Nusret Plana dialog me Nasim Gashin
:: politika
Page 1 sur 1
Nusret Plana dialog me Nasim Gashin
- Conversation démarrée 2 mars 2013
02/03/2013 10:22
Nasim Gashi
[ltr]Zotri Nysreti
uçk po te kishte luftue kundra serbeve ,sot ndryshe i kishim punet.Me tradhetar ne parajse nuk shkohet.
Ju si gazetar e keni pare nga se afermi luften e tyre,nuk kam se çka tju shtoi.[/ltr]
02/03/2013 10:30
Nusret Pllana
[ltr]Tung Nasim! Jam i bindur se tjeter diqka ke menduar e tjeter qiqka je shprehur. Meqenese m'u drejtove mua i zhgenjyer, atehere une po te them se, UÇK-ja ka luftuar aq shume sa qe, sot i kemi dukun 2600 deshmorë luftetarë te lirise të Ushtrisë Çlirimtare te Kosoves. Mijëra te plagosur e shume invalidë te kesaj lufte, pa mos i harruar edhe rreth 14.000 njerez te vrare pa uniforme(martirë të kombit). Pra, eshte gabim i madh te futen njerezit qe kane derdhë gjak me ata matrapazë qe sot ne kurriz te tyre jane bere milionera, te te gjitha partive, paa asnje dallim bile. Tek e kam pa dhe kam qene deshmitar i luftes ta shpreha mendimin tim per zhgenjimin tend, e qe eshte zhgenjim edhe i gjithe popullit, por shapin duhet ndarë prej sheqerit i ndeuar.[/ltr]
02/03/2013 11:24
Nasim Gashi- Sipas juve ne lufte qenkan vrare jo ma shume se 2600 te uçk es.
- Dhe 14mije civil.Te dhunuara 47000 femra shqiptare.Ku ishit ju qe si dolet ne ndihme as femrave te dhunuara as Adem Jasharit,e as nje shqiptarit civil.Dallavergji je.Te ka be selam Gani Zeka.