Visar Ymeri dikuri kamarier,
:: sport
Page 1 sur 1
Visar Ymeri dikuri kamarier,
http://botapress.info/a-mund-te-besoni-ky-eshte-visar-ymeri-kamarieri/
AKTUALE AUTHOR: BOTA PRESS - 11/12/2015
[size=14]Share [url=http://twitter.com/home?status=A+mund+t%C3%AB+besoni%26%238230;ky+%C3%ABsht%C3%AB+Visar+Ymeri+%26%238211;+kamarieri%21 http%3A%2F%2Fbotapress.info%2Fa-mund-te-besoni-ky-eshte-visar-ymeri-kamarieri%2F]Twitter[/url] Facebook[/size]
[size=40]A mund të besoni…ky është Visar Ymeri – kamarieri!
[/size][/size]
[size][size][size]
Traduire cette page
Il y a 3 jours - Në fakt, kjo është një fotografi gjatë viteve 90'të kur Visar Imeri ishte duke jetuar në Britaninë e Madhe, natyrisht sikur të gjithë kosovarët që ...[/size]
[/size][/size]
[size][size][size]
Traduire cette page
Il y a 3 jours - Visar Ymeri kur ishte kamarier (Foto). Kohëve të fundit e keni parë shumë shpesh në ekranet televizive. Natyrisht tani është paksa më i ...[/size]
[/size][/size]
[size][size][size]
Traduire cette page
Il y a 3 jours - Në fotografinë që e ka siguruar Gazeta Express, Visar Ymeri, i cili formalisht tani e drejton Lëvizjen Vetëvendosje, është më i ri dhe më i ...[/size]
[/size][/size]
[size][size][size]
Traduire cette page
Il y a 3 jours - kamarieri-kosove Në fakt, kjo është një fotografi gjatë viteve 90'të kurVisar Ymeri ka jetuar në Britaninë e Madhe. 455x160. Siç mund të shihni ...[/size]
[/size][/size]
[size][size][size]
Traduire cette page
Il y a 4 jours - Ymeri i quan Mustafën e Thaçin, zaptues të Republikës - Telegrafi - para 16 ore ... Visar Ymeri kur ishte kamarier (Foto). Publikuar: 17:56 ...[/size]
[/size][/size]
[size][size][size]
Traduire cette page
Il y a 3 jours - Dikur ishte kamarier, sot është kryetar partie. kryetar-vetvendosje Kreu i lëvizjes Vetëvendosje Visar Ymeri ka jetuar në Britaninë e Madhe, dhe ...[/size]
[/size]
AKTUALE AUTHOR: BOTA PRESS - 11/12/2015
[size=14]Share [url=http://twitter.com/home?status=A+mund+t%C3%AB+besoni%26%238230;ky+%C3%ABsht%C3%AB+Visar+Ymeri+%26%238211;+kamarieri%21 http%3A%2F%2Fbotapress.info%2Fa-mund-te-besoni-ky-eshte-visar-ymeri-kamarieri%2F]Twitter[/url] Facebook[/size]
0 Comments
[size=40]A mund të besoni…ky është Visar Ymeri – kamarieri!
Kohëve të fundit e keni para shumë shpesh në ekranet televizive. Natyrisht tani është paksa më i moshuar dhe i angazhuar politikisht. Por, në fotografinë që e ka siguruar Gazeta Express, Visar Imerin, i cili formalisht tani e drejton Lëvizjen Vetëvendosje, ai është më i ri dhe më i disponuar.
Në fakt, kjo është një fotografi gjatë viteve 90’të kur Visar Imeri ishte duke jetuar në Britaninë e Madhe, natyrisht sikur të gjithë kosovarët që ishin larguar për shkak të represionit serb në Kosovë. Siç mund të shihni në foto, Ymeri ka edhe një tufë flokësh, që i mungojnë sot.[size=18]A mund të besoni…ky është Visar Ymeri – kamarieri! | Bota ...
botapress.info/a-mund-te-besoni-ky-eshte-visar-ymeri...[/size][/size]
[size][size][size]
Traduire cette page
Il y a 3 jours - Në fakt, kjo është një fotografi gjatë viteve 90'të kur Visar Imeri ishte duke jetuar në Britaninë e Madhe, natyrisht sikur të gjithë kosovarët që ...[/size]
Visar Ymeri kur ishte kamarier (Foto) - Lajme - Kosova Sot
www.kosova-sot.info/.../visar-ymeri-kur-ishte-kamari...[/size][/size]
- www.kosova-sot.info/lajme/57878/visar-ymeri-kur-ishte-kamarier-foto/+&cd=7&hl=fr&ct=clnk&gl=fr" target="_blank" rel="nofollow">
[size][size][size]
Traduire cette page
Il y a 3 jours - Visar Ymeri kur ishte kamarier (Foto). Kohëve të fundit e keni parë shumë shpesh në ekranet televizive. Natyrisht tani është paksa më i ...[/size]
Visar Ymeri kur ishte kamarier (Foto) | Postieri
www.postieri.net/visar-ymeri-kur-ishte-kamarier-foto/[/size][/size]
- www.postieri.net/visar-ymeri-kur-ishte-kamarier-foto/+&cd=8&hl=fr&ct=clnk&gl=fr" target="_blank" rel="nofollow">
[size][size][size]
Traduire cette page
Il y a 3 jours - Në fotografinë që e ka siguruar Gazeta Express, Visar Ymeri, i cili formalisht tani e drejton Lëvizjen Vetëvendosje, është më i ri dhe më i ...[/size]
FOTO/ Ky kamarier udhëheq sot partinë e tretë në Kosovë
www.panorama.com.al › Flash[/size][/size]
- www.panorama.com.al/foto-ky-kamarier-udheheq-sot-partine-e-trete-ne-kosove/+&cd=9&hl=fr&ct=clnk&gl=fr" target="_blank" rel="nofollow">
[size][size][size]
Traduire cette page
Il y a 3 jours - kamarieri-kosove Në fakt, kjo është një fotografi gjatë viteve 90'të kurVisar Ymeri ka jetuar në Britaninë e Madhe. 455x160. Siç mund të shihni ...[/size]
time.al - Visar Ymeri kur ishte kamarier (Foto) - Na ndiqni ne ...
time.ikub.al/Ymeri.../Visar-Ymeri-kur-ishte-kamarier-...[/size][/size]
[size][size][size]
Traduire cette page
Il y a 4 jours - Ymeri i quan Mustafën e Thaçin, zaptues të Republikës - Telegrafi - para 16 ore ... Visar Ymeri kur ishte kamarier (Foto). Publikuar: 17:56 ...[/size]
Dikur ishte kamarier, sot është kryetar partie – Lajmi i Fundit ...
lajmifundit.al/.../dikur-ishte-kamarier-sot-eshte-kryeta...[/size][/size]
[size][size][size]
Traduire cette page
Il y a 3 jours - Dikur ishte kamarier, sot është kryetar partie. kryetar-vetvendosje Kreu i lëvizjes Vetëvendosje Visar Ymeri ka jetuar në Britaninë e Madhe, dhe ...[/size]
Ymeri paralajmëron: Shihemi në Prishtinë - shqip.TIME.mk
[/size][/size]