Kadri Koko ishte xhafer Qorri qe kaba masakra ne drenic
:: politika
Page 1 sur 1
Kadri Koko ishte xhafer Qorri qe kaba masakra ne drenic
Kadri Koko une se njof as ata as juve epash qe munesh me hy e mej pa edhe vet aty ishte xhafer qorri qe kaba masakra ne drenic
Kadri Koko aty ishte lutfi ajazi qe edimi tan knena dhe e njohim
Kuçi Kuçi Haxhi Kadri Koko Ne fillim nuk je sjell si burr,si Reshat muti ja nise apo avdi ibrahimi qe ka punue ne mbrojtjen popullore te jugosllavise dhe a mendoni ju qe serbia per burr te mire ja paska besue kete vendin e punes.A shet patriotizem kinse ka qen ish i brugosur per qeshtjen e shqiptareve .Qeni ska qen as nje dite ne lufte.Ne kufi me shqiperine e kane qite policet serb me traktor.
Kadri Koko hamz hajra qe ekan vra dhe une e morra qe me dolen ata realitet
Kadri Koko sepse ata i njeh krejt drenica
Kadri Koko o burr po mir
Kadri Koko dil ne anen tane dhe si sillesh ti kur mendon keq per nji njeri mua me re befasi kha ne ket faqe e ne anen tjeter emrin
Kuçi Kuçi Haxhi Kadri Koko Nuk e di burr kush ka ba masaker ne drenice.Por kete qenin Avdi Ibrahimin e kam pas lut si syt e ballit ti shkojna ne ndihme Adem Jasharit,bajke hajgare e sot ky qen po e kendon Adem Jasharin,Ja qifte nanen Adem Jashari ketyre dyve.Reshati k...Voir plus
Kadri Koko dhe u preka o bur
Kadri Koko hagji bash kam deshir mu takue me juve edhe me bisedue gojarisht une te kerkoj falje
Kadri Koko por mera ne kok
Kadri Koko sepse ato lista ikam shikue para do dite
Kadri Koko dhe hyra meba krahasime dhe u trondita besom
Kadri Koko tani reagova keq
Kadri Koko se ktu po zihet gjithqka o burr qikjo asht keq na kajten nanen pona shtin mu perqa populli
Kadri Koko aty ishte lutfi ajazi qe edimi tan knena dhe e njohim
Kuçi Kuçi Haxhi Kadri Koko Ne fillim nuk je sjell si burr,si Reshat muti ja nise apo avdi ibrahimi qe ka punue ne mbrojtjen popullore te jugosllavise dhe a mendoni ju qe serbia per burr te mire ja paska besue kete vendin e punes.A shet patriotizem kinse ka qen ish i brugosur per qeshtjen e shqiptareve .Qeni ska qen as nje dite ne lufte.Ne kufi me shqiperine e kane qite policet serb me traktor.
Kadri Koko hamz hajra qe ekan vra dhe une e morra qe me dolen ata realitet
Kadri Koko sepse ata i njeh krejt drenica
Kadri Koko o burr po mir
Kadri Koko dil ne anen tane dhe si sillesh ti kur mendon keq per nji njeri mua me re befasi kha ne ket faqe e ne anen tjeter emrin
Kuçi Kuçi Haxhi Kadri Koko Nuk e di burr kush ka ba masaker ne drenice.Por kete qenin Avdi Ibrahimin e kam pas lut si syt e ballit ti shkojna ne ndihme Adem Jasharit,bajke hajgare e sot ky qen po e kendon Adem Jasharin,Ja qifte nanen Adem Jashari ketyre dyve.Reshati k...Voir plus
Kadri Koko dhe u preka o bur
Kadri Koko hagji bash kam deshir mu takue me juve edhe me bisedue gojarisht une te kerkoj falje
Kadri Koko por mera ne kok
Kadri Koko sepse ato lista ikam shikue para do dite
Kadri Koko dhe hyra meba krahasime dhe u trondita besom
Kadri Koko tani reagova keq
Kadri Koko se ktu po zihet gjithqka o burr qikjo asht keq na kajten nanen pona shtin mu perqa populli