Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Koco Danaj,dialog

:: politika

Koco Danaj,dialog Empty Koco Danaj,dialog

Message  Perparimi Mar 24 Juin - 5:09

Conversation démarrée 13 mai
Haxhi Kuçi
13/05/2014 16:05
Haxhi Kuçi
Zotri Koco Danaj pershendetje.
Se pari deshta tju tregoja se me fjale e pallavra nuk bashkohet kombi,e sidomos me tradhetar qe po na udheheqin me shekuj te tere.
Tri luftera u zhvilluan se fundi dhe te trijat me tradheti,jo nga serbet e europjanet por pos nga vete pyka e shqipfoleseve.Per çfare qellimi roberohen disa popuj ne kete bote?
Nje pyetje e kam per ju i nderuar .A eshte e vertete apo genjeshter e Avdi Ibrahimit;Nje leter qe ma ka pas dergue zotriu Gafurr Adili para ca viteve dhe me tregon tersishte se Avdi Ibrahimi eshte vetem nje tradhetar e asgje me shume per qeshtjen shqiptare.Nje lutje e kam per ju;A keni shkue ne Tirane bashk me Avdi Ibrahimin,Aziz Morinen dhe e keni pyetur pse ma ka dergue ate shkrim per Avdi Ibrahimin dhe a ju ka kerkue falje?
Avdi Ibrahimi ne uçk eshte kyqur me 12 qershor te vitit 1999 e jo siq genjen kinse qe ne fillim eshte kyqur ne lufte kundra armikut serb.Avdi Ibrahimin e njeh si lekun e shqiperise qe nga viti 1995 e gjer ne fund te vitit 1998,As dita as nata nuk na ka ndare çdo dite.
Avdiu ka aftesi te manipuloj jo vetem me ju,por edhe me njerez ma me ze nderkombtar.Por jo ne te miren e kombit shqiptar,pos ne dem te terve shqiptareve.
Ne fund shpresoj se do me pergjigjeni ne pyetjen e me larte permendur a keni qen tek Gafurri me Avdiun dhe çka i keni kerkue Gafurrit ?Ju lutem si njeri ta sqaroni kete.
Pershendetje te sinqerishta nga
Haxhi Latif Kuçi
Haxhi Kuçi
13/05/2014 16:05
Haxhi Kuçi
Zotri Koco Danaj pershendetje.
Se pari deshta tju tregoja se me fjale e pallavra nuk bashkohet kombi,e sidomos me tradhetar qe po na udheheqin me shekuj te tere.
Tri luftera u zhvilluan se fundi dhe te trijat me tradheti,jo nga serbet e europjanet por pos nga vete pyka e shqipfoleseve.Per çfare qellimi roberohen disa popuj ne kete bote?
Nje pyetje e kam per ju i nderuar .A eshte e vertete apo genjeshter e Avdi Ibrahimit;Nje leter qe ma ka pas dergue zotriu Gafurr Adili para ca viteve dhe me tregon tersishte se Avdi Ibrahimi eshte vetem nje tradhetar e asgje me shume per qeshtjen shqiptare.Nje lutje e kam per ju;A keni shkue ne Tirane bashk me Avdi Ibrahimin,Aziz Morinen dhe e keni pyetur pse ma ka dergue ate shkrim per Avdi Ibrahimin dhe a ju ka kerkue falje?
Avdi Ibrahimi ne uçk eshte kyqur me 12 qershor te vitit 1999 e jo siq genjen kinse qe ne fillim eshte kyqur ne lufte kundra armikut serb.Avdi Ibrahimin e njeh si lekun e shqiperise qe nga viti 1995 e gjer ne fund te vitit 1998,As dita as nata nuk na ka ndare çdo dite.
Avdiu ka aftesi te manipuloj jo vetem me ju,por edhe me njerez ma me ze nderkombtar.Por jo ne te miren e kombit shqiptar,pos ne dem te terve shqiptareve.
Ne fund shpresoj se do me pergjigjeni ne pyetjen e me larte permendur a keni qen tek Gafurri me Avdiun dhe çka i keni kerkue Gafurrit ?Ju lutem si njeri ta sqaroni kete.
Pershendetje te sinqerishta nga
Haxhi Latif Kuçi
Koco Danaj
13/05/2014 18:01
Koco Danaj
mirdita, kush eshte ky zoti Avdi se nuk e njoh. por edhe zotin Gafur kam disa vite qe nuk e kam takuar. tung Koco danaj
15 mai
Haxhi Kuçi
15/05/2014 21:59
Haxhi Kuçi
I nderuar Koco Danaj,kur mua para disa viteve me pate shkrue Gafurri historin e Avdi Ibrahimit,dhe e pata botue haptas.Avdi Ibrahimi ne opinjon ka shkrue se me juve,Aziz Morinen dhe vete Avdiu paskeni shkue tek Gafurri dhe kinse iu e keni kercnue pse mua me ka shkrue per kete tradhetar keq.Ka mundesi qe Avdi Ibrahimi genjen me qellime per interesin e vet personal dhe me mashtrue publikun.Ju pershendesi sinqerishte i nderuar.
18 mai
Haxhi Kuçi
18/05/2014 09:40
Haxhi Kuçi
Harrova ta ceku se bashk me ju e cek Avdi Ibrahimi qe keni qen tek Gadurri edhe me Feradin Tafallarin e Bashkim Hoxhen.
Haxhi Kuçi
18/05/2014 09:40
Haxhi Kuçi
I nderuar Haxhi
Po ky eshte Avdi Ibrahimi, ky eshte edhe Llapi, Kosovelli, Disa,Marinari Pirroja 1 etj ...Ky eshte Avdi Ibrahimi nje klysh ,spiun i serbise dikur e tani klysh i shikut se ata (shiku ) ja ka zene bishtin me dere e tash ky duhet te punoi per ta si i shantazhuar qe eshte.
Pershendetje
Haxhi Kuçi
18/05/2014 09:41
Haxhi Kuçi
Ja se çka me ka shkrue Gafurri per Avdi udbashin
Haxhi Kuçi
18/05/2014 09:42
Haxhi Kuçi
À HAXHI KUCI
De : gafurr adili (gafurrxxxxxxxxx.com)
Envoyé : sam. 03/10/09 19:26
À : HAXHI KUCI (perxxxxxxxx.fr)
Shume i nderuari Haxhi !
Uroj qe ju dhe e gjithe familja juaj, kudo qe ate e keni, te jeni mire.
E lexova letren tuaj dhe ne pergjigje te saj po iu shkruaj si me poshte vijon:
1. Avdi Brahimin e kam takuar 2-3 here dhe keto 2-3 takime me mjaftuan qe ta njifja se ishte i tille sic e pershkruani edhe ju, por per Avdiun me shume me ka folur edhe Bashkim Hoxha nga Prizreni, i cili e njifte shume mire Avdiun.
2. Per sa i perket pershkrimit tuaj mbi ndodhite brenda UCK-se iu besoj per te gjitha, sepse kam njohuri te shumta,
por ketu nuk eshte as vendi dhe as mundesi per te biseduar per te gjitha.
Haxhi Kuçi
18/05/2014 09:44
Haxhi Kuçi
Leter Nga Nexhmi Krasniqi ,derguar Haxhi Kuçit
Ma ka marre mendja se me ke ngaterru me nje njeri te poshter,si per shembull Avdi Ibrahimin. Nese ju kujtohet,edhe une pata dyshu mos je ti vet Avdiu,sepse ai njeri nuk len gje pa bere. Per ate njeri çka te thuash eshte pak. Ai njeri ka qene shume heret i lidhur me sherbime te fshehta. Po ta them sinqerish,se sherrin qe ja kam pare atij njeriu nuk mundem as me pershkru. Por e keqja eshte se atij ,fillimisht i kane besuar shume njerez ,prandaj ai ka mundur te manipuloje me shumicen nga ata. Ka manipulue sepse keshtu ka pase detyra nga KOS-si. Tash edhe ata te cilet i ka manipuluar nuk i besojne me,por e keqja qendron ne faktin se Avdi Ibrahimi akoma eshte gjalle dhe vazhdon te merret me gjera te felliqta. Besom se kete mendim e kam pasur gjithmone per ate njeri. Ai ma ka hanger buken e ma ka permbys kupen si i thone nje fjale. Taman metoda sllaviste. Te gjitha mund ti kete ai njeri,por asnjehere shqiptarizem nuk mund te kete. Po ta them per te disaten here,eshte shume vertete se te kam ofendu i pari. Por qe ne momentet qe jam bindur se nuk jeni ai njeri qe kam mendu,i kam nderprere te gjitha sharjet. Nese ju kujtohet te kam pyetur mos jeni vet Avdi Ibrahimi! Dhe momenti kur ma kerni pershkru se ke vepru për çështjen kombëtare une i kam nderprere te gjitha ofendimet ndaj teje. Si te duash mund ti shikosh nese i ke ruajtur. Por te jeni i sigurte,se tek une,tek familja ime por edhe ne farefis,asnjehere nuk kemi pas raporte te mira me serbet. Ndersa,Ramadan Mujes nuk e kam ndermend me i thene asgje qe kemi biseduar,ngase edhe ashtu per nga natyra nuk jam njeri qe i zmadhoi gjerat. Profi mendoj se eshte njeri i mire dhe ka familje te mire. I biri i tij Genci punon ne ambulancen e qytetit, si dhe ka hapur nje barnatore private per te mbijetuar. Ne fushaten elektorale e kam ndihmuar profin aq sa kam mundur,edhe pse me partite politike qe jane aktualisht ne skene nuk kam mundur te pajtohem. Megjithate profin e kemi ndihmu sepse kemi konsideru se eshte me i mire se Eqrem Kryeziu,dhe akoma mendoj se eshte me i mire.
P.s.
Pas gjithe kesaj qe ka ndodhur ne mes nesh,konsideroj se ka qene keqkuptim nga ana e dy paleve. Jemi ngaterruar rreth nje emri te poshter,i quajtur Avdi Ibrahimi. Ai njeri edhe ne gjume kur flene,njerezia ja shohin sherrin.

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas