Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

permbytjet e shqiptareve ne ikje nga kosova

:: sport

permbytjet e shqiptareve ne ikje nga kosova Empty permbytjet e shqiptareve ne ikje nga kosova

Message  Perparimi Dim 25 Oct - 14:10

permbytjet e shqiptareve ne ikje nga kosova Thumbnail.php?file=mbytje_626633036

haxhi kuçi në 25/10/2009 10:01:31

Tragjedi kosovare në kufirin serbo-hungarez?
16 qytetare nga Kosova jane regjistruar si te zhdukur ne lumin Tisa qe ndan Serbine me Hungarine. Lajmi i shperndare nga media te ndryshme eshte ... më shum
Une kur e leshova kosoven gjate luftes se uçk,agjencionet turistike ishin te lidhura me shkije qe kosoven ta zbrazin ,dhe uçk ku ishte qe ta mbroi popullin ?Ku ishte kur shkau dhunonte femren shqiptare ?A ne anen tjeter deklaroin se jena krenar qe e kam mbrojtur popullin dhe deklaron se edhe po te kisha shumee jetra do ja fali popullit shqiptar eu zot a je diku pash jeten tende !

Mua Liman Elshani me djalin e vete Bekimin me erdhen ne shtepi qe te hujdisemi me nje shume te majme qe te me qet per gjermani vetem nga qekija,me taxa,por ishte e kunderta ku neper lumin danub ke duke me permbytur me tan familjen time,pastaj ne kamion friz me ore te tera qe i kam lajmrue 49 shqiptar qe ne kamion kemi qen ne gjendje te alivanosure skaj vdekje por une fati me qelloi nje thike bukes dhe e kam shkyer gumen ne mes portave te kamoinit ku kur u ndalte kamioni briteshim te gjithe ndihme,e gjuajtur rroba qe i shkyjshim nga trupi per ti shpetue ma te keqes ;Dhe kur na ndalen policet kur e qelen deren tim dilte nga kamioni sa u ba mjeguul menxi shiheshim mes vedi duke i perqafue policet qek si shpetimtar!Por ndere policet ishte edhe njeri qe na udhehiqte dhe kur u thash se edhe ky ka qen ne vezhgim me mbyllen ne burg!!!
Neper burgjet e sllovakis e te qekis figuronte emri i Ali Vllasit ku ne lumin danub kishte permbysur shqiptar e mbyte dhe Azem Vllasi prape me vellan ne qeveri !!!!
Kete ja kam pas lajmrue policise se kosoves ku e kam edhe te inqizuar telefonaten ku policet ua kam edhe emrat dhe me thone se kjo eshte kundervajtje e jo veper penale te krimit ma te cilsuar!

I mbrojn keta dhe Liman Elshani mbas luftes u ba drejtor gjeneral ne stacionin e autobusave ne prizren!
Ketu shifet uçk a ka luftue dhe a e ka debuar serbin nga kosova!!!!!

ken30 në 24/10/2009 21:34:58

KUSH PO I MBRON TRAFIKANTËT ?

Presidenti Kryeministri Sheremet Ahmeti dhe Ministri i Brendshëm mblidhen më daten 22 dhe deklarojnë se japin mbështetje policies së Kosovës prap e mshehin tragjedin.
Ku janë gazetarët mediumet e Kosoves që për Kinen informojnë kurse për tragjedin e Kosovarëve mshihen pas politikës dhe mbrojnë krimin e organizuar.
Nuk duhet akuzuar askendë si të ishte policia e Kosovës normale brenda 24 orëve do ti sillte në pranga fajtorët e trafikimit por dikush po i mbron nga naltë trafikantët.

Si është e mundur që policia e Kosovës thotë se nuk ka informacione për trafikim e njerzve kur ndërkombëtarët vite me radhë na akuzojnë për trafikim dhe krim të organizuar ku nuk sundon ligji.
Është e pa kuptushme që policia e Kosovës nuk ka informacione që edhe nëpër kafe flitet se dy grupe e Llapit dhe Gjilanit lirëshëm i kalojnë Pakistanezët dhe të tjerë që vijnë ilegalishtë në Kosovë dhe i përcjellin për Serbi –Evropë.
Bandat e Kosoves veprojnë lirëshum me bandat e rejonit

Është shqetsuese se medijat e Kosovës mbulojnë heshtjen e qeveris dhe mbrojnë krimin e organizuar dhe të verteten e tragjedisë.
Shqetsuese është se gjysma e kandidatve për kryetar të komunave kan qen nëpër burgje dhe krimi i organizuar do të shkojë në rritje dhe përgjegjjen e ndërkombëtarve do ta marrim në dhjetor në mendimin e GJND në Hagë për ligjëshmerin e pavarsis të Kosovës sikurse që e morrëm raportin e BE-së për Kosovën në javen që shkoi.
24,10.2009.ken30

xhk në 24/10/2009 20:44:41

Ndoshta duhet krejt te dalim dhe ti lejme qeverin te jetojne me serbet. Ndersa policet serbe nuk punojne ata marrin rroga nga qeveria jone ndersa policet shqipetar qe nuk munden me punue nuk marrin asgje, shume familje shqipetare nuk kan shtepi ,qeveria jone ndertone shtepi te serbve.Si te jetosh ma ne Kosove.

haxhi kuçi në 24/10/2009 11:27:30

Joni

Ti mesiguri ke ndonje pune te majme me elektron !!!!!!
Dhe na trego o i menqur cili shqiptar ka deshire me lesghue token ku ka lind e tjau fshije wc te huajve ?

Keshtu edhe mua ne vitn 1981 kur punoja ne split mbas demostratave qe i nisa une,dhe Ymer Pula mu afrue dhe me tha se ne kosove ka pune por ma mire po u vjen shqiptareve perjashta,se po fitojne mire!Une ia prita a me premton qe dot u garanton pune ?Dhe po i thirri tane shqiptaret e me ty vija per kosove !Ka pas edhe asi lloji tend qe na u afruan bile njeri me fakulltetin e historise mos valle ka qen genjeshter e tij se me fakulltete mi fshi wc mozamakeq pra !
Kjo qeveri qe e keni sot keta edhe ne kohen e Milloshit e Rankoviqit na kan qeverisur neve,dhe prue punen me leshue atedheun ataaaaaa qe ne zemer e kane bashkimin e trojeve !Me qellim kete na beri kjo qeveri qe edhe luften e uçk e udhehoqi siq ishte ne hujdi me shkije!Qe a nuk i ke shkijet neper kosove duke urdherue qeverin e poshtert tradhetare,ku rrymen edo ta paguani permes fakturave serbe!

në 23/10/2009 19:55:44

sabiti gjermani. o d.opis pse nuk trgojshe qe kan me kalu ujin fmia po thojshe veq gjs ore ne kam kan me hec. po qfar i afermi je ti kur ke kemujt memi hup familen bre.po edi qe un kam ftyr e jemi si teafem se tekisha lajmru o pis.veq ta dish qe ti mike myt 5 fmi qe smikamyt zoti ti mike myt ,po qfar ftyre kishe bre ishalla nxinesh e ti lidhin dur e se sheh ma lirin me sy.

x në 23/10/2009 17:50:02

po sikur te kishte Kosova buk per te jetu ajo popullat qe gjendet momentalishtne kosov njerzit nuk do te dilshin jasht Kosoves por perket ngjarje pergjegjsi duhet te mbajn qeveritaret e kosoves te cilve as pak su ntereson gjendja ekonomike (apo hallet e popullit) NGUSHLLIME FAMILJARVE PER NGJARJEN TRAGJIKE

bashkim rafuna pjesa veriore në 23/10/2009 11:59:51

Ngushllime familjeve te tyre

anduena në 23/10/2009 07:48:28

Turp i madh per qeveritaret tane , nese vetem pak kane ndergjegje shqiptari le te meren meren me hallet e popullates e jo te shiten patriot vetem e vetem ta fitojne voten per interesa vetanake .Lus qe e gjith Kosova te m baje dite zije per bijte tane qe e kane humb jeten ne vendin Hungarez se jane bijet e kosoves .Ngushllime kosove

sabiti -gjermani në 22/10/2009 19:04:39

ngushllime familjeve te viktimav.Oj kosov ,oj policia e kosoves ajeni duke punu hiq a keni ra ne gjum te gjith.po nxini kta kantrabandist ,kriminel qe po bajn tregti me njerz ne kosov e i genjejn njerzit duke ju dhan garanti qe doti qesin ne hungari me gjys ore ne kamb udhtim e sju tregojn te verteten por doli ne shesh e verteta ata jan armiqt e kosoves qe i mbysin fmin per nji shum te vogel te hollash mi kalu ilegalisht ne kufi. ju lutemi te gjithve qe i njohin ti lajmrojn kta kriminel qe lujn me jetrat e njerzve.

QEMA në 22/10/2009 18:47:50

Unë pajtohem me z.Janin

1 2 total: 14 | Treguar: 1 - 10
"Gazeta LAJM mbane te drejten e mospublikimit te komenteve qe bien ndesh me normat etike, komenti do te publikohet pas aprovimit nga administratori".
Publikoni komentin tuaj

Dernière édition par Perparimi le Dim 25 Oct - 14:14, édité 1 fois

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

permbytjet e shqiptareve ne ikje nga kosova Empty Re: permbytjet e shqiptareve ne ikje nga kosova

Message  Perparimi Dim 25 Oct - 14:12

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas