Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Denis Tirona

:: sport

Denis Tirona Empty Denis Tirona

Message  Perparimi Dim 18 Mar - 4:58

jorgodenis@yahoo.com.uk
DENIS TIRONA (Derguar me: 14/03/2007 - 14:31)
zoti veton surroi. sic dlekaruat ne o.k.b keshtu, ti deklaroni dhe gjithe shqiptareve kudo qe jane , me cfare te drejte ju dhe trimat e L.D.K kane hapur konkursin ne parlamentin e KOSOVES qe te bejme flamurin e ri.ju qe te gjithe po beni konkurs se kush do te zere postet me te mira ne vend, dhe ju lutem shume mos luani me simbolin e kosoves, se ju 1oo veta qe jeni ne parlament nuk percaktoni KOSOVEN, por vete populli i KOSOVES percakton sim**t e VETA. KETE PO JU A KERKOJNE TE HUAJT DHE JO POPULLI I KOSOVES. KOSOVA I KA SIM**T E VETA. PO VAZHDONI NJE POLITIKE TE TILLE QE PO CKOMBETAREZONI 2.000.000. MILIONE SHQIPTARE. JU FALEMINDERIT
[color=violet]donaalbi@hotmail.com

...............................................................................
donaalbi@hotmail.com
dini (Derguar me: 14/03/2007 - 14:39)
o denis mos jep komente te kota kur nuk je ne dijen per proceset ne kosove dhe statusin final te saj.

denis tirona (Derguar me: 14/03/2007 - 14:53)
dini ty te faleminderit shume per kete, por une po te siguroj ty personalisht, se kam 10 vjet qe jam ne dijeni se cfare behet ne kosove. kam qene ne KOSOVE 22 here. pra une e di fare mire se cfare po ndodh, dhe keto probleme , qe po krijohen tani do te kene pasoja per brezat qe do te vine ne te ardhmen do ti denojne keto gjera. disa shqiptare te kosoves qe shkruajne ketu ne tema te ndryshme me kundervihen nga menyrat me te ndryshme, por nuk arrijne te kuptojne , se sic kam SHQIPERINE ashtu kam dhe KOSOVEN. kto jane gabimet trashanike te politikaneve tane qe nuk kerkojne te verteten por gjithmone ne shqiptaret do behemi KURBAN se keshtu duan NDERKOMBETARET. ju faleminderit
................................................................................................
ardi@yahoo.com
ardi (Derguar me: 14/03/2007 - 14:59)
Denis, une jam nga tirona dhe jetoj prej 99-s ne Kosove. Nuk e kam shume te qarte se cfare konkretisht te shqeteson nga procesesi i statusit? Mund te hedhesh pak me shume drite qe te perpiqemi te diskutojme me kulture sic na ka hije.
.....................................................................................................
flori123@hotmail.com
Flroi (Derguar me: 14/03/2007 - 15:01)
O denis tirona edhe une mendoj se Kosova i ka sim**t e veta,nese mendon ne flamurin e te gjith shqiptareve

denis tirona (Derguar me: 14/03/2007 - 15:08)
po ARDI faleminderit. une po te them fare mire dhe qarte . vetvendosje PRA ME PAK FJALE JO NDERIME SIM**SH PER KOSOVEN. AS PAMVARESI E KUSHTEZUAR, POR NJE SHTET I PAMVARUR NGA ASNJE ORGANIZATE,APO EVROPE,APO AMERIKE. NJE KOSOVE PA SHUME NGJYRA. JU FALEMINDERIT

ardi (Derguar me: 14/03/2007 - 15:09)
Mendoj qe zoti Surroi ka bere nje perpjekje te sukseshme per te paraqitur zgjidhjen e ceshtjes se statusit te kosoves si nje vend i pavarur jo si nje precedent te ri por si nje rast qe ndjek precedente te tjere te meparshem te te drejtes nderkombetare. Them se nje sqarim i tille eshte i nevojshem per tu hequr edhe pretekstin e fundit kundershtareve te pavaresise se kosoves qe gjoja frikesohen nga krijimi i nje precedenti te ri nderkombetar.
.................................................................................
zobespa@hotmail.com
diana (Derguar me: 14/03/2007 - 15:13)
o denis, ti o vlla eshte deshte te lindesh ne 1912, sot punon diplomacia... nese nuk ka rezultate nga diplomacia do te thote se ata jane te dobet dhe duhen nderruar politikanet. Ti mire e ke cdo fjale qe e the, problemi qendron se si te arrihen - pasi me force nuk i arrijme dot?

DENIS TIRONA (Derguar me: 14/03/2007 - 15:16)
po flori per flamurin e SHQIPTAREVE e kam fjalen. kan hapur konkurs ne parlamentin e kosoves qe te formojne flamurin eri dhe himnin kombetar te KOSOVES. A NUK JU MJAFTON KJO O VLLEZER. NJE KOMB DUKET NGA FLAMURI , SE CFARE KOMBI ESHTE, PASTAJ NGA DRADITAT DHE GJUHA. PRA KJO DO TE THOTE QE FLAMURI KUQ E ZI DO TE JETE FLAMUR I DYTE NE KOSOVE. JU FALEMINDERIT. KJO DO TE THOTE CKOMETARIZIM I 2.000.000. SHQIPTAREVE TE KOSOVES, SE KESHTU DUAN NDERKOMBETARET.A PO ME KUPTONI

diana (Derguar me: 14/03/2007 - 15:16)
te lumte Ardi - nje koment shume i logjikshem dhe konstruktiv

DENIS TIRONA (Derguar me: 14/03/2007 - 15:22)
FALEMINDERIT DIANA. ok nuk do te thote me force por ne menyren paqesore, dhe kemengulje. te forte. me vullnet te madh. , me deshire ne zemer, cdo gje arrihet. pra ne shqiptaret gezohemi me cfare na japin. jo jo jo jo , eshte gabim . ne duhet te marrim ate cfare na takon , dhe jo cfare na vene garniture ne pjate te tjeret. ju faleminderit

diana (Derguar me: 14/03/2007 - 15:26)
vullneti eshte qe 100 vjet, kembengulja gjithashtu, deshira - no coment... dhe nuk e arritem dot.Per te marre me cdo kusht ate qe te takon duhesh te kesh forcen - te cilen ne nuk e kemi, prandaj mendoj se kompromiset nuk kemi mundesi te mos i pranojme

Flori (Derguar me: 14/03/2007 - 15:32)
O denis une jam kosovar mos degjo gjithfar injorantesh qe thone se nuk e di situaten e te behesh nervoz, ne nuk u pergjakem per te nderruar identitet por per t'a ruajtuar Ate.

DENIS TIRONA (Derguar me: 14/03/2007 - 15:33)
per mua kjo do te thote pesimizem. njeriu nuk duhet te jete as pesimist as optimist por real. pra na mungon nje fryme e drejte . po behen pazare me kombin tone , prandaj dhe jemi te ndare ne 6 pjese se pranojme garniturat me karrota te zjera. ju faleminderit

denis tirona (Derguar me: 14/03/2007 - 15:38)
flori shkrimi me lart ishte pergjigje e DIANES. TY TE FALEMINDERIT. KAM 10 VJET QE JAM NE TENCION QE PUNOJ ME FRYMEN TIME PER CESHTJEN KOMBETARE, JAM ARRESTUAR NE POLICINE E ANGLISE NE MES TE LONDRES QE KAM DJEGUR FLAMURIN E SERBISE. JAM SHQIPTAR DHE NUK DESHIROJ SNJE KOMB TJETER TE LUAJ ME GJAKUN TIM . MJAFT ME ME PAZARE NE KURRIZIN E KOMBIT TONE.
.....................................................................................................
arber@msn.com
Arbër (Shqiptar, lindur e rritur në Kosovë) (Derguar me: 14/03/2007 - 16:33)
Përshëndetje Denis, Së pari duhet larguar kjo bandë Komuniste si në Shqipërinë londineze edhe në trojet tjera shqiptare. PPSH (PD+PS) dhe satelitët tjerë të tyre si dhe të njëjtit në Kosovë ka 60 vjetë që e kanë zhytur Popullin tonë në skamje dhe varfëri. ...Pse nuk i largon Populli këta nga pushteti!? Na duhen politikanë atdhetar e jo be*thë shitës dhe sahanlëpirës të grekit dhe shkaut!

