arben zefgjinit per eleminimin e remzi hoxhes
:: sport
Page 1 sur 1
arben zefgjinit per eleminimin e remzi hoxhes
landi45
i/e regjistruar
Anëtarësuar: 10-04-2008
Postime: 884
Citim:
Postuar më parë nga arberi_fr
Zotri kam nje pyetje per ju;A ka lidhje bosash Berisha me Thaqin ?
Kush eshte dorasi i Azem Hajdarit pamarr parasysh fara i humbet me ka krejte.
Ma ke perzi,Berisha nuk mendoi qe ndjeke shqiptar per te egzekutue.
berisha thaqi ka lidhje nepermjet fatos nanos dhe klanit tij,,,po ashtu lule basha ka lidhje te forta me klanin thaqi,,,,
azem hajdarin,,,,,e vrane ish badigardet e berishes,,, kur punonin akoma dhe merrnin rrogen si te tille,,,
dhe para 2 muajsh u kap njeri ne turqi,,,, po interpol tirana nuk e qoi dosjen me urdher te bashes,,,,, po me urdher nga berisha u lirua,,,
berisha ka dhene urdher arben zefgjinit per eleminimin e remzi hoxhes,,,,
se kishte rregjistrimin e bisedes millosheviq berisha,,,,per te miren e kosoves dihet,,,,
dhe ka 12 vjet qe bllokon gjygjin,,,
pra sa per njerez qe ndjek berisha ish kryetari i pd dikur iku se berisha i beri tentative atentati,,, dhe fitoi azil ne usa,,,
dhe ka me qindra qe ndiqen,,,,nga punojes te ish sigurimit te envere hoxhes qe i njohin dosjne berishes se ka pas dhe pseudonim ,,,
deri te njerez qe iu jane prishe pazaret me berishen ne tregeti apo afera politike,,,,,
i/e regjistruar
Anëtarësuar: 10-04-2008
Postime: 884
Citim:
Postuar më parë nga arberi_fr
Zotri kam nje pyetje per ju;A ka lidhje bosash Berisha me Thaqin ?
Kush eshte dorasi i Azem Hajdarit pamarr parasysh fara i humbet me ka krejte.
Ma ke perzi,Berisha nuk mendoi qe ndjeke shqiptar per te egzekutue.
berisha thaqi ka lidhje nepermjet fatos nanos dhe klanit tij,,,po ashtu lule basha ka lidhje te forta me klanin thaqi,,,,
azem hajdarin,,,,,e vrane ish badigardet e berishes,,, kur punonin akoma dhe merrnin rrogen si te tille,,,
dhe para 2 muajsh u kap njeri ne turqi,,,, po interpol tirana nuk e qoi dosjen me urdher te bashes,,,,, po me urdher nga berisha u lirua,,,
berisha ka dhene urdher arben zefgjinit per eleminimin e remzi hoxhes,,,,
se kishte rregjistrimin e bisedes millosheviq berisha,,,,per te miren e kosoves dihet,,,,
dhe ka 12 vjet qe bllokon gjygjin,,,
pra sa per njerez qe ndjek berisha ish kryetari i pd dikur iku se berisha i beri tentative atentati,,, dhe fitoi azil ne usa,,,
dhe ka me qindra qe ndiqen,,,,nga punojes te ish sigurimit te envere hoxhes qe i njohin dosjne berishes se ka pas dhe pseudonim ,,,
deri te njerez qe iu jane prishe pazaret me berishen ne tregeti apo afera politike,,,,,
:: sport
Page 1 sur 1