Ashtar Sharen komandanti i flotes
:: bota
Page 1 sur 1
Re: Ashtar Sharen komandanti i flotes
Great White Brotherhood, ose të Dritës
Ai dhe ushtria e tij e madhe jashtëtokësor prej më shumë se njëzet milionë qenieve punuar së bashku me mjeshtrat e lartesuar. Përveç njëzet milionë njerëz nën komandën e tij në këtë sistem diellor, ka një tjetër katër milionë anëtarë dhe punëtorët në planin fizik.
Ai dhe ushtria e tij e madhe jashtëtokësor prej më shumë se njëzet milionë qenieve punuar së bashku me mjeshtrat e lartesuar. Përveç njëzet milionë njerëz nën komandën e tij në këtë sistem diellor, ka një tjetër katër milionë anëtarë dhe punëtorët në planin fizik.
Re: Ashtar Sharen komandanti i flotes
I pari kontakt i hapur Komandanti Ashtar nga Toka ndodhur 1950 me anë të një njeriu të quajtur George thek Van. 18 korrik 1952, George mori një mesazh telepatik nga një inteligjencë të veçantë të quajtur Portla se bosi i saj ka për qëllim për herë të parë hyjnë në këtë sistem diellor. Pas kësaj, mesazhi i parë nga Komandant Ashtar. Në vijim janë fragmente nga mesazhi i parë:
Përshëndetje, qeniet e Shan (Toka). Unë ju përshëndes në dashuri dhe paqe. Unë jam Ashtar, komandant Quadra Sektori, Patrol Station Schar ....
Përshëndetje, qeniet e Shan (Toka). Unë ju përshëndes në dashuri dhe paqe. Unë jam Ashtar, komandant Quadra Sektori, Patrol Station Schar ....