Shqptaret qe 20 shekuj ne endrra
:: sport
Page 1 sur 1
Shqptaret qe 20 shekuj ne endrra
“nëse gjatë jetës nuk je i përkushtuar që ta përmbushësh ëndrrën tënde, atëherë gjithnjë
do të punosh në drejtim të realizimit të ëndrrave të të tjerëve”
shqiptaret perhere u udhehoqen nga tradhetaret qe shiteshin si patriota.
E sidomos nga ramja e Teutes e kendej vetem me tradheti.
E ne emer te patriotiztave e riroberuan kete popull pa neveoj,vetem per interesa te veta e per epshe te tjereve.
Enderrtaret e frustuar,apo servilet na udheheqin me parollen ne jemi çlirimtaret e juaj.
Pasi ti ralizoin detyrat e marrura nga armiqet u thone popullit se europa plake na tradhetoi.
Asgjë nuk mund të pengoj diçka që kaherë është nisur të ndodhi”!
Shtetin ne mes te shqiptareve mund ta bleje kujt ti duhet si prone private
do të punosh në drejtim të realizimit të ëndrrave të të tjerëve”
shqiptaret perhere u udhehoqen nga tradhetaret qe shiteshin si patriota.
E sidomos nga ramja e Teutes e kendej vetem me tradheti.
E ne emer te patriotiztave e riroberuan kete popull pa neveoj,vetem per interesa te veta e per epshe te tjereve.
Enderrtaret e frustuar,apo servilet na udheheqin me parollen ne jemi çlirimtaret e juaj.
Pasi ti ralizoin detyrat e marrura nga armiqet u thone popullit se europa plake na tradhetoi.
Asgjë nuk mund të pengoj diçka që kaherë është nisur të ndodhi”!
Shtetin ne mes te shqiptareve mund ta bleje kujt ti duhet si prone private
Re: Shqptaret qe 20 shekuj ne endrra
Ditëlindja e tretë e “gjyshes”
Shpërndaje
16
Postuar: 2:40 / 17.02.2011
Komente: 5
Jeton Veliu
Kosova është një vend me mjaftë bukuri natyrore, klimë të përshtatshme,
njerëz të urët, bujar, mikpritës, të fjalës dhe të pashëm.Kan deshire ti qeveris i huai
patriotet i kan zili.tradhetin e kan ne shpirt!
Gjendet në qendër të pjesës veriperëndimore të Gadishullit Ballkanik dhe kufizohet,
me nënën Shqipërinë, me njerkën Serbinë, me Malin e Zi dhe me “kopilin” - Maqedoninë.
Është shumë e vjetër, por sot gëzon vetëm ditëlindjen e tretë.Pavaresin e saje pa nje ushtri
si shtetet e tjera pos uçk e transferuar ne nje njesi zjarrefiksash !
“O bijat dhe bijtë e mi, ju lus të më mbroni më shumë se nga çdokush, nga vetja e juaj”.
Shpërndaje
16
Postuar: 2:40 / 17.02.2011
Komente: 5
Jeton Veliu
Kosova është një vend me mjaftë bukuri natyrore, klimë të përshtatshme,
njerëz të urët, bujar, mikpritës, të fjalës dhe të pashëm.Kan deshire ti qeveris i huai
patriotet i kan zili.tradhetin e kan ne shpirt!
Gjendet në qendër të pjesës veriperëndimore të Gadishullit Ballkanik dhe kufizohet,
me nënën Shqipërinë, me njerkën Serbinë, me Malin e Zi dhe me “kopilin” - Maqedoninë.
Është shumë e vjetër, por sot gëzon vetëm ditëlindjen e tretë.Pavaresin e saje pa nje ushtri
si shtetet e tjera pos uçk e transferuar ne nje njesi zjarrefiksash !
“O bijat dhe bijtë e mi, ju lus të më mbroni më shumë se nga çdokush, nga vetja e juaj”.
:: sport
Page 1 sur 1