Kujtim K.Milaim Zeka ka vra Ahmet Krasniqin
:: politika
Page 1 sur 3
Page 1 sur 3 • 1, 2, 3
Kujtim K.Milaim Zeka ka vra Ahmet Krasniqin
Kujtim Kurti
14 août, 10:28 ·
Agjenti i UDB-së Milaim ZEKA...
...është autor i vrasjes së kolonel Ahmet Krasniqit....me 21 shtator 1998 në Tiranë
Burime të sigurta diplomatike
J’aime Commenter
Partager
Kujtim Kurti et 61 autres personnes aiment ça.- 1 partage
Kujtim Kurti Luan Gacaferi...
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 10:30
Kujtim Kurti Edmond Selca...
Kujtim Kurti Afrim Zeqiraj...
Kujtim Hoti Kujto qitash e flliqe krejt me kit shkrim
J’aime · Répondre · 14 août, 10:30
Kujtim Kurti Enver Spahiu...
J’aime · Répondre · 14 août, 10:30
Edmond Selca dyshime ka boll po ece dije
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 10:31
Kujtim Kurti Kujtim Hoti
Ti ke informata me te sigurta se sa une....apo vetem po komenton pa logjik!
Urdhero na bind ...
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 10:32
Edmond Selca mendoj se shteti shqiptar ka gisht nkete pune edhe me shume....Ata ja kan hek eskorten
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 10:34
Luan Gacaferi Kujtim Kurti sa do te doja qe kjo te mos jet e vertet, por kur e thua Ti me duhet ta besoi.
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 10:34
Kujtim Kurti Edmond Selca
UDB-shi Milaim Zeka....me dt.11 shtator 1998 ka zbritur ne airoportin e Rinasit ne Tirane....nga linja Malmo-Vjen-Tirane....dhe ka qendruar deri me 3 nentor 1998......Voir plus
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 10:35
Kujtim Kurti Aziz Zhilivoda...
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 10:36
Kujtim Kurti Seff Krasniqi....
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 10:36
Edmond Selca Atehere si e lan pa truproja ate nate ate burre shiku
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 10:36
Kujtim Hoti Kujtim Kurti As ni informacion se kom n'lidhje me kit vrasje.
Amo edhe pot garantoj se Milaim Zeka sosht njeri qe bon ksi gjona, perkundrazi baca Milaim osht person Kombtar e Atdhetar e jo kriminel...
Mbase edhe shteti ka dor n'kit vrasje por jo edhe Milaim Zeka.
J’aime · Répondre · 14 août, 10:37
Kujtim Kurti Kujtim Hoti
Ti nuk koke aspak ne ngjarje...hulumto pak terrenin...dhe pastaj eja komento me logjik.
Pa keqkuptime!
J’aime · Répondre · 14 août, 10:38
Kujtim Kurti Edmond Selca
E kemi intervistuar Fatos Klosin ne vitin 2014....dikund ne selanik....kemi marre shume informata sekrete....
Te gjitha do ti botojme ditet ne vijim....
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 10:40
Sabrit Gashi Kujtim Kurti kolonel Ahmet Krasniqin dy dite para vrasjes e kan bastisur ,dhe mandej ka ndodhur akti i vrasjes
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 10:40
Kujtim Kurti Sabrit Gashi
Te gjithe ata persona zyrtar....qe kan pergaditur atentatin ndaj kolonel Ahmet Krasniqit....jane ne listen e gjykates speciale....
Mbas 2 jave do ti publikojme te gjitha top sekretet....
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 10:42
Faton Ramadani Hahaha,qesharak koke,Milaim Zeka ka shpirt humani jo krimineli.
J’aime · 14 août, 11:17
Kujtim Kurti Faton Ramadani
Komento ma poshte...dhe mo u bo sekretar...se faqen time e manaxhoj vet.. nuk kam nevoje pes sekretare....
J’aime · 14 août, 11:18
Faton Ramadani Besoj qe po komentojn te gjith dhe kam te drejt te komentoj ndaj atyre qe shpifin e shpifin ndaj patrijoteve shqiptar qe mun te jen dor e zgjatur e Serrbis per deri sa shpifin ne ket menyr.
J’aime · 14 août, 11:23
Votre réponse...
Kujtim Kurti Enver Bajraliu....
J’aime · Répondre · 14 août, 10:43
Kujtim Kurti Ahmetaj Lipa Gani...
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 10:43
Kujtim Kurti Gani Sadiku...
Kujtim Kurti Ejup Krasniqi...
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 10:43
Kujtim Kurti Gani Podrimaj...
Kujtim Kurti Naser Rugova...
J’aime · Répondre · 14 août, 10:44
Seff Krasniqi Kujtim, e ke fshi kementin tim apo cfare ka ndodhur?
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 10:44
Kujtim Hoti KujtimKurti, apsolutisht nuk kom qka met keqkuptu se e di qe sme ofendon po diqysh apsurde pom doket fakti se Mailim Zeka ka gisht nkit vrasje.
Ma mir spo hi ngjynah
Zoti e din mas miri t'verteten, amo ma perpara besoj n'bashkimin e Mitrovices ( qe sosht e mundur mo kurrr ) se qe ka dor Milaim Zeka dor n'qit vrasje.
Pa keqkuptime!!!
J’aime · Répondre · 14 août, 10:44
Kujtim Kurti Seff Krasniqi
Cilin koment..!?
J’aime · Répondre · 14 août, 10:45
Seff Krasniqi Nje më larte kur kam komentuar për Milaimin qe ka mundesi qe Millosheviqi e ka ngaterruar me Komandant "Zeken" - Xhavit Halitin
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 10:46
Kujtim Kurti Kujtim Hoti
Mbasi po paraqitesh shume i mençur...urdhro dhe na trego kush e ka vrar kolonel Ahmet Krasniqin...
Urdhero...trego mençurin tende...!?
J’aime · Répondre · 14 août, 10:47
Jane edhe protokollet e pergjimit nga dhomat e burgut te Hages....ne mes Ramush Haradinaj dhe Voislav Sheshel...
Te gjitha keto jane burime diplomatike
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 10:49
Kujtim Kurti Luan Gacaferi
Keto informacione jane 100% te sigurta
J’aime · Répondre · 14 août, 10:49
Kujtim Kurti Mustafe Rugova...
J’aime · Répondre · 14 août, 10:50
Mustafe Rugova Burre i keq eshte boll, me shume s'kam c'ka te them.
J’aime · 1 · 14 août, 10:58
Votre réponse...
Enver Bajraliu Do të mirret me Milaimin kjo gjykatë, nëse ti Kujtim i afron prova e dëshmi.
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 10:50
Kujtim Kurti Ramiz Behluli...
J’aime · Répondre · 14 août, 10:50
Kujtim Kurti Ben Kuci....
J’aime ·
Re: Kujtim K.Milaim Zeka ka vra Ahmet Krasniqin
- Répondre · 1 · 14 août, 10:51
Ben Kuci Kujtim sdi cka me thone ,pom duket si e ron pak per milaimin me vra dikon me doren e vet ,ai nashta kish mujt me bo ckado tjeter veq me ja ngre gishtin se di pom duket e rond per to kjo,,,
J’aime · 14 août, 14:12
Votre réponse...
Seff Krasniqi More kete e di dhe s'e mohojne, sodoqofte faqja jote eshte edhe nese e ke fshi nuk më zë zhegu se keto gjera i kam thene 1 jave pas vrasjes se Ahmet Krasniqit
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 10:51
Une nuk largoje asgje nga profili ime....te gjitha zbulimet top secret jane aktuale.....edhe ato para 5 viteve...dhe me gjate...
Por urdhero i nderuar....ketu ka demokraci...dhe jo cenzur komuniste.
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 10:53
Faton Ramadani Seshte demokraci kur shpif per vrasje,po Mikaimi se tkishna padit per shpifje kurr ma nuk kishe shpif,sa i perket per agjent te udbes milaimim e njohum te gjith qfar patrijoti eshte ndersa ti mun te jesh agjent i udbes dhe te shtin udba me shantazhu patrijot
J’aime · 14 août, 11:06
Sa çetnik serb i paska vra UDB Milaim Zeka....fol oh burre...!?
J’aime · 14 août, 11:09
Faton Ramadani Milaim Zeka eshte prej organizatoreve te par te protestav ne drenic dhe kunder regjimit te shkive ne Mosov,Milaim Zeken regjimi i shkive e kan rrahur ne gjendje shum te ran deri sa e kan gjujt ni rrug per te vdekur vetum qe ka punu per qashtje kombtare,me Fol per Milaim Zeken per qka i sherbeu kombit duhet me njoft dhe duhet shum gjat me fol,po ti a po i tregon faktet qe Milaim Zeka vrau Krasniqin dhe a ki fakte qe eshte agjent i udbes,Miliam Zeken e kan ngatrru me pseudonimin Zeka qe i kan than gjat luftes tjeterkujt ku as per ta ska prova qe eshte mbrapa vrasjes,por te zhantazhosh njerz ne ket menyr vetum ne Kosov ndodh.
J’aime · 1 · 14 août, 11:14
Votre réponse...
Seff Krasniqi Unë thjesht pyeta sepse nuk e shoh. Mbaroi!
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 10:55 · Modifié
Ketu jane te gjitha postimet....nuk kam frig nga askush....sepse buken e fitoj me djersen time....
J’aime · Répondre · 14 août, 10:56
Kujtim Hoti O Kujtim Kurti une t'thash qe skom info,dmth qe sdi sen nkit rast, mirpo veq pom doket shum apsurde. Thjesht e shpreha mendimin tim si t'gjithë t'tjeret.
E di se te ti sosht problem me komentu me dhon mendimin qata edhe komentoj lirshem..!!
Pra nese po boj naj gabim, mtrego s'komentoj hiq émoticône grin
J’aime · Répondre · 14 août, 10:56
Kujtim Kurti Kujtim Hoti
Gjithmone kur futesh ne nje debat...se pari e jep mendimin tend per ate vrasje apo vjedhje....dhe pastaj pret si po reagojne te tjeret...
Po ti nuk ki dhen ketu asnje version per atentatin ndaj kolonel Ahmet Krasniqit...por vetem po provokon pa kurrfare logjike.
J’aime · Répondre · 14 août, 11:00
Kujtim Kurti Mustafe Rugova
Te etiketova ne postim...se kam menduar se je rugovist i forte....por edhe ti me deshprove!
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 11:01
Kujtim Kurti Adnan Merovci....
J’aime · Répondre · 14 août, 11:02
Kujtim Kurti Izet Haxhia...
Kujtim Kurti Haxhi Kuçi...
Mustafe Rugova P... same djale je, pike!
J’aime · Répondre · 14 août, 11:04
Kujtim Kurti Mustafe Rugova
Mustafe Rugova
Te etiketova ne postim...se kam menduar se je rugovist i forte....por edhe ti me deshprove!
J’aime · Répondre · 14 août, 11:05
Kujtim Kurti Yzi Ahmeti
J’aime · Répondre · 14 août, 11:06
Kujtim Kurti Xhafer Ahmetaj...
Labinot Hyseni Labinot Ik bre hajn qije nonen bre zagar hup ti din me fol kush e ka vra kond ik zagar
Kujtim Kurti Kastriot Ahmeti....
J’aime · Répondre · 14 août, 11:07
Muhamet Ilazi O ti Kujtim Kurti ni gje po ta them unë Milaim Zeken e kam te familjes nese ma jep vetem nje fakt qe Milaimi e ka bere nje gje te till betohem qe me doren time do ta ndeshkoj, por nese nuk ke fakte po veq llomotit shtrngoje bythen.
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 11:09
Kujtim Kurti Muhamet Ilazi
Se çetnik serb....i ka vrare Milaim Zeka....mbasi sipas jush eshte patriot i madhe...fol oh burre...!!!
J’aime · Répondre · 14 août, 11:10
Kujtim Kurti Sali Rexhaj...
J’aime · Répondre · 14 août, 11:13
Kujtim Kurti Fitim ÇeKu...
Kujtim Kurti Ilir A. Tahiri....
Muhamet Ilazi Rri te Ahmet Krasniqi edhe qe Milaimi eshte agjent I UDB-SË mos hyn te qetnikt.
Kujtim Kurti Kujtim Roka...
J’aime · Répondre · 14 août, 11:14
Po ketu jemi...nuk kemi frig nga askush...urdhro fol...tema eshte publike...
J’aime · Répondre · 14 août, 11:15
Ramiz Behluli Të fala Kujtim Kurti
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 11:15
Kush koka ky ZEKA....tjeter sipas mendimit tuaj....urdhero na bind...!!!
Milaim Zeka eshte prej organizatoreve te par te protestav ne drenic dhe kunder regjimit te shkive ne Mosov,Milaim Zeken regjimi i shkive e kan rrahur ne gjendje shum te ran deri sa e kan gjujt ni rrug per te vdekur vetum qe ka punu per qashtje kombtare,me Fol per Milaim Zeken per qka i sherbeu kombit duhet me njoft dhe duhet shum gjat me fol,po ti a po i tregon faktet qe Milaim Zeka vrau Krasniqin dhe a ki fakte qe eshte agjent i udbes,Miliam Zeken e kan ngatrru me pseudonimin Zeka qe i kan than gjat luftes tjeterkujt ku as per ta ska prova qe eshte mbrapa vrasjes,por te zhantazhosh njerz ne ket menyr vetum ne Kosov ndodh.
J’aime · Répondre · 14 août, 11:16
Muhamet Ilazi dije qe ke mu ballafaqu me akuza gjyqesore edhe familjare. nese milaimi qenka vrases dhe agjent serb, ne vet kena me te shperbly. perndryshe dije qe me fisin tone je ne gjak
J’aime · Répondre · 3 · 14 août, 11:17
Nuk me pengojne aspak kercnimet fizike....jam imune....behem edhe me i forte....dhe mos harro....te gjitha sherbimet intelegjente i percjellin keto komente...
Urdhero....na trego ku ishte UDB-shi Milaim Zeka me 21 shtato 1998....
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 11:21
Faton Ramadani O komentova se koke psikopat ti po qfar sherbimesh se veq udba mun shenon per patrijot kshtu si ti.
J’aime · 14 août, 11:22
Faton Ramadani Vetum tradhtaret dhe udba mun te fol per Milaim Zeken kshtu si ti,Milaim Zeka sa ka kontribu per qashtje kombtare ju jeni kan tu e sha UÇK-ne si tash patrijot qe po shani,po ata qe vran shqiptar po mundohen te gjuajn shantazhet tjeterkun,ti mos je agjend i udbes te flasesh per patrijot kshtu?
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 11:28 · Modifié
Labinot Hyseni Labinot Iii ta qifsha rodin e gabelit ti fol per veti pse fshati smolic te perzoni me gjith familje e li milaim zeken a po ndun o lop o zagar ti qe 3 vjet e ma dhum she hi ne kosov bre zagar muti
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 11:24
Keto rregulla i ka demokracia....per kete liri ka luftuar Hashim Thaqi...
Une ja zbulove kush e ka vra kolonel Ahmet Krasniqin.....dhe ju zagart e Milaim Zekes....mund te me akuzoni....kjo eshte e drejta e juaj....ndoshta kjo eshte arsyeja....ku po dua une me dal....
Lexo dhe Kupto
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 11:25
Muhamet Ilazi Ne rregull zotni ai do pergjigjet para drejsis ku ka qen me atë datë , e sa per kercenime let I percjell kush te doj se nuk ishte kercenim por vetem njoftim se ti burri botes ta akuzosh dikend aq rend duhet mu majt
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 11:25
Faton Ramadani Te shantazhosh dikan nuk eshte demokraci,por eshte fyrje e rend,po kur e pash ket shkrim mendova qe ndonje Zoran eshte por emrin shqiptar e paske dhe sipas komentuesve te paskan perza edhe nga katuni per sene te poshtra ku me siguri ta ban te njollosesh patrijot shqiptar si Milaim Zeken.
J’aime · Répondre · 14 août, 11:27
Me fal....se harrove me ju tregu opinionit....se ju vete jeni UDB-shi Milaim Zeka....por tani po shkruani me profil fallco....qe mos te zbulohen gjurmet.......Voir plus
J’aime · Répondre · 14 août, 11:27
Faton Ramadani...Voir plus
J’aime · Répondre · 14 août, 11:29
Labinot Hyseni Labinot Qifsha kolonelin e karit une skam fcb fallc
J’aime · Répondre · 14 août, 11:30 · Modifié
Kujtim Kurti Xhevat Rexhaj....
J’aime · Répondre · 14 août, 11:30
Kujtim Kurti Ilaz Bylykbashi....
J’aime · Répondre · 14 août, 11:31
Kujtim Kurti Altin Ahmeti....
J’aime · Répondre · 14 août, 11:31
Faton Ramadani Ma mir te jesh zagar i patrijotit Milaim Zeka se ti zagar dhe i ben sherbim Serrbis,kto rregulla jan veq te udbes Serrbe po lexo qfar te tha nje kojshi dhe si te perzunen nga fshati dhe pse,kshtu qe niveli yt mund te fol qfar doj edhe te kerkoj edhe Serrbin te kthehet ne emer te demokracis.
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 11:33 · Modifié
Kujtim Kurti Ramiz Behluli
Ka filluar gjahu i shtrigave....secili po mundohet me ja zbulu gjurmet njeritjetrit....per me shpetu prej gjykates speciale......Voir plus
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 11:33
Mbasi ti koke shume i mençur...hajde bre burre trego....kush e paska vra kolonel Ahmet Krasniqin me 21 shtator 1998......Voir plus
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 11:35
Labinot Hyseni Labinot Jojo se kam kojshi o Faton une jam pejan po jam kan gjat luftes ne smolic nec e ramoc e ne morin e me kan fol per ket rod gabeli se kush o
J’aime · Répondre · 14 août, 11:36
Kujtim Kurti Boro Zotaj...
J’aime · Répondre · 14 août, 11:36
Labinot Hyseni Labinot E per kolonel amet krasniqin a je ka don ti me nxir gjak a qka o puna ahahaha
J’aime · Répondre · 14 août, 11:37
Faton Ramadani Ata qe ben krime duhet te shkojn,po ti pse spo i qet provat po shkrun ne ket menyr qe veq Serrbis i ban argat,Milaim Zeka ka kerku qe te zbardhet ajo vrasje tinxare vetum te dihet se kush e beri ate vrasje,por per deri sa ti shkrun pa fakte ti mun ta dish sajt kush eshte vrasi i Ahmet Krasniqit dhe mundohesh te hupsh gjurm.
J’aime · Répondre · 14 août, 11:37
Buqa Ibrahim Rugova Kujtim Legjend te kemi
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 11:38
Ramiz Behluli Kujtim Kurti sigurisht se po, por do të provojnë edhe mundësinë e fundit, ti e di një koalicion të ri , e të gjithë udhëheqësit e këtyre vijnë nga i njejtit burim .
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 11:38
Kujtim Kurti Te gjithe ju qe ofendoni....pa logjik dhe pa arsye....komentet e juaja te gjitha kopjohen automatikisht....
Prandaj ju kisha lutur....te debatoni rreth temes....se ndoshta mund ti ndihmoni UDB-shit Milaim Zeka....qe mos te denohet me burgim te perjetshem....nga gjykata speciale......Voir plus
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 11:41
Faton Ramadani Si mja fut koti me than Rugova e ka vra Kolonel Krasniqin qe e dim te gjith se Rugova nuk ka pas shpirt vrasi ashtu te folesh per Milaim Zeken,po vazhdo ti shpif por sa ma shum qe shpif ti te gjith qa e njohum patrijotin Zeka vetum ma shum e respektojm...Voir plus
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 11:44 · Modifié
Labinot Hyseni Labinot Kopjoj e qoja nones e grus komentet
J’aime · Répondre · 14 août, 11:43
Kujtim Kurti Buqa Ibrahim Rugova
Kjo teme nuk eshte hapur per me bo levdata ...por me denuar kriminelin e UDB Milaim Zeken......Voir plus
J’aime · Répondre ·
- 14 août, 11:44
Faton Ramadani Hahaha,paramendo qa thu po hajgaregji koke,hahahaha.
J’aime · Répondre · 14 août, 11:46
Afrim Shala KUJTIM MATRAPAZI PO MUNDOHET ME TERHEK VEMENDJEN SEPSE ESHTE DUKE U PERGADITE NJE REPORTAZHE PER DEMASKIMIN E KUJTIM KURTIT QE KA FAKTE PER TA EDHE DESHMITAR TE MJAFTUSHEM SE KUJTIMI ESHTE KRIMINEL EDHE MERRET ME BIZNESIN E DROGES POASHTU ESHTE AGJENT ...Voir plus
J’aime · Répondre · 14 août, 11:46
Faton Ramadani A mund te tregosh ti pse te ka perza katuni ty se ni komentues ashtu tregoj?Mos te kan perza qe ke punu kunder patrijoteve dhe ne qfar menyre e zbulove ti vrasjen ku ke provat,ska shtet e demokraci se ty me kit shkrim eshte dasht met marr ne pytje dhe nese veq po ban shantazhe ty duhet te akuzojn per shpifje dhe humbje gjurmesh te nje vrasje te rend.
J’aime · Répondre · 14 août, 11:48 · Modifié
Kujtim Kurti Ramiz Behluli
Keto fakte....i kemi qe nga maj 1998.....aty kemi qene kur jane pergjuar bisedat ne restorant PIAZZA.....kush do ta rralizoje atentatin....
Kur te arrestohet ky krimineli Milaim Zeka....dalin edhe te tjeret ne shesh....
J’aime · Répondre · 14 août, 11:47
Faton Ramadani...Voir plus
J’aime · Répondre · 14 août, 11:49
Kujtim Kurti Faton Blakqori....
J’aime · Répondre · 14 août, 11:49
Kujtim Kurti Faton Mehmeti....
J’aime · Répondre · 14 août, 11:50
Afrim Shala FATON KENI DURIM SE KY MATRAPAZ DO TE DEMASKOHET PER KREJT SE ESHTE KRIMINEL ORDINER DITET NE VIJIM DO TE PUBLIKOHET NE TV DESHMITAR QE TREGOJN KUSH ESHTE KUJTIM KURTI
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 11:50
Masquer 14 réponses
Faton Ramadani Sipas konenteve po shihet kush eshte ky,po Mikaim Zeka nese e merr vesh ket shkrim duhet ta denoncoj ket ne polici se jan ajuza te renda qe fyen nje njeri qe ter jeten ja kushtoj qeshjes kombtare,pikrish Milaim Zeka vazhdimisht kerkon te zbardhen vrasjet,po si puna e kti mundohet ti humb gjurmet duke akuzu krejt tjeterkan qe ska lidhje me vrasje.
J’aime · 14 août, 11:53
Adriano Adri Barrela Nese sosht everte normal qe denoncon po Njeri po thot qe ka fakte qesht e vertet qeshtu edhe kur uvra Amet Krasniq edhe milloshevi ka thon se per milaim zekenn
J’aime · 1 · 14 août, 12:17
Afrim Shala FATON MILAIMI E KA DENONCU KET FLLIQAN PER NJE SHKRIM TJETER KU AKUZON KY MATRAPAZ PROKURORIJA PO MERRET ME TA PO KY NUK VJEN NE KOSOVE QE 3 VITE SEPSE KA SHUME AKUZA NE PROKURORI EDHE SHUME NJERZ E KERKOJN NUK KA MBET KUSH PA E FLLIQ KY MAGAR I SEMUR MENDOR
J’aime · 14 août, 12:21
Adriano Adri Barrela pse more po rren njeri shetit neper kosov kur ti ki koh ky vjen takon mos fol palidhje
J’aime · 1 · 14 août, 12:24
Afrim Shala ADRIANO MOS HA MUT ME RREJT EDHE TI SI KUJTIMI
J’aime · 14 août, 12:26
Adriano Adri Barrela Ha vet more budall po hyn jutube eshe ne emisjon te vala mal direk lop koke to boco vet fol Milaim zeka kallzon ku eka permen milloshi hajvan
J’aime · 1 · 14 août, 12:29
Afrim Shala O TA QIFT MILLOSHI NONEN MORE MUT SE DEKLARATAT E MILLOSHIT JON KREDIBILE MORE QELBSIR PIRDHU MUT I MUTAVE SHKO TE VORRI I MILLOSHIT
J’aime · 14 août, 12:31
Gani Podrimaj Afrim Shaka mos e humb koncentrimin po del me fakte , e jo me fjalor te adoleshantave , skemi nevoj me flkiq me goj se boll qeky krahu kuftarak e ka flliq kosoven , edhe sa i perket me ardh ne ks Kujtimi veq eshte ne ks , po tregon se spaske me info
J’aime · 1 · 14 août, 12:51
Afrim Shala GANI KOGJA MIRE KOM INFO MOS LEJO MET MANIPULU KY MATRAPAZ SE PER MOMENTIN ESHTE NE BRUKSEL KREJT E DIM NA PER KET MATRAPAZ MOS U BO MERAK
J’aime · 14 août, 12:52
Gani Podrimaj Eshte e kunderta Kujten e ki ne ks , ahmet krasniqin e kan vra komandantat e rongerit , urdhin e kan jep hashimi , Xhaviti , e Klosi . Kistat i ka ber Milaimi . Per te gjitha vrasjet duhet te zbulohen e vrasit te denohen , sduron pioulli ma gjuje plumbin e mshefe doren , egal kush eshte , vetem qeshtu behet shteti
J’aime · 2 · 14 août, 12:59
Afrim Shala GANI HAJDE BJERI FAKTET QE E PASKA VRA LEJ POLLAVRAT E QAJTOREV EDHE TI
J’aime · 14 août, 13:03
Gani Podrimaj Klosi ka tregu jo qajtoret , skan me pshtim
J’aime · 1 · 14 août, 13:12
Afrim Shala KLOSI NUK KA THENE MILAIMI MOS RREJ TASH EDHE TI KLOSI KA THENE SE FARKU KA QENE NJE ORGANIZAT AMATERA QE KAN JETU NE ENDRRA PRA MOS PERHAP PROPAGAND TE RREJSHME PERNDRYSHE NA TREGO NE CILIN MINUT E KA THENE KLOSI NE INTERVISTEN TE BERATI LE LE SE EDHE TI QENKE NDIKU PREJ RRENVE TIPIKE TE KUJTIMIT
J’aime · 14 août, 13:14
Gani Podrimaj Jan dy deshmitar eshte dokumenti edhe sa lek i ka marr Milaimi jrejt me video kaset milaimi e din
J’aime · 1 · 14 août, 13:19
Kujtim Kurti Edonis Selca....
J’aime · Répondre · 14 août, 11:50
Muhamet Ilazi...Voir plus
J’aime · Répondre · 14 août, 11:52
Kujtim Kurti Faik Xh Krasniqi....
J’aime · Répondre · 14 août, 11:53
Kujtim Kurti Toni Gojani....
J’aime · Répondre · 14 août, 11:53
Kujtim Kurti Sazan Papraniku...
J’aime · Répondre · 14 août, 11:54
Kujtim Kurti Astrit Krasniqi....
J’aime · Répondre · 14 août, 11:55
Kujtim Kurti Besnik Ismajli-klaiqi...
J’aime · Répondre · 14 août, 11:56
Buqa Ibrahim Rugova O kujtim ne nuk jemi Rugovista te leshit po pastroje Fjalorin
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 11:58
Adriano Adri Barrela Kujtim Kurtaj shka ka bohet more ti aje tuj marr me kulltu ame burime dipllomatike
J’aime · Répondre · 14 août, 12:05
Po po...ju te gjithe qe shiteni se gjoja jeni rugovista...jeni vetem zagar te Hashim Thaqit...
Faktet po flasin vet
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 12:06
Kujtim Kurti Adriano Adri Barrela
Ai i din ti rregullat e FB...!?
Kjo teme eshte politike....por ne profilin tim ka edhe tema kulturore,sociale dhe historike...
Pra...ti je duke komentuar nje kete teme politike....prandaj komento per temen...dhe mos me jep ligjerata te lutem...
Pa keqkuptime!
J’aime · Répondre · 14 août, 12:09
Buqa Ibrahim Rugova Kujtim mos me shtin ne ate thes se ne nuk njihemi pos mes fb e ketu Ne fb qka ska
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 12:09
Ne i njofim te gjithe zagaret e Hashim Thaqit....qe gjoja kritikojne Hashimin....por ne prapasken ja lajne breket....
Ti nese je rugovist i veretet...qe dyshoje shume....urdhero hape nje teme per vrasjen e kolonel Ahmet Krasniqit....urdhro burre....na bind se nuk je zagar i Hashim Thaqit....
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 12:12
Adriano Adri Barrela Buqa Ibrahim Rugova pse amos ke ky ve LDK krejt kosov esht LDK
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 12:15
Kujtim Kurti Rexhep Lecaj...
J’aime · Répondre · 14 août, 12:15
Buqa Ibrahim Rugova Une mendime për vrasjet qe jan bër nuk mund të jep komente vetum nese jam i sigurt për Rugovizem jam nga themelimi dhe do vdes Rugovist
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 12:17
Shikoje mire profilin tend ne FB....ti kurr nuk e ki hap nje teme per autoret e vrasjes se kolonel Ahmet Krasniqit...
Po pra....ne flasim vetem me FAKTE....
J’aime · Répondre · 14 août, 12:18
Kujtim Kurti Ardjan Causholli...
J’aime · Répondre · 14 août, 12:20
Ardjan Causholli Nuk kam qene ne TR ne ate kohe.Kam degjuar se ka patur edhe nje sasi parash me vehte.Per mua nuk ka rendesi se kush e ka kryer vrasjen por ata qe e kane organizu dhe ju ka interesu eleminimin e Tij(I perjetshem kujtimi Tij).Qendrimi i shtetit shqiptar te asaj kohe ka qene : "Beogradi kryeqytet i kosovareve".Se fundmi shoh se bo behen Veterane te UCK pikerisht pushtetaret e asaj kohe te cilet formimi i tyre internacionalist i shtynte te digjnin Shqiperine per interesat ortodokse pansllaviste e beje hesap vete se sa mundesira kishin per te eleminuar nje luftetar te lirise.
J’aime · 1 · 14 août, 15:56
Kujtim Kurti Ridi Smajli...
J’aime · Répondre · 14 août, 12:21
Kujtim Kurti Agim Hasani....
J’aime · Répondre · 14 août, 12:21
Buqa Ibrahim Rugova Une jam nji njeri pa fakte nuk mund te akuzoj as kend as te postoj ne profilin tim
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 12:22
Adriano Adri Barrela Buqa Ibrahim Rugova ky koka si kta LDK qe jon kualicjon me thaqin ska qef mi prish interesat personal me fol per vrasje veq me kon rugovist edhe me fol per paqe per kta qe jon vra mas lufte mi permen veq per fushat
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 12:22
Buqa Ibrahim Rugova
Shikoje mire profilin tend ne FB....ti kurr nuk e ki hap nje teme per autoret e vrasjes se kolonel Ahmet Krasniqit...
Po pra....ne flasim vetem me FAKTE....
J’aime · Répondre · 14 août, 12:22
Afrim Shala O TY FAKTET NONEN E BABEN E KREJT FAMILJEN TA QIFSHIN MORE FLLIQAN PO KU KI FAKTE VEQ ME HONGER MUT DIN TI MORE PSIKOPAT E BOTA NONEN TA QIFT TY Kujtim Kurti
J’aime · Répondre · 14 août, 12:23
Kujtim Kurti Mevlyde Bajgora Morina....
J’aime · Répondre · 14 août, 12:24
Adriano Adri Barrela Afrim shala mos fol palidhje more ti aje avokat i milaim zeksa ashka ki kshtu njeri ka drejt me fol shkat dojn mos e perzi familjen ktu ti muj fom me Kujten si person mos bo ksi budalleqesh
J’aime · Répondre · 14 août, 12:26
Kujtim Kurti Erli Balaj....
Erli Balaj Po mundohem me nxjerr holliqet e tyre... Se kush është më i përlyer!
J’aime · 1 · 14 août, 12:27
Afrim Shala O TI PLAKO MOS HA MUT TI SHUME PO TA TERHEKI VEREJTJEN TY ERLI MOS HA MUT MA MIRE MOS E ZGJAT
J’aime · 14 août, 12:29
Kujtim Kurti Rahim Rahimi...
Afrim Shala IK QIJE NONEN EDHE TI ADRIANO PIRDHU QELBSIRE
J’aime · Répondre · 14 août, 12:27
Kujtim Kurti Adriano Adri Barrela
Lexoje disa fakte....qe kjo nofka Afrim Shala....eshte zagar i Milaim Zekes...qe po mundohet me i humbe gjurmet....
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 12:30
Adriano Adri Barrela Afrim Shala ty me ta shajnt nonen ska faj po ty krejt qitq shka je tuj mbrojt te qifshin ty personalisht beth peder
J’aime · Répondre · 14 août, 12:30
Kujtim Kurti Erli Balaj
Flm per komentin brilant....kujdes nga zagaret e Milaim Zekes....ata te godasin nga mbrapa....me prifila fallco....se ball per ball nuk kan guxim te dalin perparara...
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 12:32
Afrim Shala KUJTIM UNE PUBLIKISHT PO TE THEM DE TU KA QI NONA KREJT KAN ME TE DAL NE LEDIN SE CILI KRIMINEL JE TI KREJT
J’aime · Répondre · 14 août, 12:32
Afrim Shala O HAJDE DE DEL PERBALL NE KOSOVE SE JAM PER MOMENTIN NE KOSOVE EDHE PO TAKOHEM ME MILAIMIN EDHE THUJA NE SY QETO CKA PO I THU NE FB HAJDE O FLLIQAN OSE PERBALLU ME MILAIMIN NE FB DIREKT PO E KI BLLOKU QELBSIRA E MUTIT TA QIFT BOTA NONEN TY MORE MUT
J’aime · Répondre · 14 août, 12:34
Kujtim Kurti
J’aime · Répondre · 14 août, 12:34
Kujtim Kurti Ariana Merlaku....
J’aime · Répondre · 14 août, 12:37
Muhamet Ilazi
Muhamet Ilazi
Me fal....se harrove me ju tregu opinionit....se ju vete jeni UDB-shi Milaim Zeka....por tani po shkruani me profil fallco....qe mos te zbulohen gjurmet....
Keshtu shkruan Milaimi kur bohet nervoz....kur i hin uji nder kembe....hehe émoticône grin
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 12:40
Cili rugovist....e ka zbuluar kush e ka vra kolonel Ahmet Krasniqin me 21 shtator 1998...
Po pra....cili rugovist...!!!
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 12:42
Luan Gacaferi Une nuk mund ta them se nuk e dij Z.Kujtim Kurti
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 12:44
Me fal....qe te pyta...se kisha bindjen se edhe ju jeni rugovist....!?
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 12:45
Afrim Shala O PIRDHU O MAGAR MSHELE MOS MANIPULO OPINIONI O HAJVAN TA QIFT KREJT BOTA AT FAMILJE GABEL
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 12:46
Kujtim Kurti Avdi Ibrahimi...nofka Afrim Shala...ku e dite ti qe UDB-shi Milaim Zeka ma ka bo bllok ne FB....kush te kallxoje ty....Ibrahim Kelmendi apo Reshat Badallaj...
J’aime · Répondre · 14 août, 12:48
Kujtim Kurti Fatmir Seferi....
J’aime · Répondre · 14 août, 12:50
Afrim Shala TI E KI BLLOKU ATA VEQ ME PAS HAPESIR ME MANIPULU E JO AI TU PO TASH DO TE DEMASKOHESH FLLIQAN SEPSE EDHE PUNTORET TUA QE NUK I KE PAGU JAN PRONONCU PUBLIKISHT FJOLLA EDHE FITORJA
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 12:51
Kujtim Kurti Ilaz Hysaj....
J’aime · Répondre · 14 août, 12:51
Kujtim Kurti Avdi Ibrahimi...nofka Afrim Shala...ku e dite ti qe UDB-shi Milaim Zeka ma ka bo bllok ne FB....kush te kallxoje ty....Ibrahim Kelmendi apo Reshat Badallaj...
J’aime · Répondre · 14 août, 12:52
Kujtim Kurti Muharrem Motorcross Rexhepi...
J’aime · Répondre · 14 août, 12:59
Kujtim Kurti Gani Podrimaj
Nuk po debatojme ketu kush e ka dhen urdherin....por po debatojme kush e ka vra me doren e vet kolonel Ahmet Krasniqin me 21 shtator 1998 ne Tirane...
Se me i publiku edhe emrat tjere....athere dalin se tradhtaret kryesore jane eproret e kolonel Ahmet Krasniqit....por nuk po folim tani....po ja lejm gjykates speciale....dhe UDB-shit Milaim Zeka qe e ka rralizuar vrasjen me doren e vet....
J’aime · Répondre · 14 août, 13:03
Kujtim Kurti Dardan Durmishi....
J’aime · Répondre · 14 août, 13:05
Me fal...per vonesen,se nuk kisha kohe me i percjelle te gjitha debatet....
Po pra....u sqaruam per kete vrasje politike....ne pika te shkurta....
J’aime · Répondre · 14 août, 13:13
Kujtim Kurti Urim Gjata....
J’aime · Répondre · 14 août, 13:17
Kujtim Kurti Fatlum Kelmendi....
J’aime · Répondre · 14 août, 13:18
Bashkim Reci Sllavet tmerohen se Bashkimi i trojeve Shqipetare eshte i pa shmangshem..! Ato kane shekuj qe pengojne cdo perpjekje Shqipetare.. Tradhetaret koha po i nxjere ne siperfaqe..!
Mos u ngutni pergjegjes per te gjitha te kqiat ne trojet shqiptare esht krejt tjeter kush shum shpejt dote dalin gjerat ne shesh dote habiteni kur te merrni vesh mos komentoni me supozime me fjal t qarshis t kafeneve dhe disa titujve bombastik te gazetave keni pak respekt
Bashkim Reçi
J’aime · Répondre · 14 août, 13:24
Kujtim Kurti Bashkim Kllobocishta...
J’aime · Répondre · 14 août, 13:30
Kujtim Kurti Bashkim Reci
Dmth sipas teje....ne po spekulojme....dhe sipas jush krimineli Milaim Zeka nuk eshte autori i vrasjes se kolonel Ahmet Krasniqit...
Urdhero...na bind ti,cilet jane autoret tjere...mbasi sipas teje nuk eshte Milaim Zeka...fol oh burre...!!!
J’aime · Répondre · 14 août, 13:33
Luan Gacaferi Kujtim Kurti mos kerko falje se nuk ke perse. Une isha, jam dhe do vdes si Rugovist
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 13:37
Ti dhe shume te tjere jeni rugovista vetem ne FB....por ne ralitet kurre....
Ai qe eshte rugovist....lufton deri ne fund per me akuzu vrasjen e kolonel Ahmet Krasniqit...dhe nuk rrin duarkryq por vepron...
Dr.Rugova nuk i frigohej askujt....ai i thoshte te gjitha per armiqet e kombit dhe veglat e UDB-se....
Pra....ju nuk jeni rugovista.
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 13:41
Kujtim Kurti Faik Xh Krasniqi....!?
J’aime · Répondre · 14 août, 13:42
Bashkim Reci
Dmth sipas teje....ne po spekulojme....dhe sipas jush krimineli Milaim Zeka nuk eshte autori i vrasjes se kolonel Ahmet Krasniqit...
Urdhero...na bind ti,cilet jane autoret tjere...mbasi sipas teje nuk eshte Milaim Zeka...fol oh burre...!!!
J’aime · Répondre · 14 août, 13:43
Fatlum Kelmendi O Kujtim Kurti je ka ma trubullon "miden" me kto postime...!
Ti e shumë të tjerë që po komentoni këtu po me duket se po ja futni kot.
Ishalla nuk janë asnjë e vërtetë!
Se në kofshin të vërteta une qenkam në (ndër)"lule".
J’aime · Répondre · 14 août, 13:49 · Modifié
Faik Xh Krasniqi O Kujtim, krejt shqipet jane keshtu, sherbetore te dikujt, prandaj jemi ketu ku jemi!
Je n’aime plus · Répondre · 2 · 14 août, 13:44
Faik Xh Krasniqi Sot edhe nese i sherben ketyre kriminelave ne pushtet, qe e shkaterruan kete vend, eshte tradheti kombetare! Pis milet!
Je n’aime plus · Répondre · 2 · 14 août, 13:45
Bashkim Reci Duhet të mësohemi ta respektojmë mendimin e dikujt tjetër, ky është mendimi, askush nuk kemi asi dëshmi dhe po nëse dikush nga komentuesit në këtë temë shumë të nxeht ka dëshmi le ti drejtohet prokuroris e jo këtu në FaceBook, së ky status është shumë rënd
J’aime · Répondre · 14 août, 13:46
Kujtim Kurti Fatlum Kelmendi
Kur keta rugovistat e leshit te maries....po tuten me komentu se po ju prishet pazari me klanin pronto....athere prej teje nuk pres asgje me shume...
Rri qaty....shiko seriala turk....se e meson ma mire historin e vrasjes se kolonel Ahmet Krasniqit....dhe shume trimave tjere....
J’aime · Répondre · 14 août, 13:46
Gëzim Linda Krasniqi Kujtim Kurti qe na spaskum fakte qe Mila asht tradhtar po masi ti paske qitna faktet vlla e shlirona nga vrastart po mu pom duket qe tu ka bo si shprehi qe qdo muj me etiketu dikan me nofken vrases pa kurfar fakti.Se Mila sasht i pari qe ju ke drejtu kshtu.Un as qe e du ata e as ty asnjanin po akuzat pa fakte i kam inati.E ne qoft se ki fakte e frigohesh me i qit un pot tham bjermi mue un ka mu marr me to e ty as 1 therr ne kam ska met hi te behtona jaran.Po pa fakte ma se populli duron po dikur ndeshkon
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 13:47
Rifat Berisha A kalle Kujtim kalle........
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 13:49
Ku po jeton ti....ne hone apo ne londer...!?
Edhe krimineli Milaim Zeka....te gjitha publikimet per kundershtaret e tij te UDB-së....po i bon publike ne profilin e tij ne FB
Po oh burre....por mos u paraqit me katolik se papa....gjoja se nuk po kupton qka po ndodhe...
Ty po te djeg shume....qe me ne fund u publikua vrasesi i kolonel Ahmet Krasniqit....prandaj nuk po guxon me fol....
Faktet po flasin vet
J’aime · Répondre · 14 août, 13:50
Adriano Adri Barrela Pun e madhe esht ka bohet ishall po del kush eka vra Kolonel Amet Krasniqin po ja nis hajri kur njo gjinet dalin krejt vrasit e qetyne patrijotave te kombit shiptar
J’aime · Répondre · 14 août, 13:51
Kujtim Kurti Gëzim Linda Krasniqi
Faktet i ke perprapra syve....lexoje komentet me vemendje....
J’aime · Répondre · 14 août, 13:52
Fatlum Kelmendi Kujtim Kurti
Nuk po du me mësu kurgjo...!
Se sa ma shumë që po mësoj po me duket se po di ma pak.
E këto të kqijat ma mirë mos me i mësuar se po zhgenjena.
J’aime · Répondre · 14 août, 13
- :52
Gëzim Linda Krasniqi Aiii kujtim fjal e pollavra te rrasi dej ne sabah po fakte e te verteta kerka hiq
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 13:53
Kujtim Kurti Faik Xh Krasniqi
Ju si historian dhe gazetar hulumtues....urdheroni flisni per atentatin ndaj kolonel Ahmet Krasniqit....qe u rralizua nga UDBshi Milaim Zeka.......Voir plus
J’aime · Répondre · 14 août, 13:54
Adriano Adri Barrela Kujtim Kurtaj kta se folin se ja prishin rahatllakun vetit per qata se
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 13:57
Po pra....shume mire te thash....shiko seriala turk apo spanjoll....se keshtu edhe femijet marrin mesim te mire prej juve....
Pastaj mos thuani....jo nuk e kemi ditur...jo nuk na keni treguar...
Po pra....faktet i keni perpara syve...
J’aime · Répondre · 14 août, 13:57
Faik Xh Krasniqi Une gazetar hulumtues nuk jam, por vetem nje gazetar i thjesht dhe publicist! Edhe fakte me pas une, me beso qe me keto gjera as qe merrem me, a e dine pse: sepse per mua edhe viktimat spo me dhimbsen me! Kur familjare te vitktimave shiten per nje post, atehere pse mu marre me keta qe jane vrare! Krejt te shitur, krejt idiota, kur familjaret shesin gjakun e familjareve te tyre!
J’aime · Répondre · 4 · 14 août, 13:57
Bashkim Reci Kujtim Kurti
Së pari nuk është mir të shprehesh ashtu.
Unë jamë nga Shkupi dhe jetoj nē Londër.
Nēse ke fakte drejtoju gjykatës Speciale.
Nëse mu drejtove mua se po më djeg se po dalin faktet,nuk ështē aspak e vërtetë.
Kush i ka ba dëm popullit do ta merr denimin e merituar.
Të përgëzojë për euforinë tënde dhe të kisha lutur drejtoju organeve se këtu nuk arrimi asgjë.
Respektet e mia
J’aime · Répondre · 14 août, 13:59 · Modifié
Fatlum Kelmendi Qoj faktet në prokurori atje ngrit akuz,se këtu po të akuzojn ty!
J’aime · Répondre · 14 août, 14:00
Po te garantoj se....Milaim Zeken qe 6 dite nuk eshte duke e marre gjumi rahat....se i kan kallzuar qe Fatos Klosi....paska hapur dosjen....
Prandaj te gjithe keta zagaret e Milaimit qe po ofendojne ketu....po mundohen me shpetu bothen e tyre....prej gjykates speciale...
Po pra
J’aime · Répondre · 14 août, 14:00
FB....ka 100 here ma shume efekt se sa gjykatat e Kosoves....ketu te lexon gjithe bota.....
J’aime · Répondre · 14 août, 14:02
Bashkim Reci Kush janë ati zagar o Kujtim Kurti a kan emra a po jo?
J’aime · Répondre · 14 août, 14:02
Luan Gacaferi Kujtim Kurti Rugovist tani me qe je ne " luft " me enveristat, marksistat dhe komunistat po te kursej, spo te them asgje vazhdoje "luften", po kur ta krysh me informo se pastaj do flasim bashk. Per fund po citoi Rugoven: Amaneti Zotit mos me shko gjakhupt. Te pershendes .
J’aime · Répondre · 14 août, 14:06 · Modifié
Fatlum Kelmendi Kujtim Kurti sillu në rreth!
J’aime · Répondre · 14 août, 14:04
FB....e kontrollojne shume sherbime intelegjente...dhe keto pastaj ja dergojne gjykatave....dhe pastaj gjykatata denojne kriminelet....
Po pra....qdo veprim eshte shume mire i pergaditur....por siq po shifet ju po jetoni ne hone....dhe nuk jeni ne ngjarje se qka po ndodhe ne teknologjin informative te kunder-spinunzhit politik....
Po me vjen mire....qe sot mesove diqka te re....apo jo!
J’aime · Répondre · 14 août, 14:06
Ok Ok....u kuptuam,te lutem hape kompjuterin dhe shkruaj per vrasjen e kolonel Ahmet Krasniqit....se parashutista kam mjaft....historia ka nevoje per trima...
Urdhero...na bind se jeni trime...!?
J’aime · Répondre · 14 août, 14:10
Bashkim Reci Nëse unë jetojë në Hënë e jo ( hone ) siq po thua ti po shihet se kush ku po jeton.
Falēminderi për këtë sjellje edhe pse ishte hera e parë që komentova nē statusin tëndë.
J’aime · Répondre · 14 août, 14:11
Luan Gacaferi
J’aime · Répondre · 14 août, 14:13
Faik Xh Krasniqi Kujtim, te tregova arsyen pse nuk shkruaj, sepse familjaret e viktimave e shiten bythen per poste tek Isa Mustafa e Hashim Thaci me kompani! Sa per trimeri, supermen s'jam, por besoj qe e kam deshmuar qe nuk ja kam friken askujt!
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 14:13
Ndoshta ke hapur nje profil te ri....se une i kam ketu 38 komente tujat qe ju keni komentuar ne muajin...maj,qeshor,korrik 2015
Po pra....ne qdo koment e regjistrojme....nuk na ik asgje nga sistemi....
Vazhdo....ku mbetem,tek krimineli Milaim Zeka....se ajo eshte pika e dobet e juaj...apo jo!
J’aime · Répondre · 14 août, 14:15
Bashkim Reci Po ka mundësi që të kem komentuar.
Po normal se komentet mbeten nē postim
J’aime · 14 août, 14:20
Adriano Adri Barrela qetu thot Milaim zeka se Sali Berish edhe bujar bukoshi edin kush eka vra amet krasniqin
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 14:16
Kujtim Kurti Ben Kuci
Trego arsyen....pse ty po te duket rend qe Milaim Zeka....me e vra kolonel Ahmet Krasniqin...!?
Urdhero trego arsyen te lutem
J’aime · Répondre · 14 août, 14:17
Ben Kuci Jo Kujt nuk eshte qe kam naj arsye me mbeshtet ato qe thash perpos qe si tip sme duket qe mundet me vra dikon milaimi veq me shti me zor e me ja lidh dikun se ma merr menja kurr pushk ndor ska pas e ska shkrep naj plub si shume tjere qe marrin merita e te tjert kan bo vepra ,,,se di sa pom kupton
J’aime · 1 · 14 août, 14:22
Danny Rakoci Kujtim Kurti
Nese Shqiperia nje dite do te vdiste ne Epitafin e saj te vdekjes duhej Shkruajtur
"Shqiperin e krijoj Zoti shpetoi nga rastesia vdiq nga Politikanet"
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 14:18
Nuk po mundesh te me bindesh....une ju besoj veprave dhe jo fjalve.
J’aime · Répondre · 14 août, 14:19
Komandant Tivari Kosovë O Bythëcullak, ti edhe edhe kryt cullak po tru spaske aspak.
Mos je tu dasht mu punësue në Gjykatën Speciale ooo bothcullak, m'fal kryecullak
J’aime · Répondre · 14 août, 14:19
Luan Gacaferi Ben Ben Kuci kujdes fush e minuar
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 14:20
Faik Xh Krasniqi Ok po e leme qe po frikohem!
J’aime · Répondre · 14 août, 14:20
Kujtim Kurti Danny Rakoci
Krimineli i UDB-se Milaim Zeka....nuk eshte deputet...por agjent sekret...
Urdhero fol per temen....se nuk kam nevoje per profesora...
Pa keqkuptime!
J’aime · Répondre · 14 août, 14:21
Bashkim Reci Ndoshta se tani janë pushimet dhe vërtetë skam përcjlur lajme
J’aime · Répondre · 14 août, 14:21
Kujtim Kurti Edonis Selca
Vazhdo ti duke ber vetem LIKE....se ky eshte profesioni i juaj....per trimni nuk ke guxim me deshmu veten...
J’aime · Répondre · 14 août, 14:23
Danny Rakoci Kujtim Kurti thjesht per ket tem jam femi me respect Deni rakoci
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 14:25
Kujtim Kurti Ben Kuci
Po pra.....para 2 ore e kam publiku ne profilin tim autorin e vrasjes se kolonel Ahmet Krasniqit me 21 shtator 1998 ne Tirane....ku rrezulton se agjenti sekret i UDB Milaim Zeka ka zbritur ne airoportin e Tiranes me dt.11 shtator 1998....
Po ashtu si deshmi....kemi edhe bisedat e pergjuara nga dhomat e burgut te Hages....ne mes Ramush Haradinaj dhe Voislav Sheshel....
Por nese nderkombetaret i japin ca lek....edhe Fatos Klosit,ky mund ti tregoj te gjitha...pasi qe eshte afer pensionit dhe ka nevoje per lek....
Po pra....Milaim Zeka...nuk ka ku te ik tani...bira e minit 300 grosh
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 14:25
Ben Kuci Kujto une e di qe je i stermbushur me fakte per te gjithe e ne ket rast edhe per milaimin ,une veq e thash nje mendim se si e mendoj une por pa fakte me shume per te
J’aime · 14 août, 14:33
Beni nuk ka nevoje per sekretar....ai i ka mikrovellat me te reja....kujdes ti se po shkel ne drras te kalbur....
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 14:27
Ben Kuci Kujt ,mbeso qe Luan Gacaferin e njoh si femij kur kam qene dhe ato qe i flet i flet dhe i bon edhe ne veper dhe eshte nje Rugovist i flakt ,ka qen inspirimi edhe i imi edhe disa gjeneratave pas tij ne Junik
J’aime · 14 août, 14:
Qe po ta ri-kujtoje....ju keni komentuar 8 here....kur kemi ber debat per rastin e Kumanoves.....6 here per agjentin sekret Arlind Gashin....etj etj
Prandaj....mos thuaj se eshte hera e pare qe ju komentoni ketu...
Nuk po hajm bari....me keto pune merrimi qdo dite....
Por...urdhero....nuk na tregove kush e paska vra kolonel Ahmet Krasniqin...
J’aime · Répondre · 14 août, 14:31
Bashkim Reci Po bënë shumë akuza të pa baza Kujtim Kurti
Nuk dua të vazhdoj debatin pasi edhe nuk njihemi
Kur tē vijē te axha im në Holland pijm kafe dhe mund tē bisedojm dhe të njoftohemi dhe pastaj mund të hyjmë debateve.
J’aime · Répondre · 14 août, 14:36
Efe Durra Ameti Lexo ne Google per ket psikopat fal personave si kujtimi u kriju gjikata speciale. Ki duhet te jet ni deshmitar i mbrojtur i unmik eulex akuzon per te pas Material me vazhdu azilin Politik ne dam tr shiptarve
J’aime · 14 août, 17:36
Kujtim Kurti Efe Durra Ameti
Apo lodhesh bre burre....qysh bre po mundesh me fol per dikend pa fakte...apo hajt po thom diqka...
Njeri pa karakter
J’aime · 14 août, 18:4
Komandant Tivari Kosovë O Milaim Ilazi
Ky Kujtim Kuti po dashka vet problemin
Ndoshta ka shtetesi Hollandeze por kur të vjen momenti me takue kam me shti me fol para syve dhe ta shohim se çfar akuza ban ky njeri i poshter
J’aime · Répondre · 14 août, 14:40
Efe Durra Ameti Kujtim kurti asht deshmitar i mbrojtur shpif shka mos kundra shiptarve per te pas deshmi me vazhdu azilin politit
J’aime · 14 août, 17:31
Kujtim Kurti Ben Kuci
Kuptohet....se Azem Syla apo Xhavit Haliti....nuk jon kon budall me vra me doren e vet kolonel Ahmet Krasniqin....po ashtu as Shaban Braha......Voir plus
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 14:41
Muharrem Motorcross Rexhepi Qeky Milaim zeka me jaran vet pagujshin ni qengj 300 marka me pare Fondit vendlibdja thrret e tjera tjera se tana kan me dal ky ka gisht shum . Vrasje ky o udbash i flliqt
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 14:44
Ndegjoje kete video....te vitit 1999...ku krimineli Milaim Zeka...fol fjale te mira per Hashim Thaqin dhe Fatos Klosin....
Dhe tani....Hashimi dhe Fatosi po ja bojn gropen Milaimit....apo jo!
Ndegjoje....knaqu pak émoticône grin
J’aime · Répondre · 14 août, 14:47
Kujtim Kurti Mike Spath....
J’aime · Répondre · 14 août, 14:52
Bashkim Reci Po do ta dēgjojē z.Kujtim Kurti
Se pēr shkakun se jamë më shumë i koncentrum me situatën nē Maqedoni edhe ka mundësi se disa lajme më kan ikur.
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 14:54
Kujtim Kurti Arsim Termkolli...
J’aime · Répondre · 14 août, 14:54
Kujtim Kurti Haxhi Kuçi....
J’aime · Répondre · 14 août, 14:57
Edonis Selca Kujtim,
Ma jep një arsye pse duhet me ju besu burimeve tua diplomatike!?
Për më tepër që ke ndërru shpesh bindjet, plus shpresoje se e ke bere pershtatur mos ta shehe Xhavit Haliti se ke punen pisk mandej émoticône grin
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 15:04
Kuptohet....se Azem Syla apo Xhavit Haliti....nuk jon kon budall me vra me doren e vet kolonel Ahmet Krasniqin....po ashtu as Shaban Braha...
Por kete detyre ja kan besuar Milaim Zekes.....se ky ka qene me i pershtatshem....me leviz me 11 passaporta....
Ata qe vrasin....gjithmone rrin ne prapskene....rrin nder hije....se ndryshe edhe Milaim Zeka ka mundur te behet deputet....se ky e ka ber listen per likfidimin e aktivistve te LDK....por keshtu jane politikat....dikush bohet deputete....dhe dikush vazhdon zanatin e vjeter....
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 15:08
Edonis Selca Kujtim,
Tash po, tash po ka ma baze komenti yt, shumë e saktë se në prapaskenë rrinë ata që japin shenjestrat, ky si hipotezê mund të jetë "dorasi" ndoshta ka sens kjo me pasaporta e levizjen e tij.
J’aime · 14 août, 15:1
Luan Gacaferi Kujtim Kurti e kemi kryer bashk, po e perseris kur ta krysh luften nese ke mbijetuar mu lajmro, deri atehere mos harro porosin time per Ty. Mos me shko gjak hupt(ose shqip i bjen si qeni ne rrush) Tung
J’aime · Répondre · 14 août, 15:08
Te paskan djeg shume fjalet e mija....ndryshe po mos te ishte keshtu....ti menjehere si kunder-pergjegjeje do ta kishe shperndar kete status....por nuk e ki ate guxim.....per fat te keq!
Me kete rast....e deshmove veten se nuk je rugovist....por si shume te tjere rugoven e perdorni per kamuflazh....
J’aime · Répondre · 14 août, 15:12
E kam cekur shume me heret....por ju disa nuk i lexoni komentet me vemendje...por futeni ne mal ma sakic....
Une....gjithmone,para se me hap nje teme politike apo zbulim.....mbledhi fakte nga burime te ndryshme....dhe pastaj e hapi debatin me opinionin....se ndryshe opinioni te bien ne qaf....ata duan argumente...
Pra...tani me tregu sinqerisht,ku i paskam ndryshuar une bindjet e mija....te lutem me fakte...!!!
J’aime · Répondre · 14 août, 15:19
Edonis Selca Edi Rama, nga nje mbeshtetes fushates u ktheve ne njerin nga njerezit qe doje me çdo kush me denigru.
PSE?
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 15:21
Kujtim Kurti Valon Rogova
Urdhero....debati eshte i publike...mos u frigo...!?
J’aime · Répondre · 14 août, 15:22
Valon Rogova Jo mor burre tutna une. Kam fmi ;(
J’aime · Répondre · 14 août, 15:24
Komandant Tivari Kosovë Bash pse thu more burr se shërbimet i përcjellin këto komente apo fakte në facebook le ta lexojnë edhe komentin tem se kur të takoj ty se sa i i mban fjal me mi than në sy u bubrrec i vogël.
J’aime · Répondre · 14 août, 15:24
Une Edi Ramen e kritikoj vetem per politikat e jashtme....dhe jo per politikat e mbrendeshme....
Lexoje me vemendje te gjitha postimet e mija....aty jane te gjitha faktet...
J’aime · Répondre · 14 août, 15:25
Edonis Selca Kujtim,
Ndoshta unë po nxitohem, se kam kuptuar esencën e postimeve.
J’aime · 14 août,
Komandant Tivari Kosovë Qashtu eshte Valon edhe une kam fillue mu frigue se kur kemi tipa si Kujtimi që dëshiron me i fut njerzit në probleme.
Normal se është për mu frigue sepse ka ende persona që dëshirojnë të vrasin apo sakatosin shqiptarët
J’aime · Répondre · 14 août, 15:26
Kujtim Kurti Komandant Tivari Kosovë
Sherbimet intelegjente....nuk e lodhin koken me ju....qe e shitni bothen per 5 lek....
Ju po te ishit trima kurre nuk i kishit dorzuar armet....por jeni frigacaka....
J’aime · Répondre · 14 août, 15:28
Milazim Shala Qkas ka ne drenicë hahahahaha
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 15:29
Te lutem hulumtoje terrenin....se nuk koke aspak ne ngjarje....paske shkelur ne drras te kalbur....
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 15:29
Milazim Shala he kur uqohke drenica pesh e hajke kryt e vet jo aj jo ky hero azemi hero ahmet delia por kur uqum pesh e gjithë kosova dhe shqipëria e gjith kombi ynë mezi e sollem lirin me ndihmen e ndrkombtarve po ketu nuk ka ba vetem drenica luft mor por gjith populli ?????
J’aime · 2 · 14 août, 15:36
Kujtim Kurti Valon Rogova
Po ta kthej pergjegjejen....ne statusin tend qe e publikove pak me heret ne profilin tend....
FB....i ka rrgullat e veta....atyre ju intereson profiti...sa me shume qasje...aq me shume lek...
Besoj se u kuptuam!
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 15:32
Bashkim Reci https://youtu.be/kUG64udazx4
Milaim Zeka mas Lufte ne Manifestim ne Prizren B.M.
YOUTUBE.COM
J’aime · Répondre · 14 août, 15:33
Kujtim Kurti Enver Spahiu
Urdhero...fol oh burre...prej kujt po tutesh....!?
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 15:34
Bashkim Reci Shtrohet pyetja pse Mialim Zeka ka ndryshuar 360shkall për këta burra që i ka lavdëruar dhe tani po i quan kriminela. Çudi...!!!
J’aime · Répondre · 14 août, 15:35 · Modifié
Edhe....diktatori Enver Hoxha ishte orator i fort....sikur Milaim Zeka...se keshtu sterviten nga sherbimet sekrete....qe me fjale te embla me i fut popullin ne gjume total....
Milladin Popoviçi dhe Dushan Mugosha...keta çetnik-serbosllave...3 vite e sterviten Enver Hoxhen....dhe kur e vrejten se ky po ka sukses ne mashrimin dhe vrasjen e nacionalistve shqiptare....pastaj e emruan komondant te partis komuniste sovjetike....
Te njejat....detyra i ka rralizuar edhe UDB-shi Milaim Zeka....kuptohet si gazetar i KARL BILD-it.....qe dha urdher per masakrimin e 8.000 muslimanve ne Serbrenic....
Kemi fakte sa te duash....po presim ti publikojme kur te vije momenti i duhur...
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 15:41
Bashkim Reci Like e ki Kujtim Kurti
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 15:44
Bashkim Reci Karl Biltin hiq se dua, aj është expert për me krijue konflikte.
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 15:44
Enver Spahiu Ta tha me larte shume mire FaikXh Krasniqi Kujtim .
Une do te tregoj ,dicka te rastit nga Stuttgarti kur Milaimi e cfacte ate dite filmin dokumentar per Adem Jasharin me hyrje prej 30 markave. Ate dite me veti i kam pasur diku rrethe 500 marka.
Ne kor...Voir plus
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 15:55
Kujtim Kurti Enver Spahiu
Adem Jashari...nuk ka qene kurrfare faktori ne UÇK....as logistike dhe as ushtarake....UDB-ja me qellim ja ka rrit rrolin permes Milaim Zekes...qe me pas dominim strategjik ndaj bashksis nderkombetare....me konkretisht kunder Toni Blarit...
Keto jane fakte historike te sofistikuara....
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 16:10
Kujtim Kurti Ardjan Causholli
Sipas burimeve diplomatike....organizator te atentatit jane UDB-shi Shaban Braha....me ndihmen e OZNA-së....qe organizuan vendosjen e kolonel Ahmet krasniqit ne shtepin e bazave te sherbimit informative te FARK-ut....
Pse....duhej Fatos Klosi te involvohej ne kete atentat....kur kolonel Ahmet Krasniqi i kishte armiqet ne shtepin e tij.....
Por....Milaim Zeka....ishte ai qe rralizoje atentatin....pasi qe kishin ber planet ne Oslo....per lilfidimin e bazes se UÇK....prandaj ja mbyllen gojen Adem Demaçit....qe ky ta injoroje vrasjen e kolonel Ahmet Krasniqit....se keshtu ju konvenonte UDB-së....perqaj dhe sundo
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 16:20
Kujtim Kurti Nadire Beqiri...
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 16:32
Afrim Shala Kujtim Kurti EDHE MINJET NE TAVAN DUHET TY ME TI SHKERDHY MORE QELBSIRE MOS E PERMEND EMRIN E ADEM JASHARIT O PIDHI NONES TONE TA QIFT KREJT BOTA AT NONE EDHE JU QE I JEPNI SHANS ME PERDHOSE KY PSIKOPAT FIGURAT ME TE LARTA KOMBTARE QYSH NUK PO JU VJEN TURP FUTJANI BLLOK KETI PSIKOPATI A JENI EDHE JU SIKUR KY MUT FJALE SIKUR GRAT KUR TE ULEN ME PI KAFE EDHE E MARRIN DYNJEN NEPER GOJE TURP PREJ JUVE E KETI BIRI TE KURVES DO TI VIJE KOHA ME JEP PERGJEGJSIE PER KETO PERDHOSJE EDHE SHPIEFJE!!!!!!!!!!
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 16:46
Sahit Hyseni Ke ba trimëri dhe patriotizëm me këto sharje. Mjerei ai që e mbron ti dhe këtë mbrojtje nuk e merion asnjë atdhetar e më së paku Adem Jashari. Ti nuk mundë ti ndalosh të tjerët,por duhet ta ndalosh vehten.
J’aime · 1 · 14 août, 17:35
Afrim Shala SAHIT EDHE TY TA QIFSHA KREJT FAMILJEN SE TI TURKOFIL JE O FLLIQAN PIRDHU ME GJITHE AT ISA MULAJ NE TURQI JAU QIFT TURKI KREJT FAMILJEN GJAK PRISHUR!!!!!!
J’aime · 14 août, 17:38
Kujtim Kurti Avdi Ibrahimi...me nofken Afrim Shala...si kalove sot ne pune...apo te paguan mire PTK ne Prizren....apo ju punojne kompjiterat per pergjimet telefonike....
Kallxoju populllit kush je....dhe mos ik si kurvat e beogradit
J’aime · 1 · 14 août, 18:42
Sahit Hyseni Z. Afrim, a u lodhe tu sha,mos more se nuk është kjo kulturë,as edukatë,po e ulë familjen,prindët (apo fëmijt) dhe po e tregon nivelin e ulët që ke. Përmirsohu, për vete e ke.
J’aime · 14 août, 21:00
Afrim Shala Sahit Hyseni, MOS HA MUT SHUME SE TI TURKOFIL MUTI PASKE MBET MEM KALLXU MU ÇKA ME FOL KQYRE MBROJE KET Kujtim Kurti PSIKOPATIN SE KETI JU KA QI NONA KAHER
J’aime · 14 août, 21:08
Toni Gojani Popull pa histori Kujto.Apo me mirë me thënë,me histori Plot rrëna.
J’aime · Répondre · 14 août, 17:58 · Modifié
Toni Gojani
J’aime · Répondre · 14 août, 17:58
Fadil R Demaku A ka mbet shqiptar qe mendon me koke dhe qe nuk eshte kualifikuar si agjent i ndonje sherbimi sekret ?!
J’aime · Répondre · 14 août, 18:40
Kujtim Kurti Toni Gojani
Per cilin popull e ki fjalen...!?
J’aime · Répondre · 14 août, 18:43
Kujtim Kurti Fadil R Demaku
Me sa di une...ju jeni rugovist...pse po ju djeg e verteta...
J’aime · Répondre · 14 août, 18:44
Kujtim Kurti Fadil R Demaku
Fol oh burre...prej kujt po tutesh...!?
J’aime · Répondre · 14 août, 18:50
Kujtim Kurti Nardi Benjo....
J’aime · Répondre · 14 août, 18:52
Kujtim Kurti Arben Gecaj...
J’aime · Répondre · 14 août, 18:58
Lazer Ramaja Eshte rregull Juridik i vjeter sa vet Njerezimi se nese dikush Vrahet dhe ajo ngjrje per momentin mbetet e pa zbuluar atehere Hetimet kryhen ne drejtim te Ati qe perfitone ,ana tjeter e Hetimeve shtrihet drejt Ati/atyre qe e festojne dhe e treta Koha e...Voir plus
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 19:30
Kujtim Kurti Lazer Ramaja
Te lutem na trego...pse rugovistat heshtin kur eshte ne pytje zbulimi i atentatorve te vrasjes se kolonel Ahmet Krasniqit....
Cila eshte arsyeja...!?
J’aime · Répondre · 14 août, 19:39
Lazer Ramaja Mendimi im eshte se nuk heshtin por per dallim nga Atentatet tjera te figurave Kombetare Vrasja e Ministrit te Mbrojtjes eshte qeshtje Shtetrore e jo Politike e LDK pasi ne Qeverine Bukoshi kishte nga te gjitha Partite Politike Shqiptare edhe LPK kishte perfaqesuesin e ti ne ate Qeveri pra Ministri i Informatave Xhafer Shatri ishte ne ate Qeveri ,pra jo vetem Rugovistet per qe te gjithe Shqiptaret e mirfillte duhen te jene te Interesuar qe kjo ngjarje te zbardhet......
J’aime · 14 août, 19:43
Kujtim Kurti Durim Mehmeti....
J’aime · Répondre · 14 août, 19:43
Nuk e paske lexuar mire pytjen time per ju...urdhro lexoje edhe nje here me vemendje...
Lazer Ramaja
Te lutem na trego...pse rugovistat heshtin kur eshte ne pytje zbulimi i atentatorve te vrasjes se kolonel Ahmet Krasniqit....
Cila eshte arsyeja...!?
J’aime · Répondre · 14 août, 19:47
Lazer Ramaja Nuk zbulohet kjo ngjarje me fjale por me qasje ne Dosje te Policise se Tiranes ok !
J’aime · 14 août, 19:48
Arbenita Marmullaku hahahahahaha postim ma qesharak spasna pa, qa thu ti nese ai te denoncon per shpifje,edhe nese ke fakte a mundem mi pa ?
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 19:56
Buki Dreni Kujtim, i eger je émoticône smile
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 20:00
Kujtim Kurti Arbenita Marmullaku
Ti po flet ketu...sikur kur del ne pazar me ble speca...por ti aspak nuk nuk ki logjik me mendu...se ketu po debatojme per vrasjen e shekullit...atentatin ndaj komondantit suprem te UÇK-së...
Juve adoloshntave te bllaces....ju intereson vetem sexi....se per histori dy lidhje nuk i keni ne koke...
Pa keqkuptime!
J’aime · Répondre · 14 août, 20:01
Arbenita Marmullaku a po na qet faktet se neve profesioni na ka mesu me fol me fakte edhe nese sexi eshte tema apo cila do qofte.skam pse me ti marr fjalet me mirekuptim ty
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 20:04
A kupton ti shqip...apo ki nevoje me ta perkthy edhe gjermnisht...!?
Pytja eshte...qe 4 here po e perseris....pse rugovistat nuk po i zbulojne atentatoret e vrasjes se kolonel Ahmet Krasniqit...por vetem po heshtin....
Ndersa ti po thua...4 deputet po e vizitojne qdo vite varrin e Ahmet Krasniqit.
A je bre ti normal...a din qka je ka fol....!!!
J’aime · Répondre · 14 août, 20:05
- 14 août, 20:05
Lazer Ramaja Kujtim Kurti vet pranija e Rugovisteve prane Familjeve ,varreve dhe perkujtimi i tyre dmth se Nuk jane harruar Bijte me te mire te Kombit te Vrare ne Atentate ...........dhe vet fakti se 100 % e Deputeteve te LDK votuan Gjykaten Speciale flet me se miri se cili eshte qendrimi i Rugovisteve ndaj Krimeve dhe Krimineleve cilidoqofte ai !
J’aime · 14 ao
Buki Dreni Arbenita, Kujtimi statuset i ka fakte émoticône smile. Cka po don ma shume
J’aime · Répondre · 14 août, 20:05
Faktet i ke para syve....merri syzet dhe lexoje me vemendje te gjitha komentet e mija ketu....
J’aime · Répondre · 14 août, 20:06
Arbenita Marmullaku fjale kan grat e kqija
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 20:09
Kujtim Kurti Buki Dreni
Te ndalemi....tek dita e atentatit ndaj kolonel Ahmet Krasniqit....qe e rralizoje krimineli i UDB Milaim Zeka....
Pytje ime per ty eshte:
Pse asnje here Ibrahim Kelmendi nuk ka dalur ne nje emision ne TV per te folur per vrasjen e Ahmet Krasniqit...
Pse...!?
J’aime · Répondre · 14 août, 20:09
Buki Dreni Kujtim, une nuk kam asnje FAKT hiq por vetem sipas logjikes te thjesht, LPK ka bo PUÇ per ta marr UÇK-ne nga mbrenda, pra, vrasesit e Ahmetit duhet te jene keta te LPK's.. I bindur jam
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 20:14 · Modifié
Te lutem mos u bo injorant....!?
Edhe...Azem Syla e ka vizituar qdo vite varrin e Dr.Rugoves...por ky kriminel ka pergaditur 6 atentate ndaj Rugoves.
Pra...mos mu shit ketu me katolik se papa...por pergjigju....pse rugovistat po heshtin per zbulimin e atentatorve te vrasjes se kolonel Ahmet Krasniqit...
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 20:13
Lazer Ramaja Kujtim ,nuk jam more une Zedhenes i Rugovistave por po ta them Logjiken e te menduarit dhe te vepruarit Rugovist pra tani Rugovistet nuk duhet te flasin por te punojne sepse jane ne Qeverisje ....
J’aime · 14 août, 20:16
Arbenita Marmullaku o ti burr i dheut a po na qet faktet per keto akuza qe i ke bo si p.dh mashkull,na masanej te pergjigjemi ne pyetje.
ku ke qene ti kur ka ndodh atentati?
nese ke qene aty cfar njeri je ti qe ke majt msheft deri tash?
keto jan sene te pederav cka je ti fol, shko kallxoj nanes tonde kto gjona
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 20:14
Kujtim Kurti Buki Dreni
Ti po flet paushall...sipas fjalve te qajtoreve....
J’aime · Répondre · 14 août, 20:15
Debati me ty mbaroje....nuk debatoj me adoloshenta te bllaces qe e injorojne atentatin ndaj komondantit suprem te UÇK-se....qe gjithe jeten e tij ja kushtoje liris se Kosoves....
TUNG
J’aime · Répondre · 14 août, 20:17
Buki Dreni Kujtim, une te cajtoreve e ti te kafeve émoticône smile.
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 20:18
Kujtim Kurti Buki Dreni
Te lutem trego....cila eshte logjika qe ti erdhe me debatu ketu...?!
J’aime · Répondre · 14 août, 20:19
Arbenita Marmullaku edhe dicka rreth sexit mundem me fol me fakte.
nese baba yt kish perdor llastik e kish pshtu kosoven ni budall ma pak kish dal.fakt i gjalle
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 20:19
Buki Dreni Kujtim, une ta dhash mendimin tim ne lidhje me vrasesin potencial te Ahmetit, dhe te gjtha rruget qojn ne LPK, eshte logjik e thjesht. Sipas mebdimit tim
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 20:20
Kujtim Kurti Buki Dreni
Sipas burimeve diplomatike....organizator te atentatit jane UDB-shi Shaban Braha....me ndihmen e OZNA-së....qe organizuan vendosjen e kolonel Ahmet krasniqit ne shtepin e bazave te sherbimit informative te FARK-ut....
Pse....duhej Fatos Klosi te involvohej ne kete atentat....kur kolonel Ahmet Krasniqi i kishte armiqet ne shtepin e tij.....
Por....Milaim Zeka....ishte ai qe rralizoje atentatin....pasi qe kishin ber planet ne Oslo....per lilfidimin e bazes se UÇK....prandaj ja mbyllen gojen Adem Demaçit....qe ky ta injoroje vrasjen e kolonel Ahmet Krasniqit....se keshtu ju konvenonte UDB-së....perqaj dhe sundo
J’aime · Répondre · 14 août, 20:26
Shko ne profilin e UDB-shit Milaim Zeka....se aty mundesh lirisht me fol per sex...ai i don shume adoloshentet e bllaces...dhe si frymzim ndegjoje disa video te fundit ne youtube....qe krimineli Milaim Zeka...i ka publikuar per injorantat si puna e juaj....
Te deshiroje momente te mira me Milaim Zeken....te lutem na dergo ndonje foto nga takimi i juaj intim me Milaimin....
Suksese
J’aime · Répondre · 14 août, 20:33
Tregona te lutem....qe sa vite punoni bashke ne nje zyre....ne emisionin PA RROTLLA ....me Milaim Zeken....dhe cilat jane pershtypjet e juaja personale....a ju rrespekton hiq Milaimi....a ju dergon lule ne zyre....tregona diqka te lutem....se jemi shume kurioz....émoticône grin émoticône grin
J’aime · Répondre · 14 août, 20:37
Arbenita Marmullaku pa tjeter qe do ju tregoj ne inbox tani
J’aime · Répondre · 14 août, 20:38
Kujtim Kurti Agim Hasani....
J’aime · Répondre · 14 août, 20:38
Jo ne inbox....por ketu qe me na kuptu gjithe bota....
Pra edhe nje here....tregona te lutem
Arbenita Marmullaku
Tregona te lutem....qe sa vite punoni bashke ne nje zyre....ne emisionin PA RROTLLA ....me Milaim Zeken....dhe cilat jane pershtypjet e juaja personale....a ju rrespekton hiq Milaimi....a ju dergon lule ne zyre....tregona diqka te lutem....se jemi shume kurioz....émoticône grin émoticône grin
J’aime · Répondre · 14 août, 20:41
Arbenita Marmullaku keto komente i fotografova menyre qe ti kem deshmi ate diten kur te takohemi ne gjygj, edhe ato fjalet ne inbox nuk i thash rastesisht per informata me te sakta gjithsesi qe do te lajmrojme ty, do shihemi se shpejti te flasim per ato "netet romantike" per lulet ne zyre etj etj
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 20:45 · Modifié
Arbenita Marmullaku me te vertete e gjith bota do ta kuptoj kete biseden ne mes meje dhe teje.
kshille:kur e hap gojen duhesh me menu mire qka qet prej saj
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 20:52
- · 14 août, 20:52
Tani UDB-shi Milaim Zeka....ka sa te duash matrial per gjykat speciale.....mbasi nuk po i punon mikrovella....keto i ka si deshmi te forta....
J’aime · Répondre · 14 août, 21:01
Tani UDB-shi Milaim Zeka....ka sa te duash matrial per gjykat speciale.....mbasi nuk po i punon mikrovella....keto i ka si deshmi te forta....
J’aime · Répondre · 14 août, 21:02
Arbenita Marmullaku ka me te kap munim kur te nin per kta emra
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 21:02
Arbenita Marmullaku
J’aime · Répondre · 14 août, 21:05
Arbenita Marmullaku perfundoj me kaq nga ana ime,shihemi
J’aime · Répondre · 14 août, 21:05
Afrim Shala O Kujtim Kurti PEDERI MORE QELBSIRË SHKO NE PRIZEREN E PAGUAJ PUNËTORET QE NUK PO I PAGUAN QE GJYSME VITI KA DESHMI NGA FJOLLA EDHE FITORJA
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 21:10
Arbenita Marmullaku o psikopat kqyr se shpesh e ke bo kete pyetje, une po them qe do te vije dite e te gjitha kemi me ti tregu.lopooooo
J’aime · Répondre · 14 août, 21:10
Shiko....aty ne arkiven sekrete te Milaim Zekes....ne arkiven ku punoni ju....PA RROTLLA...jane edhe disa inqizime te betejes se Koshares ne prill 1999....ku krimineli Milaim Zeka i ka tradhruar 118 trima te UÇK...te cilet jane vrare mba dy ditve....mbasi qe keto informata ja ka derguar filiales se UDB-se ne Londer....
Aty jane te gjitha...ne arkiven tuaj....merri te lutem dhe dergoja gjykates speciale...se po ju duhen shume....
Ju faliminderit per bashkpunim!
J’aime · Répondre · 14 août, 21:10
Afrim Shala O KUJTIM BERLLOGU O I BIRI SHKINES PO HAJDE MORE THUJ KETO SHPIEFJE SY ME SY E MOS HA MUT NE FACEBOOK O QELBSIRË SE TI JE NJE BERLLOG QE MERRET ME SHITJEN E NARKOTIKVE NE HOLLAND
J’aime · Répondre · 14 août, 21:12
Arbenita Marmullaku edhe keto bisedat tuaja do ti arkivoj ne raftin e pare ne menyren qe kur te jem merzitur ti shikoj dhe te qeshi hahahaahhaah
J’aime · Répondre · 14 août, 21:13
Kujtim Kurti Arbenita Marmullaku.
J’aime · Répondre · 14 août, 21:18
Arbenita Marmullaku kqyr se tka mbet copy paste lshut eshte ka ti perserit komentet e njejta qe dhjet here, edhe afrimi paska me te thon dicka a po e shef
J’aime · Répondre · 14 août, 21:21
Gëzim Linda Krasniqi Kujtim Kurti a e vertet qenka qe spi pagujke puntort a se sju pergjigje njerit qe te pyti ne komentin ma lart
J’aime · Répondre · 14 août, 21:21
Afrim Shala KUJTIM TI JE NJE I SEMURE MENTAL PO TI I KE MARR EDHE NA QAFË VAJZAT SI FJOLLEN EDHE FITOREN JU KE PREMTU BOTEN EDHE KREJT KOHEN NUK I PAGUAN POR VETEM I GENJEN SEPSE TI JE TIPIK KRIMINEL ORDINER EDHE I KE DISA HAJVANA QETU NE FACEBOOK QE TE DUARTROKASIN SEPSE JAN TE RRITUR ME NJE FRYMË TE THASH ET THEMAVE HAJVANA HESAPI SE TY ÇDONJERI NORMAL ISH DASHT ME TA TREGU VENDIN NE PSIKIATRI E JO KETU NE FACEBOOK ME PERHAP SHPIEFJE!!!!
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 21:22
J’aime · Répondre · 14 août, 21:23
Afrim Shala Gëzim Linda Krasniqi PO SHUME E VERTET KA DEKLARATA NGA PUNTORET NE PRIZEREN EDHE NUK JU LAJMROHET HIQ TE SHKRETAT JAN TE MVARURA NGA ATO RROGA
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 21:24
Afrim Shala Gëzim Linda Krasniqi NESE JE NE PRIZEREN SHKO PYETE FJOLLEN NE ZYREN E LEVIZJES PER TURIZEM TA VERTETOJN!!!!
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 21:26
Afrim Shala HAHAHAHA TI PO E VERTETON EDHE NJEHER SE VUAN EDHE NGA SKIZOFRENIA SEPSE UNE AS NUK E NJOH AVDI IBRAHIMIN
J’aime · Répondre · 14 août, 21:27
Avdi Ibrahimi....nofka Afrim Shala...ky eshte zagar i Milaim Zekes...po shkruan me profil fallco....se nuk guxon me fol me emrin e vet....se e largon Hashimi nga puna....
Ky zagar punon ne PTK ne Prizren....dhe i pergjon bisedat telefonike te Vales.....
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 21:27
Arbenita Marmullaku dmth te paskan pergju ty tu bo dallavere aa hahahahaahah
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 21:28
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 21:29
Gëzim Linda Krasniqi Valla un ket Kujtimin se njo po e kum pas njoft Bacin Bajram per at burr sun fol kush keq.Po kujtimin se njoh as smuj me fol keq e as mir.Po sidoqoft qdo te mir e te keqe eban ne kurriz te ti
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 21:30
Arbenita Marmullaku Tregona te lutem....qe sa vite punoni bashke ne nje zyre....ne emisionin PA RROTLLA ....me Milaim Zeken....dhe cilat jane pershtypjet e juaja personale....a ju rrespekton hiq Milaimi....a ju dergon lule ne zyre....tregona diqka te lutem....se jemi shume kurioz....
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 21:32
Afrim Shala Gëzim Linda Krasniqi E VERTET I NDJERI PROFA KA QENË NJERI DUKAT PO KET MATRAPAZ EDHE FAMILJA E KA LEQIT SEPSE VEQ PROBLEME JU KA PRU TUJ SHKU NJERZIT TE DERA SHERRI I KETI KRIMINELI EDHE E KAN LEQIT PYET PAK ANDEJ KA PRIZERENI
J’aime · Répondre · 14 août, 21:32
Arbenita Marmullaku ta kom shkun trunin e narkomanit, tash ni vij tkish bo mire #relaks o kujtim
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 21:32
Axha Bajram....ka shruar 28 vellime per vrasjet e ushtarve te UÇK...nga dora gjakatare e UDB-së....shqip-folse......Voir plus
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 21:33
Gëzim Linda Krasniqi Kujtim Kurti un ato tjerat si di po per sa e njoh Bacin Bajram ti duhesh me kan krenar.Edhe un jam i Prizrenit po fatkeqsisht spot njo as ty e as Afrim Shalen(Avdi Ibrahimin) po Prizreni i vogel asht mirren vesh krejt
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 21:37
Po po...kjo nofka Afrim Shala....eshte vete Avdi Ibrahimi...i cili bashke me kriminelin Milaim Zeka...mbas luftes kan vra shume trima te UÇK-së....prandaj levizin te lire keta kriminela...se jane agjenta sekret te UDB-së....
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 21:43
Afrim Shala Gëzim Linda Krasniqi AS UNE NUK E NJOH AVDI IBRAHIMIN PO KY Kujtim Kurti KRIMINELI ESHTE SKIZOFREN EDHE JA FUT QASHTU SE UNE E KAM EMRIN AFRIM EDHE NUK NJOH AVDI IBRAHIMIN
J’aime · Répondre · 14 août, 21:48
Kujtim Kurti Buki Dreni...?!
J’aime · Répondre · 14 août, 21:48
Gëzim Linda Krasniqi Fjal e urt popullore: Eren ja nin masi te digjet qervishi
J’aime · Répondre · 3 · 14 août, 21:49
Haxhi Kuçi Keta ja tejkalojne djegjes se gjervishit.Keta dilingjit kur te tradhetojne edhe po bere e i nxure ne flagrance te thojne po na shpifesh i poshter se ku te tradhetojme ne ty.Keta dilingjit po pate bishte ta hekin ,e po nuk pate ta ngjesin te tyren.Keta zagar te serbise,si kem nen serbi,ne lufte apo pas saj keta duhet me qen neper fotele,tjeret nuk kane vlere shqiptare.
J’aime · 14 août, 23:56
Gëzim Linda Krasniqi Valla Haxhi Kuçi besom qe qaq i kan perzi punt shqiptart mas lufte sa qe spo dihet kush asht Aga e kush i vogli.Neve na duhet nje detergjent i fort per mi shly kto njolla qe ju kan ba kti populli.Skan lan qka asht ma e zeza nket tok pa e ba kta jo bre pasha zotin as shkau ska ba qka po i ban shqiptari shqiptarit.Po kta skan as sy e ash vesh.Po ngom Haxhi Kuci je ma i vjeter i din senet ma mir se un ka me ardh 1 dit qe qeta qena matrapaza hajna o kan me tu dhimt se populli duron po dikur ndeshkon o vallahi gjynah prej tyne ka met ardh.Po na apet i kem fajet perpos vetit kerkan tjeter sban me e kritiku
J’aime · 15 août, 00:13
Buki Dreni Kujtim, mendimi yt eshte.
J’aime · Répondre · 14 août, 21:53
Ky Avdi Ibrahimi...qe po shkruan me profil fallco Afrim Shala....eshte kriminel sikur Reshat Badallaj....keta jane kriminela qe te vrasin mbas shpine....se sy per sy nuk kan guxim te dalin perpara...
Para 1 viti shkova me taku Reshat Badallaj ne Hanover te Gjermanis....por ky zagar i UDB-se....iku si kurvat e Beogradit...
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 21:54
Kujtim Kurti Buki Dreni
Jo mendim...por jane FAKTE
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 21:55
Afrim Shala Kujtim Kurti SINQERISHT VUAN NGA SKIZOFRENIA SEPSE NUK NJOH AS RESHATIN E AS AVDIUN PRA MOS MANIPULO ME EMRA
J’aime · Répondre · 14 août, 21:56
Afrim Shala PO QYSH MUND TE JEN FAKTE SHPIEFJET O MAGAR
J’aime · Répondre · 14 août, 21:57
Kujtim Kurti
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 21:58
Afrim Shala PO ASGJE TE RE NUK PO PUBLIKON SEPSE TE NJEJTA PO TI THEM EDHE KETU NE WALL O HAJVAN
J’aime · Répondre · 14 août, 22:00
Kujtim Kurti
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 22:02
Kujtim Kurti
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 22:02
Haxhi Kuçi Po i çnjerezuari e ka gojen plote me mute,e mundohet mi perllosur edhe tjeret..
J’aime · 15 août, 22:48
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 22:04
Naser Kras Bre thojke milaim Pisi, e kom nji prostitutk ne zyre, tan diten ma mer ne goje.
J’aime · 16 août, 22:26
Afrim Shala KUJTIM E KE HUMB RRUGEN NE OBORR EDHE TASH VETEM COPY PASTE PO I BON KOMENTET EDHE TE LAN KREJT ATA QE TE DUARTROKASIN VEHTUN JE PER DHIMBJE O ÇUNO NCNCNCNC
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 22:06 · Modifié
Arbenita Marmullaku Tregona te lutem....qe sa vite punoni bashke ne nje zyre....ne emisionin PA RROTLLA ....me Milaim Zeken....dhe cilat jane pershtypjet e juaja personale....a ju rrespekton hiq Milaimi....a ju dergon lule ne zyre....tregona diqka te lutem....se jemi shume kurioz....
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 22:07
Naser Kras Ati koke prostitutka e Milaimit a?
J’aime · 1 · 16 août, 22:19
Kujtim Kurti Buki Dreni
Edhe....diktatori Enver Hoxha ishte orator i fort....sikur Milaim Zeka...se keshtu sterviten nga sherbimet sekrete....qe me fjale te embla me i fut popullin ne gjume total....
Milladin Popoviçi dhe Dushan Mugosha...keta çetnik-serbosllave...3 vite e sterviten Enver Hoxhen....dhe kur e vrejten se ky po ka sukses ne mashrimin dhe vrasjen e nacionalistve shqiptare....pastaj e emruan komondant te partis komuniste sovjetike....
Te njejat....detyra i ka rralizuar edhe UDB-shi Milaim Zeka....kuptohet si gazetar i KARL BILD-it.....qe dha urdher per masakrimin e 8.000 muslimanve ne Serbrenic....
Kemi fakte sa te duash....po presim ti publikojme kur te vije momenti i duhur...
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 22:07
Kujtim Kurti
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 22:07
Kujtim Kurti Boro Zotaj
Si po te duket analiza speciale.....e Z.Kastriot Myfyaraj....pasi qe nuk te vrejta se keni shprehur urrejtjen tuaj.....staliniste
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 22:10
Kujtim Kurti
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 22:13
Kujtim Kurti
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 22:13
Kujtim Kurti Boro Zotaj
Urdhero....listat i keni para syve....kritiko me FAKTE....!?
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 22:14
Kujtim Kurti Gonxhe Mali...
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 22:26
Kujtim Kurti Arianit Koci....
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 22:27
Kujtim Kurti Lumka Krasniqi....
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 22:28
Kujtim Kurti Gonxhe Mali
E nderuar...ju etiketova ne kete postim....se mendova,se ndoshta jeni ju rugovistat te intresuar te mesoni cili eshte autori i vrasjes se kolonel Ahmet Krasniqit....komondantit suprem te UÇK-së....
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 22:40
Kujtim Kurti Samir Beiqi...
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 22:41
Kujtim Kurti Driton Tali....
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 22:42
Kujtim Kurti Gonxhe Mali
Pra...nuk po ju intereson aspak....qe krimineli Milaim Zeka e ka vra kolonel Ahmet Krasniqin me 21 shtator 1998....pasi qe nuk po reagoni....apo jo!
J’aime · Répondre · 2 · 14 août, 22:50
Kujtim Kurti Bekim Berisha....
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 22:52
Kujtim Kurti Haxhi Kuçi...
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 22:55
Gonxhe Mali Zotrinjë,
Ju qenkeni miq e shaheni!
Në fb as nuk bëhën gjyqet, as nuk bëhët diplomaci shtetrore as patriotizëm.
Gjërat bëhën në çarqe më serioze e sidomos kur bëhët fjalë për njerëz të mëdhenjë. Nuk është në rregull ti humbet rëndësia temave serioze, nëse nuk është ky qëllimi!
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 23:20
Haxhi Kuçi Kjo fotografi tregon se shok dhe bashkpuntor jane Milaim Zeka e Avdi Ibrahimi e miniki i dyve Reshat Badallaj.Por perflitet se ka gishte ma se shumti ne vrasjen e KOlonelit Ahmet Krasniqit edhe Shaban Braha.Per tradhetine e Shabanit,qe e shendrrone ne atdhetarizem te rrejshem eshte Avdi pishpiriku.http://www.solidarite-kosovo.org/.../zoom/uck3e6a6.jpg
solidarite-kosovo.org
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 23:27
Haxhi Kuçi Kete fotografi une jam ai qe e kam zbulue,ka qen i inqizuar vetem dy sekonda hiq ma shume.
J’aime · 1 · 14 août, 23:39
Haxhi Kuçi Me qen atdhetar Milaim Zeka e pranone se vete e ka bere kete fotografi,jo Milloshi.apo Arkani.
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 23:28
Haxhi Kuçi Kush e din rastin ,e vrasjes se Ahmet Krasniqit?Kush iku nga tirana te nesermen ne shtetet e perendimit dhe e shpallen neper gazeta kinse udba pa i bere atentat shkruajten per te.Ai eshte vrasesi kryesor i Ahmet krasniqit.
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 23:31
Kujtim Kurti Gonxhe Mali
Nuk ka miqesi me kriminela....ata meritojne denimin me burg te perjetshem...
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 23:36
Haxhi Kuçi E mertojne jo denim me burg,por me pushkatim,por kush mi denue kur administrimin nderkombetaret ketyre kriminelave ua kane besue.
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 23:42
Kujtim Kurti Haxhi Kuçi
J’aime · Répondre · 1 · 14 août, 23:48
Haxhi Kuçi Paska deshte Milaim zekani mu pasurue,por nuk i paska shkue si Fatmir Limes,vone i paska dale gjumi,kene me zane si leprin ne strofull duke u nxere ne boren e madhe.
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 00:03
Kujtim Kurti Haxhi Kuçi
Apo e shef qysh po vjen puna....po e nxjerrin tash njeritjetrin...Baton Haxhiu po ja publikon sekretet Milaim Zekes....dhe Milaimi po ja publikon Batonit...kur te dyte jane agjent te UDB-se....
Gjykata speciale....
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 00:08
Haxhi Kuçi Kete sllogan e kane me la mute me shurr.Me ba huti,por nuk do ti lajm me loz me tere popullin.Duhet te denohen ne shtator kysmet.
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 00:10
Kujtim Kurti Haxhi Kuçi
Tash...UDB-shit....Milaim Zeka...ju ka bo bira 300 grosh....ky per me shpetu bothen e vet....ka me i spiunu te gjithe bashkpuntoret e vet....qe i kan vra aktivistat e LDK....por do ta vrasin Milaimin para fillimit te gjykates speciale....keshtu po thojne burimet....
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 00:14
Haxhi Kuçi Ja kane me helmue,ja kane me shti me leshue Kosoven e me thane se eshte i smut psiqikishte.Milaimi e Avdiu bashk me Reshat Badallen,kryeudbashin e shqipmuttareve,kane mendue se manipulojn perhere,por kane zatet ne drrase te hekurit,dhe kane me shkerdhye edhe nanen e vete.
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 00:17
Haxhi Kuçi Tane jane ne regjister edhe ata qe nuk i njeh populli.Rrofte ushtria sekrete e shqiptarise.
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 00:19
Afrim Shala Kujtim Kurti A TE ERDHE KU DERA E SHKIJEVE Haxhi KuçiME TE MBROJT E MORE MJERAN PO KEQ JE NGUL ME KET SHOFERIN E ARKANIT HAXHI KUÇIN
J’aime · Répondre · 15 août, 00:30
Kujtim Kurti Haxhi Kuçi
Ky Avdi Ibrahimi...qe po shkruan me profil fallco Afrim Shala....eshte kriminel sikur Reshat Badallaj....keta jane kriminela qe te vrasin mbas shpine....se sy per sy nuk kan guxim te dalin perpara...
Para 1 viti shkova me taku Reshat Badallaj ne Hanover te Gjermanis....por ky zagar i UDB-se....iku si kurvat e Beogradit...
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 00:36
Afrim Shala HAHAHAHAHAHAHAHAHA SA SKIZOFREN JE O MJERAN SE ASNJERIN NUK I NJOH PO TE KAN LON KREJT NE LLOQ E KAN MARR VESH SE KUSH JE TI VEQ KY SHOFERI I ARKANIT PO TE DEL NE NDIHME SE ESHTE I NJEJT Haxhi Kuçi
J’aime · Répondre · 15 août, 00:38
Haxhi Kuçi Keta minuka,vetem kur te shifin te ligeshte te hajne ne prapanice,por shtijne tjeret,hajvanat qe nuk i marrin vesh se per çka punojne......Me keta mu takue ja nisin me kajte si pidhi,dhe thojne nga frika kam shkrue kundra teje qe mos te me vrasin si qenin.
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 00:40
Haxhi Kuçi Me keta qen nuk ka miqasi,as biseda se ta mbushin mendjen me vrare veten.
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 00:42 · Modifié
Afrim Shala O Haxhi Kuçi MAXHUPI FOL QYSH E KI VOZIT ARKANIN EDHE E KE SHPIJUNU UÇK-ne PER ARKANIN E QE 16 VJET NUK GUXON ME SHKU NE KOSOVE
J’aime · Répondre · 15 août, 00:41
Haxhi Kuçi a répondu · 1 réponse
Kujtim Kurti Haxhi Kuçi
Ky zagar i Milaim Zekes...vete po e tregon veten se eshte Avdi Ibrahimi...keshtu e ka shkrimin ky zagar i UDB-së....
J’aime · Répondre · 15 août, 00:44
Haxhi Kuçi Vetem nanen tende neqoftese ta kam vozit se Arkanin nuk e di qe e kam vozit ndonje here.Por po te theme shkurte e shqipe.Une apo edhe ti tishe TAXI e kishe vozit bile edhe ja kishe qite edhe nje kafe,se kur punon taxi tuli fare majmuni vozit se ke dal...Voir plus
J’aime · Répondre · 3 · 15 août, 00:46 · Modifié
Afrim Shala Kujtim Kurti JE BO MONOTON ME COPY PASTE PO KOGJA SHUME JA PASKE TUTEN QATI AVDI IBRAHIMIT NCNCNCNC MOS U TUT SE NUK JOM UNE AVDIA PO JAM AFRIMI NGA DRENICA
J’aime · Répondre · 15 août, 00:45
Afrim Shala Haxhi Kuçi E BONA KOPI SE E PRANOVE QE JE KON SHOFERI I ARKANIT O DERA E SHKAUT JE KON HON E DON
J’aime · Répondre · 15 août, 00:46
- Répondre · 15 août, 00:44
Haxhi Kuçi Vetem nanen tende neqoftese ta kam vozit se Arkanin nuk e di qe e kam vozit ndonje here.Por po te theme shkurte e shqipe.Une apo edhe ti tishe TAXI e kishe vozit bile edhe ja kishe qite edhe nje kafe,se kur punon taxi tuli fare majmuni vozit se ke dal me nxjerr buke mi mbajte familjen.E une ndoshta kam bartur edhe fashosta ,ballista,qetnika por nuk me ka interesue kush po hyp,por ta qoj ne destinacion e te vij prape ne vdnin e punes.Kush e ka mizen mbas veshit le ta qin nanen e vete.
J’aime · Répondre · 3 · 15 août, 00:46 · Modifié
Afrim Shala AHA OK PO E KUPTOJ SE NUK KE PAS NEVOJ MQS KE PASUR RROGE NGA SERBIJA NE FORME TE PENSIONIT EDHE KE JETUAR NGA SOCIALI FRANQEZ PER ATA NUK KE PAS NEVOJ ME MESU FRANGJISHTEN
J’aime · 1 · 16 août, 00:29
Haxhi Kuçi Nana jote me qone pare dhe me ka thene mos ua meso gjuhen e franqezeve.
J’aime · 1 · 16 août, 00:31
Afrim Shala HAXHI NUK KOMUNIKOHET KESHTU HAJDE TREGONA PSE JU SHPIJA JUVE HON E DON KISHIT QENE SHPIJUNA PREJ KOHES SE RANKOVIQIT E DERI TE MILLOSHEVIQI
J’aime · 1 · 16 août, 00:32
Haxhi Kuçi O qen ti Liman Gashin e ke pas shok te ngushte,dhe i ke shtie te uçk es me likvidue qe mos me ti qite te zezat e tua.Ti o qen ke gishte ne helmimin e profesor Bajram Kurtit,,ti ke gishte ne vrasjen e komandant "Drinit".Kush ta dha dhurate sharren ne L...Voir plus
J’aime · 1 · 16 août, 00:35
Haxhi Kuçi Apaaa pa ja ke qellue si miza ne mute.Po na njeh suhareka e fshati jone se kush kemi qen.Mi rrosh hordhet more qeni serbise.
J’aime · 1 · 16 août, 00:38
Haxhi Kuçi Provoje e fole ne suhareke keq per mua e sheh si ta ladrojne nanen.
J’aime · 1 · 16 août, 00:39
Haxhi Kuçi Serbet ne vitin 1968 me kane nxite me ngrite flamurin ne sheshin e suharekes ne moshen 11 vjeqare.Serbet ne vitin 1971 me kane nxite mi rrehe serbet kur e pata mbrojte flamurin kuq e zi.Serbet ma kishin qite qimen ne gjellen time qe ti nisi demostratat...Voir plus
J’aime · 1 · 16 août, 00:43
Afrim Shala HAXHI PER KEND E KI FJALEN SE SINQERISHT NUK PO TE KUPTOJ
J’aime · 16 août, 00:44
Haxhi Kuçi Per ate qe e ka mizen mbas veshit.
J’aime · 1 · 16 août, 00:45
Afrim Shala HAXHI UNE NUK E KAM MIZEN MBAS VESHIT NUK PO E NJOH AVDI IBRAHIMIN AS RESHATIN PO VETEM TY EDHE KUJTIMIN DO TE JU DEMASKOJ DO JU ZHVESHI LAKURIQ SEPSE JU JENI GABEL TIPIK
J’aime · 16 août, 00:46
Haxhi Kuçi çveshum e kam me ta rras ne goje.Vetem mutin mundesh te ma çveshish tjeter send ske ku te me kapesh.
J’aime · 1 · 16 août, 00:47 · Modifié
Haxhi Kuçi Shko Thaqit thuaj pse te ka qite pertej kosoves Arkani?E sheh se qysh te nderone.Shko thuaj Thaqit qe ka çnjerezue femra shqiptare bashk me Arkanin e komandanta tjere e sheh se si te shperblejne.Grat e fshatit Obrij a kane mercedesa e BW qe ja ka dhurue Thaqi?
J’aime · 1 · 16 août, 00:50
Haxhi Kuçi A e din kush ja ka bere keto pyetje thaqit?
J’aime · 1 · 16 août, 00:51
Afrim Shala HAXHI NUK PO E ZGJASIM TREGO KUR JE NE KOSOVE EDHE SHIHEM DO TE VI KU TE ME THUASH EDHE BISEDOJM PER KREJT QESHTJET PO MIRE KISHE BER EDHE KUJTIMIN ME MARR ME VEHTI
J’aime · 16 août, 00:51
Haxhi Kuçi Kujtimi eshte Kujtim e une jam une.
J’aime · 1 · 16 août, 00:55 · Modifié
Haxhi Kuçi Ja lexo per Thaqin e Arkanin e qinu me Arkanin ju drenica se ja keni pas adet hane e dane mu qi me shkije.Thaqi nip i serbise.[url=https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net/t2493-hashim-thaci-strehuar-tek-faik-morina-shoku-arkanit?highlight=pyetje hashim thaqit]https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net/t2493-hashim-thaci...[/url]
pyetje hashim thaqit - Hashim Thaçi strehuar tek Faik Morina shoku...
DISKUTIME-SHQIPTARE.FR-BB.COM
J’aime · 1 · 16 août, 00:56
Afrim Shala FOL O TRIM KUR JE NE KOSOVE
J’aime · 16 août, 00:57
Haxhi Kuçi dy here folet ne mulli.
J’aime · 1 · 16 août, 00:57
Afrim Shala JO UNE E KUPTOVA NE SHTATORE POR CILEN DATE EDHE VIT SE SHATORI NUK KA FUND
J’aime · 16 août, 00:58
Arbenita Marmullaku hahahahaha hej ky kur vjen ne Kosove vjen me shoke shume "trimi mire me shoke shume" hahahahahahaha
J’aime · 1 · 16 août, 00:59
Haxhi Kuçi Pirdhu more qeni serbise,se ti je nje kurve asgje tjeter jo.
J’aime · 1 · 16 août, 01:00
Haxhi Kuçi [url=https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net/t2493-hashim-thaci-strehuar-tek-faik-morina-shoku-arkanit?highlight=pyetje hashim thaqit]https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net/t2493-hashim-thaci...[/url]
pyetje hashim thaqit - Hashim Thaçi strehuar tek Faik Morina shoku Arkanit
pyetje hashim thaqit 92.Zotëri Hashim Thaçi ishte strehuar tek Faik Morina në Prishtinë njeriu i Arkanit !!! 93.A është kështu mor adalet superkomandant ??? 94.
J’aime · 1 · 16 août, 01:00
Afrim Shala HAXHI FOL E MOS I HA FJALET KUR VJEN NE KOSOVE
J’aime · 16 août, 01:01
Arbenita Marmullaku ja kem hup topin te shkretit so ka din me kon po fol, kush e di sa e sa njerez jan ne ndergjegjen e tij te papaster, sdin per cilin me menu perpara.hajt haxhi a mundesh me dite cili jom, reshati a a avdia hahahaha
J’aime · 1 · 16 août, 01:04
Afrim Shala JO UNE JAM RESHATI AVDIA ARBENITA ETJ ETJ ETJ
J’aime · 16 août, 01:06 · Modifié
Haxhi Kuçi Mos e vete qenin se te tregone vete ,keshtu kane thene pleqet dikuri.
J’aime · 1 · 16 août, 01:06
Arbenita Marmullaku edhe une jom njoni prej tyne, haxhis don mi ra zhuga me dite kush jom, amo so ka e din
J’aime · 16 août, 01:07
Afrim Shala HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA E MORE BUDALLA A PO E SHEH SE CKA BESON TI O I DEHUR
J’aime · 16 août, 01:07 · Modifié
[*]
Haxhi Kuçi vete pa te bere pyetje po i qone kembet perpjete.
J’aime · 1 · 16 août, 01:07
[*]
Haxhi Kuçi Po po ju kur nuk mundeni me ngule hunin diku,i thoni eshte i smur psiqikisht ose i pire.Jemi mesue me keto slloganet e juaja.
J’aime · 1 · 16 août, 01:09
[*]
Afrim Shala HAXHI LEJ KREJT TREGO KUR VJEN NE KOSOVE HAJDE FOL
J’aime · 16 août, 01:09
[*]
Haxhi Kuçi [url=https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net/t2493-hashim-thaci-strehuar-tek-faik-morina-shoku-arkanit?highlight=pyetje hashim thaqit]https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net/t2493-hashim-thaci...[/url]
pyetje hashim thaqit 92.Zotëri Hashim Thaçi ishte strehuar tek Faik Morina në Prishtinë njeriu i Arkanit !!! 93.A është kështu mor adalet superkomandant ??? 94.
J’aime · 1 · 16 août, 01:10
[*]
Arbenita Marmullaku hej haxhi, une a e kom vra najkon, masi per krejt po e din, hajt per mu a pom ja qellon kon e kom vra
J’aime · 16 août, 01:10
[*]
Haxhi Kuçi [url=https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net/t3317-hashim-thaqi-gjyshi-emrinmilorad-danilovic-pop?highlight=pyetje hashim thaqit]https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net/t3317-hashim-thaqi...[/url]
pyetje hashim thaqit - Hashim Thaqi gjyshi emrin;Milorad Danilovic pop
J’aime · 1 · 16 août, 01:11
[*]
Afrim Shala TI I KE VRA SIMPSON FIGURAT E FILMIT VIZATIMOR EDHE TASH HAXHIU KA ME TE DEMASKU TEK CIA AMERIKANE KUJDES Arbenita Marmullaku
J’aime · 1 · 16 août, 01:12
[*]
Arbenita Marmullaku sa po ju pagujn udba me qene antishqiptare, sa here ne dite po lepini bytha te shkive, se goja sheqer po ju qet me fol kunder shqiptareve
J’aime · 1 · 16 août, 01:14
[*]
Haxhi Kuçi Nese nuk tregon ti,ke deshmitar qe kane me ta que tullug nje dite.Gjaku nuk humbet kurr.E sa per Simsona e kalimera e dini ju ma se miri qysh e tradhetuat Adem Jasharin,ska koment.
J’aime · 1 · 16 août, 01:15
[*]
Afrim Shala HAXHI EDHE NJEHER VEQ ME TA ZBUT SKIZOFRENIN MA DERGO NR NE INBOX MENJEHER PO TE THIRRI ME KAMER NE VIBER EDHE VERTETO SE NUK JAM UNE ATA QE TI PO MENDON OSE NESE KE SKYPE FOLIM LIVE MA DERGO ADRESEN E LEJ POLLAVRAT KETU
J’aime · 1 · 16 août, 01:17
[*]
Arbenita Marmullaku hahahaahahahahahahah mka pagu rusia mi vra simpsonat
J’aime · 1 · 16 août, 01:18
[*]
Afrim Shala PO DE DESHMIT I KA Kujtim Kurti NGA BURIMET DIPLOMATIKE HAHAHAHAHAHAHAHA
J’aime · 1 · 16 août, 01:19
[*]
Haxhi Kuçi merre meveti nese te vyen , kitfar djali te brojs se u ba milioner ne kurriz te gjakut te derdhun per ket ven . Veq dije mir se ka me pas ni fun shum te ran , e ti kije gajret me i dhan.
22 octobre, 03:09 · J’aime
[*]
Haxhi Kuçi i ka mesiguri se i kane tregue shume komandanta te uçk es
J’aime · 16 août, 01:19
[*]
Arbenita Marmullaku haxhi a me tregon ti mu fije per pe cysh e kan tradhtu Adem Jasharin, ku ke qene ti ate kohe, a ke ndermarr masa ti kur eshte bo tradhetia.mundesisht pergjigju
J’aime · 16 août, 01:20
[*]
Afrim Shala HAHAHAHAHAHAHA HAXHI PER SIMPSONAT I KA DESHMIT A HAHAHAHAHAHA
J’aime · 1 · 16 août, 01:20
[*]
Haxhi Kuçi E sheh ma vone se per çfare simsona behet fjala.
J’aime · 1 · 16 août, 01:21
[*]
Arbenita Marmullaku afrim ta ka tregu daten kur shkon
J’aime · 1 · 16 août, 01:23
[*]
Arbenita Marmullaku haxhi su pergjigje ne pyetje bash isha kurreshtare me dite
[*]
Haxhi Kuçi O qen,une te Avdiu kam shkue menjehere kur ndegjova se e kane rrethue Adem Jasharin me familje e din o qen shume mire,kur ty te luta qe ti shkojna ne ndihme.Po ti or qen je i pari qe e ke tradhetue Adem Jasharin e jo une e din shume mire kete mesele e ...Voir plus
J’aime · 1 · 16 août, 01:24
[*]
Afrim Shala HAXHI MA BRE PASH ZOTEN SE U BONE PRRALL SE TASH PO E KUPTOJ SE PSE TE KAN LARGU NGA BANESA DJEMT EDHE GRUJA SEPSE MERRESH ME SHPIEFJE EDHE TRADHETI E NORMAL SE ASKUSH NUK DESHIRON NJE BABE OSE BASHKESHORT TE SOJIT TEND JE PER KEQARDHJE O HAXHI KUQI MOS NJOLLOSNI MILETIN PA U PAS ASGJE ME BORGJE TI EDHE KUJTIMI SE NJE DITE DO TE MBETNI RRUGAVE NER URA TE AMSTERDAMIT EDHE PARISIT O MJERANA
J’aime · 16 août, 01:26 · Modifié
[*]
Arbenita Marmullaku e cka bone tani ti kur shkove atje
J’aime · 16 août, 01:24
[*]
Haxhi Kuçi Shko bani pyetje Avdiut kane ta ka çnjerezue ore udbash ?
J’aime · 1 · 16 août, 01:25
[*]
Arbenita Marmullaku kur degjove ti qe e ka rrethue te ndjerin cka bone ti
J’aime · 16 août, 01:26
[*]
Haxhi Kuçi vete pa te bere pyetje po i qone kembet perpjete.
J’aime · 1 · 16 août, 01:07
[*]
Haxhi Kuçi Po po ju kur nuk mundeni me ngule hunin diku,i thoni eshte i smur psiqikisht ose i pire.Jemi mesue me keto slloganet e juaja.
J’aime · 1 · 16 août, 01:09
[*]
Afrim Shala HAXHI LEJ KREJT TREGO KUR VJEN NE KOSOVE HAJDE FOL
J’aime · 16 août, 01:09
[*]
J’aime · 1 · 16 août, 01:10
[*]
Arbenita Marmullaku hej haxhi, une a e kom vra najkon, masi per krejt po e din, hajt per mu a pom ja qellon kon e kom vra
J’aime · 16 août, 01:10
[*]
Haxhi Kuçi [url=https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net/t3317-hashim-thaqi-gjyshi-emrinmilorad-danilovic-pop?highlight=pyetje hashim thaqit]https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net/t3317-hashim-thaqi...[/url]
pyetje hashim thaqit - Hashim Thaqi gjyshi emrin;Milorad Danilovic pop
J’aime · 1 · 16 août, 01:11
[*]
Afrim Shala TI I KE VRA SIMPSON FIGURAT E FILMIT VIZATIMOR EDHE TASH HAXHIU KA ME TE DEMASKU TEK CIA AMERIKANE KUJDES Arbenita Marmullaku
J’aime · 1 · 16 août, 01:12
[*]
Arbenita Marmullaku sa po ju pagujn udba me qene antishqiptare, sa here ne dite po lepini bytha te shkive, se goja sheqer po ju qet me fol kunder shqiptareve
J’aime · 1 · 16 août, 01:14
[*]
Haxhi Kuçi Nese nuk tregon ti,ke deshmitar qe kane me ta que tullug nje dite.Gjaku nuk humbet kurr.E sa per Simsona e kalimera e dini ju ma se miri qysh e tradhetuat Adem Jasharin,ska koment.
J’aime · 1 · 16 août, 01:15
[*]
Afrim Shala HAXHI EDHE NJEHER VEQ ME TA ZBUT SKIZOFRENIN MA DERGO NR NE INBOX MENJEHER PO TE THIRRI ME KAMER NE VIBER EDHE VERTETO SE NUK JAM UNE ATA QE TI PO MENDON OSE NESE KE SKYPE FOLIM LIVE MA DERGO ADRESEN E LEJ POLLAVRAT KETU
J’aime · 1 · 16 août, 01:17
[*]
Arbenita Marmullaku hahahaahahahahahahah mka pagu rusia mi vra simpsonat
J’aime · 1 · 16 août, 01:18
[*]
Afrim Shala PO DE DESHMIT I KA Kujtim Kurti NGA BURIMET DIPLOMATIKE HAHAHAHAHAHAHAHA
[*]
Haxhi Kuçi merre meveti nese te vyen , kitfar djali te brojs se u ba milioner ne kurriz te gjakut te derdhun per ket ven . Veq dije mir se ka me pas ni fun shum te ran , e ti kije gajret me i dhan.
22 octobre, 03:09 · J’aime
[*]
Haxhi Kuçi i ka mesiguri se i kane tregue shume komandanta te uçk es
J’aime · 16 août, 01:19
[*]
Arbenita Marmullaku haxhi a me tregon ti mu fije per pe cysh e kan tradhtu Adem Jasharin, ku ke qene ti ate kohe, a ke ndermarr masa ti kur eshte bo tradhetia.mundesisht pergjigju
J’aime · 16 août, 01:20
[*]
Afrim Shala HAHAHAHAHAHAHA HAXHI PER SIMPSONAT I KA DESHMIT A HAHAHAHAHAHA
J’aime · 1 · 16 août, 01:20
[*]
Haxhi Kuçi E sheh ma vone se per çfare simsona behet fjala.
J’aime · 1 · 16 août, 01:21
[*]
Arbenita Marmullaku afrim ta ka tregu daten kur shkon
[*]
Arbenita Marmullaku haxhi su pergjigje ne pyetje bash isha kurreshtare me dite
[*]
Haxhi Kuçi O qen,une te Avdiu kam shkue menjehere kur ndegjova se e kane rrethue Adem Jasharin me familje e din o qen shume mire,kur ty te luta qe ti shkojna ne ndihme.Po ti or qen je i pari qe e ke tradhetue Adem Jasharin e jo une e din shume mire kete mesele e ...Voir plus
J’aime · 1 · 16 août, 01:24
[*]
Afrim Shala HAXHI MA BRE PASH ZOTEN SE U BONE PRRALL SE TASH PO E KUPTOJ SE PSE TE KAN LARGU NGA BANESA DJEMT EDHE GRUJA SEPSE MERRESH ME SHPIEFJE EDHE TRADHETI E NORMAL SE ASKUSH NUK DESHIRON NJE BABE OSE BASHKESHORT TE SOJIT TEND JE PER KEQARDHJE O HAXHI KUQI MOS NJOLLOSNI MILETIN PA U PAS ASGJE ME BORGJE TI EDHE KUJTIMI SE NJE DITE DO TE MBETNI RRUGAVE NER URA TE AMSTERDAMIT EDHE PARISIT O MJERANA
J’aime · 16 août, 01:26 · Modifié
[*]
Arbenita Marmullaku e cka bone tani ti kur shkove atje
J’aime · 16 août, 01:24
[*]
Haxhi Kuçi Shko bani pyetje Avdiut kane ta ka çnjerezue ore udbash ?
J’aime · 1 · 16 août, 01:25
[*]
Arbenita Marmullaku kur degjove ti qe e ka rrethue te ndjerin cka bone ti
J’aime · 16 août, 01:26
[*]
[*]Haxhi Kuçi nga nana jote e pidhi gruas tende.
J’aime · 1 · 16 août, 01:26
[*]
Afrim Shala NGA KUSH NDEGJOVE TI HAXHI QE E KAN RRETHU
J’aime · 16 août, 01:27
[*]
Haxhi Kuçi Nga gruaja jote.
J’aime · 1 · 16 août, 01:27
[*]
Afrim Shala SI KE PATUR MUNDESI ME NDEGJU TI NE SUHAREK
[*]
Haxhi Kuçi E ti a ishe ne dijeni qe e kane rrethue Adem Jasharin?
J’aime · 1 · 16 août, 01:28
[*]
Arbenita Marmullaku si reagove ti kur e rrethuan ademin, cka bone ti, se na po e dim qe si ke ndegju ti meniher ke shku, amo qka ke bo kur ke shku
J’aime · 16 août, 01:28
[*]
Afrim Shala JO NUK JAM I MARTUAR AS QE KAM QENE NDONJEHER PO NA TREGO NGA KUSH MURRET VESH
[*]
Haxhi Kuçi Ta kam qi nane ne goje
J’aime · 2 · 16 août, 01:28
[*]
Haxhi Kuçi Une po ju beje pyetje juve ku ishit ju dy kur e rrethuan Adem Jasharin e ju po dilni sernishteve.
J’aime · 1 · 16 août, 01:29
[*]
Afrim Shala JO NE ISHIM ATHER KALAMAJ UNE ISHA 11 VJEQ
J’aime · 16 août, 01:30
[*]
Arbenita Marmullaku haxhi mos hi llugav bre po tregona kur e rrethun Ademin ti qka bone masanej
[*]
Haxhi Kuçi PO a mos eshte kosova e madhe e nuk nihet se çka po bahet.Ju a po luni koqe?
J’aime · 1 · 16 août, 01:31
[*]
Afrim Shala JO JO NUK ESHTE E NATYRSHME ME NDEGJU NGA SKENDERAJ NE SUHAREK PO MOS ESHTE E VERTET QE JU KENI PATUR RADIO LIDHJE TE POLICISE SERBE
J’aime · 16 août, 01:32
[*]
Haxhi Kuçi Ju tane drenica ku ishit kur atehere e kishin rrethue forcat serbe Adem Jasharin?Jau qifte nanen tane drenices shpirti i Adem Jasharit qe ju keni gishte ne masakren e te ndjerit.
J’aime · 2 · 16 août, 01:32
[*]
Arbenita Marmullaku a je pshurr ne tesha kur ke ni qe e kan rrethue prej tutes je dhi nashta se me shku atje mendja ste ka shku, veq nese ke qene ne shoqeri te shokeve tu serb ajo eshte tjeter.pash Zotin e madh mos ja flliq emrin Adem legjendarit se qifti yt ska drejt me permend hiq
J’aime · 1 · 16 août, 01:34 · Modifié
[*]
Haxhi Kuçi A shume jam dhie ndere vedi e ti ke ardhe me ma hanger mutin.
J’aime · 2 · 16 août, 01:33
[*]
Afrim Shala FOL PER RADIO LIDHJET E POLICISE SERBE PSE I KE POSEDU TI NE AT KOHE EDHE ZAKONISHT I VETMI SHQIPTARE QE KE PUNU TAKSI KE QWNE TI EDHE RADIO LIDHJET I KE PAS NE KERR FOL O I PAFTYRE
J’aime · 1 · 16 août, 01:35
[*]
Haxhi Kuçi Ta qifte nanen familja e Adem Jasharit bre kurve e serbise.
[*]
Arbenita Marmullaku hajt ti haxhi patrioti kallxona bre burr se spo kuptojm na, qfare kontributi ke dhane ti masi ke ndegju qe te ndjerin e kan rrethue.
J’aime · 16 août, 01:36
[*]
Haxhi Kuçi Radio lidhje ndoshta nana jote e ka pas shti ne birucen e vagines e me pas dite ja kisha shti gjere ne bark e ja kisha qajte si leprit
J’aime · 1 · 16 août, 01:36
[*]
Afrim Shala MOS DEL PREJ TEME PO TREGO TE VERTETEN PER RADIO LIDHJE
J’aime · 16 août, 01:37
[*]
Haxhi Kuçi Ju tane drenica ja keni ba sherrin Adem Jasharit,kam biseda me familjaret e Adem Jasharit e nanen ua qifte familja e Adem Jasharit.
J’aime · 1 · 16 août, 01:37
[*]
Arbenita Marmullaku haxhi qka ke bo de kur e kan rrethue ademin
J’aime · 16 août, 01:38
[*]
Haxhi Kuçi Shko bani pyetje THaqit,Sabit Gecit,Sanije Gecit kurves ,Avdi Ibrahimit nenqimi qe ju ka qi mire.
J’aime · 1 · 16 août, 01:39
[*]
Afrim Shala HAXHI TREGO PER RADIO LIDHJET E MOS I IK TEMES
J’aime · 16 août, 01:39
[*]
Haxhi Kuçi Ku mutin ishit ju drenica kur luftonte me familjen e vete kundra serbeve i ndjeri Adem >Jashari?Ishit pas mshefe meper pidhat e nanave te juaja.
J’aime · 1 · 16 août, 01:40
[*]J’aime · 16 août, 01:42
[*]
Afrim Shala DRENICA NUK ESHTE TEME E KESAJ BISEDE NA TREGO TI SE PSE KISHE RADIO LIDHJE NE ATE KOHE
J’aime · 16 août, 01:42
[*]
Haxhi Kuçi Drenica me mujt njani tjetrit ja qine nanen edhe ne vorr.Shpiuna e vicalaka jeni tjeter njerezore nuk keni.
J’aime · 1 · 16 août, 01:42 · Modifié
[*]
Arbenita Marmullaku e ti haxhi ku ke qene.Ne tanke te serbis apo, seriozisht po te pyeti ti ku ke qene kur ka luftu legjenda i kosoves me shoke tu
J’aime · 16 août, 01:43
[*]
Afrim Shala HAXHI KUJTOHU E NA TREGO NESER PER RADIO LIDHJET SEPSE UNE IKA ME FJET EDHE TE JE I SIGURT SE TI EDHE KUJTIMI DO TE DEMASKOHENI TOTALISHT
[*]
Haxhi Kuçi Ti Afrim,bashk me Avdi qenin jeni ne te njejtin fb.qinu sa te mundeni njeri me tjetrin ore kryeudbasha.,Vetem jeni ka i numroni ditet e juaja.
J’aime · 1 · 16 août, 01:44
[*]
Arbenita Marmullaku dmth avdia me reshatin krejt sekretet tua i dijn aaa, shume po ua ke friken ketyre dyve hahahaah
J’aime · 16 août, 01:45
[*]
Afrim Shala UNE TI JEPA KREJT MUNDESIT ME VERTETU SE NUK JAM AVDIU EDHE PRAP PO TA MUNDESOJ DERGO NR NE INBOX PO TE THIRRI ME VIBER EDHE ME KAMER OSE DERGO ADRESEN E SKYPE EDHE FOLIM LIVE NE SKYPE
[*]J’aime · 16 août, 01:45
J’aime · 1 · 16 août, 01:26
[*]
Afrim Shala NGA KUSH NDEGJOVE TI HAXHI QE E KAN RRETHU
[*]
Haxhi Kuçi Nga gruaja jote.
J’aime · 1 · 16 août, 01:27
[*]
Afrim Shala SI KE PATUR MUNDESI ME NDEGJU TI NE SUHAREK
[*]
Haxhi Kuçi E ti a ishe ne dijeni qe e kane rrethue Adem Jasharin?
J’aime · 1 · 16 août, 01:28
[*]
Arbenita Marmullaku si reagove ti kur e rrethuan ademin, cka bone ti, se na po e dim qe si ke ndegju ti meniher ke shku, amo qka ke bo kur ke shku
[*]
Afrim Shala JO NUK JAM I MARTUAR AS QE KAM QENE NDONJEHER PO NA TREGO NGA KUSH MURRET VESH
[*]
Haxhi Kuçi Ta kam qi nane ne goje
J’aime · 2 · 16 août, 01:28
[*]
Haxhi Kuçi Une po ju beje pyetje juve ku ishit ju dy kur e rrethuan Adem Jasharin e ju po dilni sernishteve.
J’aime · 1 · 16 août, 01:29
[*]
Afrim Shala JO NE ISHIM ATHER KALAMAJ UNE ISHA 11 VJEQ
[*]
Arbenita Marmullaku haxhi mos hi llugav bre po tregona kur e rrethun Ademin ti qka bone masanej
[*]
Haxhi Kuçi PO a mos eshte kosova e madhe e nuk nihet se çka po bahet.Ju a po luni koqe?
J’aime · 1 · 16 août, 01:31
[*]
Afrim Shala JO JO NUK ESHTE E NATYRSHME ME NDEGJU NGA SKENDERAJ NE SUHAREK PO MOS ESHTE E VERTET QE JU KENI PATUR RADIO LIDHJE TE POLICISE SERBE
J’aime · 16 août, 01:32
[*]
Haxhi Kuçi Ju tane drenica ku ishit kur atehere e kishin rrethue forcat serbe Adem Jasharin?Jau qifte nanen tane drenices shpirti i Adem Jasharit qe ju keni gishte ne masakren e te ndjerit.
J’aime · 2 · 16 août, 01:32
[*]
Arbenita Marmullaku a je pshurr ne tesha kur ke ni qe e kan rrethue prej tutes je dhi nashta se me shku atje mendja ste ka shku, veq nese ke qene ne shoqeri te shokeve tu serb ajo eshte tjeter.pash Zotin e madh mos ja flliq emrin Adem legjendarit se qifti yt ska drejt me permend hiq
J’aime · 1 · 16 août, 01:34 · Modifié
[*]
Haxhi Kuçi A shume jam dhie ndere vedi e ti ke ardhe me ma hanger mutin.
J’aime · 2 · 16 août, 01:33
[*]
Afrim Shala FOL PER RADIO LIDHJET E POLICISE SERBE PSE I KE POSEDU TI NE AT KOHE EDHE ZAKONISHT I VETMI SHQIPTARE QE KE PUNU TAKSI KE QWNE TI EDHE RADIO LIDHJET I KE PAS NE KERR FOL O I PAFTYRE
[*]
Haxhi Kuçi Ta qifte nanen familja e Adem Jasharit bre kurve e serbise.
[*]
Arbenita Marmullaku hajt ti haxhi patrioti kallxona bre burr se spo kuptojm na, qfare kontributi ke dhane ti masi ke ndegju qe te ndjerin e kan rrethue.
J’aime · 16 août, 01:36
[*]
Haxhi Kuçi Radio lidhje ndoshta nana jote e ka pas shti ne birucen e vagines e me pas dite ja kisha shti gjere ne bark e ja kisha qajte si leprit
J’aime · 1 · 16 août, 01:36
[*]
Afrim Shala MOS DEL PREJ TEME PO TREGO TE VERTETEN PER RADIO LIDHJE
J’aime · 16 août, 01:37
[*]
Haxhi Kuçi Ju tane drenica ja keni ba sherrin Adem Jasharit,kam biseda me familjaret e Adem Jasharit e nanen ua qifte familja e Adem Jasharit.
J’aime · 1 · 16 août, 01:37
[*]
Arbenita Marmullaku haxhi qka ke bo de kur e kan rrethue ademin
J’aime · 16 août, 01:38
[*]
Haxhi Kuçi Shko bani pyetje THaqit,Sabit Gecit,Sanije Gecit kurves ,Avdi Ibrahimit nenqimi qe ju ka qi mire.
J’aime · 1 · 16 août, 01:39
[*]
Afrim Shala HAXHI TREGO PER RADIO LIDHJET E MOS I IK TEMES
J’aime · 16 août, 01:39
[*]
Haxhi Kuçi Ku mutin ishit ju drenica kur luftonte me familjen e vete kundra serbeve i ndjeri Adem >Jashari?Ishit pas mshefe meper pidhat e nanave te juaja.
J’aime · 1 · 16 août, 01:40
[*]J’aime · 16 août, 01:42
[*]
Afrim Shala DRENICA NUK ESHTE TEME E KESAJ BISEDE NA TREGO TI SE PSE KISHE RADIO LIDHJE NE ATE KOHE
J’aime · 16 août, 01:42
[*]
Haxhi Kuçi Drenica me mujt njani tjetrit ja qine nanen edhe ne vorr.Shpiuna e vicalaka jeni tjeter njerezore nuk keni.
J’aime · 1 · 16 août, 01:42 · Modifié
[*]
Arbenita Marmullaku e ti haxhi ku ke qene.Ne tanke te serbis apo, seriozisht po te pyeti ti ku ke qene kur ka luftu legjenda i kosoves me shoke tu
[*]
Afrim Shala HAXHI KUJTOHU E NA TREGO NESER PER RADIO LIDHJET SEPSE UNE IKA ME FJET EDHE TE JE I SIGURT SE TI EDHE KUJTIMI DO TE DEMASKOHENI TOTALISHT
[*]
Haxhi Kuçi Ti Afrim,bashk me Avdi qenin jeni ne te njejtin fb.qinu sa te mundeni njeri me tjetrin ore kryeudbasha.,Vetem jeni ka i numroni ditet e juaja.
J’aime · 1 · 16 août, 01:44
[*]
Arbenita Marmullaku dmth avdia me reshatin krejt sekretet tua i dijn aaa, shume po ua ke friken ketyre dyve hahahaah
[*]
Afrim Shala UNE TI JEPA KREJT MUNDESIT ME VERTETU SE NUK JAM AVDIU EDHE PRAP PO TA MUNDESOJ DERGO NR NE INBOX PO TE THIRRI ME VIBER EDHE ME KAMER OSE DERGO ADRESEN E SKYPE EDHE FOLIM LIVE NE SKYPE
[*]J’aime · 16 août, 01:45
[*]
Haxhi Kuçi Hajt tani paraqitu si kurva arbenita se gjere sa po e hapish fb po shifet marifeti juaj
J’aime · 1 · 16 août, 01:45
[*]
Arbenita Marmullaku dmth edhe me jete po i kercenon personat qe hiq lidhje skan me kete bisede
[*]
Haxhi Kuçi Pse nuk me japish pergjigje o qen?Pse as nje drenicak nuk i shkuat ne ndihme Adem Jasharit dhe e perfundojm per sonte?
J’aime · 1 · 16 août, 01:47
[*]
Arbenita Marmullaku afrim tregoj avdiut edhe reshatit nqs i njeh qe te mbrohen se tipi po kercenon me jete, kta i kan lidhjet farefisnore te forta shume leht mundem me vra njerin sepse me kete sport merren qysh prej shume viteve. Haxhi ju ishit duke na akuzu per vrasje deri me tani, tash ti vet po kercenon qe ditet i kemi te numruara hahahahaha, oo killer
[*]
Haxhi Kuçi a u shendrrove ne kurve,hahaaa
J’aime · 1 · 16 août, 01:49
[*]
Arbenita Marmullaku une si kurva arbenit po te pyes ty nese drenica skan mundur me i ndihmu ademit, ti ku ke qene ooo lop i gjalle
J’aime · 16 août, 01:49
[*]
Haxhi Kuçi Pse nuk keni mujt ti dilni ne ndihme????????
J’aime · 1 · 16 août, 01:50
[*]
Afrim Shala HAXHI PO E VERTETON NOFKEN QE E KE PAS TE SERBET MAGJUP SE NDRYSHE NUK PO SHPREHESH
J’aime · 16 août, 01:50
[*]
Arbenita Marmullaku avdi reshat afrim a ikem se nuk e paska njet mu pergjigj ky hahahahah
J’aime · 1 · 16 août, 01:51
[*]
Afrim Shala IKEM VEQ NE RRUGE TE MIRE JEM ME DEMASKU KET SHPIJUN
J’aime · 16 août, 01:52
[*]
Haxhi Kuçi une po ju japi pergjigje,por shpiuni kurr nuk pajtohet me realitetin faktik.Pidhin e gruas tende ke me demaskue kush ta ka çnjerezue dhe ka me te ra pika ne zemer.
J’aime · 1 · 16 août, 01:53
[*]
Arbenita Marmullaku totalisht
[*]
Arbenita Marmullaku mos e maj p... ne goje shume se si dihet mos po ta lshon naj helm, skizooo.ku ishe ti kur drenica nuk mundi ti dal ne ndihme familjes Jashari?
J’aime · 1 · 16 août, 01:56
[*]
Haxhi Kuçi vdi OZNA,apo Reshat udhashi,,po e perfundojm me ju majmuna e po ju bllokoj.Mendova tju pranoj ne shoqeri,por nuk jeni ne rrugen e Perendise,sepse shpiuni eshte ne gjendje me ngrere edhe mishin e evladit te vdekur vetem me pastrue veten para popullit.
[*]
Afrim Shala PO NUK JAM UNE ASNJERI O BUDALL!!!!!!
J’aime · 16 août, 01:57
[*]
Arbenita Marmullaku mos na blloko allahile se po na duhesh hahahahahaah.mos u bon taman asi fmijaqi mu dorzu hahaah
J’aime · 1 · 16 août, 01:58
[*]
Arbenita Marmullaku dmth pergjigje ska ku ishe ti ate dite aa,a din bre qe kete raste ne gjykate speciale duhet me dergu..ku ishe haxhiu diten kur u vra familja jashari, prej kujt ndegjoi ai qe ata jan rrethue nga shkiet dhe cka beri haxhiu me pastaj, per keto dhe shume e shume te tjera na ndiqni ne gjykaten speciale haahahh
J’aime · 1 · 16 août, 02:00
[*]
Arbenita Marmullaku po me vjen keq shume qe po permendet emri i nje familje te shejt ktu para psikopatave
J’aime · 1 · 16 août, 02:02
[*]
Arbenita Marmullaku dhe ja pra Haxhi Kuqi na bllokoj sepse nuk mundi ti beje balle pyetjev marramendse.per pak ke tu na kallxu ku u kon ne lufte
J’aime · 16 août, 02:05
[*]
Naser Kras Robt jau Q****, ty oj kueder edhe Reshatit.
J’aime · 1 · 16 août, 13:08
[*]
Kujtim Kurti Haxhi Kuçi
Te lumte per guximin....zagaret le te lehin sa te dojne...karavani hec pa pengesa...hehe
J’aime · 16 août, 19:12
[*]
Afrim Shala Kujtim Kurti JE BO MONOTON ME COPY PASTE PO KOGJA SHUME JA PASKE TUTEN QATI AVDI IBRAHIMIT NCNCNCNC MOS U TUT SE NUK JOM UNE AVDIA PO JAM AFRIMI NGA DRENICA
[*]
Afrim Shala Haxhi Kuçi E BONA KOPI SE E PRANOVE QE JE KON SHOFERI I ARKANIT O DERA E SHKAUT JE KON HON E DON
[*]
Haxhi Kuçi Reshatit ja ke çnjerzue e din kane ore dilingji.Ndersa kumar i emertimit te Arkanit je vete ore qen qe ke ndjete dite e nate me serb .Tere diten me ke pergjue,e sa here qe e kam que dike me taxi,me ke ardhe tek taxi e duke me pyet kane ,ku e qova.Dhe me ke lutur qe te qoj musafir here te motrat e tua ne Kurushe,,Her te Bajramat,here te Riza Vata e ka ke pas deshire pa leke ore qen te kam bartur.Ne fund a ma bane une po te qoje tek te gjithe shoket e mi,e ti pse nuk me qone?A nuk ke besim tek une?A te qova me bujt ne prishtine ore qen te shoku im dhe ishte e fundit qe te qova te shoket e mi .Sepse me tha pse kete qen ma bjen ne konak?
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 00:53
[*]
Haxhi Kuçi Kurr hallal nuk ta beje qe me ke helmue dy here ore tradhetar.
Haxhi Kuçi Hajt tani paraqitu si kurva arbenita se gjere sa po e hapish fb po shifet marifeti juaj
J’aime · 1 · 16 août, 01:45
[*]
Arbenita Marmullaku dmth edhe me jete po i kercenon personat qe hiq lidhje skan me kete bisede
[*]
Haxhi Kuçi Pse nuk me japish pergjigje o qen?Pse as nje drenicak nuk i shkuat ne ndihme Adem Jasharit dhe e perfundojm per sonte?
[*]
Arbenita Marmullaku afrim tregoj avdiut edhe reshatit nqs i njeh qe te mbrohen se tipi po kercenon me jete, kta i kan lidhjet farefisnore te forta shume leht mundem me vra njerin sepse me kete sport merren qysh prej shume viteve. Haxhi ju ishit duke na akuzu per vrasje deri me tani, tash ti vet po kercenon qe ditet i kemi te numruara hahahahaha, oo killer
[*]
Haxhi Kuçi a u shendrrove ne kurve,hahaaa
J’aime · 1 · 16 août, 01:49
[*]
Arbenita Marmullaku une si kurva arbenit po te pyes ty nese drenica skan mundur me i ndihmu ademit, ti ku ke qene ooo lop i gjalle
J’aime · 16 août, 01:49
[*]
Haxhi Kuçi Pse nuk keni mujt ti dilni ne ndihme????????
J’aime · 1 · 16 août, 01:50
[*]
Afrim Shala HAXHI PO E VERTETON NOFKEN QE E KE PAS TE SERBET MAGJUP SE NDRYSHE NUK PO SHPREHESH
J’aime · 16 août, 01:50
[*]
Arbenita Marmullaku avdi reshat afrim a ikem se nuk e paska njet mu pergjigj ky hahahahah
J’aime · 1 · 16 août, 01:51
[*]
Afrim Shala IKEM VEQ NE RRUGE TE MIRE JEM ME DEMASKU KET SHPIJUN
J’aime · 16 août, 01:52
[*]
Haxhi Kuçi une po ju japi pergjigje,por shpiuni kurr nuk pajtohet me realitetin faktik.Pidhin e gruas tende ke me demaskue kush ta ka çnjerezue dhe ka me te ra pika ne zemer.
[*]
Arbenita Marmullaku totalisht
[*]
Arbenita Marmullaku mos e maj p... ne goje shume se si dihet mos po ta lshon naj helm, skizooo.ku ishe ti kur drenica nuk mundi ti dal ne ndihme familjes Jashari?
[*]
Haxhi Kuçi vdi OZNA,apo Reshat udhashi,,po e perfundojm me ju majmuna e po ju bllokoj.Mendova tju pranoj ne shoqeri,por nuk jeni ne rrugen e Perendise,sepse shpiuni eshte ne gjendje me ngrere edhe mishin e evladit te vdekur vetem me pastrue veten para popullit.
[*]
Afrim Shala PO NUK JAM UNE ASNJERI O BUDALL!!!!!!
J’aime · 16 août, 01:57
[*]
Arbenita Marmullaku mos na blloko allahile se po na duhesh hahahahahaah.mos u bon taman asi fmijaqi mu dorzu hahaah
J’aime · 1 · 16 août, 01:58
[*]
Arbenita Marmullaku dmth pergjigje ska ku ishe ti ate dite aa,a din bre qe kete raste ne gjykate speciale duhet me dergu..ku ishe haxhiu diten kur u vra familja jashari, prej kujt ndegjoi ai qe ata jan rrethue nga shkiet dhe cka beri haxhiu me pastaj, per keto dhe shume e shume te tjera na ndiqni ne gjykaten speciale haahahh
J’aime · 1 · 16 août, 02:00
[*]
Arbenita Marmullaku po me vjen keq shume qe po permendet emri i nje familje te shejt ktu para psikopatave
J’aime · 1 · 16 août, 02:02
[*]
Arbenita Marmullaku dhe ja pra Haxhi Kuqi na bllokoj sepse nuk mundi ti beje balle pyetjev marramendse.per pak ke tu na kallxu ku u kon ne lufte
J’aime · 16 août, 02:05
[*]
Naser Kras Robt jau Q****, ty oj kueder edhe Reshatit.
J’aime · 1 · 16 août, 13:08
[*]
Kujtim Kurti Haxhi Kuçi
Te lumte per guximin....zagaret le te lehin sa te dojne...karavani hec pa pengesa...hehe
J’aime · 16 août, 19:12
[*]
[*]
[*]
Haxhi Kuçi Reshatit ja ke çnjerzue e din kane ore dilingji.Ndersa kumar i emertimit te Arkanit je vete ore qen qe ke ndjete dite e nate me serb .Tere diten me ke pergjue,e sa here qe e kam que dike me taxi,me ke ardhe tek taxi e duke me pyet kane ,ku e qova.Dhe me ke lutur qe te qoj musafir here te motrat e tua ne Kurushe,,Her te Bajramat,here te Riza Vata e ka ke pas deshire pa leke ore qen te kam bartur.Ne fund a ma bane une po te qoje tek te gjithe shoket e mi,e ti pse nuk me qone?A nuk ke besim tek une?A te qova me bujt ne prishtine ore qen te shoku im dhe ishte e fundit qe te qova te shoket e mi .Sepse me tha pse kete qen ma bjen ne konak?
[*]
Haxhi Kuçi Kurr hallal nuk ta beje qe me ke helmue dy here ore tradhetar.
Afrim Shala HAXHI MOS LEJO MET MANIPULU Kujtim Kurti SE VEQ FELLUTAVE PO TE SHTIN JE PLAK TASH TI BOLL KI TRADHETU NE JETEN TENDE SHIJO PENSIONIN SOCIAL NE FRANCE TASH
J’aime · 15 août, 01:01
Haxhi Kuçi Po ,nanen tende e kam tradhetue o Avdi Ibrahimi.Felluteve ishalla kurr nuk mufsh me u ik,se shume tradheti i ke bere shqiptareve e ne veqanti shokeve qe ua ke ngrere buken.Hajde na trego vetem nje emer e mbiemer qe e kam tradhetue,do ti bindem fjaleve tua boshe.Eh more Afrim zeza kqyre veten kush ke qen e kush je,pastaj shpifju dikujt pa fakte.
J’aime · 15 août, 22:43
[*]
Haxhi Kuçi O qen po si ke ftyre me thene se nuk je Avdi Ibrahimi,kur ti fjalet e Avdiut e te Reshatit i merr si fakte qe vete kane shkrue per mua kinse e kam shetit Arkanin neper vijat e uçk es.Po mire,a me paskan lirue mua te uçk es qe ti vizitoj pikat e uçk es uçk eja?Une kerrin tim ne korrik te vitit 1998 e kam shite,pa kerr kam qen e din ti ma se miri qe kur vijshe me me marr nga shtepia e me shkue me pa Aziz Morinen kur e shkatrruan piken e reshatanit qe mos ja kane vrare dike a heceshim rruges ne kembe e tu qifte rrota e sames more qen.A ma bane rruges,pasha zotin ja nxorri hakun Adem Demaqi Fadil Vokkrit,se e kishin pas rreh ne nje ndeshje ne Rahovec.A me theve se Demaqi ua kishte ba Rahovecjaneve se keni me ma pare sherrin nje dite,dhe pasha zotin e paska shtie Demaqi Millan Shipken me masakrue Rahovecin.Qen ti ke punue ne mbrojtjen popullore ne suhareke e jo une.Bythes tende i paska besue ne kete vend te sigurimit shteteror me punue ,pirdhu ne rts.A e din ore qen se kush te pruri ne shtepin time qe u njoftuam?Pis trego.Kam me killa me shkrue kundra teje,e ti vetem shpif e fabriko shpifje qe bytha jote ja ka ba sherrin tere shqiptareve.Ps ti mbas luftes ke mbajte mbledhje sekrete ne sharren tende qe ta ka fal SHIKU.Ti ke qen shef i tyre,i;Sabit Gecit,Kamishit,,Fatmir Limes,Zyrapit,Thaqit,Qopes Ramadanit nga Kukesi,Kudusi Lames,,Xhavit Halitit,.Ti ore qen ua ke perpilue listen kane me likvidue,e kujt me ja marr pompat e benzines.E dine edhe rastin e Latifit,te pompes se benzines se çka i ke ba.
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 01:05
Kujtim Kurti Rrenat e UDB-shit Milaim Zeka...
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 11:14
J’aime · Répondre · 15 août, 11:24
Agro Mero MAa paske hjek kom, a ,,,kush po rren tash a ti a une si milaimi tiKujtim Kurti
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 14:43
Kujtim Kurti Agro Mero
Pse po rren bre....si Milaim Zeka...ku eshte bre ai komente qe tu paska largu
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 14:44
Agro Mero a répondu · 2 réponses
Arbenita Marmullaku russiiii
J’aime · Répondre · 15 août, 23:12
e · Répondre · 15 août, 23:12
Afrim Shala HAXHI KA MJAFT ARGUMENTE QE TI KE FILLUAR NGA 1981 ME PUNU PER UDBEN EDHE KA MJAFT ARGUMENTE SE TI KE FILLUAR NE MENZEN E STUDENTVE ME THY TANIRAT KREJT ME INSTRUKTIME TE AGJENTEVE TE UDBES QE KAN PUNUAR KINSE SI KUZHINJER NE KUHINEN E MENZES SE STUDENTVE POR KA EDHE MJAFT ARGUMENTE PER AKTIVITETET TUA SI SHPIJUN I UDBES!!!!!
J’aime · 15 août, 23:14
Haxhi Kuçi Une o qen po te kerkoje nje emer e mbiemer e ti po kalon ne menzen e studenteve te dates 11 marsit te vitit 1981.Demostratat nuk kane qen te organizuara siq po e genjeni popullin ore gjakpiresa.Ore udbasha ju mi pervodhet meritat e mija dhe si dje edhe ne lufte e edhe sot gjindeni ne majen e mutave pa ba asgje per qeshtjen shqiptare.Me te gjithe ata qe kane shkrue romane kinse i kane organizue demostratat i kam zane duke rrejte si satani.Per mu denue per ato demostrata isha denue une dhe askush tjeter jo,sepse vete kam qen trim qe sja kam rras kerkujt fare se kush eshte.Sepse nuk kam pasur ku te shkoj ma tutje nga vuajtjet e sherbetoreve te shkaut e shkau nanen ua qifte me p....
J’aime · 15 août, 23:30
Afrim Shala Haxhi Kuçi KUSH JAM UNE TASH RESHATI A AVDIA A KURRNJERI SE SHUME PARANOID EDHE JU MOS U TUTNI BRE!!!
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 00:56
Naser Kras Valla boll Pis koke.
J’aime · 16 août, 22:22
Afrim Shala NASER TI BOLL PEDER KOKE MORE QELBSIRE!!!!!!!
J’aime · 16 août, 23:01
Naser Kras a po te dhimset prostitutka e milaimit a? ma honksh mutin me gjith to.
J’aime · 1 · 16 août, 23:03
Afrim Shala NASER IK O FLLIQAN IK PIRDHU
J’aime · 16 août, 23:03
Naser Kras ika, ika, po shkoj me ta pshurre qat Arbeniten ngoje.
J’aime · 16 août, 23:06
Afrim Shala NASER IK O FLLIQAN O I BIRI SHKINES PIRDHU
J’aime · 16 août, 23:08
Naser Kras hahaah, ta qift shkinia nonen e majmunit.
J’aime · 16 août, 23:09
Haxhi Kuçi O qen po si ke ftyre me thene se nuk je Avdi Ibrahimi,kur ti fjalet e Avdiut e te Reshatit i merr si fakte qe vete kane shkrue per mua kinse e kam shetit Arkanin neper vijat e uçk es.Po mire,a me paskan lirue mua te uçk es qe ti vizitoj pikat e uçk es uçk eja?Une kerrin tim ne korrik te vitit 1998 e kam shite,pa kerr kam qen e din ti ma se miri qe kur vijshe me me marr nga shtepia e me shkue me pa Aziz Morinen kur e shkatrruan piken e reshatanit qe mos ja kane vrare dike a heceshim rruges ne kembe e tu qifte rrota e sames more qen.A ma bane rruges,pasha zotin ja nxorri hakun Adem Demaqi Fadil Vokkrit,se e kishin pas rreh ne nje ndeshje ne Rahovec.A me theve se Demaqi ua kishte ba Rahovecjaneve se keni me ma pare sherrin nje dite,dhe pasha zotin e paska shtie Demaqi Millan Shipken me masakrue Rahovecin.Qen ti ke punue ne mbrojtjen popullore ne suhareke e jo une.Bythes tende i paska besue ne kete vend te sigurimit shteteror me punue ,pirdhu ne rts.A e din ore qen se kush te pruri ne shtepin time qe u njoftuam?Pis trego.Kam me killa me shkrue kundra teje,e ti vetem shpif e fabriko shpifje qe bytha jote ja ka ba sherrin tere shqiptareve.Ps ti mbas luftes ke mbajte mbledhje sekrete ne sharren tende qe ta ka fal SHIKU.Ti ke qen shef i tyre,i;Sabit Gecit,Kamishit,,Fatmir Limes,Zyrapit,Thaqit,Qopes Ramadanit nga Kukesi,Kudusi Lames,,Xhavit Halitit,.Ti ore qen ua ke perpilue listen kane me likvidue,e kujt me ja marr pompat e benzines.E dine edhe rastin e Latifit,te pompes se benzines se çka i ke ba.
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 01:05
Kujtim Kurti Rrenat e UDB-shit Milaim Zeka...
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 11:14
J’aime · Répondre · 15 août, 11:24
Agro Mero MAa paske hjek kom, a ,,,kush po rren tash a ti a une si milaimi tiKujtim Kurti
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 14:43
Kujtim Kurti Agro Mero
Pse po rren bre....si Milaim Zeka...ku eshte bre ai komente qe tu paska largu
J’aime · Répondre · 1 · 15 août, 14:44
Agro Mero a répondu · 2 réponses
Arbenita Marmullaku russiiii
J’aime · Répondre · 15 août, 23:12
Masquer 157 réponses
Haxhi Kuçi Nese i besoni keti pederit Reshat Badalles,,ju çenkieni maja e tradhetareve.Sepse vete Reshat qeni e ka shok te ngushte Ali Ahmet tradhetarin ,ku vete deklaron se kinse bashk e paskan krujue uçk en ne iliride.Ky qen merr shenime çka pergadite per keteqen,Bahtir Hamza ne Kanada,qe i ka plasue kinse emrat e udbashave si Dreni Drenova ne forumin bashkimi kombetar.Ja argumenti i gjalle o ju koke derra.[url=https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net/t3422-dreni-drenova-reshat-badallaj-me-bahtir-hamzen?highlight=bahtir hamza]https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net/t3422-dreni-drenova...[/url]
bahtir hamza - Dreni Drenova =Reshat Badallaj me Bahtir Hamzen
J’aime · 1 · 15 août, 23:18
Haxhi Kuçi Vetem per mua ka shkrue ekxtra,bile edhe biografin,qe kerkund nuk ja kla qellue.Reshati bashk me Demaqin e Avdi qenin kane perpilue listat cilt atdhetar mi vra,qe mos te kane kundershtar si deshmitar.I pari qe kam marr emrat e mbiemrat e udbashave qe i kam marr nga gazetat e para i kam postue une,Pastaj pas meje Reshat Qeni,e permes ketyre emrave me ka qite edhe mua, kinse paskam qen udbash si ky qen.Por jo skam qen as qe e kam dite fjalen udbash se çka dmth.Shkoni e qinu me serb ne serbi bre dilingji,e bahunu serb se na keni lodhe hordhet.
J’aime · 1 · 15 août, 23:24
Arbenita Marmullaku as shoferav te arkanit sju besojm se skem arsyje
J’aime · 15 août, 23:25
Haxhi Kuçi Ndoshta te paskan qi shoferat e Arkanit.Mesiguri se Hashimi ta paska shkye pidhin mire.
J’aime · 1 · 15 août, 23:30
Arbenita Marmullaku mu jo se nuk e kom mrri ate kohe, vec nanen ta kish pas zhvallit kogja mire
J’aime · 15 août, 23:32
Haxhi Kuçi Ska lind njeri qe ka mujt me ma qi as nanen as te me shtine perfundi,shpiunave ua kam qi nanen ,ua kam thye turit si ma se miri.Kush e ka lyp nanen ja kam qi.
J’aime · 1 · 15 août, 23:34 · Modifié
Haxhi Kuçi Drama shqiptare. E mjera Kosovë në dorë të kujtë ka mbetur...!
J’aime · 15 août, 23:34
Arbenita Marmullaku po shihet qe je i guximshem, nga 3 femra perniher mundesh me i rre
J’aime · 15 août, 23:36
Haxhi Kuçi e din luga çka ne vorber,ata qe fabrikojne shpifje,jane te shumt e te lidhur miqasisht me regjimin e serbise.
J’aime · 1 · 15 août, 23:39
Haxhi Kuçi Eshte e pa mundur qe dikush te shpreson tek tradhetaret kur mbeshtillen me petkat e ushtrise çlirimtare,e tju bjen lirin.Tek tradhetaret nuk duhet dialog,e keni afatin gjere ne shtator te leni si zgaret e serbise.E shifni a keni mundesi me hape qepalen...................
J’aime · 1 · 15 août, 23:41
Arbenita Marmullaku Trego sa te pagun udba e beogradit per pune qe i ban? Pse nuk guxon mu kthy ne Kosove? Sa kg droge i shet ne dite ne Amsterdam te Holandes? Kto jane per Kujtimin shokin tend, lexoj edhe ti se mos pe gjen veten mbrenda ktyre pyetjev
J’aime · 15 août, 23:42
Haxhi Kuçi Mu kethye ne kosove kysmet ne shtator,,po ku do e bani ven?Nanen ne pidhe kam me ua qi.
J’aime · 1 · 15 août, 23:43
Arbenita Marmullaku mere edhe kujtimin e hajdeni
J’aime · 15 août, 23:46
Haxhi Kuçi Une me mistri e lavijerse e kam fitue lekun.E ti tani u bere edhe grue me pidhe te magarices o krye udbashi i serbise.
J’aime · 1 · 15 août, 23:46
Haxhi Kuçi Pse nuk i dole KUjtimit kur te erdhi ne Hanover mu takue me ty a u frigove se po ta qine nanen?????
J’aime · 1 · 15 août, 23:57
Afrim Shala HAXHI TREGO HISTORIN PSE TU KA NDA GRUJA
J’aime · 16 août, 00:00
Haxhi Kuçi Mu ka ndar gruaja se me ka zane me gruan tende .
J’aime · 1 · 16 août, 00:01
Afrim Shala JO UNE SERIOZISHT E KAM TASH PSE TU NDA GRUJA TREGO HISTORIN E VERTET PERNDRYSHE PO E TREGOJ UNE
J’aime · 16 août, 00:02
Haxhi Kuçi A ndryshove oj kurve nga Arbenita,ne Afrim krastaveci.
J’aime · 1 · 16 août, 00:02
Haxhi Kuçi Me ka nxene duke fjete me gruan tende.
J’aime · 1 · 16 août, 00:02
Afrim Shala JO TREGO SE ME DZKET ESHTE NDAR PER SHKAK TE GJENDJES MENDORE APO
J’aime · 1 · 16 août, 00:03
Haxhi Kuçi Avdiu ta ka ladrue mire ne darsmen e djalit hahaaaaa veti serbet te tregojne sekretin e Avdiut.Bravo Avdi shoku im i dikurshem
J’aime · 1 · 16 août, 00:03
Afrim Shala O MOS U MERR ME AVDIUN SE NUK E NJOH PASHA DIN E IMON PO HAJDE TREGO HISTORIN E NDARJES SE GRUAS TENDE NGA TI
J’aime · 16 août, 00:04
Haxhi Kuçi Po ,qysh nuk e njeh Avdiun kur ta ka çnjerezue more hajvan mire te paska thene para nje dekades Kadri Moni,kur te tha o ahmak edhe Mehe Uka ka qen i lidhur me udben.
J’aime · 1 · 16 août, 00:07
Page 1 sur 3 • 1, 2, 3