mmmm
:: sport
Page 1 sur 1
mmmm
Drini,atdhetar e xhem bash me Detektivin
O burra skemi bre histrori te shkrume e te mjeret na.
Histori po marrim nga turku,anglia,france ,vatikani
As nje lufte nuk ka qen e pastert ne bote historikishte.PO kam ndegjue nga pleqet,se kur ka ik serbia e pare,thojshin qe shkinave vathet nga veshi ua kan shkulur,dhe kan ik deshen e dathe.
Por keta serbet na kan kalue qindra here ma keq.
Lufterat nuk e kan bash qashtu siq mendoni se po qohemi me luftue mu çlirue !Por niset lufta me marveshje ndermet dy paleve dhe ate nga nderkombetaret !Nese e shohin se e meritoin lirin ja japin,nese e shohin se jan popull si shtazet ja fusin edhe nje here roberin apo edhe dy e tri a kater here,e nese e shohin se nuk ka gje pozitive nga ai popull ka mundesi edhe me zhduk nga toka dhe ate vend e mbushin me popuj te tjere.Kete nuk e them nga koka ime ,por keshtue shkruhet tek nderkombetaret.
Kush eshte jurist i forte e dine se çka shkruhet tek e drejta nderkombetare publike.
Drini ,nuk po me pergjigjesh ende ne ato pyetje qe ti parashtrova bre burr
A PO FRIGOHESH APO NUK DONE ME THENE TE VERTETEN
Ketu po ti parashtroi edhe nje here
Qeto tri luftera qe u zhvilluan si ne Kosove,iliride dhe ne luginen e presheves a na tradhetuan me luften e uçk es apo triumfuan
Jep argumente he burr se nuk te bejm gje nese e thua te verteten
Hajt qit allti perpjet se nuk bahet nomi
O burra skemi bre histrori te shkrume e te mjeret na.
Histori po marrim nga turku,anglia,france ,vatikani
As nje lufte nuk ka qen e pastert ne bote historikishte.PO kam ndegjue nga pleqet,se kur ka ik serbia e pare,thojshin qe shkinave vathet nga veshi ua kan shkulur,dhe kan ik deshen e dathe.
Por keta serbet na kan kalue qindra here ma keq.
Lufterat nuk e kan bash qashtu siq mendoni se po qohemi me luftue mu çlirue !Por niset lufta me marveshje ndermet dy paleve dhe ate nga nderkombetaret !Nese e shohin se e meritoin lirin ja japin,nese e shohin se jan popull si shtazet ja fusin edhe nje here roberin apo edhe dy e tri a kater here,e nese e shohin se nuk ka gje pozitive nga ai popull ka mundesi edhe me zhduk nga toka dhe ate vend e mbushin me popuj te tjere.Kete nuk e them nga koka ime ,por keshtue shkruhet tek nderkombetaret.
Kush eshte jurist i forte e dine se çka shkruhet tek e drejta nderkombetare publike.
Drini ,nuk po me pergjigjesh ende ne ato pyetje qe ti parashtrova bre burr
A PO FRIGOHESH APO NUK DONE ME THENE TE VERTETEN
Ketu po ti parashtroi edhe nje here
Qeto tri luftera qe u zhvilluan si ne Kosove,iliride dhe ne luginen e presheves a na tradhetuan me luften e uçk es apo triumfuan
Jep argumente he burr se nuk te bejm gje nese e thua te verteten
Hajt qit allti perpjet se nuk bahet nomi
:: sport
Page 1 sur 1