ardi (Derguar me: 14/03/2007 - 16:40)
Une Denis mendoj se Kosova po shkon pashmangshmerisht drejt krijimit te shtetit te saj te pavarur. Konsolidimi i kesaj pavaresie ose sovraniteti ku populli eshte zot i fateve te veta nuk eshte nje akt final ne nje moment te caktuar kohe por eshte nje proces qe ende vazhdon edhe ne vendet e demokracive moderne. Ajo qe eshte e rendesishme eshte shkeputja nga sovraniteti i serbise qe realizohet permes pakos se Ahtisarit. Nese presim qe ne Keshillin e Sigurimit te marrin pergjigje gjithe shqetesimet dhe aspiratat tona per nje Kosove demokratike fuksionale dhe te perparuar ekonomikisht kjo nuk mund te ndohdhe. Sa thashe me siper duhet ti arrijme me perpjekje te medha dhe te perditeshme ne vitet e ardhshme. Dhe une besoj me gjithe shpirt qe populli i Kosoves eshte me vitali prej gjithe popujve te ballkanit. Ju pershendes te gjitheve dhe ju uroj te vazhdoni te diskutoni per ceshtje qe na shqetesojne te gjitheve me nje fryme tolerance dhe vellazerie.
markocaka@yahoo.com
shkodrani (Derguar me: 14/03/2007 - 16:52)
Po i ndjek me vemendje te gjitha diskutimet dhe mendimet qe keni per ceshtjen madhore te Kosoves.Me te vertete qe te analizosh kete ceshtje pervecse eshte shume e veshtire,po aq,eshte dhe shume delikate.Mua me vjen mire qe ka konstruktim te mendimeve dhe keta jane shume te nevojshme qe te diskutohen por qe te mbash qendrime per politikanet e ngarkuar ne kete mision te veshtire duhet te jeni shume ne dijeni te ralitetit dhe kjo don shume maturi.Duhet te dini se zgjidha e ceshtjes se Kosoves ka disa etapa,por etapa me e rendesishme tani per tani eshte vetem nje dhe vetem nje,ajo e Pavarsise se Kosoves.Dhe ky qellim duhet te na gjeje te gjthe shqiptareve ne te njejtin mendim dhe ne unitet te plote.Ndersa po te hyjme ne zgjidhjet e problemeve te tjera te brendshme ato do te zhvillohen ne etapat e tjera brenda kornizes se Kosoves se pavarur.Atehere do te kemi mundesi qe te flasim dhe te kritikojme per njerezit tane politikane qe do te perfaqesojne popullin e Kosoves ne qeverisjen e shtetit te tyre.Prandaj ne keto dite te medha,per ne te gjithe shqiptaret kudo qe jemi duhet te lutemi per aspiraten tone shekullore,per Pavaresine e KOSOVES.Me respekt Marko Caka/Athine
pasioni@hotmail.de
bashkim (Derguar me: 14/03/2007 - 16:56)
zoti surroi me duket se i paska ik petulla...o surroi kosova eshte ne ballkan dhe jemi shqiptare na ngataarove me duket...nje her na bete kineze nje her japoneze tani po na nderrojne dhe flamurin..domethene po na bejne afrikane...turp politikaneve mbare shqiptare qe vetem mbushin xhepat me pare ...

Ramiz Dekaj (Derguar me: 14/03/2007 - 17:13)
Une personalisht mendoje, se nuk eshte ashtu siq edhe mendon ai djaloshi per te cilin kame respekt dhe simpati, per DENIS TIRONA. Qeshtja qendron keshtu Denis : nen 1. Kosova nuk mund te behet antare e OKB-S pa te drejten e ndrrimit te simbolit Kombetare dhe Himinitqe per momentin eshte aktual shqiponja dykrenare kuc e zi jo qe nuk deshirojne politikanet dhe populli i Kosoves por per arsye se nuk do te pranohet ne UNO e sa per ate qe thua ti shoku DENIS TIRONA ju jeni antare te perhershem kahmoti ne -UNO NDOSHTA JU KA MERZITUR QE JENI NJE KOHE TE GJATE DHE KENI SHUME PAKE NDIKIM ME DIPLOMACIN E DOBET QE PO UDHHEQIN diplomatet e Shqipersi atje.Ju po ashtu po kerkoni qe te beheni antare te NATO-s dhe te BE-s e ti thua se nuk qenka dashtur te integrohemi ateher ne qenkemi (Cigojna Roma )te pa afte. nen 2. Ne qoftese ti mendon dhe ke mundesi aftesi kapacitet ENERGJI (FORC TE MADHE)ateher dil me nje ide dhe Plane apo strategji konkrete e jo vetem te flasesh ashtu siq e sheh jeten te bukur dhe simpatike. dhe NEN 3. Une absolotisht pajtohem me Znj.DIANA jo se e kame pare se eshte e bukur apo simpatike por ka ide dhe mendime qe duhen te vlersohen larte aty ku jane politikanet e dobet duhet te nderrohen kjo eshte zgjidhja e vetme se me Force u perpoqem edhe ne ne Kosove por ju e pate se si rodhi mese 1milion eshte dashur te shperngulej ne shtetet fqinje dhe tjetra eshte se nuk mund te bejme LUFTE QDO DITE SE NUK DO TE NA MBESHTES AMERIKA PERGJITHMON SA HER QE NE KERKOJME LUFTE DHE BASHKIMKOMBETARE: KUR ISHTE LUFTA SERBET HYNE DERI NE TROPOJE DHE JU BOMBARDUAN SI NJE SHTET SOVRANE DHE JU NUK PATET FUCI KAPACITET DHE ARSENALE POASHTU EDHE MUNGES GADISHMERIE DHE MOTIVACIONI DHE FRIGE PER TJE PERGJIGJUR E LE TE BISEDOJME PER NJE LUFTE TE RE PA ASNJE ARSY KONKRETE. IDEJA E DIANES ESHTE SHUME E QELLUAR DHE DUHET PERSHNDETUR SE SOTE ESHTE KOHA EDIPLOMACISE E JO GJENDAJ E JASHTZAKONSHME PER MOBILIZIM PER LUFTE NE KOSOVE APO SHQIPERI KUNDER SERBISE: Ju Faliminderit per mirkuptim dhe vemendeje Ramiz Dekaj Vjene -Istog- 14.03.2007 15:08
artclub@gmx.de
Drenicaku (Derguar me: 14/03/2007 - 19:19)
DJEMA BOLL MA !!! na ket flamur e bojna ne sy te botes se skena qare e dmth ne hergjdokoh me nje koh te caktuar do te BASHKOHEM me trojet tona e ather i kem te gjitha BASHK ama kto sene shkojn shum kadale mos u ngutni !! RRNOFT SHQIPRIJA E MADHE
mllupo@yahoo.com
Maks (Derguar me: 14/03/2007 - 19:36)
Dua te nderhyj pak per te sqaruar nje keqkuptim qe pavaresisht nga tema qe diskutohet, po trajtohet padrejtesisht. Nese duam Kosoven shtet te pavarur do te duhet te identifikohet si e tille. Mos ngaterroni sim**t shteterore me ato kombetare. Nje shtet duhet te kete hymnin, stemen, flamurin dhe kryeqytetin. Nje shembull fare i thjeshte. Ne ceremonine shteterore te pritjes se Kryeministrit opo te Presidentit te shtetit te Kosoves nga kryeministri Italian (p.sh.), c'fare flamuri do te ngrihet ne Rome pervec flamurit italian. Padyshim jo flamuri i Republikes se Shqiperise sepse eshte vend tjeter. Do te ngihet flamuri i Kosoves. Keshtu pra duhet te jene te ndryshem. Problemi duhet te diskutohet se sa do ti ngjaje flamurit Kombetar. Une do te thosha qe bota ka shume shembuj. Vini re flamurin e Australise. Ne nje kend te saj eshte flamuri britanik. Por pa diskutim ne teresi flamuri i Australise eshte i ndryshem nga i Britanise se Madhe por I NGJAJSHEM. Po keshtu edhe Ontario e British Colombia ne Kanada, etj, etj. Tani e mbyllni kete diskutim se nuk ka vend per debat nese duhet apo jo. Maksim Llupo.
Flamur
f_shkaba@hotmail.com
(Derguar me: 14/03/2007 - 21:23)
O veton zeza....simbas filozofis tuaj po del se ne jemi Afrikan te kolonizuar nga pakica e bardhe (serbet) dhe per kete arsye per te mbrojte te bardhet pakicen kolonizuese (lexo shkijet e karapateve) Athisaari 2/3 u ka kushtue te drejtave te tyre ekskluzive si rase e bardhe dhe i ka shperblye qe kane ushtru gjenocid mbi shqiptaret per qe nga koha kur keta barbar kane zbrite nga karpatet. Ndersa neve si te zi qe jemi na duhet nje pavarsi e mbykçyrur sikurse disa shtete te Afrikes! Kjo eshte diplomaci qe e njeh vetem logjika e surroj zezes. po ky me gjuhe "diplomatike" menjiher pas lufte pat akuzue UÇK-ne per fashizem. Ky njeri eshte i zoti sa te duash, por jo per interesat e popullit te vet, por per te realizue interesat e veta karrieriste. Per kete ky eshte ka punon per interesa te tjereve qe popullin shqiptar deshirojne ta paraqesin sa ma zi ne arenen nderkombetare.

DENIS TIRONA (Derguar me: 14/03/2007 - 22:40)
ok vazhdojme perseri. mendoj se cfare une shkruaj ketu, ju nuk po i kuptoni. nenet jane bere qe te kundershtohet nga njerezit. pra po vendoset nje fat per nje popull. ketij populli i eshte bere padrejtesi ne histori,ose kombi me mire. jo vetem nga SERBIA, por edhe nga ligjet e nderkombetareve ne vitin 1913 kur u ndane KUFIJTE. PRA SI ESI TE IKIM NGA SERBIA DO NDRYSHOJME FLAMUR DHE HIMN. SHUME BUKUR LE TA NDROJME, POR TA DINI PRA SE SOT KOSOVA ESHTE KTU E 8 VJET QE ESHTE CLIRUAR NGA SERBIA , POR SERBIA PO FITON NDAJ KOSOVES SE PO I HEQ IDENTITETIN QE KA . PRA ESHTE FJALA E TADICIT, QE SERBIA PO TE FITOJE KOSOVA PAMVARSINE, NUK DO BEJE LUFTE USHTARAKE, POR DO TE LUFTOJE ME DIPLLOMACI. JU FALEMINDERIT

DENIS TIRONA (Derguar me: 14/03/2007 - 23:06)
dikush tha qe po kerkojme me kembengulje te hyjme ne nato, dhe BE, SHIKO UNE PERSONALISHT EVROPE KAM QENE DHE DO JEME GJEOGRAFISHT, EDHE KTE SE MOHON AS NJE EVROPIAN. SHQIPERIA EVROPE ESHTE, POR JAM I SIGURTE QE NJE DITE BASHKIMI EVROPIAN DO TE PRISHET PERSERI, ESHTE NJE PATENTE E NJEJTE, SI JUGOSLLAVIA, OSE BASHKIMI SOVJETIK, POR VETEM NDRYSHON NE SISTEM, SAPER NATO, PRAPE NUK DO JEM DAKORT, SEPSE DO JEMI PUSHTUSA, NE IRAK , KORENE E VERIUT, IRAN . DO TE JEMI NE URDHRA TE PENTAGONIT. PRA JO TRAKTATI VARSHAVES, KU ISHTE PERPARA, POR TANI NE NATO, NJESOJ NUK ESHTE.

Albani (Derguar me: 15/03/2007 - 00:31)
Denis, Desha te them nje te vertete, se ne shqipetaret nga Kosova luften nuk e fituam vete, luftene e fitoi NATO siq e dim te gjithe ne, dhe per ate nuk jemi ne ata qe vendosim per te ardhmen e Fatit tone. Por ju kuptoj shqetesimet e juaja dhe keni te drejt shume. Per ate ndodhe qe ne ta kemi sim** te reja eshte pikerisht kjo siq e ceka me larte. Por kryesorja eshte qe Shqiperia,Kosova, Maqedonia te hyn ne EU. Pershedetje

agim kumanova (Derguar me: 15/03/2007 - 00:39)
o alban mos rrej kurkush nuk i ka thone i ndru simm**t vet ibrahim rugova e ka propozu edhe per at edenoji allahu ja murr shpirtin dhe shkov veti invalidet te luftes dhe familaret e deshmoreve pyeti ato peshka kan dek per ket flamur be hajvan

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

Denis Tirona Empty Re: Denis Tirona

Message  Perparimi Dim 18 Mar - 5:18

agim kumanova (Derguar me: 15/03/2007 - 00:41)
o alban kurkush nuk i ka then mi ndru sim**t be fet kosovart ikan fajet ibrahim rugova ja nisi i pari per at e denoj allahu ja mur shpirtin

agim kumanova (Derguar me: 15/03/2007 - 00:54)
e kam nje verrejtje nese kosova e nderron flamurin dhe hymnin ato automatikisht nuk quhen shqipare por kosovo pyetne rexhep qosjen prej ka eka burrim kosova cfar fjale serbe eshte shqiptare atehere krejt kjo lufte 100 vjet ishte e kot . perse shqiptaret 600vite robrim u mundua qe kobim ta ruajne shka bane shti 7 vet enderrrun intetitein e vet kjo turp per shqiptarine po rugova i ka mesuar se vet eka ndru emnin pi ibrahim eka ba pjeter rugova ne vatikan eshte e shenuar e vertet asht zoti e mallkove per se vdekuri

smoker (Derguar me: 15/03/2007 - 10:58)
eshte mese e qarte qe Kosova e ka flamurin e saj dhe ai eshte flamuri qe kane te gjithe shqiptaret. por pasi kosova te shkeputet perfundimisht nga serbia, nuk mund te bashkohet me shqiperine (sa te kalojne ca kohe) dhe detyrimisht duhet te kete nje flamur te sajin, pasi ky eshte ligji nderkombetar. nuk mund te ekzistoje nje flamur njesoj per dy shtete te vecanta. por une do ti thoja kosovareve se mjafton qe ti vene shqiponjes siper perkrenaren e Skenderbeut dhe ja ku u be flamuri i ri pa ndryshime te medha. Pe mendimin tim ai flamuri i rugoves me fushe blu e ku e di une se cfare nuk duhet te pranohet. pastaj, kur te bashkohemi dhe te formojme SHQIPERINE E MADHE do te kemi nje flamur dhe nje komb te plote me ne fund. urime kosovareve per pavaresine dhe qe e hoqen qafe faren serbe. tung

Hasan Prishtina (Derguar me: 15/03/2007 - 13:39)
Denis Tirona mor burr i madh qenke hallall te qoft mos i ndegjo keto kokderrat e Kosoves se nuk din asgje jon ende ne gjum , Veton Komunisti ky eshte i mesum me rrejt eshte profesionalist i mire i ndriqimit te rrenave ,edhe shum haptas edhe para syve i them se ky eshte nje komunist i skllaveris vaj halli q'lidera kemi ne si aj salo atje ne tiran ashtu edhe kto ne Kosov qe i japin koses gjere e nuk shohin gjat ma larg se hunda e tyre as nje nuk shohin Kosovart , Te falemderit per Kritikat tua Denis deri tani je 1 i kritikave ketu bravo

alb1 (Derguar me: 15/03/2007 - 14:26)
Në këtë webfaqe(te Forumi) keni propozimet e deritashme për sim**t e Kosovës. http://www.kosova-flag.de.vu/

Baba (Derguar me: 16/03/2007 - 13:40)
Surroi eshte bire komunisti qe ka qene me baben e vete nente vjete ne Meksiko si ambasador,bir rankoviqit!Mos harroni ky nuk e shkele serbin!

Baba (Derguar me: 16/03/2007 - 20:31)
O Drenicak shume kollai pi bijke punet,me çka me bashkue shqiperin e madhe,sa te madhe me 10milion?Ska te madhe ore pos ajo qe na kane grabitur,por veshtire eshte te arrihet vetem me fjale,sepse gtuja nuk barsohet me fjale,por me eeee....edhe bashkimi duhet eeeee....

DENIS TIRONA (Derguar me: 17/03/2007 - 22:09)
FLAMURI KOSOVES ESHTE KUQ EZI FUSHA E KUQE DHE SHQIPONJA E ZEZE DYKRENARE. EDHE NDRYSHIMI ME I VOGEL DO TE THOTE JORESPEKTIM PER GJITHE ATA QE E QUAJNE VETEN SHQIPTAR. KUSH FORMON FLAMUR TJETER QUHET TRADHETAR I KOMBIT SHQIPTAR. JU FALEMINDERIT

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Dim 18 Mar - 5:29

Isa
ismet_demolli@hotmail.com

isa (Derguar me: 15/03/2007 - 17:30)
Bravo, bravo Petersen. Ky eshte njeriu, qe per kohen sa punoi ne kosove, beri pune me shume se te gjithe lideret ton

Perparimi
Admin

Message  Contenu sponsorisé

Contenu sponsorisé

:: sport