Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Qka lypi Nebih Curri e Rebeli ne mbledhje te Milloshi

:: sport

Qka lypi Nebih Curri e Rebeli ne mbledhje te Milloshi Empty Qka lypi Nebih Curri e Rebeli ne mbledhje te Milloshi

Message  Perparimi Mer 8 Mar - 15:32

Kam bisedue me nje ushtar te vellaut tend;A. D[/ltr]
[ltr]E pyta a e dini kush mundet me qen ai qe e ka vra komandantin e juaj[/ltr]
[ltr]jemi ne kerkim[/ltr]
[ltr]eshte sekrete[/ltr]
[ltr]qysh ja bana ne kerkim qe dhjeta vite????[/ltr]
[ltr]Me tha ja baba ja djali e kane vra vellaun e Hajrushit[/ltr]
[ltr]Me tha se truproje i ka pas dy femra[/ltr]
[ltr]Po flitet se truprojet e veta e kane vra

......................
Hajruš Džemailji

Qka lypi Nebih Curri e Rebeli ne mbledhje te Milloshi 17098431_1334922703258004_6406301965245299320_n
Hajruš

HXhi pershendetje po eka pas nji femen ajo ka qen ne luft me vllaun po ajo eka vetem nji vlla tevogel neat koh edhe nanen vllau iasaj femne tash ika 17 vjet tani neat koh ika pas 10 vjet e grujen eka pas me cilen ika 3 fmij po jo ajo nuk asht e vertet se vllau grujen ekanga tirana eska pas bab nji vlla te vogel neat koh edhe nonen po ajo nuk asht e vertet a per aet femnen te luftes ekam ni edhe une ajo eka emnin linda ukshini jeton ne gjilan etash ne zvicer qat nat kur asht vra vllau kan pas mbledhje me amerikant per diten e neserme muhameti me nenshkru marveshtjen e konqulit se i vetmi muhameti si komandant ska nunshkru marveshtje me. Serbin embasi u kri mbledhja kan pi pije edikush eka thirr aj ju ka thon amerikanve se. Menjiger kthena ne restoran po neaat moment kur asht nis per ne shpi ekan prit ekan vra ne rrug vet asht kon ne kerr edhe jan kon dokumentat per nenshkrimin edhe nji liiter shishe viski qka jakan dhon amedikant aj jashari afrim asht i perzim seah meka tregu qat cd se asht dasht me vra me te 7 shtator por evran me 22 shator neat cd kan fol do njerzi qish jakan maru planin per me vra e jan te pagum nga serbiha e millosheviqi se serbija ka pas frig te jen aj ne jet emoste pranon per qat nenshkrim se qaj nenshkrimi i muhametit inali serbin smujti me msr presheven e bujanocin nedvevjen po masi ekan vra tani thojn qkasmos amunmu kon shok me mue qaj njerisi don me fol me mue kam qef ta ndegjoj fhalt e ndoshta din diqka ma shum a bab ise djal se ekan vra te qasi gemnave jo saht e mundshme
Kuçi Haxhi

A ke bisedeue me Linda Ukshin

Hajrus.

Po kam bisedu ajo asht kon shum fukara po qish ne luft tani meka than ika majt vllau muhameti po eka pas dashnore meka tregu. Ajo nuk asht e perzime aty po mujn me folqkate dojn o shok qetash pas me kish shkru malsorja ekam blloku haxhi kuqin se nuk asht njeri un i shjrujta tash thash aban me dit pse ashtu po fol epo priti mem shkru qesa dit ikam shkru tash me shkrujti pisja eqata potetham haxhi shoki qaj site ka shkru ashtu sasht e vertet po dashnore ekish pas mateper un sdi se 20 vite sjam kon atje eas vllau ska qeb po aj ne luft ka shku atje un ne kroaci luftova ajatje po atje lufte padrejt si jan hashimi kurtihsrafini eshum po veq sherr e vrahten atdhetart edin shoki sakan vra komandanta ne qat vit per 6 muj kishin vra ridvan qazimin muhametin e 4 tjer spom kujtohen emnat veq i vrajten o shok fol ty meqatNe aenjef linda ukshinin eka nji vlla ather ika pas 10 vjet nashta edhe mapak bab fukara vllau im ika msjt ashtu vet linda meka tregu

