Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

agim__barja me ldk jam ne koalicion edhe mburem

:: sport

agim__barja 	   me ldk jam ne koalicion edhe mburem Empty agim__barja me ldk jam ne koalicion edhe mburem

Message  Perparimi Jeu 8 Avr - 11:25

haxhiu ;

Ja se çka shkruan,
agim__barja

me ldk jam ne koalicion edhe mburem me te se eshte parti e mir dhe e fort

xhiti

Po e kemi dijte o Agim Bajra me farkistet tradhtaret Titistet LKJ-stet-udbashet shpijunet qe ja kan lujt nene ketij populli.
Dhe jan tu ja lujte deri te bijn ne hendek.
bashk me ju.
Ju jetoni dhe gjalleroni me ndihmen e Solanes e serbise dhe te eulex e unmik qe ja vjedhin votat popullit dhe ja japin juve.
pershkak se ju konvenon kjo politik antishqiptare dhe antikombetare.
me ne fund pasi qe te arrihet qellimi i tyre anti shqiptare juve do tju hudhin si lecke ne berllog.
As qenet nuk kan me ju hanger se ju vjen era.
Rrnofshin patriotet atdhetaret!
Poshte partit Politike servile dhe tradhtaret!

Xili

Agim Barja eshte nje Atedhetar nga Komuna e Mitrovices

xhiti

farkiste,qe ska emer fare...

Delia

Për disa nuk e kuptoj dot kush ishte dhe asht Shqiptar si duket krejt qenkan për disa kopila të serbis por vall a nuk e logaritin veten se edhe ato jan po pjes e ksaj pjelle ,duhet së paku të ket respekt si njeri përe njeriun ,ktu jemi për të Bashkuar e jo për tu bër pik e pes dhe sha e nënqmu sejcin që nuk ju shkn për qejfi ,sejcili ka të drejt të tjot mendimin e vetë .Nuk futen të gjith në një thes o Popull.

xhiti

Trandofile keta na shajne si dikur serbija dhe komitetet.
atehere thojshin se jemi Nacionaliste irredentiste se nuk ja dojm te miren shqiptareve kosoves dhe jugosllavise.
tashe thojne se jemi shpijuna se nuk ,,dojm shtetin" multietnik pa flamur pa komb pa sovranitet.
E njejta gjuhe atehere dhe tashe .
keta mendojne se duhet ne te heshtim dhe tju thojme mashallah tradhtise.
Po nje gje kurre se kemi thene as qe do ta thojme.
Do te kritikojme siq patem guximin te shajme Milloshin titistet ishe udbashet ndrrimin e Flamurit te kushtetutes se 1974 etj.
ska force qe na ndale.
deri ne fitore.

haxhiu

Nuk jam aq i mbushur ne shkja sa me kan trazue tradhetaret kur na turren qe na çliruan !
Ah medet o zot i madhe!

detektivi

Haxhi prof me ka lute qe tja qojshe apo ti shkruajsh ,ta ka kerkue tel dhe E mailin tend!
Ja qon ne xhdall@t-online .de apo shkruaji!
ke pas edhe ne komunikat qe ka leshue ne shume gazeta shqiptare.
Albania press.com
te Pershendes rrnofsh sa malet o vella...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.bashkimikombetar.com/art-dhe-kulture-f10/kushe-eshte-agim-bajra-t2817-120.htm

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

agim__barja 	   me ldk jam ne koalicion edhe mburem Empty Re: agim__barja me ldk jam ne koalicion edhe mburem

