Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Genc Llakaj

:: sport

Genc Llakaj Empty Genc Llakaj

Message  Perparimi Mer 25 Nov - 3:23

Genc Llakaj 3090_1133218297175_1428825914_332918_9755_n

Ksera-Bollano” dhe një apel për dy djem
28 December, 2008 10:32:00
Font size:

Prefekti i Gjirokastres, z. Spiro Ksera, më 19 maj të ketij viti ne nje tubim në Konicë, në të cilin festohej pervjetori i Traktatit të Korfuzit deklaroi se ndihej “Prefekt i Vorio-Epirit. Kryebashkiaku i Himares, z.Vasil Bollano, gjate ketij viti ka ndermarre disa nisma ultranacionaliste ne sherbim te propagandimit te “Megalidese” si: Memorandumi derguar qeverise greke me kerkesen e tij “personale” ku kerkohet qe shteti grek te vendos veton ne Keshillin e Evropes per mos futjen e Shqiperise ne procesin e MSA-se, heqjen e tabelave ne gjuhen shqipe dhe zevendesimi i tyre me ato ne gjuhen greke, deklarata te shumta antishqiptare te cilat cenojnë integritetin territorial të Shqipërisë dhe shkelin hapur Kushtetutën e një shteti sovran.

Për shkaqet e mësipërme, të sensibilizuar me të drejtë, dy djem nga fshati Toç i Tepelenës zhvilluan një demonstrim (të veshur me flamuj) pro-vlerave kombetare dhe kunder shfaqjeve ultranacionaliste Ksera-Bollano.

Por, keta djem jane duke u gjykuar nga organet e “drejtesise” ne Tepelene per kinse “tubim te paligjshem” (!). Jane zhvilluar 4 seanca deri me tani e me 14/janar/2009 ne Tepelene zhvillohet seanca e radhes…
Ju bëj thirrje gjithe shqiptareve qe ndihen te tille te marrin pjese ne kete seance jo per arsye te tjera sesa per tu treguar bollano-kserave se Kombi yne eshte gjalle, ata djem nuk jane vetem…
Ju presim me 14/ janar /2009 ora 10.00 ne gjykaten e Tepelenës të protestojmë paqësisht.

*Autori Genc Llakaj është jurist, sekretar i përgjithshëm i një shoqate, në të cilën bëjnë pjesë dy djemtë e ndaluar për tubimin

Shtoni ne: | | | | | | | | | | | | | | | | |
Komente (11 postuar):
Vido Prifti ne 03 January, 2009 12:04:15

E vleresoj maksimalisht gjestin atdhetar te dy djemeve dhe i pergezoj per kurajon qe kane cfaqur. Hallall qumeshtin e nenes.Ne te njejten kohe me vjen keq per drejtesine qe kemi(nuk dua te nxitohem),por ne vend qe te marin si te pandehur kseret e bollanot, marin djem te tille.Nuk jam ne Shqiperi, por do te desha te isha aty e t'i pergezoj nga zemra per kete gjest fisnik e atdhetar.Sidoqofte, perderisa kemi qeveritar qe me shume ndihmojne te huajt ne gllaberimin e tokes shqipetare,se sa qytetaret e ketij vendi,do te degjojme e shikojme edhe skena te tilla,te cilat jane te turpeshme.

Jona ne 03 January, 2009 12:08:39

Bravo djemve!!

Vido ne 03 January, 2009 12:15:48

E vleresoj aktin e djemeve, bravo. Kam vetem nje pyetje:A ka Qeveri ne vendin tone? Ne se po a kane sy e veshe?

fredi ne 06 January, 2009 08:02:11

bravo djemeve ....nuk e kuptoj ata persona qe gjukojne keta djem endjejne ndopak veten shqiptar ?
keta djem duhen nderuar hallall ju qofte qumeshti i nenes.duhet te jetosh ne greqi qe ta kuptosh se sa e madhe eshte urrejtja e grekerve per shqipetaret dhe pestaj te gjukohen keta djem shqipetar dhe patriot

maryl ne 11 January, 2009 04:37:26

Dua te them se kush eshte personi qe na servir kete forum. Nje fare Genci Llakaj qe rrjedh nga nje familje qe nuk njeh vlera kombetare, por qe aksidentalisht ka qene prane nje veprimi te thjeshte atdhetarizmi. pavarisht prezences se tij jurist, apo sekretar i nje shoqate duhet thene se kontributi i tij personal duhet vlersuar, por nuk duhet te vleresosh atributet dhe shoqatat qe ai apo miq te tij rendin per t'i marre.

ARTAN ne 14 January, 2009 06:41:35

PSENUK MEREN TE COJNE NE GJYGJ BOLLANON POR MEREN ME SHQIPTARET SE NGA BOLLONI KANE FRIKE PRANDAJ NE NUK KEMI SHTET TE FORTE TE COJ NE GJYGJ BOLLanon.berish ka friken e bollanos i te ndonje tjetri
.

genc llakaj ne 01 February, 2009 01:54:16

Se pari vlersoj se tepermi reagimin e te gjithe shqiptareve te ndershem ne mbeshtetje te djemve tane te Tocit e se dyti deshiroj te komentoj "MARYLI" ne lidhje me brockullat qe shkruan per familjen time. Nuk kam haber kush je dhe cfare mund te keshe me mua personalisht, por njekohesisht te lutem te mos vjellesh per familjen time, sepse nqs me ngaterrone me ndonje person tjeter po ju shpjegoj me pak fjale se familja ime jo vetem eshte PATRIOTIKE prej shekujsh, por fatmiresisht ka edhe 6 te rene per ceshtjen kombetare Rrjedh nga një familje me origjinë tepelenase, nga fshati Salari. Gjej momentin të krenohem me prejardhjen time. Nga dera e Llakaj’ve, qysh nga 1875 deri më 1945, kanë dhënë gjakun dhe kontrubutin për çlirimin e atdheut këta persona të derës sonë:
• Aqif Rakip Llakaj;
• Telo Ago Llakaj;
• Zano Hasan Llakaj;
• Ali Rakip Llakaj;
• Driza Hasan Llakaj.
Në vitin 1915, gjyshi im, Veip Tafil Llakaj, mori pjesë në luftën që aleatët tanë të kohës, austro-hungarezët, zhvilluan me italianët në Novoselë të Vlorës ku dhe u kap rob dhe u internua 3 vjet në Brindizi të Italisë.
Në luftën e vitit 1920, Veip Llakaj ishte përkrah Selam Musait ku dhe u plagos rëndë e më pas u dekorua nga organet kompetente të kohës.
Në vitin 1940, shtëpia e Llakaj’ve, si shtëpi atdhetare digjet brutalisht nga italo-fashistët, duke i vënë Llakaj’t në pozitë të rëndë ekonomike, më pas në 1943-shin qenë po nazistët gjermanë që e ridogjën përsëri kullën dy katëshe të Llakaj’ve.
Ndërsa në Luftën e LANÇ-it si partizan kontribuoi në moshën 15-vjeçare, Avni Veip Llakaj, dhe si pjesë e strukturave të njësiteve guerrile, i vëllai i tij, Neki Veip Llakaj (xhaxhallarët e mi).
Por në shërbim të çështjes kombëtare, në ruajtjen e vlerave dhe kulturës kombëtare punuan edhe djem nga Llakaj’t, ky ishte Mustafa Llakaj, i cili ishte mësuesi i parë që hapi shkollën shqipe në fshat pas ikjes së pushtuesit turk.
Me emrin e një familje të tillë atdhetare u mburrën Veli Llakaj (ish-Shef i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë në kohën e komunizmit), i cili është pjesë e rrënjës së Llakaj’ve dhe iniciator i planit "TE FSHEHTE" PER MARRJEN E KOSOVES e më së fundmi unë, që me mënyrën time dhe i paorganizuar në asnjë strukturë të rregullt e kam bërë detyrën si atdhetare në mënyrën time deri sa fillova tubimet më 10-mars-2007 në qytetin e Fierit në mbrojtje të dinjitetit dhe moralit të emigrantëve shqiptarë në Greqi. Tubim ky, që pati suksesin e vet dhe më afroi rreth vetes shumë patriotë dhe shumë intelektualë të tillë.
Tubimi i dytë ishte ai i datës 22-qershor-2007 po në qytetin e Fierit, ku pati shumë reagime nga masa. Ky tubim u organizua nga Ne dhe me shpenzimet tona.
Tubimi i tretë dhe më i madh u organizua përsëri nga patriotë të qytetit të Fierit në bashkëpunim edhe me pjesëtarë të SHAIBK si Lirim Muhaj, Neritan Murati, Anila Dafa, Merjola Skëndaj, Valbona Daci, Fiqiri Xhemali, Kastriot Shametaj etj. I gjithë ky aktivitet u mbështet edhe nga Kryetari i Përgjithshëm i SHAIBK, Prof. Dr. Hulusi Hako.
Tubimi pati shpenzime të konsiderueshme të cilat rreth 80% i pagoi z. Genc Llakaj dhe Bar-Restorant SALARIA (lokal në pronësi të tim eti).
Më pas u angazhova në SHAIBK dhe organizova për herë të parë këtë shoqatë në qytetin e Fierit duke e çuar anëtarsinë e saj për pak ditë në 60 veta.
Propaganda nëpërmjet fletushkave, shkollave, mediave vizive, shkrimeve në gazeta e revista të ndryshme qysh prej kohësh ka qënë obligim imi personal.
Në bazë të fakteve reale konstatova se SHAIBK me qendër në Tiranë, nuk kishte një organizim dinjitoz. Ishin ditët e para që ishte zgjedhur në krye të saj z.Hulusi Hako. Pra ajo kishte një ngërç që e kishte lodhur. Ju dhashë punës me të gjitha forcat për themelimin dhe institucionalizimin e degëve në të gjithë Shqipërinë e Jugut, detyrë kjo që më ishte ngarkuar nga Kryesia Qëndrore pasi isha zgjedhur Kryetar i degës Fier-Prevezë.
Me shumë përpjekje arrita të instaloj, qoftë edhe përkohësisht, institucionin e kuatizacionit.
Në datën 07-Shtator-2007, organizova bashkë me shokët e mi atdhetarë tubimin madhështor të Fierit me slloganin “PA KOSOVË E ÇAMËRI, NUK KA SHQIPËRI!”; tubim i cili më rëndoi pak si tepër në anën ekonomike të familjes. Nisur nga reklamat, banderolat, afishat, kartat e telefonit, karburanti etj., shpenzimet ishin të konsiderueshme për ekonominë time familjare. Po flas këtu për veten time pa përjashtuar punën e çmuar që kanë bërë të rinjtë Neritan Murati, Mateo Murati, Albi Hadroviq, Kristaq Ziu dhe zotërinjtë Lirim Muhaj, Adif Llakaj…etj…etj.
Në tubim u njoha zyrtarisht edhe me z. Gafurr Adili, me të cilin krijuam një raport sa miqësor, aq dhe vëllazëror.
Tubimet vazhduan gjithandej: në Vlorë, Mallakastër, Elbasan e Lushnje, të shoqëruar me një nismë timen, të përkrahur edhe nga atdhetarë të tjerë për të çuar flamurin stafetë në të gjitha trevat shqipfolëse, flamur i cili më 17-Shkurt-2008, iu dorëzua degës së SHAIBK në Kosovë, pikërisht në Prekaz.
Edhe udhëtimin në Kosovë e organizoi dega e SHAIBK për Fierin me në krye kryetarin e saj z. Genc Llakaj.
Qëllimi i vajtjes në Kosovë nuk ishte thjesht festimi i një pavarësie protektorat, por ishte festimi i një pikënisje drejt Bashkimit Kombëtar edhe pse disa personazh nuk e deshën këtë udhëtim ne si degë këmbëngulëm dhe ja arritëm. Në këtë tubim të përbashkët të degës së Fierit, Vlorës, Shoqatës Çamëria dhe degës së Dardanisë me z.Ibush Hetemi në krye dhe nëndegës së Prishtinës me në krye z. Azem Bogaj arritëm të japim mesazhin tonë për bashkim kombëtar. Ky tubim do të ngelet në histori si tubimi i Bashkimit Kombëtar, për të cilin replikuan dhe komentuan pothuaj të gjitha mediat e pranishme, shqiptare dhe të huaja.
Pas ardhjes nga Prishtina, Kryesia e SHAIBK më ka komunikuar se më kishin zgjedhur Sekretar të Përgjithshëm Oraganizativ të saj.
E pranova detyrën me kënaqësi duke menduar se me ndihmën e shokëve do t’ia dilja mbanë. Dhe shokë të mirë, për mendimin tim, ka shumë.
Megjithë këto aktivitete masive nuk kanë munguar simpoziumet, takimet me intelektualë, me nxënës shkollash dhe me drejtues shoqatash nga të gjitha trevat. Edhe këto janë organizuar nga Kryetari i degës së Fierit në bashkëpunim të ngushtë me kryesinë e kësaj dege dhe me atdhetarë të shoqatave të tjera.
Riunione të përbashkëta për Çështjen Kombëtare kemi pasur vazhdimisht me të gjithë kryetarët e shoqatave kulturore-atdhetare jo vetëm të qytetit të Fierit, por dhe të qyteteve përreth.
SOT kemi dege ne te gjithe Shqiperine administrative dhe djemte e Tocit jane produkt i punes se patrioteve te ndershem qe pa a shume po shkrijne pasurine per te bere Shqiperine e jo sic bejne politikanet tane dhe disa si ata qe po shesin Shqiperine per te bere pasuri...
Me falni vellezer per mungesen e modestise ne kete shjegim per "MARYL"..

ME KONSIDERATE TE LART GENC LLAKAJ

genc llakaj ne 01 February, 2009 01:58:38

Se pari vlersoj se tepermi reagimin e te gjithe shqiptareve te ndershem ne mbeshtetje te djemve tane te Tocit e se dyti deshiroj te komentoj "MARYLI" ne lidhje me brockullat qe shkruan per familjen time. Nuk kam haber kush je dhe cfare mund te keshe me mua personalisht, por njekohesisht te lutem te mos vjellesh per familjen time, sepse nqs me ngaterrone me ndonje person tjeter po ju shpjegoj me pak fjale se familja ime jo vetem eshte PATRIOTIKE prej shekujsh, por fatmiresisht ka edhe 6 te rene per ceshtjen kombetare Rrjedh nga një familje me origjinë tepelenase, nga fshati Salari. Gjej momentin të krenohem me prejardhjen time. Nga dera e Llakaj’ve, qysh nga 1875 deri më 1945, kanë dhënë gjakun dhe kontrubutin për çlirimin e atdheut këta persona të derës sonë:
• Aqif Rakip Llakaj;
• Telo Ago Llakaj;
• Zano Hasan Llakaj;
• Ali Rakip Llakaj;
• Driza Hasan Llakaj.
Në vitin 1915, gjyshi im, Veip Tafil Llakaj, mori pjesë në luftën që aleatët tanë të kohës, austro-hungarezët, zhvilluan me italianët në Novoselë të Vlorës ku dhe u kap rob dhe u internua 3 vjet në Brindizi të Italisë.
Në luftën e vitit 1920, Veip Llakaj ishte përkrah Selam Musait ku dhe u plagos rëndë e më pas u dekorua nga organet kompetente të kohës.
Në vitin 1940, shtëpia e Llakaj’ve, si shtëpi atdhetare digjet brutalisht nga italo-fashistët, duke i vënë Llakaj’t në pozitë të rëndë ekonomike, më pas në 1943-shin qenë po nazistët gjermanë që e ridogjën përsëri kullën dy katëshe të Llakaj’ve.
Ndërsa në Luftën e LANÇ-it si partizan kontribuoi në moshën 15-vjeçare, Avni Veip Llakaj, dhe si pjesë e strukturave të njësiteve guerrile, i vëllai i tij, Neki Veip Llakaj (xhaxhallarët e mi).
Por në shërbim të çështjes kombëtare, në ruajtjen e vlerave dhe kulturës kombëtare punuan edhe djem nga Llakaj’t, ky ishte Mustafa Llakaj, i cili ishte mësuesi i parë që hapi shkollën shqipe në fshat pas ikjes së pushtuesit turk.
Me emrin e një familje të tillë atdhetare u mburrën Veli Llakaj (ish-Shef i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë në kohën e komunizmit), i cili është pjesë e rrënjës së Llakaj’ve dhe iniciator i planit "TE FSHEHTE" PER MARRJEN E KOSOVES e më së fundmi unë, që me mënyrën time dhe i paorganizuar në asnjë strukturë të rregullt e kam bërë detyrën si atdhetare në mënyrën time deri sa fillova tubimet më 10-mars-2007 në qytetin e Fierit në mbrojtje të dinjitetit dhe moralit të emigrantëve shqiptarë në Greqi. Tubim ky, që pati suksesin e vet dhe më afroi rreth vetes shumë patriotë dhe shumë intelektualë të tillë.
Tubimi i dytë ishte ai i datës 22-qershor-2007 po në qytetin e Fierit, ku pati shumë reagime nga masa. Ky tubim u organizua nga Ne dhe me shpenzimet tona.
Tubimi i tretë dhe më i madh u organizua përsëri nga patriotë të qytetit të Fierit në bashkëpunim edhe me pjesëtarë të SHAIBK si Lirim Muhaj, Neritan Murati, Anila Dafa, Merjola Skëndaj, Valbona Daci, Fiqiri Xhemali, Kastriot Shametaj etj. I gjithë ky aktivitet u mbështet edhe nga Kryetari i Përgjithshëm i SHAIBK, Prof. Dr. Hulusi Hako.
Tubimi pati shpenzime të konsiderueshme të cilat rreth 80% i pagoi z. Genc Llakaj dhe Bar-Restorant SALARIA (lokal në pronësi të tim eti).
Më pas u angazhova në SHAIBK dhe organizova për herë të parë këtë shoqatë në qytetin e Fierit duke e çuar anëtarsinë e saj për pak ditë në 60 veta.
Propaganda nëpërmjet fletushkave, shkollave, mediave vizive, shkrimeve në gazeta e revista të ndryshme qysh prej kohësh ka qënë obligim imi personal.
Në bazë të fakteve reale konstatova se SHAIBK me qendër në Tiranë, nuk kishte një organizim dinjitoz. Ishin ditët e para që ishte zgjedhur në krye të saj z.Hulusi Hako. Pra ajo kishte një ngërç që e kishte lodhur. Ju dhashë punës me të gjitha forcat për themelimin dhe institucionalizimin e degëve në të gjithë Shqipërinë e Jugut, detyrë kjo që më ishte ngarkuar nga Kryesia Qëndrore pasi isha zgjedhur Kryetar i degës Fier-Prevezë.
Me shumë përpjekje arrita të instaloj, qoftë edhe përkohësisht, institucionin e kuatizacionit.
Në datën 07-Shtator-2007, organizova bashkë me shokët e mi atdhetarë tubimin madhështor të Fierit me slloganin “PA KOSOVË E ÇAMËRI, NUK KA SHQIPËRI!”; tubim i cili më rëndoi pak si tepër në anën ekonomike të familjes. Nisur nga reklamat, banderolat, afishat, kartat e telefonit, karburanti etj., shpenzimet ishin të konsiderueshme për ekonominë time familjare. Po flas këtu për veten time pa përjashtuar punën e çmuar që kanë bërë të rinjtë Neritan Murati, Mateo Murati, Albi Hadroviq, Kristaq Ziu dhe zotërinjtë Lirim Muhaj, Adif Llakaj…etj…etj.
Në tubim u njoha zyrtarisht edhe me z. Gafurr Adili, me të cilin krijuam një raport sa miqësor, aq dhe vëllazëror.
Tubimet vazhduan gjithandej: në Vlorë, Mallakastër, Elbasan e Lushnje, të shoqëruar me një nismë timen, të përkrahur edhe nga atdhetarë të tjerë për të çuar flamurin stafetë në të gjitha trevat shqipfolëse, flamur i cili më 17-Shkurt-2008, iu dorëzua degës së SHAIBK në Kosovë, pikërisht në Prekaz.
Edhe udhëtimin në Kosovë e organizoi dega e SHAIBK për Fierin me në krye kryetarin e saj z. Genc Llakaj.
Qëllimi i vajtjes në Kosovë nuk ishte thjesht festimi i një pavarësie protektorat, por ishte festimi i një pikënisje drejt Bashkimit Kombëtar edhe pse disa personazh nuk e deshën këtë udhëtim ne si degë këmbëngulëm dhe ja arritëm. Në këtë tubim të përbashkët të degës së Fierit, Vlorës, Shoqatës Çamëria dhe degës së Dardanisë me z.Ibush Hetemi në krye dhe nëndegës së Prishtinës me në krye z. Azem Bogaj arritëm të japim mesazhin tonë për bashkim kombëtar. Ky tubim do të ngelet në histori si tubimi i Bashkimit Kombëtar, për të cilin replikuan dhe komentuan pothuaj të gjitha mediat e pranishme, shqiptare dhe të huaja.
Pas ardhjes nga Prishtina, Kryesia e SHAIBK më ka komunikuar se më kishin zgjedhur Sekretar të Përgjithshëm Oraganizativ të saj.
E pranova detyrën me kënaqësi duke menduar se me ndihmën e shokëve do t’ia dilja mbanë. Dhe shokë të mirë, për mendimin tim, ka shumë.
Megjithë këto aktivitete masive nuk kanë munguar simpoziumet, takimet me intelektualë, me nxënës shkollash dhe me drejtues shoqatash nga të gjitha trevat. Edhe këto janë organizuar nga Kryetari i degës së Fierit në bashkëpunim të ngushtë me kryesinë e kësaj dege dhe me atdhetarë të shoqatave të tjera.
Riunione të përbashkëta për Çështjen Kombëtare kemi pasur vazhdimisht me të gjithë kryetarët e shoqatave kulturore-atdhetare jo vetëm të qytetit të Fierit, por dhe të qyteteve përreth.
SOT kemi dege ne te gjithe Shqiperine administrative dhe djemte e Tocit jane produkt i punes se patrioteve te ndershem qe pa a shume po shkrijne pasurine per te bere Shqiperine e jo sic bejne politikanet tane dhe disa si ata qe po shesin Shqiperine per te bere pasuri...
Me falni vellezer per mungesen e modestise ne kete shjegim per "MARYL"..

ME KONSIDERATE TE LART GENC LLAKAJ

ibush hetemi ne 16 April, 2009 09:15:14

shkrimin që e ka bërë z. Genc Lakaj është i vërtet me ngjarje të vërtetë,po, në Prekazin heroik të Dardanis,u pranua flamuri shtafet i Bashkimit Kombëtar, e pranuam me knaqesi dhe përgjegjësi të lartë kombëtare,dhe me detyrimet qe vijn pasë,pra rrutimi i flamurit në fjalë vazhdon dhe një ditë do të arrin në cakun e destinuar,vetëm diqka e vogel ka qe nuk me pelqen të z.Genc Lakaj dhe ay këte e di,është aq e vogel sa nuk ja vlen të thuhet publikisht.

genc llakaj ne 18 June, 2009 12:48:39

Z.Ibush, se pari te uroj te jesh mire ti dhe familja juaj, se dyti: ju kujtoj se shkrimi im eshte pasoj e nje shkaku-nje shpifjeje te mesiperme. Te lutem lexoje. Ishte kjo shpifje e cila me detyroi te prezantohem ai qe jam. fakti qe nuk kam shtuar hic gje nga ajo cka eshte familja ime, tregone se jam me se korrekt, koherent dhe i gatshem qe ti pergjigjem cdo lloj provokimi antishqiptar...
Miku im, riperseris se: ne qofte se nga ato cka kam shkruar me siper nje presje qofte e pavertet jam ne pritje te nje demaskimi publik...

Me atdhedashuri
genc LLAKAJ

ali ne 04 July, 2009 03:02:57

i falenderoj ata djem se pari e e lus ZOTIN E MADH ti mbrroj ata na cdo anti shqiptar qoft ai shqipfoles ose greqisht foles ,un se di pse gjykata e tepelens s ngre nj ceshtje kundra grekve n gjykaten nderkomtare per krime kundra njerzimit per grekt dhe per okupime te tokave te camve ,del bollano midis shqiperis e na tregon ne e kujt esht himara more bollano more kriminel more anti shqiptar more ca kujton ti se t gjith shqiptart jan asimiluar gabohen shum gabohen ,mblidhni ment o ju qe jetoni ne token shqiptare e punoni kundra interesave t njerzve t thjesht e t ndershm te ksej toke mallkimi i ksej toke do te bieri mbi ju mbi familjet e tuaja e mbi ata per interesat e t cilve punoni shum djem t tjer do te dalin si kta dy per ZOTIN e per token ton ne do te vdesim jetn do ta japim

Dernière édition par Perparimi le Mer 25 Nov - 7:55, édité 3 fois

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

Genc Llakaj Empty Re: Genc Llakaj

Message  Perparimi Mer 25 Nov - 5:37

GAFURR ADILI:
Para jush, Z. Sulejman ABAZI dhe Z.Genc LLAKAJ, e-maile te tilla (gjate gjithe vititit 2004) shperndante edhe ish Sekretari Politik i FBKSH dhe Kryetar i Partia e Unitetit Kombetar (PUK), Z. Idajet BEQIRI, i cili edhe ishte i arrestuar (kur une isha arrestuar ketu ne Tirane si Kryetar i FBKSH se bashku me Taip Mustafin) si Sekretar Politik i FBKSH, por qe deshtoi me turp perballe meje dhe shokeve te m'i idealiste, sepse Z. Beqiri publikisht ia pata bere vetem nje pyetje:
1. A e ka paguar kuatizacionin (anteresine) mujore, qe ishte dhe eshte nje nga tre kushtet e te qenurit anetar i FBKSH-se, qe eshtee percaktuar edhe ne Statutin e SHAIBK, qe e kam themeluar dhe investuar une dhe askush tjeter?!

2. Z. Beqiri mbylli gojen dhe u terhoq nga rruga e turpit ku e kishin futur agjentuar shume here me te fuqishme se ajo Asfalia Greke dhe vazhdon te punon si Avokat ne Tirane.

Dhe pse veproi keshtu?!

Sepse, jo vetem nuk kishte paguar kuatizacionin (anetaresine) mujore, por perkundrazi edhe kishte vjedhur Fondin e FBKSH-se (FKSH) ne Diaspore. Pra, kishte qene nje mercenare dhe hajdut ordiner, per cka edhe do te vjen koha (shume shpejt) kur edhe te jape llogari para organeve ndeshkuese te FBKSH-se.
Po ju dy, Z. ABAZI dhe Z. LLAKAJ, a e keni paguar ndonjehere kuatizacionin (antersine) mujore si anetere te Shoqates Atdhetare per Identitet dhe Bashkim Kombetar (SHAIBK),
gje te cilen shume qarte e ka percaktuar edhe Statuti i SHAIBK, apo jeni zgjedhur dhe emeruar ne krye te saj edhe pa qene anetare te SHAIBK, por te deleguar te Asfalia Greke?!
Kurse Ti Z. Sulejman kee qene nje merecenare i dyfisht, je paguar nga Leka ZOGU per te shpartalluar FBKSH-ne dhe strukturat e tij, dhe sa here ke shkuar ne Kosove ke marre nga 100 euro nga une, edhepse deri ketu vinin e te merrnin shoket me makine (veture) dhe pastaj edhe te kethenin deri ketu, kurse Ti leket i coje te familja Yte, kurse une ato leke i
merrsha nga familja ime.
Bile edhe me keq, per dallim nga Idajet Beqiri, edhe 500 eurot borxh personal, ashtu si Genc LLAKAJ (2000 euro) nuk po m'i kethen edhe sot e kesaj dite, per cka jo vetem Ty qe te kam pas thene:
"Sulo u shite shume lire!",
edhe Z. Genc LLAKAJ po i them se gjithashtu u shit shume lire, sepse une qe dije te investoj e te futem borxh me mbi 150 mije euro ato 500 eurot borxh qe akoma nuk m'i ke kethy Ti Z.Sulejman Abazi apo edhe 2000 eurot e Z. Genc LLakajt jane nje hiq per mua.
Pra, Z. ABAZI dhe Z. LLAKAJ, terhiquni nga rruga e turpit dhe mos me detyroni qe t'ua sjelle ato djemt e SKSH, te cilet qe nje vit po mirren me kriminelin Ratko MLADIC, sepse nje gje te tille as nuk e kam deshiruar dhe as nuk e deshiroj kurre, ngase lufta ime ka qene dhe eshte e perqendruar vetem kunder armiqeve sllavo-greke, dhe me dhjetera here kam deklaruar se: AKSH NUK KA PLUMBA PER SHQIPTARE.

Sinqerisht,
Gafurr ADILI.
Tirane, 12 gusht 2008.

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 25 Nov - 5:44

www.bashkimikombetar.com/shqiptaret-f20/deklerate-fbksh-zona-nr-2-kosova-historike-t2745-45.htm+Pra,+Z.+ABAZI+dhe+Z.+LLAKAJ,&cd=2&hl=fr&ct=clnk&gl=fr" target="_blank" rel="nofollow">http://209.85.229.132/search?q=cache:two0MhC4CjQJ:www.bashkimikombetar.com/shqiptaret-f20/deklerate-fbksh-zona-nr-2-kosova-historike-t2745-45.htm+Pra,+Z.+ABAZI+dhe+Z.+LLAKAJ,&cd=2&hl=fr&ct=clnk&gl=fr

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Mer 25 Nov - 15:56

http://www.albaniapress.com/lajme/10325/Mbahet-Mbledhja-e-Kryesise-se-Deges-se-FBKSH-se-per-Beneluks.h

Kryesia Qendrore e SHAIBK-së, në mbledhjen e saj, më 22 gusht 2008, pasi shqyrtoi sjelljet e papërgjegjshme të zotit Genc Llakaj, vendosi:

a. Të shkarkojë nga detyra e Sekretarit të kooptuar zotin Genc Llakaj, me motivacionin :

1. për shkelje të rëndë të Statutit,
2. për tejkalim kompetencash,
3. për publikim të materialeve të Kryesisë pa vendim Kryesie dhe pa mbledhje Kryesie.

b. Kryesia Qendrore ia besoi detyrën e Sekretarit, zotit Femi Luca, deri në Kuvendin Kombëtar të SHAIBK.

c. Vula t’i jepet për administrim zotit Femi Luca brenda tre ditëve.

Në mbledhjen e Kryesisë Qendrore morën pjesë:

Pr. Dr. Hulusi Hako – Kryetar – votoi kundër shkarkimit të z. Genc Llakaj
Ibush Hetemi – N/Kryetar – votoi pro shkarkimit të z. Genc Llakaj
Femi Luca – N/Kryetar – votoi pro shkarkimit të z. Genc Llakaj
A.Boga – Anëtar – votoi pro shkarkimit të z. Genc Llakaj

Munguan:
N.Mustafa – N/Kryetar – konfirmoi votën pro shkarkimit të zotit Genc Llakaj
H.Elshani – anëtar – konfirmoi votën pro shkarkimit të zotit Genc Llakaj
Genc Llakaj rrefuzoi pjesëmarrjen në mbledhje.

SHAIBK

Për Kryesinë Qendrore,
FEMI LUCA

Tiranë,
1 shtator 2008

http://www.albaniapress.com/lajme/10325/Mbahet-Mbledhja-e-Kryesise-se-Deges-se-FBKSH-se-per-Beneluks.h

Perparimi
Admin

Message  Contenu sponsorisé

Contenu sponsorisé