Zimri Ismaili dhe une
:: politika
Page 1 sur 1
Zimri Ismaili dhe une
Xhezair Shaqiri a partagé une photo de Zimri Ismajli.
1 août, 12:43 ·
Nje takim ne mes fshatarve te Debolldehit dhe te tanushe dhe rtv 21qellimi i takimt esht bisedu per nje pik kufitare te vendi qujtur rrafshi qeshme esh nevoj per nje pik kufitare neket vend
Zimri Ismajli
Nje takim ne mes fshatarve te Debolldehit dhe te tanushe dhe rtv 21qellimi i takimt esht bisedu per nje pik kufitare te vendi qujtur rrafshi qeshme esh nevoj per nje pik kufitare neket vend
J’aimeJ’aime · · Partager
63 personnes aiment ça.
Haxhi Kuçi Per kete pasken luftue te Ilirides ,mi percaktue vijat kufitare,e jo lufte per ti bashkue trojet shqiptare.Betimi i uçk es ishte ndryshe dhe luften e zhvilluat ndryshe duke bere marveshje me sllavomaqedonas.Kjo eshte me se e vertete.
22 h · J’aime
Zimri Ismajli ty haxhi ta ke mi lan mi bashku trojet shqiptare se shyqy qe po dish meshkru
15 h · J’aime
Haxhi Kuçi E çka po don me thene me kete ,Ty ta kemi lane mi bashkue trojet shqiptare ??????Bashkimin e trojeve,as une as Xhezairi,as nje paidhe nanes qe ka lindur nana shqiptare nuk ka mundesi mi bashkue.Pos,nderkombetaret kur deshirojne e bejne nje gje te till...Voir plus
2 h · J’aime
Zimri Ismajli Po ti koke aji patrioti qe veq ti po dishe me bashku trojet shqiptare e nes ne nukja nisi me fermu shetin ton ne as miqt e tan nukna ndimojn po ti shotiu rrugve edhe rrugica mospota japi shtetin nderkomtare e une jukum per xhixh tri luftav t...Voir plus
1 h · Modifié · J’aime
Haxhi Kuçi Pasi paske qen ne tri lufta;A e pate dhene betimin e luftes o patriot?
1 h · J’aime
Zimri Ismajli Mos mepas dhan betimin nukju kisha perxhixh luftes kisha ik ekisha shku nash ne zeland te re
56 min · Modifié · J’aime
Haxhi Kuçi Nuk ju kish pergjigjur luftes,per ju e keni fjalen apo Ali Ahmetin?
57 min · J’aime
Zimri Ismajli jo nuke kam fjal per alin se nuk ja nga ilirid po jam nga kosova
54 min · Modifié · J’aime
Haxhi Kuçi A ke luftue kundra sllaveve ?banu burr dhe tregoje te verteten ?
53 min · J’aime
Zimri Ismajli po nermal kunder sllave
52 min · J’aime
Zimri Ismajli se shqiptar jam
51 min · Modifié · J’aime
Haxhi Kuçi Ti me tregove se ne tri lufta ke marr pjese;Per çfare arsye luftove per ILIRIDEN tone ?
51 min · J’aime
Haxhi Kuçi Po folim pa kungja,pos drejte.
50 min · J’aime
Zimri Ismajli po luftuam per te pas liri pjesa e grabitur eshqiptarve ne ilirid
49 min · J’aime
Haxhi Kuçi Mos qaloni ju lutemi zotri;A u betuat se armet i keni kapur me çlirue Iliriden e pastaj me bashkue me shqiperine ?Ketu me jep pergjigjen.
47 min · J’aime
Zimri Ismajli preno kerkes mamir shkrujm qeveq une ti shkruj e
47 min · J’aime
Haxhi Kuçi Po ju pranoje,por burri shqiptar e trimi fole haptas qe te njoftohet me te drejten e ndodhure populli.A bane haptas mu shprhe i nderuar,nese keni frige,po pse jo.
45 min · Modifié · J’aime
Zimri Ismajli frig vete ALLAHU qe me ka fal i kam teter kujt jo
44 min · J’aime
Haxhi Kuçi E shume mire me kesi trima kam deshire me ua tregue te verteten popullit qe neser mos te na perseriten gabimet nga shpiunat e tradhetaret.
42 min · J’aime
Haxhi Kuçi A u betuat se armet i keni kapur me çlirue Iliriden e pastaj me bashkue me shqiperine ?Ketu me jep pergjigjen.
42 min · J’aime
Zimri Ismajli po ashtu ekemi nis at luft
41 min · Modifié · J’aime
Haxhi Kuçi Pse e riroberuat ILIRIDEN ?Pse?Pse Beret marveshje me sllavomaqedonas?Pse u dorezuat,bashk me armet qe i kishit?Pa u bere presion kerkushi nga nderkombetaret?
39 min · J’aime
Zimri Ismajli e ne ket pytje une nuk muj metu perxhixh per ket pytje te perxhixhe ali ameti
37 min · J’aime
Haxhi Kuçi Leje Ali Ahmetin o vella,kaja nanen shpiunit serb dhe bosave te tij.Ju tregone te verteten si kan ndodhur gjanat.Pse nuk e vrajtet tradhetarin ?Per vrasjen e tradhetareve ne lufte nuk ka pergjegjesi as morale as personale.
35 min · J’aime
Zimri Ismajli ta tham te drejten ali nuke kum pa kurr ne luft e perfaqus e kan zxhedh ket ali e nes del tradhta poplli edhe zoti kame denu
30 min · Modifié · J’aime
Haxhi Kuçi Kush ishin ata perfaqesues qe e zgjodhen Aliun?
29 min · J’aime
Zimri Ismajli shqiptart e zxhodhe te LPK
28 min · Modifié · J’aime
Haxhi Kuçi a kane emra ata shqiptar?
27 min · J’aime
Haxhi Kuçi Nuk keni pergjigje ketu ,keshtu eshte?
22 min · J’aime
Haxhi Kuçi Apo deshironi te kalojm ne privat.
21 min · J’aime
Zimri Ismajli tu perxhixha LPK e kan zgjedh
20 min · J’aime
Haxhi Kuçi LPK e din te gjithe,por na permend dy emra te LPK es,nese ua dini emrat ?
19 min · J’aime
Zimri Ismajli nukjav di emra se une jam kan ne fran e jo jasht frontit
18 min · J’aime
Zimri Ismajli skum poas ko me pi kafe ne prishti ne tiran e prizere po jam kan ne vite frontit
17 min · Modifié · J’aime
Haxhi Kuçi Ne cilin front keni qen?Dhe kush ju printe ne lufte?A ka pasur raste qe tju urdherojne qe ti hudhni armet dhe te ikni ka tju shofin syt.....
16 min · J’aime
Zimri Ismajli ne zone e likoves dhe te kumanoves
15 min · Modifié · J’aime
Haxhi Kuçi A kan bere masakra sllavomaqedonasit ne kete zone te likoves,dhe a ju keni dale ne ndihme shqiptareve qe sllavomaqedonasit mos ti masakrojne shqiptaret ?
13 min · J’aime
Zimri Ismajli qe esh edhe ame keqja mua makan ndalu qete shko ne ilirid qe 13 vit
12 min · J’aime
Haxhi Kuçi A kan bere masakra sllavomaqedonasit ne kete zone te likoves,dhe a ju keni dale ne ndihme shqiptareve qe sllavomaqedonasit mos ti masakrojne shqiptaret ?
12 min · J’aime
Zimri Ismajli po maqdonet ka ba masakr ndaj populates shqiptar ku jemi ka edhe ne si kemi la me ba masakra
9 min · Modifié · J’aime
Haxhi Kuçi Na tregoni nje rast,ne cilen familje nuk i keni lane sllavomaqedonaset mos te bejne masakra ?Ngadale shkruaj mos u ngutni fare.
8 min · J’aime
Zimri Ismajli ne ato fshtr ku jemi kan edhe ne tanush mali brez goshic likov hotel olizare sllupqan etj
5 min · J’aime
Haxhi Kuçi A ja dini emrat e ndonjeres nga familjet qe u dolet ne ndihme,qe ti zbrapsni sllavoqetniket ,qe mos te bejne masakra e dhunime?
4 min · J’aime
Re: Zimri Ismaili dhe une
Zimri Ismajli
okesho kla mir se dola niher
ok shoq se dol niher
Haxhi Kuçi
12:33
Haxhi Kuçi
Mire de ska problem fare.Bisedojm kur je i çlodhur
Privat
Zimri Ismajli
Zimri Ismajli
ok
klm
Haxhi Kuçi
Haxhi Kuçi
flm edhe ju kaloni nje dite te mire suksese.
Zimri Ismajli
12:34
Zimri Ismajli
flm xhith ashtu edhe ju
Haxhi Kuçi
12:35
Haxhi Kuçi
Ndegjohemi ishalla per te mire,dhe ma mire ketu dot shkruajm tutje.
okesho kla mir se dola niher
ok shoq se dol niher
Haxhi Kuçi
Haxhi Kuçi
Mire de ska problem fare.Bisedojm kur je i çlodhur
Privat
Zimri Ismajli
Zimri Ismajli
ok
klm
Haxhi Kuçi
Haxhi Kuçi
flm edhe ju kaloni nje dite te mire suksese.
Zimri Ismajli
12:34
Zimri Ismajli
flm xhith ashtu edhe ju
Haxhi Kuçi
12:35
Haxhi Kuçi
Ndegjohemi ishalla per te mire,dhe ma mire ketu dot shkruajm tutje.