Ma Maliq Doqin
:: politika
Page 1 sur 1
Ma Maliq Doqin
Maliq Doci
[ltr]Maliq Doci
En ligne il y a 7 m[/ltr]
[ltr]
Maliq Doci
Vous et Maliq n’êtes pas connecté(e)s sur Facebook
A étudié à AKADEMIA USHTARAKE SKENDERBEJ TIRANE
Habite à Tirana
[/ltr]
29/06/2015 15:22
Maliq Doçi
14 avril 2011 ·
MARRJA E KUFIRIT SHQIPTARO - SHQIPTAR
Partager
Me rroba civile e pasket thyere kufirin shqiptaro shqiptar ?
[/ltr]
18/11/2017 02:4
Gj
Pershendetje zotri i nderuar Maliqi.Deshta me ju ba nje pyetje nese keni mundesi te me jepni pakes pergjigje.
Vrasja e Luan Haradinajt si ju ba vrasja?Po pasi e njifni ku thuani se rrall lindin keso djem.A e dini cili ushtar i uçk es e lajmroj Dautin qe u vra Luani?Pse Dauti e vrau Lajmetarin?çfare te keqe i solli?
Ndoshta nuk ngushtoheni me thene te verteten.Nese ke gjak shqiptari duhet te me pergjigjeni ju lutemi ne konsiderate.
sinqerisht Gj[/ltr]
18/11/2017 08:14
Po, pershendetje. te me falni se dje kam qene ne Prizren dhe nuk kam qene ne limje me rrjetet sociale. Ndersa per pyetjet qe beni kam keto pergjigje Se pari une Luan Haradinajn e kam njohur ne fillim te vitit 1997, ku ma ka derguar Xhavit Haliti, i njohuri i nje gjenerali shqiptar, ish epror i imi, qe ka kontribuar shume per ceshtjen e litise Kosoves. Ne ate kohe une as emrin nuk ia kam ditur. me ka ardhe ne Kukes ilegalisht dhe me eshte prezantuar me emrin Ardian, me ka dhene nje nr telefoni fiks me Tiranen per te komunikuar. Bile ate dite me ka dhene nje cope leter se kush e ja derguar. Une me kete ener e kam njohur. Bashke me te kam kryrr shume detyra ne interes te Kosoves, per te cilat kane dijeni.ish udheheqja e UCK se. Kur eshte vrare Luani mua me ka lajmeruar Xhavit Haliti se djali qe ka rene ne kufi eshte ai qe ke vepruar, dhe me dha porosi per te plagosurin Rafet Rama. Ndersa per detajet tjera une nuk di gje ne lidhje me ato qe thoni ju se ne ate kohe qe perkon me vrasjen e Luanit 5 maj 1997 nuk kam qene me te. Ndersa per sygjerimin Tuaj se nese kam gjak shqiptari, po ju them vetem nje gje, jeni e para qe pavaresisht se nuk ju njoh, qe me keni leshuar nje fjale te rende. Por ngaqe nuk e njihni aktivitetin tim, nuk kam se cfare tju them. Ju pershendes[/ltr]
19/11/2017 02:36
I nderuari Maliq,nuk e kisha fjalen qe tju lendoj,pos na interesoj rasti i Luanit.Ne rregull i nderuar,por ka ndegjoj Xhavit Haliti qe Luani u vra?A i njifni rregullat e luftes okupuese dhe ato çlirimtare?Per çfare arsye zhvillohen lufterat çlirimtare dhe ato okupuse?A e keni dite se Xhavit Haliti eshte sherbetor i sherbimeve sekrete serbe.Xhaviti e ka pas pseodonimin "Zhelezniqari"te shkruar ne kaqket.A e dini se uçk u betua para flamurit per ti çlirue trojet nga okupatori nderkombetar,dhe me ja bashkangjite shqiperise.Cilen lufte e quan ne vend sipas betimit?A i quani luftera çlirimtare keto tri luftera ne ;Kosove,ne Luginen e Presheves dhe ne Iliride,apo lufte tradhetare.Thyrjen e kufirit a e thyen te NATOS,apo uçk?A e dini se as nje ushtar serb nuk ka qen