne kodren prej nga do i shkaktonim viktima ushtarve te shkaut,4. largimi im nga kjo pike dhe pastaj kerkimi qe te kthehem ne pike te disfavorshme, e jo ripushtimi nga pozicioni i trete,5. thenija se edhe 300 vjet te garantoj qe shkavi s'ka me sulmu nga fusha( pra i kishte thene dikush nje info te tille!) dhe vendosja e ushtarve me te mire, ne pjesen e fushes, duke i largu nga dy krahet nga jane afer kodrave, prej nga do mbroheshim shume me lehte!6. marrja e sulmit te armikut, ne dy krahet qe ishin shume me pak te pershtatshme per sulm frontal me tanke, sesa sulmi i tille nga fusha( kjo ishte besoj ne marreveshje me keta tradhetaret!)7. Vrasja ne tradheti e 5 Deshmorve tek Penda e Rahovices( pasi grupi i ushtarve tone, eshte terhequr nga kjo pike, pa urdher dhe pa lajmeru shoket!) etj te gjitha me sigurojne se plani i tille ishte i Serbise!

Kuçi Kuçi Haxhi I Nderuar;Deshmoriheshturgjergjshqiperia Zjarri ,Ai komandant i juai paska qen sherbetor i serbise.Ju nese i njifni,normat e luftes,si ipas ligjeve luftarake,nese e shifni komandantin qe eshte ka u shtine ne kurthe,keni vye me pushkatue pa lajmrim dhe komanden me marr ne duart e juaja.Pastaj mi qerue hesapet edhe me komandanta te tjere.Dhete mij çlirimtar me pas luftue si duhet Lugina ,Kosova,Ilirida e edhe Qameria sot ishin te bashkuara.Ju pergezoi per guximin qe jeni ka e tregoni.Keta komandata edhe kane plaqkit bashk me serbet,kane dhunue e bere gjana qe nuk besoj qe shkau kishte me guzue me u bere shqiptareve.Po i njifkeni mire serbet,dhe keta qej te serbise qe ju morren ne qafe.
J’aime · Répondre · 1 · 43 min

Deshmoriheshturgjergjshqiperia Zjarri Kuçi Kuçi Haxhi Une kam qene 16 vjec dhe 17 vjec i kam be ne lufte, vellau edhe nje vit me i ri. Ndikimi im, ishte vetem ne vijen e frontit tek ushtaret, e jo tek eproret qe sme degjonin-injoronin( sidomos disa te tille!). Me dhjete mije ushtar, tere Serbine per nje nate, e pushton! Problemi ishte te kishe 10 shoke- luftetare besnik, profesionist dhe nje mendje( sepse as kaq nuk mund te beheshim!).
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 37 min

Kuçi Kuçi Haxhi Deshmoriheshturgjergjshqiperia Zjarri ju pasket qen i ri,dhe memorja e juaja tani i sheh te gjitha ngjarjet se si kan vijue per te mire apo per te keq.Por nje duhet me dite mire,se pa ua qite tanve te zezat qe ua kane bere gjate luftes,ka mundesi qe neser prape keta me udheheq nje tjeter lufte,me te njejten valle te tradhetise.
J’aime · Répondre · 1 · 26 min

Votre réponse...

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas