Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Mehe Uka ka spiunue Adem Jasharin

:: sport

Mehe Uka ka spiunue Adem Jasharin Empty Mehe Uka ka spiunue Adem Jasharin

Message  Perparimi Lun 8 Juil - 15:34

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

Mehe Uka ka spiunue Adem Jasharin Empty Re: Mehe Uka ka spiunue Adem Jasharin

Message  Perparimi Lun 8 Juil - 15:56

Reshat Badallaj,zagari shkines kan e paska pas dhenderr dhe e ngrit spiunin ne qile.Edhe Reshat Badallaj ka qen spiun dhe me çdo kusht mundohet ta ngrisi veten me dhune patriot qeni shkines.
Ai shqiptar qe ka organizue demostrata e lufte pa marr leje nga shkau e kote ka qen nje gje e tille.
Reshat Badallaj o biri shkines kote e ke qe te shkruan kundra Haxhi Kuçit dhe ta etiketon me  njollat e enver hoxhes qenit tend.
Nuk ke faj ti o Reshat tradhetari,ka faje amerika qe ju perkrah dhe i shkel atdhetaret.
Nanen tende serbi e ke ne Hanover te gjermanise qe gjermania te mbrone dhe te jep euro,vetem te punoni kundra qeshtjes shqiptare.Me fjale  e ke zanat nga qen enver mu shite patriot,por ta kam qite per livadhi shpiunllakun tend.
Me Haxhiun ke hasur ne pyk te qelikte.Dhe kurr nuk ka per te dale mbare ma  ne vazhdim e siper.
Kurr shkaut dhe tradhetareve sjau kam rras karin as ty o qen skam me ta fute pordhe.
Te gjitha gazetat te kan leqit si qenin e zhugaft ,vetem ne mitrovica com ke mbete si qyqe ne dege te qelbosura.Arkanin e ke pas ti qen ne shtepin tende e mundohesh me ja fute Haxhiut,por  keto rrenat  e tua  qiju me Avdi Ibrahimin siq  ja keni qie tan shqiptarise nanen .
Por popullin po mundeni me mashtrue e po e hane genjeshtren e juaj rrasnja gjere  tju del shpirti i shkret.
Spiuna e tradhetar dhe shok e mik te shpise e keni ju dy Arkanin e shkines.Nuk ke fakte as sa  qimja e karit tem qe e kam shetit Arkanin me kerr.Ndoshta ti me avdiun jeni qie me te,se une nuk kam qen ne kosove ore  dhelper ne ate kohe.Ma pifsh pordhen e ta zeft frymen o zagari shkines..Une dokumentat e Hages po ti qesi e ti qit dokumente  te gjalla o shkerdhaq derri shkines......................

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 10 Juil - 23:49

Reshat Badallaj servil i shkaut

Po ne pranveren e vitit 1971 ne nje akcion vullnetar ne sutjeske .Kur nje dite na rrethuan serbet dhe na dhane ultimatum qe gjere neser ta hekim flamurin kuq e zi,ndryshe do na masakroin te gjithe neve shqiptareve.
Dhe te gjithe shqiptaret ran takort qe ma mire e hekim flamurin kuq e zi,sepse nuk kemi ardhe ketu  me punue per kleta edhe me na masakrue.Dhe shqiptaret e tu ne vend qe ta mbroin flamurin,vete nuk e hoqen por ja lan nje serbit nga suhareka me emrin Zoran ( i biri Vllades)  kinse edhe ky eshte ne rrezik si ne,sepse konsiderohet serb kosovar.I rrezikum si shqiptar .Kikiriki zhaba.Ja kush jan shqipet e tua.
Dhe te nesermen vertete ishim rrethue nga serbet e ushtarak jugosllave qe te na shohin se sa e dojne shqiptaret flamurin e skenderbeut.Ky serbi po sa ja ka nis me zbrite flamurin e kam grushtue ne hordhe dhe kokes dhe me nje huj gardhi edhe serbeve u kam hyre dhe u shperndan si zogjet e malit duke ik ne drejtime te nderyshme .E duke thene lene kete budalla se koka i tremt mbas flamurit.
Sipas tje edhe ketu serbet me paskan nxite qe ta mbroje flamurin dhe ti rrahi se qent serbet.Sa qesharak qe je Reshat zagari.
Me tu kethyer ne suhareke ,komiteti suharekes dhe ai krahinor me shpallen bandit te jugosllavise dhe person i pa pershtatshem moralo politik i moshes  15 vjeqar.
Po kete vit ne shkollen Normale ne Prizren ja kushtova nje poezi Republikes se Kosoves dhe prof Nezir Rrezja me kishte lajmrue ne supin tend te PZ, ku policet erdhen dhe me morren ne oren e mesimit te lendes histori qe na ligjeronte dr prof Mejdi Elezi.Per malltretime nuk po e zgjasi.Por edhe ketu sipas teje me paskan nxite serbet me shkrue kete poezi.
Edhe demostratat e 11 marsit te viti 1981 qe i nisa ne menzen e studenteve shkaku i qimes qe me qelloi ne gjelle dhe i hodha pjatat per dysheme,e duke tye trepezarin e dritaret e menzes .Edhe per kete me paskan nxitur serbet.Nuk kam organizue me askend  kete demostrim,pos vetvetiu i kam nis nga depresioni qe me rrexoi  nga provimi Sali Kurteshi.E dijn mire studentet dhe ky pis se si e kam hudhur mbi student.
Po te me kishin nxitur serbet me kishin denue me burg siq te denuan tye per  ogurezi bashk me shoket e tu te zymt.Une nuk jam krenue per veprimtarin time,as qe kam pasur deshire qe te behem i njohur  ne mesin e qiftave si ti.Sepse u jam frigue shume te burgosurve politik,sepse e kam dite se behem njeri i serbeve.
Po Reshat zagari nuk me hyri as nje therre ne kenb sepse nuk doja tju behem servil i serbeve  si ti.Dhe te behem atdhetar i rrejshem ne mesin e popullit.
Jo qe jam ka shkruaj per ty ,apo te pergjigjem ty,por tja kujtoi popullit se  si kam veprue per popullin shqiptar.
Ndersa ti zagar je ai qe ke organizue demostrata dhe ke mbledhur zhurjan rreth evetes me derektivat e serbise qe ti asgjesoni atdhetaret e merituar.Dhe tu zagar per te lartesue ta kan shpallur denimin me kujtue populli se vertete je atdhetar e qeni i serbise .Ja ku eshte dallimi mes meje dhe teje dhe te burgosurve politik.
Ju nuk keni luftue serbin,por permes  ketyre  gjesteve slloganiste keni punue per serbi e ne dem te kombit e cila veprimtari po shifet kjart,veq hajvan me qen se  u zbuluat me ka krejt ne fund.Sa per qe kam vjedhe ne loto njeri,le te urdheron dikushi e te thote nje gje te tille.Eshte edhe organizata punuese ne Prishtine e llotos dhe le tju bejne pyetje te gjitheve personave qe kan punue ne kete organizat punuese dhe ata neper kioska te kosoves se kush ka qen Haxhi Kuçi.Ne lloto nuk kam ndejtur tana diteve,sepse u ndam me vellaun dhe isha pa streh.Per tju krijue streh nisa te mirrem me mjeshtri duke shkue me punue ne Mal te zi ku meses se Rexhep Qosjes ne Plave i nderqa shtepin dhe nje kusheririt te burrit te saj nje shtepi.Kam Punue edhe ne Zajas e neper te gjitha fshatrat e Kerqoves me ndjerse e gjak qe femive tjau ndertoi shtepin.Edhe ne Zajas kemi krijue organizaten per bashkimin e trojeve e din me sa shok dhe disa nga ta i kishte spiunue nje katundare e thjeshte nga mahalla e qelikut.Mua dhe Ismetin erdhen disa shoke dhe na treguan se kan me ardhe policia me ju arrestue dhe kemi ik nga maqedoni dhe me sjemi dukur atje.Ja pse kurr nuk kam dashur te hyje ne vellen e juaj te poshter.Pastaj kete profesion e kam fillue ne suhareke duke u ndertue shtepi suharekaseve,e fshatra per rreth saj.Shtepi u kam nderue Ruzhdi Berishes djali Camit dhe dy vellezerve te tij.Pastaj;Bylykbasheve ,Sinan Kuqit,e tjer e tjereve qe spo i permendi.Pra shtepin time e kam krijue nga ndjersa ime me punen time personale Ne zgafelle kam qen me shoke nga suhareka qe u derguam ndihma familjeve te minatoreve dhe atyre me dem Ndercen,Shaip Gashin,Sali Hoxhen .Por ne zgafellle nuk na lejuan edhe pse une deshiroja te behem kurbani i shqiptareveE ti Reshat shkau paske mundur te hyne ne horizontin e nente e shpiun e spiun.Edhe ketu me paskan nxite serbet qe te flijohem per shqiptar.Ne lufte nuk me pranuan sepse nuk isha si ju qe ta mirrni ne qafe popullin shqiptarKjo eshte arsyerja pse nuk me morren ne lufte shoket e tu.Sepse ua kisha tregue vendin e juaj,por ja dolet mbare tradhetise.Nje send çka shifet nuk don kallauzin.

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Jeu 11 Juil - 0:30

Ju majmun Reshat Badallaj duhet te pergadiseni se ne cilen dite e kam vozitur Arkanin,dhe cilin shqiptar e paskam vrare.Ju duhet te pergadiseni se cien moter shqiptare e kam dhunue me Arkanin tend ne cien date dhe emrat e motrave shqiptare.Ju duhet te tregoni se cilen nane e masakrova me foshnje kur i ipte gji.
Ndoshta ju duken qesharake keto por mbaje mend se gjere me sot kerkushi nuk ka mundur te mi len kembet e arushes mbi supe,as ju nuk do ja arrin me mjeshtrin tende qe ta kan persosur serbet dhe enveristet.Ti dhe as nje shqiptar pamarr parasysh edhe spiunat e tu nuk keni as nje argument qe une kam qen servil i shkaut as sa qimja e karit tim nuk keni mundesi me qetur.Sepse  me njef suhareka dhe  kosova.Mundohu sa te done qe tradhetin tende ta shendrron ne atdhetarizem ta kam peshurr atdhetarizmin tend......
.......

Perparimi
Admin

Message  Contenu sponsorisé

Contenu sponsorisé