gjat bombardimit te natos ne kufi.Jan mbytur ushtar rus e armen,ushtar te paguar me lek.Baba i Leonora Jakupit pse u shpall deshmor,kur dihet ne tere shqiperine se Leonora me nanen e saj kan gisht qe babai saj ka ra ne humner.Xhavit Haliti ka gisht ne shume vrasje mbas shpines.Cili komandant ka luftue me ushtaret e tij kundra serbeve?A e dini se gjate kalimit te kufirit shqiperi Kosove,sa ushtar te shkret i qiti Xhaviti ne prite te serbeve duke i lajmrue qe ti vrasin si derra Mbaje mend trojet shqiptare nuk jan ka zgjerohen,por duke u tkurur...Edhe Kudusi Lamo ka vjedh miliona lek nga diaspora shqiptare.Ka shite arme me kamiona.Ku ke pa ne bote qe popullit te vete me ja shite armet per çlirim.Jemi stermushur ne haram.Edhe nje pyetje te thjeshte i nderuar atdhetar;Ne shqiperi a jan ma te sigurt tradhetaret apo atdhetaret?Sinqerisht u pershendes[/ltr]
22/11/2017 13:44
Maliq Doçi
E nderuar Gj ju pershendes dhe uroj qe te jeni sa me mire. Ju sqaroj se jam me arsimim ushtarak dhe kam kryer , shkollen e mesme ushtarake , te larten dhe dy akademi ushtarake. karrieren time e kam filluar ne Kukes dhe e kam perfunduar ne Kosove. per ceshtjen e Kosoves kam bashkepunuar me te gjithe drejtuesit kosovare te dy kraheve politike, bile une kam qene ne luftime ne front si me Fatmir Limen, Xheladin Gashin, Muse Jasharrin e plot eprore te tjere qe ju i quani te LDK se si herojte Agim Ramadani, Sali Ceku, Rustem Berisha, Kemajl Shaqiri, Ahmet Alushani, Tahir Zema e deri me Ahmet Krasniqin. Profilin tim e njohin shume bashkeluftetare , dhe mund te pyesni, Politikisht ruaj bindjet e mia, por qe nuk kam ndikuar asnjehere, pasi ne Shqiperi jam djathhtist. Per interesat kombetare kam dhene dhe jap gjithcka. ketu kaq mund tju shkruaj, nese takohemi ndonjehere, gojarisht mund tju sqaroj miqesisht dhe pa asnje kompleks. Ju pershendes me respekt: Kolonel Malic Doci veteran luftetar i UCK-se
[/ltr]
27/11/2017 10:59
I nderuari Maliq ju a e njifni mire Fatmir Limen,apo flisni sipas gajthenjeve te tjereve se çka ju flasin???A e dini se Fatmir Lima e ka nje vajze te kusheririt te vete te martuar ne serbi?A e dini se Fatmir Lima shtabin e pare e ka pas ne Deberdelan ?A e dini se Fatmir >Lima e ka dhunue ne lufte gruan e nje fshatarit ne Pagarush?A e dini se ne Aqareve e ka dhunue vazen 14 vjeqare,dhe pasi babai i saj tenton ta nderpresi dhunimin ndaj vajzes Lima e vrete me revole dhe pasi e kryen qefin e hudhe ne furre dhe e kalle per se gjalli?
Gj
A e dini se Fatmir LIma me Ruzhdi Saramatin e edhe nje tradhetar kryesor ka lidhje sekrete qe ja ka dhene listen e atdhetareve mi likvidue?
Bisedoni me eprorin Azem Pellakun se ky i ka pas ne dore keta dhe ushtaret e ketyre dhe ju tregon ma mire se sa ushtar te tyre i kan nxite me dezertue dhe pastaj vete i kan zene dhe kinse per dezertim i kan pushkatue.
A e keni njohur ne lufte,apo ne shqiperi Leonora Jakupin,çfare roli kishte prostitonte me ushtaret e uçk es?Mesiguri se po dhe kjo poshtersi nuk mshifet!!!
A e dini se ;
Xheladin Gasgi e ka vra vete me doren e tij patriotin e shquar Zahir Pajazitin me urdher te Adem Demaqit dhe te serbeve per me nxjerr hakun e plagosjes se rektorit te UP serbin???
Xhelajdin Gashin se kisha gabim ne germa
A e keni dite apo a e dini se ne Graqanice komplete qeveria e kosoves dhe komandantat e uçk es tere naten bajn orgji me serb???
Nuk po dua ma teper tju ngarkoj me keso problemesh.Me vjen keq qe nuk pasket qen ne rrjedha gjate luftes.Lufta çlirimtare nuk zhvillohet me tradhetar.
Me pas luftue vertete serbine,sot i kishim trojet e bashkuara.
Qe 3600 vvite te zeza me slloganin e vjeter luftuan kinse per çlirim e bashkim,por ne esenc zhvilluan lufte tradhetaret te mbeshtjellur me amblemen e uç shqiptare.
Maliq Doçi
Hahahaaa ju flm, jo vertete nuk kam qene ne keto rrjedhe dhe prandaj nuk i di e as qe dua ti di ngjarjet qe rendojne karakterin kombetar
Gj
Ju tregova edhe ma pare se lufterat çlirimtare zhvillohen kur rritet nartaliteti,kete edhe ju e dini mire.Rrokattet behen kur e shofin ata qe e percjellin zhvillimin njerezor.Pse bahen ekspertizat e secilit popull ne toke per çdo pese vjete????Nese ju jeni ushtarak me shkolle kete duhet me dite mire.
Maliq Doçi
Ju lutem dua te ruaj rregullat dhe etiken ne komunikim, per aq sa di dhe se duke replikuar per disa gjera qe nuk jemi dakort per nga vertetesia, nuk mund tju sqaroj profilin tim ketu me ju virtualisht qe as nuk ju njoh. kur te keni kohe nese vini ne Tirane ju ftoj miqwsisht per kafe dhe bisedojme
Gj
O vellau im;Ahmet Krasniqin e vran,shkaku i miliona markave gjermane jo per tradheti,se ska fare te beje me tradheti.Por tradhetaret,apo sherbetoret e serbise qe i ke ne shqiperi e vran e vran truprojet e Ramush Haradinajt
Pastaj Komandant Terlin e vrau qeveria e shqiperise,jo qe ishte tradhetar,por qe gjate trazirave ne shqiperi kishte vrare njerez se çfare njerez ,nuke di.Teli ishte ne kerkim nga qeveria e shqiperise qe kishte vrare shqiptar gjate trazirave.
E di edfhe emrin se cili ja ka ngre gishtin o vella
Ky sot shitet si komandant çlirimtar
a eshte sherbetor i Gligorovit dhe i Ali Ahmetit dhe i Ibrahim Kelmendit.
Fatos Klosi ka qen organizator per vrasjen e Telit
Ahmet Krasniqin e vrau Tan L per 300miDM
Kush e vrau Ismet Jasharin,kumanoven
Kush e vrau hoxhen e Bellanices?Fatmir Lima e ka shti zavendes komandantin e Tahir Sinanit ne kleqke o vella,ky ka likvidue shume atdhetar.Lima ka qen argat i dreqit serb.
Por mos harro se Kudusi Lamo ky eshte qen i serbise me kan tregue shume epror ushtarak te shqiperise.Ua ka marr leket per armatim dhe nuk ua ka dhan.Ka gisht ne vrasjen e Ahmet Krasniqit e shume te tjereve si dhe Sali Qekut.
Sali Qekun e vran me snajper ne mal dhe permes slloganeve enveriste ja lan vrasjen forcave serbe
A e dini se celulat e para te uç e ka formue Saliu me Fehmi Aganin?
Kush i nxiti çlirimtaret ne Iliride(maqedoni) ti dorzojn armet?Flamur Ame,nipi i Gazidedes ore vella me urdher te Menduh Thaqit,Ali Ahmetit,e Arber Xhaferit e sot;Keta atdhetar.çka eshte me neve shqiptaret?A jemi qenje e races njerezore apo e djallit?
Me fal ju gazetare jeni
Gj
A e dini se te gjithe komandantet e uçk es,ishin argatet e dreqit serb?A e dini kush i nxiti me nise luften per çlirim e bashkim?A e dini sa komandant e kan dite cakun e luftes tradhetare dhe cilt tradhetar?
Gj
Jo gazetare,por po dua tu tregoj realitetin dhe ta dini ma mire tradhetine,se nese e doni atdheun dhe shqiptaret duhet ta njeh se pari tradhetin dhe kush jan ata tradhetar pastaj te mirreni me bashkimin e trojeve dhe çlirimin e trojeve shqiptare.Edhe shqiperia ka nevoj per nje çlirim!
Gj
Ore vella kur tradhetaret na shiten si çlirimtar aty ska te beje fare me qeshtjen madhore.Une me ju jam ka flasi shqip dhe kjart
Kosova sipas juve a eshte e çliruar nga serbia?
Apo nga sherbetaret e serbeise,nga shqipfolesit????
Gj
He de he a nuk e dini per Kosoven a eshte e çliruar nga serbofolesit.?Eh medet per atdhetar
Gj
O vella i posedoj mbi 2000 biseda me ushtar e komandanta te uçk es,ne fillim secili krekoset qe kan bere lufte kundra serbeve ne fund kur pihen mire me raki rrushi me thojne jemi vrare mes vedi me serb as dhe nje fishek se kemi gjuajtur.Pse nuk me pergjigjeni ne keto pyetje prej shkaut po frigoheni?Me pas luftue kundra shkaut betimi kishte me ra ne vendin e duhur,pse e mbroni tradhetin ne formen e sofizmit.....
Gj
Behu burr shqiptar ore vella.Me fole te verteten eshte veshtire sikurse me shti gacen ne goje.E shqiptareve u dhimbset jeta me fole drejte.Kerkkkk
Gj
Burrat shqiptar me llomotit po jan trima a ne mejdan me shkaun e grekun pakes ma morgen.Me ndegjue kenge patriotike po e me gjuajt me kallasha ne vellaznit e vete vendin e pare ne bote.Nuk qenke atdhetar,pos lakmi e keni lekun dhe jeten Atdheun e shfrytzoni per interesa private jo te shoqerise ne pergjithesi.Bravo u qofte me juve e perfundova,nuk kam nevoj te me pergjigjeni e paqit faqen e bardhe ashtu siq e meritoni.Pakes me keni shkrue por ju kam kuptue mireee,qellimin dhe cakun perfundimtar.
Gj
Zotra juaj i nderuari Maliq ja ku ju kam marr vesh qe sju intereson qeshtja dhe mjerimi i trojeve dhe i shqiptareve;nuk i di e as qe dua ti di ngjarjet qe rendojne karakterin kombetar
Ju lutem, nuk me kuptuat
E kisha falen per ato ngjarje qe ju mi bete prezent
Dhe qe nuk jane te hijshme
Gj
Ju lutemi i nderuar,pa e dite shkakun e deshtimit te çlirimit,si mendoni me shkue tutje?Nuk eshte kjo tradheti e rastesishme e diteve te sotme,por rreje ka qe 3600 vjet me te njejtin vazal.E hijshme aspakes e di kete,por duhet rinise dhe gjenerates tja tregojme rrjedhjen e tradhetise.As sllavet nuk na kan ardhe ne trojet tona pa lejen e udheheqesise se qelbosur.na shkruajten historin me genjeshtra kinse sllavet erdhen me strajca e na pushtuan,kam lexue shume autor ardhjen e sllaveve ore vella.Por ajo sllogan e moqme;Na u munduam me ju çlirue,por nuk kishim force ma teper,dhe me kaq e perfunduan tradhetine.Kur tradhetia nuk perfolet e nuk pershkruhet si ka ndodhe,atehere ne vetvetiu e adhurojme tradhetine dhe roberine.Ju si emror i njifni ma mire se ne format e lufterave,pse bahen lufterat ?Tju mesoj une juve per kete lemi eshte mekat i madhe.Me duket se me kuptoni tani.
[/ltr]
15/06/2018 12:52
[/ltr]
Écrivez un message...