Message  Perparimi Jeu 8 Avr - 12:08

AGIM BARJA VEPRIMTARE i ceshtjese tone kombetare
qyshe ne moshen 18 vjecar per shkake te sistemit komunist ne ate kohe familja e tije nuk mundej te shkollohet e ase te punsoheje askunde per shke se ne vitin 1983 vellau ime i madhe eshte arrestuare ne maqedoni ne shkup per veprimtari armiqesore siq na quanin ne ate kohe te komunizmit pasi qe eshte arrestuar vellau ime u denua 20 vjet burge te rend per veprimtari armiqesore po ne ate kohe u deshke shume lek per avokatura dhe nuk ishte ne pytje leku por ishte se si te ja zbutim denimin u zbut denimi ne 17 vjet ishte i burgosur ne idrizove por mbase nje kohe te vuajtjes se denimit jo te plota 18 muaj arratiset nga burhgu i idrizoves i pari shqiptare ne ishe jugosllavi qe arratiset nga ky burge por me vete kishe edhe disa shoke qe sot jane ne politiken shqiptare dhe mbase te gjithave qe ishte ne arrati u mundesua qe vuajtjen e denimit ta kryente ne mitrovice por cka me avokatet shqiptare u zbut denimi ne 5 vjet por agimi ike per ne kroaci dhe aty punon per sa vjet por mbase nje kohe bukur te gjate qe isha ne kroaci rashe ne lidhje me veprimtaret tane qe ishin ne republikat e ndryshme te ishe jugosllavise dhe aty filloi gjithqka nga e para per Agimin ne vitin 1990 ne janar arrestohem nga polcia serbe ne beograd dhe detyrohem qe te shkoj ne sherbimin ushtarak me derguan ne malli lloshinje por cfare aty gjithqka ishte mire e pergaditur se ne zagreb mungesa ime ishte e madhe per disa pune te rendesishme per ceshtjen tone kombetare te cilat sot nuk dua ti publikoj se do del libri kush dhe cka ka bere ne sherbimin ushtarak aty isha vetem nje muaja pasi qe kisha mesuar nga disa shoke se cfare duhet te beje qe te lirohem nga sherbimi ushtarak dhe krejt u krye oky u lirova erdha ne kosove kur erdha ne statcion situata ishete e tensiunuare demonstrata kishte
pasi qe erdha ne shtepi pushova gati 1 ore
dhe u ndrrova dhe dola ne demondstrat ku kerkonim dorheqjen e rrahmon morines e shume shokeve te tij por cfare ne ate mbrembje plagoset nje shoke i imi sylejman shala tani eshte deshmore i vrare ne koshare dhe aty e mora ne shtepin time ate mbrembje ishim diku 32 veta ate nate ishim ne shtepin time sylejmani ja dham ndihmen e pare mjekun e thirra ne shtepin time dhe nuk ishte ne rrezik jete te nesermen dolem ne demonstrat perseri mbase asja kohe te demonstratave perseri iku per ne zagreb ku filluam perseri te veprojmi por cfare duhej ne ate kohe te benim ishte edhe kjo nje lloj akcioni ne serbi demtonim shtylla telefoni prenim kabllo kallnim gruni neper tokat ku ishin afer pruges qe nga kragujevci e deri ne hyrje te beogradit i ndronim trenat qe vetem sa do pak ta demtojmi armikun tone te perbetuare

