Halit Elshani ata qe mirren me qeshtj shqiptare marrin lejei
:: politika
Page 1 sur 1
Halit Elshani ata qe mirren me qeshtj shqiptare marrin lejei
Halit Elshani Te gjith ata njerez qe kan desht me u marr me çeshtjen shqiptare,fillimisht kan marr dore te armiqet tan e ma pastaj na u kan bere atdhetar!
Halit Elshani kush merr dore ne serbi eshte patriot
Halit Elshani Te gjith ata njerez qe kan desht me u marr me çeshtjen shqiptare,fillimisht kan marr dore te armiqet tan e ma pastaj na u kan bere atdhetar!Zotri Haliti,ky Reshat Badallaj,mos eshte njeri nga keta individet e patrotave me bateri?Dje mu ky gjuante gur mbi Thaqin,tani gjuan gur mbi Limen dhe Jakupin.E neser si mua edhe mbi ju do gjuan gur e gamur.Une qe nga sot do kaloj ne partin e atdhetarit dhe qe e shpalli pavaresine e Kosoves.Pra ne partine ma te forte PDK.Ky pizdar u kepute duke pergadite artikuj ndaj çdo njeriut qe ka kontribue per qeshtjen e shqiptareve.Dhe ma e keqja ua dergone tanve shoqerise time ato artikuj duke i bindur se une Haxhi Kuçi paskam shetit me Arkanin.Bane mend ky çka te pergadite diç me shpiunllaqet e tija,popullit duhet me ja miratue shpifjet.Allah allah allah.Ky njeri pa ere insani mundohet qe permes artikujve te tij ti bindi njerezit se genjeshtrat e ketij shpiunit tua shet per realitete.Ky njesoj po u turke njerezve si gjarperi.Gjere kur do e durone populli,shifet ma vone nga Lima e Jakupi ,por edhe nga Thaqi,sepse mu ky ua ka shti helmin midis shqiptareve .Ka gjete budallenje dhe mos tjua shkoq fare.
.Une kam thene shpesh here; se Serbia nuk te ka burgose pa marr dore e bese qe nuk dot punone kundra serbise.Pastaj serbia te ka burgos dhe te ka dhene leje te paraqitesh atdhetar, neper oda,per mi nxene atedhetaret e mi ç'atdhesue ata ne lepuj e argat te tyre.Po del e verteta ime ,me vonese por me drite violete.Zerin e kosoves e ka ne dore dhe ja botojne shkrimet e tija,kurse mua kur u shkruaj kundra pergjigje nuk mi botojne,ska dert se qesi populli jemi dhe ma mire se meriton ky popull me jetue.
.Une kam thene shpesh here; se Serbia nuk te ka burgose pa marr dore e bese qe nuk dot punone kundra serbise.Pastaj serbia te ka burgos dhe te ka dhene leje te paraqitesh atdhetar, neper oda,per mi nxene atedhetaret e mi ç'atdhesue ata ne lepuj e argat te tyre.Po del e verteta ime ,me vonese por me drite violete.Zerin e kosoves e ka ne dore dhe ja botojne shkrimet e tija,kurse mua kur u shkruaj kundra pergjigje nuk mi botojne,ska dert se qesi populli jemi dhe ma mire se meriton ky popull me jetue.