Koshtovalia po lyp mejdan,pse e ka shpiunue shokun ne polici
:: politika
Page 1 sur 1
Koshtovalia po lyp mejdan,pse e ka shpiunue shokun ne polici
Koshtovalia Koshtova
[ltr]2 amis en commun : Gezim Maloku et Shyhrete Behluli
A travaillé à Radiologie médicale
Habite à Trollhättan (commune)[/ltr]
- Conversation démarrée 24 novembre 2015
24/11/2015 19:25
Koshtovalia Koshtova
[ltr]pershendetje
kisha pes deshirë qe te kisha dite se kon e kom lajmru tek policia e maqedoneve,vetum nje e di se sipas kerkimeve ne internet ti je nje shpijun i cili i shani shqipetaret dhe i kercenoni me gjygjin e hages ......eja shprehu[/ltr]
24/11/2015 19:33
Koshtovalia Koshtova
[ltr]ne qofte se don mund te bisedojm edhe ne telefon edhe tjeter mundesi vi ku te kishë qef e shifemi live se me shpifje une nuk jetoj[/ltr]
[ltr]po qe don takohemi edhe live[/ltr]- Aujourd’hui
23:19
Koshtovalia Koshtova
[ltr]pershendetje i nderuar kisha pas qef te kemi une dhe ti nje debat live tek radio zeri i mitrovices edhe pse ti shprehesh si shqipetare nje debat politik une dhe ti qe ti zgjedhim te gjithat se ti je nje pjell e shkaut e qe don te diskutojm live per ndegjuesit...........[/ltr]
L’expéditeur ne verra pas que vous avez lu ses messages tant que vous n’aurez pas
- Vous avez accepté la demande de Koshtovalia.
00:50
Kuçi Kuçi Haxhi
[ltr]Koshtovali zeza une nuk ta kam ngjite o derri serbise as nje njolle,ti e din kane e ke lajmrue ne polici,ta kam qit kaseten ne origjinale e ke.Si po don me argumentue ndryshe?Ti medemek po don edhe realitetin me humbe.Me bashkpunue me gjygjin e hages eshte njesoj sikurse me bashkpunue me zotin,por ata jane me qiftat e tu se te verteten as gjygji i Hages nuk e ka ne qef.Ti keto pallavra shko shitja nanes tende ore qeni i Mihalkovit.Une ja sharroj qenve te serbise ama sado qofshin shpiuna e tradhetar.Kur te kam lut more idiot me fole ne programin tend, bejshe shaka ja po ju pershendet Haxhi Kuçi nje atdhetar qe i ka nis demostratat e 11 marsit ne vitin 1981.Ti me paske ftua ne radion e juaj per dallavere,apo jo.Ti je mundue edhe kasetat e mija te mi keqperdoroni por kote e pati puna e mjeshtrise sate more shkerdhaq.Ku po te djege.A une jam duke punue ne zerin e radio mitrovices apo ti?Pa qen shpiun i Gligorovit e i Ali Ahmetit ,ma rrofsh leshin per qe mundet dikush me hape radio,apo ndonje mjete te informimit.Keto dallavere tregojau femive te tuve, apo fshatareve ne bjeshke,qe nuk ju marrin vesh.Qyqy qyr çfare majmuni na qenke,edhe une sipas teje çenkam shpiun.Kan e shpiunova si ti,qe e shpiunove shokun tend??????
Une nuk kam thene asgje per juve,njeriun qe ti e ke qite ne kurth,ai vete ka deklarue ore derri i sllavit..Ti vete i ke hyre nje veprimtarise me qivija(tradheti).E bafsh me shendet,inshalla dikush ta jep ate se çka e meritoni.
Janarin e keni afatin e fundit ju tradhetar argatet e sllavokarpatianeve.[/ltr]
00:59
Kuçi Kuçi Haxhi
[ltr]Harrova edhe ate qe e kishe kerkue,kur te jeni te pergaditur mire ja nisim e folim ne radio mitrovicen e juaj,por pergaditu mire.Ta plotesoi edhe kete deshire pasi tu paska bere aq marak .
Neqoftese te kane kercnue,me trego kush,e ndaloi,dhe nese deshiron e heku kaseten.prej publikut.Edhe nje here po te them se me dhune nuk e kam shti qe te tregon ndaj jush diç,as qe me ka interesue,une kisha deshire te me tregon ma teper se çka e ka kercnue Reshat Badallaj,shoku i Ali Ahmetit,qe ka deklarue se bashk me Aliun e kane krijue celulen e uçk es ne Iliride.
Po mire more burr,ti ka po bazohesh qe une jam shpiun e bashkpuntor i Hages.Juve po u vika mire qe uçk paska vrare atdhetaret ?Po ti vijka mire skenari i Kumanoves.[/ltr]
Nese keni Kercnime prej dikujt o neri z.Nasip Dorovci,si drejtor i radio mitrovices se shkupit,kerko qe ta heku videon,dhe u krye puna e mos u merr me theshe e thenjet e atyre qe u mesojne perralla.
Dernière édition par Perparimi le Jeu 8 Déc - 19:03, édité 2 fois