e keshtu vazhduam per disa vite me radhe
kur filloi arrestimi i intelektualeve e perndjekjet e ish policeve tane qe nuk ishin lojal per serbin kushtet ishin te veshtira ata iken nate pa asnje lek ne xhep te xhithe keta i strehuam dhe i siguruam ushqim edhe vendstrehim
ne zagreb ne ate kohe kishim shume shqiptare qe punoni ne firmen viadukt zagreb aty kishte disa baraka ne borongaj te zagrebit dhe aty i strehojshim me te gjitha te mirat edhe ushqim edhe fjetje filluam me radio zagrebin me gazeten dielli, me shpernda shkrpsat te shkruara kosova republik ne ate kohe te gjitha keto ne zagreb jane punuare edhe shume e shume pune te tjera qe nuk jane sot per ti thene le te mbesin tek libri kur te del . mbas asaj qe per sa vite punuam keshtu
u takova me shokun tim naim shalen ta eprore ushtarak ne kroaci u punsuam ne policin kroate ne zagreb ne ate kohe ne si shiptare kroatet kishin besim tek ne dhe per te paren her ne qe ishim ne pakrace kur veq filloi lufta me serbet e rebeluar ne ishim me uniformen e policise kroate dhe keshtu qe veq lufta filloi ne kroaci dhe une per disa shkaqe u largova nga kroacia dhe u vendosa ne bosnje ne sarajeve ne vlishiq afer statcionit te trenave e te autobusave dhe aty me ndihmen e disa shokeve disa te gjalle e disa kan ndruare jete e disa edhe deshmore te kombit u punsova ne sarajeve
po edhe aty filloi disa aktivitete dhe rame ne lidhje me disa shoke per ti ndihmuare kosoven dhe disa njerez qe vepronin ne kosove ne ate kohe ne ilegalitet te thell por cka ne ndihmojshim po nuk kishim emra se ashtu ishte ilegaliteti sa me pak me dite me mire eshte e shume me punue kjo ishte me e mira
e kame shume per te shkruajtur me mija faqe histori te pasur por koha e tregon te veten dhe ne kohen e fundit ne luften e shejt te UCKse isha qe nga ditet e para e deri me 12-06-1999 dhe aty une me nuk isha ne asnje detyre vete u largova se nuk isha i pajtimit me disa pune edhe nuk deshta me te vazhdoje hyri natoja dhe me se pash te arsyeshme te jem ne TMK- ase ne FSK JAM KREJT TJETER KUND PUNOI DHE NUK NDALEM KURRE
E TI DETEKTIV QYSH FLET PER NJEREZ QE NUK I JEF TI MJUA ASE QE ME NJEF
kame lexuare shkrimet e tua me shume je duke i degraduar shqiptaret se sa qe ju jep moral atdhetare lexoi keto shkrimet e tua dhe andaj fole e ketu nuk te duroi dhe nuk rri i heshtur se gjithqka qka eshte shqiptare ti me nje fjalor tendin e bene vetem

zi e keshtu ai qe punon per kombe nuk vepron e leri ato perrallat tua e te keshe kujdes mos be propagand antikombetare te keshe kujdes
o jo detektive ti shkruaj cfare te duashe por une po te them se nuk mundet asnje lider te perfaqesoi me shume se vehten e vete por cka je ka fol une e perkrahi kete pune qe e ka bere qeveria e sali berishes per kete ndertim pse mos me perkrah e nuk do te thote se une jam i pajtimit me te edhe ne te tjera punet por per kete projekt e perkrahi pse jo eshte interes i imi personal se neser e vizitoi tiranen une udhetoi komod dhe per me pak se tri ore une mbrrije ne tiran e nevende te 12 oreve qe bejshim deri me tani kjo eshte interesi mbare kombetare nuk mundesh te mos e quajshe mrekulli kete e ti po mudohesh me ba diqka por nuk po ja arrit qellimit te perqajshe shqiptaret jo ky jo ky po hajde masi je asi trimi nrite flamuri kuq e zi kush po te ndale e mos lehe pre perendimi hyp neser ne kulum te kuvendit te kosovese e nrit se isa boletini ne vlore edhe shpalle bashkimin kombetare qka po pret ma pse spo e bene kete e po akuzon te tjeret ku ishe ne luft ti ,duke pare ne tv se cfare po ndodhe ne kosove ne lajme prej se ke fillu ne kete faqe udbshe udbsha multienik,servil,fazliq,saloviq tradhetare ,e qka jo kur nje fjale te mire se fole per nje autobus politikan te deshtuar smundet askushe ta quaj kombine tone tradhetare siq po e quan ti po ti sje kerkun hiq

http://kosovare.forumotion.com/art-dhe-kulture-f10/kushe-eshte-agim-bajra-t2817.htm

zeriatedheut
JEJE TEMEN THYERJA E KUFIRIT ATY E KE FOTON TIME O DETEKTIVO KE MJAFTE FOTO TE MIJAT NE FAQE 3 DHE SA PER AKSH IKU PER ... MOSE TREGO PALLAVRA KETU SE NUK I HANE ZERI JO IKE SHIFE MIRE FOTON DHE RUAJE SHOKU OK TUNG

Perparimi
Admin

agim__barja 	   me ldk jam ne koalicion edhe mburem Empty Re: agim__barja me ldk jam ne koalicion edhe mburem

Message  Perparimi Jeu 8 Avr - 12:18

Perparimi
Admin

Message  Contenu sponsorisé

Contenu sponsorisé