Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Xhezair Shaqirin e plagoi Sahit Neziri

:: politika

Xhezair Shaqirin e plagoi Sahit Neziri Empty Xhezair Shaqirin e plagoi Sahit Neziri

Message  Perparimi Sam 10 Déc - 14:32

Demir Jakupi(babloki) prej Vitise

Skuadra per egzekutim te komandantave te udhehequr nga Zylqifli Adkovski(Cufa) e Ridvan Neziri,ne kuader te shtabit te pergjithesheme  te prizrenit te udhehequr nga Ali Ahmeti

Per atentatin e Xhezair Shaqirit me kane shti;Ridvan Neziri, nga urdhrat e shtabit te pergjithshem te prizrenit.
Ali Ahmeti,e Gezim Ozdreni.
Per me vrare jane kane keta persona ne liste;Xhavit Hasanin,Nazim Brushin,Xhezair Shaqirin,Nazmi Sylejmanin,.
Ridvani dhe Cufa na kane thene se jane tradhetar duhet mi likvidue.
Nje dite para atentatit isha te vellau ne vitiPasi e keni krye atentatin mbi Hoxhen Xhezair ne nje piceri te stacioni i autobusave ,ku dhe kemi ngrere,une bashk me ;Une DemirJakupi,Sahit Neziri,dhe Ekremi.
Ne ferizaj kam takue Halitin per diçka ,nje nate kam bujt te Sabria,une jo.Nuk na kan dhene asgje pos perpara nja 3 mij franga,per borgj te nje kerrit qe e kemi pase.

Ekrem Mehmeti 1975 nga shkupi babe Ruzhdiun.

Urdher per me vra Hoxhen na ka dhene ;Babloku(Demir Jakupi),Sahit Neziri,dhe vellau ketij Ridvan Neziri.

Demir Jakupi urdherat i ka marr prej;Rides(Ridvan Nezirit dhe Cufes(Zylqilfi Adkovski.

Une Ekrem Mehmeti ,bashk me Halitin,Sahitin,kemi fjet te Sabrija,ne mengjez me ka zgjue Sahiti,?Haliti nuk u zgjue,kemi dal perjashta me ka hype ne kerr Kemi shkrue te Dani e kemi pi nga nje kafeSabrien se kan njoftue per me ba atentat ne hoxhen.
E kemi percjell kerrin e Hoxhes ka klokoti  te vitia ne lagjen e shkijeve te nje pompe e benzines.Sahiti ma bani dil hape  gipekun,kam dal menzi e kam qel,Hoxha na ka pa dhe mbrapa ka ardhe deri te ne dhe ka fole me Sahitin,dhe e ka pyet,çka ke?Sahiti ja bane mu ka prish kerri.Hoxha ja ban Sahit skam kohe se jam per ngute me shkue per ne Viti.Si ka ba Hoxha me hype ne kerr,Sahiti me TT ja ka nis me gjuajt Hoxhen.

https://www.facebook.com/xhezair.shaqiri.1/videos/1501169736565950/

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas