Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Me ftone" Bashkimi kombetar"genjeshtar

:: kulture

Me ftone" Bashkimi kombetar"genjeshtar Empty Me ftone" Bashkimi kombetar"genjeshtar

Message  Perparimi Ven 23 Jan - 5:31

Juftondrej...

Libya

05/01/2009
Gjeli i nderuar kam respektin me te madh per juve dhe postimet e vyeshme qe po i beni juve ketu ne forum. Por c'ka eshte me e keqja, postimet tuaja dhe tona po vene dem ne forum per shkak se administratori i papergjegjshem progrek po i censuron ato ne menyre qe askund te mos ndihet mendimi i lire. Si pasoje dhjetera anetar jane perjashtuar nga forumi per te vetmen arsyeje, qe shprehen mendimin e paster shqiptar e qe siu konvenonte administratoreve progrek

Ndaj te ftojme te behesh pjese e sofres me te mire gjithshqiptare www.bashkimikombetar.com ku do gjesh dinjitetin tend si postues/e, kenaqesine dhe individualitetin tend kreativ, mendimin shqiptar dhe cdo gje tjeter shqiptare. Tamam si sofer e shqiptarise e jo si ketu ne kete forum ku cdo gje eshte e ngrire, ku forumistet akoma se njohin njeri tjetrin, ku e urrejne njeri tjetrin.

Behu pjese e www.bashkimikombear.com ku postimi juaj miratohet ne cast e jo si ketu ne diskutime.com ku duhet te presesh nje cerek jave vetem per tu miratuar nje postim. Keshtu me nuk shkon.

Ndaj te ftojme te behesh pjese e

www.bashkimikombetar.com

Miqesisht
Alisa Mehana

Perparimi
Admin

Numri i postimeve : 17280
Registration date : 30/04/2006

https://diskutime-shqiptare.albanianforum.net

Revenir en haut Aller en bas

Me ftone" Bashkimi kombetar"genjeshtar Empty Re: Me ftone" Bashkimi kombetar"genjeshtar

Message  Perparimi Ven 23 Jan - 5:39

JU Bashkimi Kombetar me ftuat,por me etiketuat tradhetar vetem pse e kritikova Ali Ahmetin qe thash per çka lugtoi ne maqedoni,a per bashkim,a per me i shti prape shqiptaret si me mari nene maqedon dhe qe thash kam inqizime ku RDW me daten 27.04.2001 thote se Ali Ahmeti sa ka qen ne maqedoni dike jetue ka punue ne organet e larta maqedonase ,kjo eshte e vertete dhe zeriatedheut me shane duke e mbrojtur kete Ali tugharin(tradhetarein)Nuk me intereson se a ka qen trim i çfaqur ne thonjeza,sepse me keso qenefash kam kalue shume trima qe me jan paraqitur per ta arritur qellimin e armiqeve shkije sepse keshtu munden keso trima si Ali Ahmeti me na tradhetu dhe me lavderue!Une nuk e lavderoi askend pos ate shqiptar qe e bashkon shqiptarin as Skenderbeun se beje patriot sepse vetem ka coptue trojet tona as enverin as fadilin as Demaqin as nje shqiptar nuk ka luftu me shekuj as ne koherat e Teutes qe ta shpetoin atedheun pos interesat e tyre i kan qmue!

Haxhi Kuçi

Perparimi
Admin

Me ftone" Bashkimi kombetar"genjeshtar Empty Re: Me ftone" Bashkimi kombetar"genjeshtar

Message  Perparimi Ven 23 Jan - 6:12

Revista "Bashkimi Kombëtar" tani është në shitje, të interesuarit mund ta gjejnë tek personat:Ago Muji, Riki30, BiBiKiMi, Vrana Konti, Leka i Madh, Akili ne Zvicerr tek:Sofra

Perparimi
Admin

Message  Perparimi Ven 23 Jan - 7:10

REVLES ti mor zotni nuk e njef historin dhe prjardhjet GJURA eshte fis nga mirdita nuk ka nevoj te etokotosh tjetrin por dhe ja un jam pikerisht i atij fisi te lutem ti mos ofendo kur nuk e din nuk jemi as turq as shka as goran por po te them qe jam shqiptar edhe me shum se ti bile e ti qenke nje pjelle serbe siq duket nuk ke identitet qenke gabel nuk e dij nga vin

Perparimi
Admin

Message  Contenu sponsorisé

Contenu sponsorisé

:: kulture