Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Henri Kisingjeri,krijuesi i SIDES dhe EBOLLES

:: bota

Henri Kisingjeri,krijuesi i SIDES dhe EBOLLES Empty Henri Kisingjeri,krijuesi i SIDES dhe EBOLLES

Message  Perparimi Jeu 6 Nov - 16:04

Të dashur miq dhe patriotë,

Emri im është Dr Len Horowitz, dhe disa kohë më parë, ndoshta si shumë prej jush, e kam konsideruar veten një liberal demokrat i përjetshëm. Për fat të mirë, apo për fat të keq, se një pjesë e imja ka vdekur. Kur e kuptova forcat prapa të ashtuquajturës demokraci liberale ishinthe anën rrokullisje e së njëjtës medalje të korruptuar si establishmentit politik republikan, që është, unë u hap sytë e mi për të dëshmuar një qeveri hije e diktatorëve ushtarake-mjekësore-industrial,the personi naiv I u kishte një goditje, keeled mbi, dhe për të lëvduar Zotin, vdiq. Dhe unë nuk kam nevojë për të thirrur Dr. Jack Kevorkian për të le të pushoni në paqe.

Çfarë solli mua në këtë realizim dhe ky takim sot është një histori unike. Gjashtë vjet më parë, shumica prej jush mund të kujtojnë, në rastin shumë të publikuar të dentisti Florida i cili infektuar pacientët e tij me AIDS-rastin, adoleshentit bukur, Kimberly Bergalis, i cili vdiq menjëherë pas dëshmisë para Kongresit në një karrocë invalidësh. Në atë kohë unë isha duke shërbyer si këshilltar kryesor profesional të kompanisë më të madhe të furnizimit Katalogu dentare dhe mjekësore në botë.

TheDitathe historia shpërtheu u caktova për të zhvilluar materiale edukative pacientit dhe profesionale për të ndihmuar të qetësojë frikën në rritje të publikut për të vizituar zyrat e dhëmbëve dhe mjekësore në moshën e AIDS-it. Ju mund të kujtojnë se sa e tmerruar shumica e njerëzve u bë në lidhje me një udhëtim rutinë të dentisti në atë kohë. Kështu që unë filloi duke hetuar Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (s rekomandojmë DASHC) raporte hetimore zyrtare për rastin. Dhe për të bërë një histori të gjatë të shkurtër, kam gjetur raporte të jenë shkencërisht fals.

Më vonë mësova sethe qeveria e kishte mbuluar-up prova kyç në tragjedinë në një përpjekje përthe të ruajtur këtë rast një mister pazgjedhshëm. Në thelb ata kishin kryer mashtrim shkencor dhe shkelje të detyrës dhe, në këtë proces, e fshehur provat më inkriminuese kundër dentisti-një shumë të ndritshme, të trajnuar shkencërisht, ish-ushtarak dentist, i cili besonte se ai ishte i vdekur nga një virus që ka krijuarthe qeveria. Po, ti dëgjuar me të saktë, një virus që ka krijuarthe qeveria.

Tani,the problemi kam pasur u pajtuar me faktin se dentisti, edhe pse një psikopat, ishte jo budalla. Dhe ai mbajti në posedim të tij një nga dokumentet më të inkriminuese kisha parë ndonjëherë. Një 1970 Departamenti i ndarjeve Mbrojtjes kërkesës për 10 milionë dollarë për zhvillimin e sistemit imunitar të sjellë shkatërrim Viruset për luftë embrion. Në fakt,the dokumenti, që unë vë para jush sot, lexon si ky: Brenda 5 deri 10 vitet e ardhshme, ajo ndoshta do të jetë e mundur për të bërë një mikroorganizëm i ri infektiv të cilat mund të ndryshojnë në disa aspekte të rëndësishme nga të gjitha organizmat e njohura që shkaktojnë sëmundje .

Më e rëndësishme nga këto është se ajo mund të jetë i fortë për proceset imunologjike dhe terapeutike mbi të cilat ne varen për të ruajtur lirinë relative tonë nga sëmundje infektive ... Një program kërkimor për të shqyrtuarthe mundësinë e kjo mund të përfundojë në rreth 5 vjet në një total kostoja prej $ 10 milion ... kjo është një çështje shumë e diskutueshme dhe ka shumë që besojnë se një studim i tillë nuk duhet të ndërmerren që të mos të të çojë në një tjetër metodë e vrasjes masive të popullsive të mëdha. "

Në fakt ajo ishtethe Akademia Kombëtare e Shkencave-Kombëtare të Këshillit të Kërkimit (NAS-QKR), e cila e kishte informuar Departamentin e Mbrojtjes se ky hulumtim ishte e mundur. Tani, sipas dëshmisë së dhënë ligjor të zyrtarëve të qeverisë, kjo njohuri zemëruar dentisti Florida aq sa ajo u zhvendos atë për të injektuar me dashje pacientët e tij me anestetikë HIV-prishur.

Në thelb, ai e bëri atë që të gjithë vrasësit serik të organizuar duan të bëjnë, shprehin një hakmarrje, si postë-bombardues, luajnë lojëra me autoritetet, kurth ato në një kapur-22, ku ata do të jenë të mallkuar në qoftë se ata i tha të vërtetën, dhe e quajti atë një vrasës serial, sepse e gjithë bota do të duan të dinë motivin, dhe çdo reporter në fund të fundit do të gjeni se si kam bërë, atë që çuan atë të çmendur dhe që ai me të vërtetë e urrente dhe e sulmuan në fund të fundit. Dhe në qoftë se ata thanë një gënjeshtër, ose të mbahet rastin, siç bënë, një mister, ajo do të mbajë Amerikën dhe të gjithë pengjeve të kujdesit shëndetësor në frikë irracionale e kujdesit shëndetësor rutinë në moshën e AIDS-it.

Tani të gjithë këtë unë dokumentuar në tri raporte shkencore të publikuara dhe librit tim të fundit "pafajësisë vdekjeprurës:.The Kimberly Bergalis Rasti-Zgjidhja misteri me i madh Vrasje në Historinë e Mjekësisë Amerikane"

I paraqesë këto publikime dhe dokumente këtu për ekzaminimin tuaj kritik. Pra, Dr. Acer krijoi një krim, një mister, që nuk mund të zgjidhen, pa implikojnë qeverinë dhe duke shkaktuar një mister të madh që do të hetohen.

Kjo është,the origjina e AIDS dhe Ebola-subjektin e mia tre viteve të fundit të hulumtimit, dhe pse unë kam ardhur para jush sot. Në fakt, kam hetuar Departamentin e embrion përvetësimet luftë kërkesës së Mbrojtjes dhe mësuar sethe opsioni për të zhvilluar sintetike biologjike agjentët-bioweapons si alternativa ndaj bërthamore armëve, erdhi nga Dr Henry Kissinger, i cili ishte vendosur gradualisht në pozicionin e tij të autoritetit si Sigurisë Kombëtare këshilltari nën Richard Nixon,the njeriu më i fuqishëm në qeveri, nga Nelson Rockefeller dhe bashkëpunëtorët e tij në Këshillin për Marrëdhëniet me Jashtë.

Për më tepër, unë gjurmuar se kuthe shkuan paratë. Ajo shkoi, në fakt, për një firmë të quajtur Litton Bionetics, një degë e kontraktorit mega-ushtarake Litton Industries, Kryetari i të cilit, Roy Ash, është duke u konsideruar si një alternative për të Henry Kissinger për postin Këshilltari i Sigurimit Kombëtar. Në vend të kësaj, Roy Ash u bë kryetar Richard Nixon i Këshillit Konsultativ të presidentëve për Shoqëritë Ekzekutive, dhe Asistent i Presidentit të Shteteve të Bashkuara.

Dhe Litton Industries iu dha më shumë se 5 miliardë dollarë në kontratat ushtarake gjatë mandatit të parë të administratës së Nixon, 10.000.000 $ nga të cilat shkuan në drejtim të zhvillimit të viruseve AIDS-si. Një rënie e thjeshtë në kovë. Por, para se unë po ju them saktësisht se çfarë është bërë me tuaj 10.000.000 $ nga paratë e taksapaguesve, disa sfond në ndikimin Kisinger dhe Rockefeller është në rregull. Ndër klientët më me ndikim Henry Kissinger si ai ka punuar rrugën e tij deri në shkallë të suksesit të bëhet zëvendës Niksonit i Presidentit për Sigurinë Kombëtare, ishte Nelson Aldrich Rockefeller,the bir i Standard Oil, e cila është Exxon, trashëgimtari John D. Rockefeller, Jr.

Rockefeller familje PërfshirjaThe në kompleksin mjekësor-industrial, hulumtimit shkencor, shëndetësor dhe politikën amerikane është qartësisht e rëndësishme. Para Luftës së Dytë Botërore, administrata e madhe e hulumtimeve mjekësore, ose financim nga agjencitë federale, ishin kundërshtuar në përgjithësi nga Amerika komuniteti shkencor. Në fakt, ajo ishte vetëm gjatë kohës së luftës që organizata si NAS apo QKR marrë financime të mëdha. Dythe NAS, i themeluar gjatë Luftës Civile, dhethe QKR, ngritur gjatë Luftës së Parë Botërore, janë injoruar në masë të madhe në kohë paqeje. Ndërmjet viteve 1900 dhe 1940, fondacionet private dhe universitete financuar kërkime më mjekësore.

Sipas Paul Starr, autor i transformimit social i Mjekësisë Amerikane:The Ngritja e një profesioni sovran dhethe duke e bërë një industri të madhe,the qendra më e pajisura mjaft hulumtim,the Instituti për Kërkime Mjekësore Rockefeller u krijua në New York në vitin 1902 dhe nga 1928 kishte marrë nga John D. Rockefeller 65.000.000 $ në fondet e indaumentit. Në kontrast, në fund të vitit 1938, aq pak sa $ 2.800.000 në fondet federale është buxhetuar për gjithë Shërbimin Shëndetësor Publik SHBA.

Prandaj, ajo është e lehtë për të parë se investimi familja Rockefeller në kërkime shkencore shëndetësore parapriu, dhe tani tejkaluar, edhe qeveritë federale. Më shumë se New Deal,the Lufta e Dytë Botërore krijoi bum të madh në qeverinë federale dhe mbështetjen e industrisë private për kërkime mjekësore. Para luftës, shkenca dhe mjekësia amerikane u ndikuar rëndë nga modelet gjermane.

Ky precedent është përforcuar gjatë viteve 1930, kur nazistët spastruar shkencëtarë hebrenj nga universitetet gjermane dhe laboratorët biologjike. Këto ndryshime, sipas Starr, ndryshuar në mënyrë të konsiderueshme rrjedhën e shkencës shëndetësore amerikane dhe mjekësi. Shumë i Gjermanive studiues më të shkëlqyer hebrenj emigruar në Shtetet e Bashkuara ashtu sithe lëvizja lulëzuar të privatizojë të luftës lidhur me hulumtimet biologjike dhe mjekësore. Në këtë kohë,the Rockefeller udhëhequr komplekse mjekësore-industrial ishte gati plotësisht për të influencuar, dhe të përfitojnë nga, Kongresi serinë e parë të masave për të nxitur kërkime të kancerit dhe kontrollin e kancerit.

Në vitin 1937,the legjislacioni i ri federal i autorizuar krijimin e Institutit Kombëtar të Kancerit nën Institutet Kombëtare të Shëndetit, dhe, për herë të parë, Shërbimi ithe Shëndetit Publik për të bërë grante për kërkuesit jashtë. Rokfelerët ushtroi kontroll të rëndësishëm mbi rezultatet e këtyre granteve dhe përpjekjet kërkimore nëpërmjet fondacioneve që ata të përcaktuara. Pas luftës, Henry Kissinger, i cili kishte bërë translator Gjermanisht gjeneralit Alexander Bolling dhe asistent parim.

(Bolling, natyrisht, ishtethe Godfather të Agjencisë së Objektivave të Përbashkët të Inteligjencës që u zhvillua "Projektit kapëse letrash," i exfiltration fshehtë e rreth 2,000 nazistët e nivelit të lartë, rreth 900 prej të cilëve ishin shkencëtarët ushtarakë dhe studiues mjekësore, duke përfshirë Erich TRAUB, Hitlerit të lartë biologjike zhvilluesi i armëve dhe ekspert virus. Bolling gjithashtu shërbeu si një anëtar të lartë të rangut të Bordit Inter-amerikan të Mbrojtjes, një grup Washington bazuar se dorëzuar Walter Emil Schreiber, mjekësore shkencëtar shefi Hitlerit,the "Engjëlli i Vdekjes" Joseph Mengele, dhe ndihmësin e tij, "thekasap i Lyon", Klaus Barbie, ndër të tjera, me strehë të sigurta në Amerikën e Jugut, ku ata kanë punuar në projektet e CIA-s.)

Në fakt ajo ishte puna e Henry Kissinger-it për të kërkuar dhe për të gjetur nazistët të tilla që mund të jenë në shërbim të Amerikës, dhe Kissinger u bëthe shefi i ushtrisë kundër-inteligjencës në këtë drejtim. Ai trajnuar agjentët e tjerë të ndjekë nazistët në Shkollën Evropiane Inteligjencës Komandës në Oberamergau, nuk do të gjykohet për krime lufte domosdoshmërisht, por që të shërbejë ushtarak amerikan në vend se interesat ruse.

Ishte ky operacion që kryesisht gjallë krijimin e CIA-s, si një agjenci mbuluar për fuqishme GEHLEN Org, agjencia gjermane e inteligjencës drejtuar nga Reinhard GEHLEN-një organizatë fuqia e të cilit zëvendësohet edhe SS naziste për shkak të lidhjeve të saj të paraluftës me inteligjencën ushtarake gjermane. Pas Hitlerit, GEHLEN shërbeu Allen Pas Hitlerit,Gehlen sherbeu Allen Dulles Uells Uellsit, të cilit "Operacioni Sunshine" solli nazistët në shërbim të SHBA spiun. Ju mund të jenë të interesuar të dinë se kush paguhet për importimin e nazistëve në inteligjencën amerikane qendrore, ushtrisë, dhe industri?

Tre grupe:
1.
I pari ishte "RendiThe Sovran Ushtarak i Maltës" (SMOM), ndoshtathe segmenti më të fuqishme reaksionare e aristokracisë evropiane, që për gati një mijë vjet, duke filluar me kryqëzatat në shekullin e dymbëdhjetë, financuar operacionet ushtarake kundër vendeve dhe ideve konsideruar a kërcënim për fuqinë e saj

2.
I dyti ishtethe gjoks nazist lufta ishte kanalizuar kryesisht nëpërmjet Vatikanit dhe Rockefeller në pronësi Chase Manhattan Bank, Paris cilit kryer biznes si zakonisht gjatë gjithë pushtimit nazist të Francës dega

3.
Së treti, disa prej nesh dhe prindërve tanë-amerikane tatimpaguesit. Për më tepër, gjatë kësaj periudhe,the Këshilli për Marrëdhënie të Jashtme, së bashku me CIA-n, u rrit në pushtet nën udhëheqjen e Nelson Rockefeller, dhe në vitin 1955, ndërsa shërbente si asistent i presidentit të kohës së Ajzenhauerit për çështjet ndërkombëtare, Rockefeller ftuar Kissinger për të diskutuar çështje të sigurisë kombëtare në Quantico (Virginia), Marine Basethe

Pas takimit të tyre, sipas biografisë së Walter Isaacson së Kissinger,the diplomati u bë shok i afërt intelektuale Rockefeller-së, dhe së shpejti pas, Kissinger autor i disa propozime ushtarake për Eisenhower të marrin në konsideratë. Përshtypje, Eisenhower kthyer ato.

Si rezultat i kësaj, Rockefeller dërgoi Eisenhower dorëheqjen e tij dhe më pas nisi një projekt studime të veçanta që shfaqi zgjedhje kritike Amerika me të cilat ballafaqohen ushtarakisht në vitet e ardhshme. Kissinger ranë dakord për të drejtuar këtë projekt të ri dhe botoi një libër 468-faqesh mbi gjetjet e tij.TheTraktat propozoi që armët taktike bërthamore të zhvillohet dhe një bombë strehë [ndërtohet] në çdo shtëpi në përgatitje për luftë të kufizuar termobërthamor.TheGatishmëria për t'u angazhuar në luftë bërthamore, kur është e nevojshme është pjesë e çmimit të lirisë sonë, Kissinger argumentuar.

Pra, ata prej jush mosha ime mund të kujtojnë studentët e klasës së ankthit të shkollave të ndjerë, ndërsa shpimet për sulme të mundshme bërthamore. Ju mund të falënderoj Kissinger dhe industrialistëve-ushtarak të udhëhequr nga Rockefeller për këtë "çmim për liri. "

Eisenhower, ju mund të mbani mend, paralajmëroi Amerikën sethe kërcënimi më i rëndë për sigurinë botërore, demokracisë, dhe madje edhe shpirtërore, ishtethe kompleksi ushtarako-industrial në rritje. Dhe Rockefellers dhe Kissinger luajtur rolin kryesor në zgjerimin e tij të keqe. Bent në krijimin e asaj që Presidenti Bush lajmëruar publikisht, si një "Rend të Ri Botëror," pak njerëz e kuptojnëthe shtrirjes aktuale ndërkombëtare e fuqive ekonomike është një rezultat i drejtpërdrejtë i aktualizimin haraç bashkëkohor Henry Kissinger-it Manifest të Urdhrit të Maltës Ushtarak Sovran titulluar "Kuptimi i Historisë . "

Në këtë Kissinger 1955 Harvardit tezën e doktoraturës ai argumenton sethe koncepti i paqes në tokë është naive. Paqja duhet të sigurohen nga krijimi i luftërave të vogla rreth planetit në një bazë të vazhdueshme në mënyrë që të mbajë një urdhër ndërkombëtar të fuqive ekonomike, dhe natyrisht, të mbajtur industrialistëve ushtarake të lumtur.

Në librin tim të fundit, "Viruset Reja:? AIDS dhe Ebola-Natyra, aksident, apo me dashje", kam gjurmuar lëvizjet Dr Erich TRAUB për Detare Instituti Amerikan i Kërkimeve Mjekësore, ku ai i kryer eksperimente në kafshë për të përcaktuar doza vdekjeprurëse e më shumë se dyzet sojet e viruseve shumë ngjitëse. Brenda dhjetë vjetësh, të marinës Biomedical Research Laboratory, në bashkëpunim me Universitetin e Kalifornisë, së bashku me Litton Bionetics, u bë një furnizues kryesor i viruseve dhe kultura qelizore për studiuesit NCI gjithë botën.

Financimi për këtë punë ishte i kontrolluar kryesisht nga NCI, Rockefeller dhe Sloan fondacione. Një kërkim me anë të raporteve vjetore të Fondacionit Sloan-së, në dosjen në Manhattans Bibliotekën Publike të New York, zbuloi nëntë arsye të tmerrshme dhe inkriminuese që, më tepër, të lidhura të gjitha elementet e mia "në zhvillim viruset" hetim së bashku.

TheFondacioni Sloan:
1.
iniciativat e mbështetura zezë arsimore në përputhje me COINTELPRO Zi nacionaliste Urreni Fushata Group (ju mund të kujtojnë raporte vitin e kaluar se në anketat e 1000 Jugore amerikanëve krishtera afrikane, dy të tretat raportuar besimin e tyre sethe epidemia e AIDS mund të jetë gjenocid, ndërsa një e treta ishte i bindur ajo ishte

2.
Fondacioni Sloan eksperimentet administruara mas-media-publik-bindëse plotësisht në përputhje me përpjekjet e CIAS Projekti MKULTRA për të zhvilluar teknologjitë e ndërrim pikëpamjesh dhe droga të ndikojnë popullsi të mëdha

3.
financuar shumë e hulumtimit më të hershme të kancerit përfshin inxhinieri gjenetike të viruseve mutant

4.
filloi financimin e madhe e Akademisë Kombëtare të Shkencave, Ftohtë Pranvera Harbor Laboratory (për Neuroscience dhe gjenetikës molekulare hulumtimit), Instituti Salk (për kërkimin virale), dhe Instituti Shkencëtarët për Informim Publik midis 1968 dhe 1970

5.
Studimet e kontrollit Popullsia e financuara nga Planifikuar Parenthood-Botërore e Popullsisë, New York, NY

6.
financuarthe Këshilli Gjaku Komuniteti i Madhe New York, Inc., këshilli i mjekëve të cilët themeluar famëkeq New York City Blood Bank cilat lejohet më shumë se 10.000 hemophiliacs dhe të panumërta të tjerët të infektohen me HIV, sepse gjoja nuk duan të shpenzojnë 150 $ milion ekran gjakun

7.
mbajtur Laurence S. Rockefeller, drejtori i Këshillit të gjakut Komunitetit të Madhe New York bankierët ndërkombëtarë gjakut dhethe presidenti i Rockefeller Brothers Fund, si kryetar i bordit të Qendrës së Kancerit Memorial Sloan-Kettering, dhe një administrues i besuar për Sloan themel

8.
dha në tepërt prej $ 20,000 çdo vit në Këshillin për Marrëdhëniet me Jashtë

9.
mbahet në mesin e titujve të saj të tregtueshme, 16.505 aksione Chase Manhattan Bank (në vitin 1967, e cila është shitur me sa duket nga 1970 ndoshta për të shmangur konfliktin e akuzat e interesit), së bashku me 24,400-53,000 aksionet e emetuara nga Merck & Co, Inc (kompania e të cilit Presidenti, George W. Merck, ishte drejtor i industrisë biologjike Amerikës armëve, dhe hepatitit cilit B dhe vaksinat transmetueshme më të besueshme AIDS në të gjithë botën polio)

Gjithashtu në "në zhvillim e viruseve: AIDS dhe Ebola," ju do të mësoni saktësisht se çfarë është bërë methe 10.000.000 $ Kongresi i dha DOD për zhvillimin e viruseve AIDS-si, sepse unë publikoi kontratat përkatëse.

Ju do të mësoni se Dr. Robert Gallo,the biologu i famshëm NCI molekulare, falën nga presidenti Klinton në vitin e kaluar për mashtrim shkencor dhe sjellje të keqe, dhe kredituar me zbulimin e virusit AIDS, vendosur për të zhvilluar sistemin imunitar gërmadhë, viruset AIDS-si, së bashku me hulumtuesit tjerë Litton Bionetics.

Ju do të mësojnë se ata morën viruset majmun që ishin humanizëm beninje, rikombinohen me ADN, ARN, dhe enzimat nga viruset e tjera të kafshëve që shkaktojnë leukeminë, limfomat, dhe sarkomën, dhe pastaj për të marrë ato për të kërcejnë specie, ata kulturuar këto viruse të reja mutant në qelizat e bardha të gjakut të njeriut në disa studime, dhe qelizat e njeriut indeve fetale në studime të tjera, për të prodhuar imunitar-sistem-shkatërrimtar, viruset kancerit, duke bërë që të mund të hyjnë njerëzit dhe për të prodhuar efekte praktikisht identike me atë qëthe virusi AIDS është duke bërë në njerëzit përreththebota. Në të vërtetë, ajo ishte kontaminuar vaksina të gjalla virale që përhap këtë sëmundje dhe të mundshme të tjerët, duke përfshirë lodhje kronike, leuçemive të caktuara, dhe ndoshta Gjirit Sindromi Luftës, si dhe, në popullsinë e gjerë.

Në fakt, vaksinat e gjalla virale e sotme, duke përfshirë vaksinën polio gojë kërkohet me ligj t'i dhënë fëmijëve tanë, janë ende të ndotura me ndotesve Simian (majmun) virus pasi që ato janë zhvilluar në qelizat e veshkave majmun, dhe SHBA Food and Drug Administrationthe kthehet a sy të verbër për të sa më shumë si 100 gjalla ndotesve virus monkey në doza të vaksinës, dhe është e ndaluar të treguar profesionistët e shëndetit dhe madje edhe shkencëtarë të shëndetit kjo e vërtetë për shkak të industrisë farmaceutike diktuar ligje të pronarit dhe marrëveshjet jo-shpalosjes.

Në fund,the pyetja kërkimore I pyetur,

"A këto viruse, AIDS dhe Ebola, zhvillohet natyrisht, janë ata prodhuan aksidentalisht, apo ata krijuan qëllimisht dhe shpërndahen?"

I përfunduar, pa dyshim, ata nuk janë të natyrshme. Unë ju lë lexuesin, dhe qytetarët e shqetësuar e Amerikës dhe botës, për të vendosur nëse kjo ishte një aksident i tmerrshëm apo tradhtar i fshehtë eksperiment të kontrollit të popullsisë. Unë nuk kërkoj të gjithë ju të marrin në konsideratë dhimbjen dhe koston e plagët e tanishme dhe të ardhshme, duke përfshirë normat e shkallëzuar e kancerit virusit të lidhura të tilla si prostatës dhe kancerit të gjirit, i sigurt leukemia së dhe limfomat dhe sëmundje të tjera papastërti Vaksina lidhura, duke përfshirë çrregullime hyperactivity në fëmijët dhe të shkallëzuara normat e papritur e vdekjes së foshnjave.

Unë besoj se ju do të kuptojë sethe dhimbje dhe kostoja e mohimit dhe indiferenca ndaj këtij realiteti të tmerrshme është shumë më i madh se numri i veprimit tuaj politik mund të kushtojë. Prandaj unë ju bëjë thirrje për t'u bashkuar në rritje rrjetin tonë në terren, të konsumatorëve shëndetësore, profesionistët, shkencëtarë, patriotë dhe qytetarë të interesuar në kërkimin tonë për përgjigje dhe zgjidhje.

Unë ju bëjë thirrje për të na ndihmuar të bëjë presion Kongresit për një hetim të plotë të këtyre fakteve të publikuara, dhe për të shpërndarë fondet e nevojshme për të zbatuar zgjidhje të përshtatshme për këto probleme urgjente të kujdesit shëndetësor. Më lejoni të përfundoj duke ju dhënë, dhe shikuesit tanë në shtëpi, dy burime për të kontaktuar me këtë përpjekje.TheParë është pa pagesë veprim qytetar dhe rendi dokument hotline katërkëndësh të së 800-336-9266. Dhethe tjetra është ynë Internet web site adresa ku ju mund të lidhura me organizata të ndryshme mbështetëse dhe individëve. Kjo adresë është http://www.tetrahedron.org.

Thank you very much, dhe Zoti e bekoftë.

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas