Kadri Veseli
:: politika
Page 1 sur 1
Kadri Veseli
https://www.facebook.com/watch/?v=2738343486452088
- Enver Shaipi
Zotri Kadri Veseli vetem Dy pyetje e kam per juve?;A e keni tradhetue Betimin e uçk es?Banu burr i ndershem e thuaja se vertetes apo RACIONALES,?Dhe nen dy;A e ke pas shtetesine serbe ne zvicerr,si biznismen?Pastaj flasim edhe per policine e kosoves sa e paq eshte,kur ne te i keni kapitenat e policise qe une kur kam kerkue Republiken e Kosoves ,mu ky kapeten i policise ne Prishtine ma ka pas bere ta qift nanen Republika e Kosoves kur e kemi Republiken e Serbise.Sot ky polic bashk me birin e tij ma shajne nanen dhe ma bajn une paskna qen udbash.UDBASHI met etiketue met tu shpif.Nuk paska gja ma lezet qe udbashi me tu shpif.Kam edhe shume pytje,edhe nja po ta beje si shtese;Kufirin a e keni thye ju te uçk es?Banu burr e thuaje te verteten?E sheh me 15 maj 2020 se çka ka me ba kjo qeveri amerikane,e dini edhe ju por nuk guxoni me deklarue....Met mira,presi pergjigje per secilen pytje.Nese me pergjigjesh kam me ju perkrah ama jo si Gashavellt e suharekes qe ne kohen e Milloshit per izbeglicat serb te kroacise ne banke ne suhareke i kan dhan 110mi marka gjermane,dhe çdo dite te dera e policise ne suhareke nga dhjete gajbe me pije freskuse gratuis.Sot mu ata bashkpuntor te serbise i kan kindapue pronat shoqerore.Marre duhet me ju ardhe qe kinse ju na keni çlirue.Flasim ma tutje se kush kam qen dhe kush jam.Mos u beni ligesht si Nasim Haradinaj ,ja bana pyetje si juve e e ndjeni veten si tradhetar te betimit te luftes,jo ma bani une nuk kam tradhetue e tjeret te gjithe dhe me bllokoj.Jo njeri i sinqert Nasimi.Pastaj flasim edhe per vrasjet qe i kan bere ne uçk dhe dhunimet per secilin komandant.Afatin si popull me jetue shqiptaret e kan main 2020.Ja keni kajt nanen popullit dhe vetvetes.Ne qafe e paqit popullin dhe vetveten.Lexoje nenin 51 alinen 1 dhe 2 te kodit civil nderkombetar se çka thote per ate popul qe lavdrohet e ja vjedhe meritat e shpetimtareve.Ko te sllobodil i te jebil.Nja te jeni i sigurt se asgje pa fakte nuk kam me blue,pos me fakte e inqizime me deshmitar.A ka fund tradhetia kombetare?Po mai 2020 ka me qen fund per te gjithe shqiptaret. - Sabrit Ponik
Lum Kosova qè Ju ka Kadri Veseli me shokt ejuaj Rrespekt
Nexhat Hoti
Shumë e saktë u mundu me kallë Kosovën pas luftës por se lëjmi kurr me kallë Kosovën se ne e kemi shliru Kosovën e jo aiiii Cërrnagoriiiii.
Le filtre Les plus pertinents est sélectionné. Il est donc possible que certaines réponses n’apparaissent pas.- Curr Gjonbalaj
Nexhat Hoti
shqiptare e Malit te Zi, si gjate historise ashtu edhe ne luften e fundit e deshmuan veten. Ata e paten edhe me te veshtire se ti ose cilido shqiptare I Kosoves ta ruajne identitetin e vet kombetar. Por e ruajten dhe ate me shume dinjitet. …
Afficher la suite
Shefket Lumturije Shabani
Curr Gjonbalaj
te lumt respekt- Enver Shaipi
As keta as cernogori se ka çlirue kosoven.Ta rrofshin çlirimtaret.Rroft mundi im qe ja futa tollumbin NATOS shkaku i masakres se Raqakut.Nuk kan qen deklarata per 45 te masakruar por me mija ka qen deklarata e deklaruar kinse kan masakrue serbet civil , se per qe kish intervenue NATO per 45 masakra ne qafe ju paqa.Tani let shkerdhejne nga vepra ime te uçk es ,bani qef gjere ne fund te mait 2020.Vetknqanu se keni me shkerdhye vetveten.Popull hajduta,ku keni pa ne bote qe veprat e tjetrit mi ba per vete?A vidhet populli?A per kete paskan luftue me lisa se me serb as qe ja ka mbajt kureci.Po me vra njeri tjetrin e kan vra.Ne burel cili komandant i uçk es e vrau ushtarin Halil Gashin?Baba i Leonora Jakupit ka ra ne humner,a shpallet hero njeriu qe u mbyte rastesishte?A e dini qe ka shqipevca qe eshte hero serb edhe hero shqiptar.A e dini qe ka deshmor qe ka permendore e gjall eshte heroi i shpallur.A e dini se te uçk es i ka vra vete uçk e leja fajet serbeve ma lehte a.Po Sofije Tafen Kush e dhunoj ne lufte.Po Mirjeta Kapllanin kush e dhunoj dhe e dogji ne furren e gelqeres.Ka me na denue ZOTI,idio popull jemi.Jo veq idiota por mut popull.Ne maj ju tregoj çka ka me ju ndodh ka do e beni von?Ka do i qoni ato pare qe i keni vjedhe?Ne biren e nanave te juaja.Pom dhimbet populli e sidomos ata atdhetar qe nuk kan pas per kanme vdek.Dhe ne emer te gjakut te tyre po ja çnjerezoni grat e femit e shkret.Po ta kish njohur si sot kete popull e kishit pa a kish me intervenue NATO,o edhe ne goje me dhini se e meritoj he nanen tanve,me prijashtim atdhetareve.