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kuçi Haxhi
Qe kater dite jam duke shkrue me nje njeri qe ka bisedue me vellaun tend ne lufte,shume gjana eshte ka mi tregone,ju tregoj kur keni kohe ma gjansishte.ky komandant Drenica e ka vra vellaun tend,neqoftese eshte i involvuar

Ky drenica
Ne.prezence te rrebelit ma ka than se eshte i caktuem per gjilan me detyre ai operon ne gjilan
Demek ishte i caktuem nga dikush.ka mundesi qe amerikanet e kane krijue shikun per me prue keshtu gjendjen ne trojet shqiptare dhe mi likvidue atdhetaret e me popull lozin si dojne.
Qka lypi Nebih Curri e Rebeli ne mbledhje te Milloshi 17098431_1334922703258004_6406301965245299320_n

Hajruš Džemailji

aha poa spo dij shoki hiq valla mun mu kon e mundshme se qat nat kur kan vra vllaun kan pas mbledhje per nji nenshkrim me nenshkru per nji marveshtje te konqulit po un sdij etani dikush eka thirr aj ka dall ju ka thon kthehem shpejt amerikanve e rrugen e prishtine pi thojshin aj ska shku atihit po ka ra per seshkurti ekan prit dy kerre ku ngjiten ato di rrugt edhe ati ikan mshu edhe kan than se as kerre ska pas qat rash as kurgjo ska qerkullu domethan ekan dit se pe vrasin qat nat edhe ska pas as levizje te kerreve kan nal unpo du me than policija ka dit

Hajruš Džemailji

spo dij ha xhi po diqish qashtu duhet mu kon se amerikant vllaun e kan vendos e ikan dhan arm ti mshon serbis po tash edhe un dishoj po shqiptar jan ato qka ekan vra se qati ku kan qit me kallashnikov kan vra pi tutes se po jet gjall e nji duqan asht ati un kam veq at njerin ne shitore tha terr asht kon shi tuj ra po qato dy kerre qka ekan rujt evra tha aj kurr sju ka nal kerkujna ne rrug se ka dit se ka armiq po u nal sedi qka folen edhe tha i mshum pi kerrit kallash shiptar ekan varajt shoki e kush e ka ndreq eka percjell spo dij
Kuçi Haxhi

Hajrush,kane e ka pas vellau juaj kurir a ja dini emrin?Bajrush Azizin a ja ke nie zanin?Tani ne belgjike jetone.nga rrethi i gerajvenkomuna presheves.Apaaa a amerikanet i paskan dhane arme me dheze luften ne serbi,dhe ne Maqedoni!!!A je ne mend?Vellau paska qern i shitur tek amerikanet.
Hajruš Džemailji

jo sedi po ka pas mdoket se ka qen qaj i prizrenit edhe do shum tjer ka pas afrim jashari po edhe tjer ka pas sa kam nij une po un si njof qat afrim jasharin edin se kemi fol na nqat un dishoj.

Kuçi Haxhi
Hajrush o shoku im a ke ndegjue se vellaun tend amerikanet e kane que ne beograd me kete kuririn ne nje bisede sekrete?
Hajruš Džemailji

jo shoki un sdij valla edij se aj ka bisedu me amerikant e perqeta spo disha shoki po asht e mundshme se aj ka bisedu per marveshtje edij se aj ka dit shum gjuh te jashtme vllau eper qeket spo dij qe po nij sonte a me fol meka kallxu gruja tha shu her e thirrshin beohradi me fol po spranojke per marveshtje e aht kon sedij aqeki koka kon kurir i vllaut . qeki i rrethit presheves a haxhi spo dij o shok valla jo[/ltr]
[ltr]
Kuçi Haxhi[/ltr]
[ltr]
Dy muaj,para se me vra kishin qen ne beograd ne biseda,por kete nuk e kane lane ne mbledhje me marr pjese.Se çka kane bisedue nuk din,por vete gruan e tij nese dine diçka me te tregue,por me dhune amerikanet i paskan que me kerr amerikan
Hajruš Džemailji

po ki me amerikan ka punu ashtu kan thankrejt e gruja sdin shum po dishon te nji i presgheves po kush asht aj ajo sedin a veq ka fol gruja se shum net e dit thirrshin shkit ne telefon po spo din as ajo qka kan fol per marveshtje po thot esdin ma shum akush nuk ka mar pjes ne mbledhje ki kuriri a spo dij valla shoki

Kuçi

Para se me vra a ka qen ne beograd ne biseda çka po te thote gruaja?
para dy a tri muajve.
[/ltr]
..................................................

