Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

.okb

:: sport

.okb Empty .okb

Message  Perparimi Dim 2 Juil - 15:10

http://www.house.gov/htbin/formproc/apps/writerep/house_comments_merge.txt&display=house_comments_display.txt

Write Your Representative Service

--------------------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to send us your comments, suggestions or to report an error. Your input is important and will assist in the maintenance and improvement of the Write Your Representative Service. You may wish to print a copy of this page for your records using your browser's PRINT capability.
--------------------------------------------------------------------------------

Summary of the information submitted:
Type of Comment Selected: General Comment on Write Your Representative Service

The text of the message submitted:

Vashe gspodarstvo molimvas,da li postoji u ovom svetu neka pravda,ili bar malog zakona? Ja Haxhi Latif Kuçi rodjen sam u Suvojreci,napustio sam Kosova januara16. godine 1999,ne ni od rata ni da sam se uplashio smrti,nego od OVK,i shpiunski albanca koji su saradjivali sa srbima!I prebacio meni jedan kontrabandist,veliko liqnosti u kosovi,shto za vreme putanje hteo da moju porodicu i nekoliko druge da nas ubija shto nas je pritvorio u kamion frza!Njega ja sam mu platoi 20000 hilada maraka,i nedelama i hotel njega po madjarsku!I na kraju nas ostavoi na cedilu,i trebao sa da platim drugog qoveka do Nemaqke.U Nemaqku samo shto sam rekao istinu shto mi je qinio OKV,nisu meni veroval,nego su me izigrali ,kada meni OKV okruzio meni sa moju familiju meni vlada Nema qke mi kaze zashto onda tebe nisu ubijali?I za neko vreme sud Nemaqke meni mi da rok da napustim nihovu zemlu. Datom 19.08.2000 godine sa mojom decom morao sa da negde nadjem drugu sklonishtu,i krenuo sam u francusku.I posle neki dane su me primali i prbacili u jedan grad Vichy(Cusset)Da vam kazem nisam imao nikakve dokumente,i sve sam promenio imena i moju i zeni i deci,.Ali za neko mesece,isto jedna qerka od moje sestre isto dodje kao ja iz Nemaqke,i otishla i sve za mene shpiunirala:Da sa menjao identitet,da sa ja upoznao komandante OVK,da sam ja poqeo rat,ovako ne negativ prvog ovako pishe.I ova pokvarena shpiunka kao ostali albanciproveri nju i preko telefona da ona priqa sa mnom!Odma social neke zenske francuskinje ili marokjenke,poqeli da se osvete na moju porodici,i doveli su jednu familju Irakjana,na moj ulaz,shto ova familja josh gori shpiuni od albanca,provokirali moju deci,i ujutro ide da se zali da moja deca njih zajebava,a to je bilo sa socialom da se ponasa tako!I imao sam sluqaja da sam zvao nekog francuza da bude prisustan,kada Irakjani meni provoke i sutra meni prijavi,i shto ni francuza nisu mu verovali.Shto je najgore socialka Karin Stas sa direktoricom imali tako udovor jednog dana samo shto su deca u shkoli tukli malo ,ona pozove vatrogazce da vezu moga sina 12 godine i doveli u bolnici psikike!Ne znam drugovi pravde,kada sam ishao sa mojom suprugom da posetim sina shto da vidim sin ne prepoznaje nas oqi su mu izashli ,i udarajuqi po betonom glavom!Shesta godina je da sa moga sina napravili kao lutke i na njaga vrshe siguran sam neki eksperiment!Prije godinu dana napustili su sina kod kuqe ijednom lekaru sam mu rekao da qu sina dovesti kod vas da je proverite analize,samo shto sam stigao kuqi,doshli su oko tri kola policajca oko nih petnaest,ili i veshe ,vezali su mog sina bez ikakvog razloga,i dan danas sina su zatvorili u jednu sobi i ima velikog straha,i samo od straha i meni i lekarima kaze da ako njega ubiju i zemlja ima da eksplodira!I ja posetim dva sata svake dvije nedelje,i sin mi kaze ovi kada su meni vezali prije shest godine kaze tako vezan da njega dali neku inekciju, i vishe kaze da sam izgubi tata,imam puno da vam pishem imam i dokaze.. Molim vas,kako da izadjem iz ovoga pakla,gde da se prebacim,da li sam i ja qovek iz ovoga sveta,da li postoje zakonske lude,da li imate oseqaja ludske.Molim vas ja i moja deca su diskriminirani!Ne verujem ni HITLER da je nekome ovako qinio? Molim vas preuzimate neshto spashavajte meni i moja deci,nemojte vladu da naredite,ukraqu sina nekako,i doveshqu kod vas,ili ako mozete vi da dodhete qim izvadim sina da vi uzmete na svoja ruke. Molim vas pomozite mi,ako kazete zashto nesam na albanskom napisao,nemem na nih nikakve poverenje,albanci su mi qinili da je napustim kosovu nikako srbi!Imam i za ove dokaze!!! Molim vas qinite neshto,preuzmite neshto......... Moja adresa: Hagi Krasniqi 7 rue Maurice Genevoix Yzeure Franse Br.moga tel. 0033470448704

Write Your Representative Home Page
U.S. House of Representatives

Dernière édition par Perparimi le Mar 1 Juil - 9:40, édité 2 fois

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

.okb Empty Re: .okb

Message  Perparimi Lun 3 Juil - 3:04

Perparimi