Ejup Hoxha e ngacmon Hamdi Ndrecen
:: sport
Page 1 sur 1
Ejup Hoxha e ngacmon Hamdi Ndrecen
Haxhi Kuçi
8 h ·
[size]
Ju erdhi liria si hutit ne zgaverr.
Militi e Bujarin.Zhurjan e hasjan sa nje shej tershane............
Yugoslavia: Kosovo: KLA Take Over Prizren - 1999
English/Nat As convoys of Yugoslav soldiers and Serb civilians straggle out of Kosovo, ethnic Albanian rebels are quietly moving in. The Kosovo…
YOUTUBE.COM
[/size]
J’aimeCommenterPartager
Z Bajraktar Deralla, Ismet Krasniqi, Kujtim Kurti et 2 autres personnes aiment ça.
Commentaires
Hamdi Ndrecaj kjo eshte je foti nga kom drini
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 4 h
Ejup Hoxha Aty kan luftu trimat
J’aime · Répondre · 1 h
Haxhi Kuçi Tezaku i nanes e ka pas djal te migjes drinin.H.Vehapin
J’aime · Répondre · 1 h
Haxhi Kuçi Qite filmin qe kane luftue trimat jo foto,keshtu secili ka mundesi te del ne fotografi.
J’aime · Répondre · 1 h
Haxhi Kuçi Nderkombetareve ju interesojne filmat e ofanzivave,jo fotografive.
J’aime · Répondre · 1 h
Hamdi Ndrecaj Haxhi mos i fut te gjithe menje thes ..te lutem..
J’aime · Répondre · 1 h
Haxhi Kuçi Hamdi Ndrecaj,jo spo i shtij te gjithe,DRININ e kam njohur mire,e vran shkaku i moliona markash,qe ja morren Ahmetit.Kjo ishte humbje gjurmesh sepse drini i ka dite te gjitha.
J’aime · Répondre · 1 · 58 min
Votre réponse...
Ejup Hoxha Jo valla skan mundesi
J’aime · Répondre · 1 h
Ejup Hoxha Shum mundohen mekon si dikush por smujn mekon se dikush tvret naten e tkan diten
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 59 min
Ejup Hoxha Kta kush i vrau
J’aime · Répondre · 57 min
Haxhi Kuçi Vete komandant SOKOLIN ai e dine ma mire se ti e une.
J’aime · Répondre · 56 min
Votre réponse...
Hamdi Ndrecaj Ata qe vrasin naten e qajnediten e kan nje emer tradhetia eka rrethin mete ngushte sesa vet tyta e pushkes ..sepse tyta e pushkes eka sa te ngushte tyten aqe eka nafaken ..
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 57 min
Ejup Hoxha Po shihen sente Hamdi Ndrecaj
Ejup Hoxha Kulaqi u zi ne ferizaj bashk me ty Hamdi Ndrecaj
J’aime · Répondre · 55 min
Haxhi Kuçi Hamdi Ndrecaj,po dojne me ti lane kembet e arushes ne qafe.
J’aime · Répondre · 51 min
Ejup Hoxha Hamdi Ndrecaj ty u takove me at x persoin e sherbimit sekret e jo une ti e tradhtove nysret kaloshin e jo une
Ejup Hoxha Se me fol ti hamdi je avokat prei goje e do e shofim mir se kush jom e kush kome kan
J’aime · Répondre · 49 min
Haxhi Kuçi Ejup Hoxha,a po flasim pa kungja;Mire edhe une them se hamdiu ka fole me ate x udbashin e mk,por Begu e Mirsadi a nuk folen me telefon me udbashin?Kush e ftoi ne kosove ate udbashinHamdi Ndrecaj?????A i ke ndejkur tana gazetat çka kane shkrue?A deklaruan ne fillim se jane gjalle e te strehuar.Pastaj jane nxene e jane masakrue.Pastaj mejete e inf.mk,e qiten nje viktim kinse eshte Mirsadi e tjera e tjera.
J’aime · Répondre · 45 min
Votre réponse...
Ejup Hoxha Une prei italijes serdhe mu taku
J’aime · Répondre · 48 min
Haxhi Kuçi Ejup Hoxha ,edhe Xhura dikuri ishte ne itali,tani me blektori po u mirrke.
J’aime · Répondre · 27 min
Votre réponse...
Hamdi Ndrecaj po seps e te qoj xhem xhura .dhe nga aj takim sdoli asegje ..
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 47 min
Ejup Hoxha Hamdi Ndrecaj ATO Jan vetem manipulime tujat se hoxha i drenices stradhton kurr jam i paq si loti mos manipulo
J’aime · Répondre · 46 min
Hamdi Ndrecaj je mesuar qe nga fillimi me gjera te kota une bnuk manipuloj por ti sje fare askund te lutem kleri gjerat qe sjan fare oper ne ka kush i shef ..tani u lajmerove ti pas 8 muajsh po shoshit asegje hiq fare ..
J’aime · Répondre · 44 min
Hamdi Ndrecaj hoxh te pershendes leht flet ti nga italia ..nuk kam nderrmend te merrem mety ka kush i s hef keto oun te pershendes ....edi nga cili kand veshtrim po flet ..nuk ja vlen..
J’aime · Répondre · 42 min
Ejup Hoxha Hamdi Ndrecaj atje jum ardh me koh por um rrejte e mtradhtove o hamdi
Hamdi Ndrecaj Une te tradhetova ..ah mor hoxh ....ekam dit qe je naiv por qeje budall sekam dit ..per qfare tradheti behet fjal .qfare faktori ishe ti qe te tradhetoj dikush njeri i derguar nga dikush .po lere se sje kerkun..jan mbi 8.milion shqipetar qe mendojnei NE NDRYSHE NGA TI SITI JAN TRE ....jKLM ..
J’aime · Répondre · 35 min · Modifié
Hamdi Ndrecaj NUK TE VJENMARRE QKA JEKA FOL ....
J’aime · Répondre · 1 · 32 min · Modifié
Haxhi Kuçi Ejup Hoxha;ne rregull bre burri dheut,por nje pyetje dua ta beje;Keta çka kerkuan ne KUMANOV me nise luften çlirimtare?A nuk kishin pune ma madheshtore se me marr me lufte veriun e kosoves e me ba nje ushtri te rregullte.Pse nuk luftuan ne kosove,po çka kerkuan ne iliride?A e nifni mire Xhem Xhuren ?
J’aime · Répondre · 37 min
Fatmir Dardana · Ami(e) de Hamdi Ndrecaj
Respekt kom.pant
Mos u merr me pun te kota por vazhdoje at qe ke nis
J’aime · Répondre · 29 min
Hamdi Ndrecaj Vetem vdekja na ndalon .sepse nuk kemi interes tjetr .per veq atije te atedheut dhe Kombit ..nuk merremi menjerez .te llojeve te tyre .qe ekan artin gabim..rruga e drejt dhe ajo pahile ka shumpengesa por pertundal nuk ndalet ..ju pershendes ..
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 25 min
https://www.facebook.com/haxhi.kuci.7/posts/1738278383070075?comment_id=1738406256390621¬if_t=like
8 h ·
[size]
Ju erdhi liria si hutit ne zgaverr.
Militi e Bujarin.Zhurjan e hasjan sa nje shej tershane............
Yugoslavia: Kosovo: KLA Take Over Prizren - 1999
English/Nat As convoys of Yugoslav soldiers and Serb civilians straggle out of Kosovo, ethnic Albanian rebels are quietly moving in. The Kosovo…
YOUTUBE.COM
[/size]
J’aimeCommenterPartager
Z Bajraktar Deralla, Ismet Krasniqi, Kujtim Kurti et 2 autres personnes aiment ça.
Commentaires
Hamdi Ndrecaj kjo eshte je foti nga kom drini
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 4 h
Ejup Hoxha Aty kan luftu trimat
J’aime · Répondre · 1 h
Haxhi Kuçi Tezaku i nanes e ka pas djal te migjes drinin.H.Vehapin
J’aime · Répondre · 1 h
Haxhi Kuçi Qite filmin qe kane luftue trimat jo foto,keshtu secili ka mundesi te del ne fotografi.
J’aime · Répondre · 1 h
Haxhi Kuçi Nderkombetareve ju interesojne filmat e ofanzivave,jo fotografive.
J’aime · Répondre · 1 h
Hamdi Ndrecaj Haxhi mos i fut te gjithe menje thes ..te lutem..
J’aime · Répondre · 1 h
Haxhi Kuçi Hamdi Ndrecaj,jo spo i shtij te gjithe,DRININ e kam njohur mire,e vran shkaku i moliona markash,qe ja morren Ahmetit.Kjo ishte humbje gjurmesh sepse drini i ka dite te gjitha.
J’aime · Répondre · 1 · 58 min
Votre réponse...
Ejup Hoxha Jo valla skan mundesi
J’aime · Répondre · 1 h
Ejup Hoxha Shum mundohen mekon si dikush por smujn mekon se dikush tvret naten e tkan diten
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 59 min
Ejup Hoxha Kta kush i vrau
J’aime · Répondre · 57 min
Haxhi Kuçi Vete komandant SOKOLIN ai e dine ma mire se ti e une.
Votre réponse...
Hamdi Ndrecaj Ata qe vrasin naten e qajnediten e kan nje emer tradhetia eka rrethin mete ngushte sesa vet tyta e pushkes ..sepse tyta e pushkes eka sa te ngushte tyten aqe eka nafaken ..
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 57 min
Ejup Hoxha Po shihen sente Hamdi Ndrecaj
Ejup Hoxha Kulaqi u zi ne ferizaj bashk me ty Hamdi Ndrecaj
J’aime · Répondre · 55 min
Haxhi Kuçi Hamdi Ndrecaj,po dojne me ti lane kembet e arushes ne qafe.
Ejup Hoxha Hamdi Ndrecaj ty u takove me at x persoin e sherbimit sekret e jo une ti e tradhtove nysret kaloshin e jo une
Ejup Hoxha Se me fol ti hamdi je avokat prei goje e do e shofim mir se kush jom e kush kome kan
J’aime · Répondre · 49 min
Haxhi Kuçi Ejup Hoxha,a po flasim pa kungja;Mire edhe une them se hamdiu ka fole me ate x udbashin e mk,por Begu e Mirsadi a nuk folen me telefon me udbashin?Kush e ftoi ne kosove ate udbashinHamdi Ndrecaj?????A i ke ndejkur tana gazetat çka kane shkrue?A deklaruan ne fillim se jane gjalle e te strehuar.Pastaj jane nxene e jane masakrue.Pastaj mejete e inf.mk,e qiten nje viktim kinse eshte Mirsadi e tjera e tjera.
J’aime · Répondre · 45 min
Votre réponse...
Ejup Hoxha Une prei italijes serdhe mu taku
J’aime · Répondre · 48 min
Haxhi Kuçi Ejup Hoxha ,edhe Xhura dikuri ishte ne itali,tani me blektori po u mirrke.
J’aime · Répondre · 27 min
Votre réponse...
Hamdi Ndrecaj po seps e te qoj xhem xhura .dhe nga aj takim sdoli asegje ..
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 47 min
Ejup Hoxha Hamdi Ndrecaj ATO Jan vetem manipulime tujat se hoxha i drenices stradhton kurr jam i paq si loti mos manipulo
J’aime · Répondre · 46 min
Hamdi Ndrecaj je mesuar qe nga fillimi me gjera te kota une bnuk manipuloj por ti sje fare askund te lutem kleri gjerat qe sjan fare oper ne ka kush i shef ..tani u lajmerove ti pas 8 muajsh po shoshit asegje hiq fare ..
J’aime · Répondre · 44 min
Hamdi Ndrecaj hoxh te pershendes leht flet ti nga italia ..nuk kam nderrmend te merrem mety ka kush i s hef keto oun te pershendes ....edi nga cili kand veshtrim po flet ..nuk ja vlen..
Ejup Hoxha Hamdi Ndrecaj atje jum ardh me koh por um rrejte e mtradhtove o hamdi
Hamdi Ndrecaj Une te tradhetova ..ah mor hoxh ....ekam dit qe je naiv por qeje budall sekam dit ..per qfare tradheti behet fjal .qfare faktori ishe ti qe te tradhetoj dikush njeri i derguar nga dikush .po lere se sje kerkun..jan mbi 8.milion shqipetar qe mendojnei NE NDRYSHE NGA TI SITI JAN TRE ....jKLM ..
J’aime · Répondre · 35 min · Modifié
Hamdi Ndrecaj NUK TE VJENMARRE QKA JEKA FOL ....
J’aime · Répondre · 1 · 32 min · Modifié
Haxhi Kuçi Ejup Hoxha;ne rregull bre burri dheut,por nje pyetje dua ta beje;Keta çka kerkuan ne KUMANOV me nise luften çlirimtare?A nuk kishin pune ma madheshtore se me marr me lufte veriun e kosoves e me ba nje ushtri te rregullte.Pse nuk luftuan ne kosove,po çka kerkuan ne iliride?A e nifni mire Xhem Xhuren ?
J’aime · Répondre · 37 min
Fatmir Dardana · Ami(e) de Hamdi Ndrecaj
Respekt kom.pant
Mos u merr me pun te kota por vazhdoje at qe ke nis
J’aime · Répondre · 29 min
Hamdi Ndrecaj Vetem vdekja na ndalon .sepse nuk kemi interes tjetr .per veq atije te atedheut dhe Kombit ..nuk merremi menjerez .te llojeve te tyre .qe ekan artin gabim..rruga e drejt dhe ajo pahile ka shumpengesa por pertundal nuk ndalet ..ju pershendes ..
Je n’aime plus · Répondre · 1 · 25 min
https://www.facebook.com/haxhi.kuci.7/posts/1738278383070075?comment_id=1738406256390621¬if_t=like