Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Biografia e Hamdi Ndreces

:: bota

Biografia e Hamdi Ndreces Empty Biografia e Hamdi Ndreces

Message  Perparimi Lun 10 Nov - 7:51

Hamdi Ndrecaj Panteri a partagé sa photo.

17 h ·
.

Ne ishim dhe do mbesim qe nga lindja e te pareve tane udherrefysit tane ,atdhetare dhe te paepur gjithmone per komb dhe atdhe.Prandaj po ju paralajmeroj te gjitheve se Hamdi Ndrecaj eshte i biri i Osman Ndrecaj disident i viteteve 1968 dhe i biri i Mehmet Rame Ndrecajt nje njeri i rreshtur prane balli kombetar dhe njeriu me i afert i Smajl Goranit dhe te tjereve ,njeri nga luftetaret te pa shoq per qlirim,bashkim dhe atdhe.Prandaj fjalet fyese te njerezve ,familjareve te utbasheve dhe bashkepunetoreve te tyre as qe me fyeejn sepse ata kane lindur te fyer sepse baballaret e tyre ishin pjese e sherbimeve serbe dhe jugosllave madje kur shof njerez qe kur u kthyem nga lufta dhe i takova ne vendet kyqe apo pretendent te vendeve kyqe qe sot sjan askund siq esht Gazmend Halimi dhe shoket e tij qe mundohen me qdo kusht te me fyejn dhe ofendojne karakterin dhe dinjitetin tim familjar dhe kombetar aq me ben kur nje bote edin qe babai dhe mbar familja e tij ishin bashkepuntor te UDB-s te cilet ishin edhe ne kohen e jugosllavise se Krajlit feudal,kullak e ndjellakeq te kombit shqipetar ,Kete detyr qe une e pranova jo sot por qe nga lindja ime ishte nje detyr qe i takonte secilit shqipetar por ja qe kjo e fundit si jo gjeneral i GRI-se por si pjesetar i Gardes se Rep.se ILIRIDES mua me ra hise dhe e pranova le ta dijne ndjella keqit ,kleriket e pafe,dhe pseduopatriotet te lindur nga prinderit e UDB-s se keto detyra ikam kryer nga klasa e 6 fillore sepse ikisha amanet nga te paret dhe amanetin tim do ta kryej gjer ne vdekje sepse per mua vdekja nuk eshte asgje sepse iu kam ofruar vullnetarisht.Le ta vene mire gishtin kokes te gjithe ata qe pretendojne qe jane njerz te atdheut dhe kombit dhe filluan dhe vazhdojn te njollosin dinjitetin tim dhe familjes time e kan shume gabim sepse historia thote ndryshe,Nuk dua ti jap vetes shume lavdata por isha nje nga te denuarit politik te vitit 1985 nje nder disidentet me te rinje ne Kosov nje nder ata qe ne vitin 1989 me i ndjekuri ne Kosov dhe nje nder ata qe kur tjeret defilojne rrugeve te Evropes posht e larte dhe shkelin territorin e IJRM-s dhe Serbis saher qe duan per mua nje gje e tille e shte e ndaluar qe nga viti 2001.I vetmi vend qe mund ta prek e ta vizitoj eshte kufiri administrativ KOSOV-MAQEDONI,SHQIPERI-KOSOV.ndersa pseudopatriotet tjer qe mundohen te behen me shqiptar se Skenderbeu bejn pasaporta serbe dhe maqedone ne gjepat e tyre dhe levizin ku te duan,ndersa per mua edhe pse jam rrit ne Evrop nje gje e tille eshtre e ndaluar tek e fundit nuk jam un nje nga Gjeneralet e vetshpallur por jam me dekret nga presidenti i Rep,se Ilirides NEVZAT HALILI dhe qe shkurt dhe kjart edhe kete e kam pytur qe nga viti 2002 dhe kemi bashkevepruar dhe i kam thene nese nuk je shume serioz ne ket pune me trego e mos e mu merr me mua sepse jam nga ata burrat qe nuk kthehem kurr mbrapa.
Une u pajtova edhe me luften e 2001 ku isha si komandant operativ i batalionit te par Brigada MUJDIN ALIU dhe ne vitin 2002 ne lagjen Drenovec te Tetoves ne diten e deshmoreve ia pata drejtuar gishtin ALI AHMETIT dhe i pata thene shum shkurt mos beni marketing me gjakun e deshmoreve sepse nga kjo dite nuk do jeni me mua ,do jeni te detyruar te deshtoni per kete mund te pysni televizonin Koha ne Maqedoni ,gazeten Fakti ne Maqedoni,CNN dhe ORF -austriak te cilet ishin te pranishem dhe ikisha korrespodent te rregullt ne Maqedoni.
Prandaj ju lutem kurseni sadopak per hir te popullates te pervujtur ne Maqedoni fjalen fyese per mua dhe familjen time sepse nje gje e till nuk ju ben nder sepse sjeni asgjekundi,nje dit do tiu mallkoj historia sepse ju skeni fare te beni me historin ,sepse nuk keni autoritet dhe sdini as kufijt e Shqiperise.Po ti'a u jep dikush harten topografike 1.100 dhe ti vie kompasin ne dor as qe e dini se ku Shqiperia i ka kufijte,
Ju qe pretendoni qe jeni njerz te atdheut dhe beni shpifje kunder personave qe nje jet gjate historise do te jeni te detyruar te deshtoni sepse jeni me te paturpshem se vet turpo.
REPUBLIKA E ILIRIDES ESHTE REALITET ,GARDA E REP.SE ILIRIDES ESHT REALITET QOFTE AJO E MADHE APO E VOGEL,sepse ne mesin e saj qendrojn djemt me te devotshem te kombit .
RROFT REPUBLIKA E ILIRIDES,RROFTE SHQIPERIA .
Me sinqeritetin me te madh nga HAMDI NDRECAJ-gjeneral Panteri

Photo de Hamdi Ndrecaj Panteri.

J’aimeJ’aime · · Partager

Shefit Kuqi et 65 autres personnes aiment ça..

Arsim Abazi Kush nencmon dhe fyen nje clirimtar ai vetem se ka nencmu dhe fy vetveten dhe famijlen e vet shnet dhe tfala !?

16 h · J’aime · 6

Naser Bela zotri komandant cdo shqipetar qe e njdjen veten te pastert eshte me ty dhe per kombin deri ne vdekje e tradhetaret e din ku e kan vendin

16 h · J’aime · 4
..
Amet Uck Dervishi komandant cdo shqiptar qe te kundershton aj nuk eshte shqiptar por eshte kopili i serbve ai qe eshte shqiptar eshte me ty deri ne vdekje

16 h · J’aime · 5

Korab Meli Me ti jemi hamdi ...mos degjo te infiltrumit e qeveris se shkupit ...rroft populli shqiptar ..

16 h · J’aime · 2

Adnan Gri Dervishi respekt te math per ket komandant zoti i ndimoft deri ne fund

14 h · J’aime · 1

Franko Albert Hitollari Posht Tradhtaret Rroft Shqiperia e madhe . repskte per kete Komandant

5 h · J’aime

Haxhi Kuçi I nderuari Hamdi Ndrecaj,mos ja venoni aq shume pseodopatriotave siq na qenka ky fare Gazmend Halimi ,sepse qiftat e ketyre na pruren ne kete gjendje.Ma se miri ju njeh komuna e Suharekes dhe fshati juaj i lindjes.Nese ka dikush per te thene diçka per ju kane te drejte fshataret e tu dhe fshatrat e komunes se Suharekes.Jeni familje hynore,per kete ua kane hirin,dhe shpifin gjera nga kuzhina serbe.Ata qe shpifin gjera te pa qeme ndaj jush,e ndjejne veten shume poshte.Mos ua mirrin ata shpifje afer mendjes,se qellimin e kane qe juve tju qesin nga rruga qe e keni marr per siper,per qeshtjen madhore.

À l’instant · J’aime

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

Biografia e Hamdi Ndreces Empty Re: Biografia e Hamdi Ndreces

Message  Perparimi Lun 10 Nov - 10:50

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280