DIM 03:21

Enver

[ltr]gospodine hajrushe,proqitao sam sve sto ste pisali kod Nebih Curria.Vama su prevarili tebi svaka im qast.Da li znate da Nebih,je u grupi Mirsada e Bega.Vi ne znate ko vam prijatel,i ko vam je neprijatelj..Vasa mozga je jednaka ko zhivotinje.Oni koji su tebi ubijali tvoga brata priderzavas u drustvu.Video sam dobro,oni kji tebi pomognu,ti mu jebes sto piqke materine.Lako se prevaris,svako moze tebe varati.[/ltr]

DIM 09:12

Il/Elle a accepté votre demande.
Hajruš

[ltr]Ono stosam vidia što su pisali Nebi Curi i ostali ja znam da je nebih curri bia bratov vojnik i bia puno puta posjetia bratovu djecu sa svojim vojnicima i tako mejda gjilan ja nisam moga vjerovat da haxhi kuqi je samnom prijatel itako ja nisam zna dahe bia arkanov čovjek tako su sa dokumentima potvrdilli i reci pravo ime ko piše meni jer ja ne znam nojefnog enver shaipi tako haxhi kuqi ti pišes i oni hamdi ndrecaj haxhi pati si snjim prijatel son znaš da je vsralica sam znaš itd itd ok pozdrav[/ltr]

LUN 00:46

Hajruš

[ltr]enver što si ti vidia komet kod nebih curri pisali i ostali što si ti meni možeš reć i za brata što možeš ali te haxhi kuqi nagovoria ili koji već drugi ja držim hrvatsku zastavu jer sam se boria za tu zastavu a moj brat se boria za allbansku zastavu ati za koju zastavu se boria navodno vidim da ti psše mjesto priština koju zastavi ti imaš slušaj ty javise drugima a ne meni jer ja znam za sebe dovolno a za vas neznam niti me zanima prijatno i budi kulturan gdje i šta komentiraš jer izgleda da vi albanci ste izolirani pa ne znate se ponašate imajte malo pristojnosti ja nisam uteka iz bujanovca nego sam iša kao djete i školova sam se u hrvatsku imam kullturu i imam domovini i moj brat je tako volia svoju pa na kraju ubili ga albanske idanici laku noć i liep pozdrav ovako to se piše a ne vrjeđat znaći nešto te boli ako si vidia komentare nisi ćist ja nemam se ćega bježat kao ty[/ltr]

Enver

Zashto llazhesh,kada Nebih ne prizna da je bio vojnik tvoga brata,i nikada nije borio u Luginen e Presheve.

I u paqetnkom nije hteo da prizna ko im je bio komandant OV,a posle rekao kurva.Zasto ne priznate da ste billi zajedon sa Nebiom u Vranje kod Komandira policie Nebojsha Stefanoviq..Daj argumente da je Haxhi saradjivao sa Arkanom.Datom i godine,sram te billo.Ti sa si mi rekao da albanci su svi izdajnici,sada sta hoqesh od mene?Slushaj Avdi Ibrahimaj, njen brat Refki Ibrahimi,i Reshat Badalla,a na kraju i Nebih kurvu.

Pse po me blllokon o qeni i serbise.Nuk e di pse  ne fillim ky qen me dergoi ftese ne shoqeri,ka mendue se me bane prej vetes,ose vraj njerez pa me ba keq mua.Qoje bythen pis e vete nxirre hakun.Vellaun siq te ka thene shoku yt Xhemm.ta ka vra populli,se ne çfare aspekti ta ka kape truri juaj nuk me intereson.

Mirri to me Nebihun dhe Avdi Ibrahimin.

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas